Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Lenne egy fontos kérdésem. 16:9-es monitorom van és sajnos a játék alapból nem támogatja az 1280*720-as felbontást. Felraktam az 1.3-as patchet is, de így sem megy. Lenne rá valami mód, hogy 1280*720-ban élvezzem a gamet? Elõrre is kösz a segítséget!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon örülnék:
Kellene nekem az mw-bõl egy kép,Golf ötösrõl valami jó tuninglökössel világos színben,és kb ilyen szögben
Elõre is köszi annak,aki tud segíteni
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
egyebként jó játék lenne ha nem lenne catch up
THX!
Fákjúal!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mikor jön hozzá az 1.4?
itt nincs olyan mint az U2 ben hogy külön rakom fel a bumpert meg a side skirtet, csak body kit van?
ami viszont nem tetszik hogy nincs benne honda civic, és hogy a spoilerek, motorháztetõk, stb. ugyan az mint az elõzõ részekben. igazán kitalálhatnának ujakat, mert ez igy unalmassá teszi a tuning részt. számomra csalódás volt hogy minden ugyan az, pedig gondoltam ilyen grafika mellé minden uj lesz, aztán semmi. még a metricák is ugyan azok.
miért van az hogy alacsony sebességnél automatikusan bekapcsol a fék ? eszem megáll !! vagy csak nekem ? kétszer konfigoltam át a bill és a padot hátha az akad vhogy, de nem amiatt
és miért nem lehet külön beállítani hogy kell e light trails és light glow mint az nfsu2-ben? engem nagyon zavar a jelenléte és vizuálisan sem egy nagy élmény, semmi szükség rá, meg csak lassít
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Elsõnek regisztrálnod kell magad... de tök felesleges mert ha tört, ellenõrzi a cd-keyt és nem fog felengedni...
de ha eredeti akkot csinálnod kell egy accountot, és ott kell megadni majd ezeket az adatokat pl.: name:123456 password:123456 (ez csak egy példa)
ezeke után beírod amit az elõbb megadtál és máris nyomhatod multiban
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Na de nem ez a lényeg, nem ezért jöttem, csak vissza olvastam a civakodást.
Én csak ma kezdtem ezzel a játékkal nyomulni, és azt szeretném megkérdezni hogy mi az a tûz a radar körül ami mellé x1 van irva és néha nõ. És mitõl nõ annak a szintje?
én beszóltam? kinekis? azt nyomizzad akit ismersz... Te még talán gyereknek érzed magad...
egyébként a szmájli csak dísznek van ott szerinted? ponosan tudtam, h melyik verzióra gondoltál, csak kéne némi humorérzék is
"jó brümmögést játék közben, kicsim !"
hát tudod ki a kicsid! Neked lehet, h más igényeid vannak, mint normál embereknek...
Mi az a windows?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
bocs, magamban nyilvánvaló volt hogy nfsu2-re gondolok, de igen, beismerem nem voltam elég pontos. talán csak mert triviális volt a dolog.az már fennt volt a gépemen és a grafbeállításoknál bizonyos dolgokat ki kellett kapcsolni hogy jól menjen, és nem a videokártyával volt a baj hanem a programmal hogy ilyen hibája volt. de ki lehetett küszöbölni, csak már nem emléxem pontosan hogyan kellett, így nem tudtam pontos felvilágosítást adni annak aki kérdezte.
tudod azért fejlesztenek állandóan a játékokon, hogy minél jobbak legyenek. meg azért vannak beállítási lehetõségek, hogy egyrészt a konfighoz mérten be lehessen lõni a grafikai szintet, másrészt a nem tetszõ dolgokat akár ki is lehessen kapcsolni, ha nem tetszik vkinek. én pl az árnyékokat szinte minden játékban alapból kikapcsolom, mert azon kívül hogy jelentõsen lassít, bántja is a szememet, így nincs értelme. itt az elmosódó féklámba és a nappali fényszóró zavar, és nincs lehetõség a kikapcsolására, ami baj. persze ettõl még jó a játék, de ezt írtam is
jó brümmögést játék közben, kicsim !
ugyan az nfs2 idejében a pentium1 proc mihez képest volt elavult? ja s3 virge 4mb videovezérlõvel <#hehe>#hehe>
érdekesek ezek a grafos észrevételek, jáccál is néha ne csak a grafot fikázd, te biztos jobbat írnál...
hogy minek "égnek" (tán világít, nem?) a kocsik fényszórói? hát, van jogsid? pl
Mi az a windows?
ami nem tetszik benne, hogy a féklámba flares effektjét miért nem lehet belõle kiszedni, nagyon zavaró és csúnya sztem, ráadásul nappal minek égnek a kocsik fényszórói, a hátrapillantással semmit nem látni így a kocsi elejébõl, és azért arra is kíváncsi lennék
de amúgy nem rossz kis játék
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Ezt mét csinálja mindig?
Thx az infot NorbyI. Akkor nem csodálkozom hogy a Nvidia driver leirásába be le is tették azt az 1 sort 😞. De sajna még se hire se hamva az új Patchnek.
Bár végig nyomtam már 1x, de újra kezdtem mert nem birtam ki hogy ne kergessenek már rend õrei (meg nem beszélve a lérõl meg a bounty gyûjtõgetésrõl sem). 😄.
Kormánnyal vkinek megy ( igaz én Bill-rõl jáccok, de a sogoromnak nem sikerült összehozni a kormányt )
Üdv
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Sajnos a játékkal van a hiba, nekem a dualcore procit rühelli a game és azért akadozik egy csomó helyen.
Én is csodálkoztam amikor a 7800 GTmen elkezdte ezt produkálni az elsõ indításnál, és azóta sem segít semmi, már én is próbáltam az összes frissítéstõl kezdve a safemodon át az egy magon futtatáson keresztül a memóriaidõzítésekig és a swap állításán de semmi változás nem volt. Elég idegesítõ de majd talán a köv patch segít rajta. Állítólag ATI kártyákkal nincs baj. De ezért nem fogok még egy VGA-t venni.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Letöltögetni már tudsz, de gondolkoni azt még nem.
Menj vissza az oviba!
Fákjúal!