23376
  • Web mester
    Ez abból a videoból van kivágva amiben bemutja az EA a következö játékokat...
  • Csori
    Ezt azért én valamilyen szinten játékhibának is mondanám, mert a BMW 1 mindenképp elnyerhető autó ... hiszen ezért megy az egész harc. Beépíthette volna EA a játékba a fenntartott helyet. Szal a BMW helyére nem lehetne pl vásárolni. Ebben a legnagyobb gáz az, h erre vonatkozó leírást sehol nem láttam, pedig túrtam 1 - 2 helyen mikor én találtam szembe magam ezzel a bajsággal.
  • Csori
    Egyszerűnek egyszerű, és talán pont emiatt nem is gondol rá senki. Nekem is ráment 2 napom mire kitotóztam. Kb 15 - 20 alkalommal vertem el Razort de sose sikerült továbblépni az 5. verseny megnyeréséből. Célfotó és jött a kilépés. Mindenféle hibák eszembe jutottak, de ezt az "egyszerű" dolgot nem láttam át. Még haver gépén is toltam két versenyt a mentésemmel, ott kezdett gyanús lenni a dolog h nem telepítés és nem gép hiba, mert neki már megvolt a 100% karrier, de az én mentésem ugyanúgy elszállt. Ezek után már rövidebb volt az út a megoldásig.
    Mikor végigment 100%ra, elkezdtem 1 új profillal újra. Kicsit jobban figyeltem a részleteket, és kiderült, h a garázs a megnyert versenyek arányában tömhető. Pl. feketelista 4. helyén jártam, volt 4 v. 5 autóm, elmentem h veszek 1 újat de nem engedte merth tele a garázs. Lenyomtam a következő ellenfelet, és vehettem autót, és ez így ment szépen sorba. Versenyek megnyerése után engedett új autót vásárolni.
    Ezt csak azért írom mert a te 7 autódra is van 1 elméletem. Nem biztos, h igaz de azt te tudod erősíteni v cáfolni. Szal arra gondolok, h (eljutottál Razorig, mégis 7 autóval tele a garázsod) nem csináltál meg minden versenyt csak a minimum követelményt. Amint kiírta neked, h kihívhatod a következő feketelistást te ki is hívtad és a még mellette lévő versenyeket hanyagoltad. Ennek az is hátránya, h hiába nyomod le Razort nem lesz még a karrier sem 100% csak kb 85%. A játék 100% pedig ebben az esetben nagyon messze van. Nekem van full 100%, és nekem nagyon tetszik a statisztika kép amikor mindenre írja, h 100% kész :))
  • jómagam
    Ilyen egyszerű lenne? De lehet, hogy igazad van. Amikor 4 vagy 6 autóm volt venni akartam a szalonból még egyet, de kiszállitásra kattintva nem volt az auto a garázsba. Igaz akkor nem lépett ki a programból. Egyet töröltem és már vehettem másik verdát. (egyébként most 7 van) Mindenesetre egy kipróbálást megér. köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bankrupt #22207
    Ilyen képet bárki összedob Photoshoppal..
  • SZilaJMaGGoT
    Húúú, hát kurva nagy dolog.. Már bocs de a matrica készítés nem modding.. Mondjuk én nem most wantedeztem mert már a demóból rájöttem, hogy szar az egész, de nfsu2 bintexével csak kiszedni lehetett...
  • Szabi1991
    " az utolsó két nfs-hez semennyire nem lehetett hozzányúlni "
    ...hát ez nem igaz ... az mw hez is készült Bin Editor ... tehát az mw be is lehet matricákat csinálni ...
  • SZilaJMaGGoT
    Én amúgy most nem nfs-ről beszéltem... :) Ebben már nem bízok.. Viszont SL3 az lesz, és vannak elvárásaim... :D
  • DjDano
    Szerintem ez a Carbon olyan név, mint a Nextgen... de ha ez lesz a végleges elnevezés, hát az nagyon gáz..
  • PeeVee
    Persze hogy törés király lenne! ;) nem is kell licensz.. hasonló formájú kocsikat csinálnak kitalált névvel, az tökéletes és az SL szintü tuningolás se ártana :D mondjuk slrr tökéletes játék lenne, ha nem lenne bugos és persze kicsit több lehetöség lenne... dehát :( Na de a tökély még várat magára!
  • Web mester
    Már ezt várom:
  • Csori
    Nekem spec nagyon tetszene ha NFSU1 és NFSU2-ből lehetne valamilyen úton módon importálni a kocsikat. És mivel leginkább a következő rész "mi lenne benne a jó" taglalgatásáról van szó így MW-ből is beférne 1 kis import. Persze függően a kijátszottságtól. Tetszene 1 pályaszerkesztő (később kerülne kukába a játék), és a bónusz autók tuningja. MW-ben nagyon idegesítő h ott vannak a szép bónuszok és gyakorlatilag csak csicsázni lehet mint XarrosPestát a lakodalmán. BMW is elég nagy csalódás benne .. kicsit jobb lenne a több belepiszkálási lehetőség. Sajnos még tulajdonságok sem állíthatók mert azt mondja h először vegyek utángyártott alkatrészeket bele ... de az + nincs.
    Gyakorlatilag ennyivel (importálás, pályaszerkesztés, bónuszok tuningolhatósága) én elégedett is lennék.
  • SZilaJMaGGoT
    A licensz autók hiánya az nem hiba! És a modderek nem azért vannak, hogy kijavítsák a hibákat, hanem, hogy hozzáadjanak a játékhoz.. Az viszont kurvára nem jó, hogy az utolsó két nfs-hez semennyire nem lehetett hozzányúlni, u1-be is csak textúrát lehetett cserélgetni... A licensz meg kurvára nem jó, mert egyrészt drága(és egy magyar csapatnak nem telik rá), és akkor nem törhetnek az autók... Nekem az a lényeg, hogy a tuning részletes legyen(olyan mint SL1ben, vagy még attól durvább), a fizika élethű legyen(egy LFS szerű jólenne), törjenek az autók, legyen sok versenymód, a játék ne lináiris, storyorientált, hanem inkább carrier legyen... Lincenszelt autókat meg utólag is lehet bele pakolgatni, ha moddolható a játék... :P
  • Szabi1991
    "Az meg nem gond ha nem lesznek licenszelt autók, mert modderek azok vannak.."
    szerintem gond ... jobb szerintem ha egy játék úgy jó ahogy kiadják ... és nem modderek kell kijavítsák ezeket a hibákat ...
  • SZilaJMaGGoT
    SL3-mat ha jól megcsinálják, majd üt mindent... Főleg, hogy lassan bírják majd a gépek az engine-jét hála az AGEIA physx fizikai gyorsítónak.. Ugyanis SL-nél az alkatrészekből számolja ki a fizikát, ahol egy autóval még csak csak elgurulsz, de a több autós versenyt már nem nagyon bírja processzor... Főleg ha találnak normális kiadót, akkor lesz idejük megcsinálni, akkor mindent üt majd... Az meg nem gond ha nem lesznek licenszelt autók, mert modderek azok vannak..
  • Atomjoe
    Hi

Jólenne ha az új NFS elött a z MW-hez kiadnának 1 újabb peccset.
  • Csori
    Hjahh még annyit h csak akkor 15 férőhelyes a garázs ha elnyert autókkal van kitömve, 1bként asszem 10 a határ.
  • Csori
    Nagyon tele lehet a garázsod autókkal. Nálam is ugyanez volt, eléggé megküzdöttem vele mire rájöttem, de eladtam 1 autót és máris rendbe voltam.
    Mivel Razortól alapból elnyered a BMW-t, 1 helyet fenn kell neki tartani.
    Nekem 1 vásárolt és 14 elnyert autó volt a garázsba, emiatt nem fért be a BMW. Azt adtam el amit még az elején vettem, és simán továbblépett.
    Próbáld ki sztem szerencséd lesz. ;)
  • Atkamon
    hát jah! mé az underground 2 nagyon jó volt de ez már nem olyan jó tuningolás szmpontjából...
  • Bankrupt #22192
    Most hogy kilőtték a tuningot, már nem is tudom mit lehetne még (grafikán kívül) változtatni rajta...
  • ngcsnet
    Street Legal

@bankrupt: bizony, nekemis a HP2 volt a kedvencem...
  • SZilaJMaGGoT
    A tuning az jó, csak EA-ék nem tudják, hogy is kell ezt...
  • Bankrupt #22189
    Hát ja, Hot Porsuit 2 már régen volt, de milyen jó volt...
  • ngcsnet
    Most akkor NFS:Carbon lesz az új rész neve?? Valami újat találjanak ki, mert ez a tuningolós szarság egyre bénább lesz csak...
  • meril
    Hello mindenkinek!!! Nem tudja vki hogy lesz-e folytatása a játéknak??? Lécci aki valamit tud róla az írja be ide vagy adjon egy linket lécci!!! Előre is kössz!!!
  • jómagam
    A játékban: Razor elleni 5 verseny megnyerése után kell nyomni egy ENTER-t a tovább-hoz ekkor a sz-gép megáll és kilép a játékból . Annyit próbáltam, hogy kitöröltem a játékot a v-pulton keresztül és megint feltelepítettem olyantól aki már túljutott ezen, de a diagnózis ugyanaz. Ha bármit tudtok irjatok. Köszi.
  • rility
    ŐŐ hát nemtom szerintem azok nem az igazik! Ezeket kéne egyesíteni és egy szuppit létrehozni!
  • SZilaJMaGGoT
    Azt meg minek?? Van így is elég... :S
  • rility
    Hello, Sziasztok!

Szerkesztőket keresnék egy esetleges NEED FOR SPEED Portál elinditásához! Akit érdekel a dolog keressen fel! Írjon mailt a [email protected] címre vagy vegyen fel MSN-be: [email protected] címen!
  • heystumafly
    vki eltudja küldeni a "100%"-os mentést, megköszönném
    [email protected] vagy msn-en
  • Atomjoe
    Hi

Engem is elkaptak nem 1x, de mindig az uccsó üldözéstöl folytatta. Akkor passz, nemtom mi lehet a gond.A Mentések a document and Settings/felhasználó/dokumentumok/- nál találod asszem most wanted könyvtárban.
  • piamania
    De tesóm mentett,mégse tudta onnan folytatni.:(:(
  • Atomjoe
    Hi

Ha a Razor lenyomtad s utána mentesz bármikor, akkor onnan tudod folytatni, Razort még 1x nem kell lenyomni, hanem a yard elöli menekülést fogod elöröl kezdeni.
  • Toroco
    ismerős kérdés volt ezért vissza néztem.

Az a titok, hogy elfelejtették átírni a telepítő registry részét MW-nél. Ugyanúgy underground néven vizsgálja a reget. Tehát ha átírjátok az NFSU/2 nevét a reg.-ben (local/software/ea...) akkor telepíthető lesz az MW. Ill fordítva.
  • piamania
    Senki nem tud segíteni?
  • blur55
    hi

valaki mondjon egy egyszerű módot arra, hogy hogyan lehet feltenni a sima underground mellé a most wantedet, mert nem akarom leszedni az egyet - installnál ütközik a kettő és nem boldogulok vele
  • piamania
    Hello!

Egy óriási bajom van.Az van,hogy már a végén vagyok,vagyis a tesóm, és már Razort is lenyomta az 5 futamban.És utána ugye meg körözik a rendőrök,akik elől menekül,és el kell jutnia a hídig,ahol ugrat.NA most a bátyám miután itt egyszer elkapták kilépett a játékból,el is mentette.De nem találjuk seho,hogy hol tudná újból behozni,hogy a rendőrök üldözzék.Már szétnéztünk mindenhol, a feketelistán is,de sehol nem találjuk.Razort meg már ugye legyőzte,így azt nem lehet,hogy mégegyszer versenyzik vele.
    Valaki tudja,hogy hol találom a baj forrására a megoldást?
    LÉgyszi aki tud az segítsen.KÖszi előre is
  • Venom
    köszi ! :)
  • Prince of Máté
    végtelen hála!
  • flame ghost
    JV-t elég nehezen tudtam lenyomni...:S.Vagy is könnyen lenyomtam csak nehezen jutottam el odáig h legyőzzem.