Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leslieboy
Thx!Megpróbálom!<#worship>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Bandi 18
le kell húznod a fényességet nemtom hogy hívják valami reflection az tuti engem is zavart

Sziasztok
tudom hogy nem ide tartozik de véletlen valaki nemtalálkozott a gunhoz mûködõ crackkel?

Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban?

leslieboy
Nekem az a gond,ha felnyomom makszra a grafot,a motorház úgy fénylik,mint a naplam!😄 De komolyan,nem lehet ezt valahogy elkerülni??

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

DJ RX7
itt van egy kép....

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

:3

Bandi 18
csinálsz a gamen belül egy EA accountot és onnantól kezdve már szabad a pálya
tolhatod

tudnátok segiteni_?
Online-t hogyan tudok játszani?

Bandi 18
ltöltöd a fraps-et és az kiírja ha elõtte elindítod

hi
azt hogy tom megnézni hogy mennyi fps-el megy a game?

\\__/) (O.o) ( } { )

név
DJ Bee: nekem majdnem ugyan olyen a gépem mint neked, /kicsit több a memory, de ez lényegtelen/, neked milyenre van beállítva a grafika és mennyi fps-t mérsz?

Bandi 18
nem kell semmi felnyomod és megy legalább is nálam ment

BaliBoy
Nekem relative új videokártyám van. Ati! Amikor elõször elindítottam a játékot nálam is xar volt az árnyék. Második indításnál meg már minden okés. Ezen annyira nem is lepõdtem meg mert nálam (a régi gépemmel is) az UG1 és 2-nél is elsõ indításokkor az aszfalt volt ugyanilyen pixele mint most az árnyék. A játék második indításakor megjavult.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Aschil
Sziasztok! Neharagudjatok (nem ide tartozik) de remélem tudtok nekem segíteni, a napokban kedvet kaptam egy régi klasszikushoz a Starcrafthoz! Xp Sp2-õm van és ugy tudom kell hozzá valami patch?! Ez mi, vagy milyen verzio szám stb stb...
Ja és van image driverem nem tom az bezavarhat-e??
Pls Help!!!!

.:asChil:.

Bandi 18
nekem a konfigomon (alul olvasható) 1024-ben közepesen szûrõ nélkül szépen megy mind ez a kevés ram és a 64 bites vidcard miatt

Snecie Smicie
ez egy fos a demó alapján, nem tudom ki hogy van vele...

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

geri15
Ha ennyire mondjátok megnézzük kormánnyal is.. bár nem pont erre tervezték, de kitudja.. GTL-nél úgysem lesz nagyobb feelingje a kormányos vezetésnek, mert azt semmi nem übereli ;D

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DJ Bee18
én gamepad analógjával küldöm, azzal is csúszkál, de jobb mint az UG, az biztos

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

k8bal
nem tudom hogy ti mivel toljátok de kormánnyal kegyetlen jó!
marhára csúszik a kocsi nem úgy mint az UG-okban...
nagyon bejövös a gém! <#alien2>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Anthony001
Nekem is 9600 GPU akapú a kártyám, és ha mindent fullra teszek szûrõket is akkor 15 FPS-el megy..valami nálatok nincs rendben

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

DJ Bee18
a hiba az ön készülékében
az én gépemen sincs semmi gond (2,4 ghz, 512 mb, fx 5600) Nem csak a hipermodern gépeken. Ne mondd már, hogy más játékoknál soha semmi problémád nem volt, nem hiszem el. Te most csak fikázol

Ehh jajah Cukros.
Nekem is 9600 PRO -m van,és szaggat 😞😞😞😞😞😞😞😞

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Cukros
te neked nem szagattat egy kicsit a játék 9600 proval mert nekem 9600xt van az egy kicsit szagat

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

mohus
nézd már meg ezt a szerencsétlen aszfaltot....a levelek, mint az elkent kutyaszar...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ja amúgy a HDR is ott van, habár egy kissé el van túlozva.
Nekem bejött ez a játék, csak szokatlan az irányítás, de már kezdem megszokni. Tudom hogy a kocsi a "sínen" megy, de látszik hogy eléggé arra összpontosítottak ezzel, hogy minél többet lehessen a verdákkal száguldozni.
A grafika elég jó, habár csak néhány helyen van gyönyörû rész, a többi az eléggé pixeles és elnagyolt, az árnyék meg ugye kockás, de hát majd cserélgetem drivereimet, vagy majd a fullban nem lesz benne.
Összességében bejön a játék, és tényleg jobb lesz ezzel játszani mint az UG-kkal, már csak a fények miatt is.
Remélem lesz minõségi tuning rész is benne, és nem valami összehányt kacat.
Megelégednék már az UG2-ben beli felhozatallal is.
DJ Bee18
na aludtam rá egyet. Motorháztetõ nézetnél egész élethûnek tûnik az irányítás, kigyorsításnál elpörög a hátsókerekes. Szerintem az U2-nél em rosszabb az irányítás, talán inkább jobb. Mi a gond a grafikával?? Mert szerintem nagyon szép. (P4 2,4 Ghz, 512 MB, Geforce FX 5600 128 M😎 Tehát nem is egy bikaerõs gépen (2 éves épp ebben a hónapban), viszonylag simán fut a grafikai csúszkát teljesen jobbra tolva.

Miert lenyeges hogy milyen kartyan? Minden dx9-es kartyan ugyanugy nez ki.. Vannak szep reszek a jatekban, de olyan szinten elnagyolt helyenkent, hogy osszessegeben nem neveznem szep grafikanak. A sok villogo nyil is tok zavaro amivel tele van a varos.

Amit leginkabb nem ertek az ujabb nfs-ekben, hogy miert 256x256-os texturaval csinaljak az utat. Abszolut semmin nem mulna nagyobbat hasznalni, es az egesz jatek alatt azt bamulod..

Ja akit zavar a sok izzas, csak a legalso menupontot kell low-ra venni, minden mas maradhat highon. Mondjuk en barmennyire is zavar, bekapcsolva hagytam, mert jotekonyan fedi a latvanybeli hianyossagokat 😊
NuCLEARScoRp
ha 9800xt-vel fos a grafika akkor csak sajnálni tudlak... idiot

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
okos vagy mint egy hülye...<#violent><#violent><#ejnye1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

CalebJoe
Nah kiprószáltam a demót.
Ez is ugyanolyan gagyi mint a többi NFS nem tudnak ezek semmilyen autós játékot csinálni közel nem üti meg a Flat-Out vagy a Burnout szintjét.
Grafika fos, az autók megint úgy mozognak mintha valami rossz régi mosógépek lennének egyszerüen nem érezni hogy kocsiban ül az ember.

Ha valakinek ezzel belegázoltam a lelki világába attól elõre is bocsánat, de ez az én véleményem ennyi.
Dannyka
hy

Lenne egy kérdésem. letöltöttem az MW demóját.
Miután elindítom az exe-t azt írja ki egy dos-od ablakban hogy a porgram nem fér el a memóriában.
Mit tévõ legyek? PLS help me.

|Gigabyte 7N400-L (nForce2 Ultra400)| |AMD AthlonXP 3200+| |2x512MB Kingmax DDR433 In Dual Channel| |Asus Geforce 6800GT (350/700)| |Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS| |Maxtor 160GB + 40GB|

SoDI---
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy játékon belül tök folyamatos minden, de a videók rettenetesen akadnak?
A legújabb detonator, és directX van fent.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

fireball
nemtom,engem vhogy nem fogot meg a demo...
kurvaára vártam,meg minden,tölttem le,de aztán még se volt oan nagy az öröm...sztem azér,mer lfs ezek mostanába sokat,és megszoktam a szimulátort..ez meg kurvaára irreális,aztán azér nem fogott meg...nah maj a full.😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Nos en Linux alatt nyomom, nvidia fx5900 as kartyaval, ami nem mai darab mar, de atlagban megvan a 40fps medium grafikan. Full nal is jol megy, de az nekem mar tul csicsa. eleg ha szepen csillog az auto, es nincs telle fenyekkel, meg kodokkel, AA-el az egesz. Amugy is olyan gyors a jatek, hogy nincs ido nezegetni az apro reszleteket. Az automban meg eltudok gyonyorkodni a menuben.
Valami kis tuningolasi lehetoseget tehetek volna a demoba 😞
De marcsak 4 et kell aludni😊)

Istencsászár
virusirtó? tûzfal? valami háttérbe futó bizbasz? azszokott ilyet hameg nem akkor egyedi😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NuCLEARScoRp
te már csak tudod... az az érzésem az EA nem tud olyan NFS-t csinálni amibe ne kötnétek bele....(ráadásul ilyen idiótaság miatt) Akinek egy kicsit is jó füle van
az nem mondja azt hogy ugyanazok a hangok... mert teljesen különböznek

A lényeg szerintem hogy létrehozták az NFS3 és az UG ötvözetét... méghozzá nagyon királyul!!

Kandurex
Hmm, nem is tudom. Szal nekem is fut jól a játék, de néha, mintha 1 tizedmásodpercre megakadna a játék aztán fut frankón tovább, aztán megint megakad egy pillanatra, aztán megint királyul megy :/.. egyedi a bajom?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wander01
csináltam pár képet meg videoszerüséget (nem az igazi) a full high bállitásokkal 1280x1024-ben. innen lehet letölteni, 60 nega (bocsesz) zip-be csomagoltam, sajna a fraps bmp-ket csinál és nem voltam hajlando átpakolni jpg-be ennyit. remélem mondjuk max-al lehet huzni 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

gizzda
csúcs a game teljessen jól fut a gépemen....remélem nem cseszik el úgy mint a call of duty2-õt....a demó tök jól megy meg szép azt mire kijön a game addigra meg ratyi lesz.....aki kipróbálta a gamet az tudja miröl hadoválok......

a srácok megint nagyot alkottak......grtula<#eljen><#eljen><#eljen>

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Üdv
kipróbáltam és csak jót tudok mondani róla ... nekem nagyon bejön ( pedig nem a szívem csücskei az autós játékok )
szuperül néz ki ... és nem kell neki nasa csúcsgép ami a legjobb így többek között én is élvezhetem a csilli villi extrákat ...
egyvalami viszont zavar .... az a hülye zene ami bejön, mikor üldöznek a zsaruk .. na az nem tettszik, remélem majd ki lehet kapcsolni ...
ja és a legjobb, van a zenék között drum&bass - noha nem tul sokat engedtek hallatni a készítõk ... de sebaj még pár nap és meglátjuk

r4f1
akárki akármit mond én azért többet vártam 😊
de azért nem rossz 😊
kiváncsi leszek a teljes milyen lessz mert ha nem lessz jobb a játékélmény akkor nem fog megérni 10-eb v.hány ezret...

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Imremagdi
Rossz árnyék ahogy én észrevettem csak ati kártyákon van, de azokból is csak a régieken, x800 és x850 tulajoknak jó volt.

Nekem még 9600xt van egyszerüen kikapcsoltam az árnyékokat, és slussz

Nekem az irányítás ami nagyon nem tetszik, meg az hogy a zsaruk csak ugy hipp-hopp otteremnek melettem

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

IMYke2.0.0.0
Ha megnézed azokat a képeket, melyekkel illusztrálták az általad idézni szándékozott cikket, akkor két dolgot vehetesz észre:
- 2 autó motorhangját vették fel
- néhány roncsot törtek össze egymáson.
Logikai bukfenc lenne azt állítanod, hogy minden, korábban elkészített hangot eldobtak, és "brandnew" felvételekre költötték azt a sok zöldhasút...!

Hidd el, volt ott ezerrel "Copy + Paste" ... edios után szabadon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Istencsászár
lool <#taps>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
Mert a régiek, hogy születtek? Tán csak nem brummogot a hangmérnök a mikrofonba egésznap! <#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

edios
Akkor ezexerint azok a fotók amiken nagy keményen bemutatták, h hogy készülnek az MW hangeffektjei kamák és igazából úgy születtek hogy CTRL+C - CTRL+V? <#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

NuCLEARScoRp
beszélsz baromságokat a hangokat direkt ehhez a játékhoz vették fel....

Hát szép számmal jöttek hsz-ok, most hogy megjelent a demo! 😊
Én mindenesetre egynek nagyon örülök, most hogy kipróbálltam a kis aranyost...
mégpedig annak hogy nem PS2 tulajdonos vagyok! 😊)
Ahoz képest még az én gépecskémen is egy csoda a játék /legalábbis pixeháború szempontjából/ a látványjavítók nélkül meg kibírom egyenlõre...😊

Jó játékot mindenkinek!

ja akik meg itt nagyon sirdogállnak, hogy így meg úgy pixeles az árnyék azoknak:
1.: én 150-200MPH-nál nem igazán veszem észre!<#vigyor2>
2.: irígylem a problémáitokat!<#zavart2>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

rage
http://www.kepfeltoltes.hu/051112/nfs_(kepfeltoltes.hu).jpg

Nálad is így néz ki a registryben?
Azért nézd majd meg, biztos ami biztos

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

IMYke2.0.0.0
Pedig a hangok 80-90%-a egy-az-egyben az UG-bõl van. A sebváltás / visszafojtás hangja pl. ezerrel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.