Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
hát belepakoltak mégtöbb elmosodást mégtöbb fényeffektet csillogást, de alapvetõen ugyanaz csak csicsásabb

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sanyix
És folytatja <#idiota>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

IMYke2.0.0.0
Igen, Medium volt, mert azért lõni is szerettem volna a Játék folyamán, nem diavetítést nézni... <#nyes><#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kurvára nem verem magam a kibaszott kártyára, egyszerûen csak megjegyeztem hogy nincsenek öklömnyi pixelek, hogy neked van az vagy ati probléma vagy csak nemszereti a játék az ati kártyákat. Na és hogy toltad a FEAR-t medium 30 fps?
Kandurex
Pászmek! Most döbbentem rá, hogy miért érzem annyira másabbnak, mint anno az UG -t! <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rage
Registryben tárolja
HKLM/Software/EA Games/Need for Speed Most Wanted Demo
Klikk rá, s nézd meg jobb oldalon az értékeket

Be van-e kapcsolva minden, ami kell?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

IMYke2.0.0.0
Nekem is.
Én csak erõsen indokolt esetben írom le a konfigomat a hozzászólásaimban, hogy elkerüljek bárminemû félreértést...
[Na, majd amikor megnyerem az Ötöst, na akkor az aláírásomban is egy olyan brutál-de-brutál konfig lesz, hogy ihhhajjj...<#eplus2><#ravasz1><#vigyor>]

Istencsászár
ja, csakha az övén megy de valakinek rossz akkor egybõl kijelenti hogy szar az a fajta kártya jelen esetben ati, ami nemigaz, mert rengeteg atisnak simán megy semmi bug de párnak igen ami lehet driver miatt mer mindekinek más a gépe felépítése...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

edios
A képek alapján azért elég szépen feltuningolták ezt az ug-féle engine-t nem?
Vagy csak szokatlanok a nappali fények?<#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

IMYke2.0.0.0
Sajnos, elfogadta az összeset.
A képek is úgy készültek, hogy elõbb beállítottam az összes minõségi opciót , majd szabályosan kiléptem a Játékból és elindítottam ismét.
Sebaj, a full megérkezéséig [akarom mondani megvásárlásáig <#ravasz1>] még van idõm frissíteni a Catalystot... <#papakacsint><#vigyor>

Sanyix
Nyugi had élje ki magát, ha ennyire szeret dicsekedni 😊

Ezekrõl az ilyen meg olyan gépem van, és ennyi fps-el fut a gém beszólásokról mindíg az ovi jut az eszembe 😊 ott volt divat az ilyesmi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

IMYke2.0.0.0
Nem sírok... tényt közöltem, mely eléggé bökte az oldalam ahhoz, hogy képekkel is illusztráljam.
Emellett, örülök, hogy azon kisebbséghez tartozom, akinek ez a gondja, míg a többiek klasszissal drágább és "up-to-date"-ebb gépén nem jelentkezik ilyen probléma... <#bee1><#ravasz1>

rage
Olyan, mintha nem fogadta volna el a program a beállításaid, és minden alapban menne. Nem lehet beállítani egy config file-ban manuálisan ezeket?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

báttyó02
nyugimár
majd jön peccs,nemkell sirni 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

IMYke2.0.0.0
<#worship><#vigyor>

Kandurex
Túl gyorsan jöttél vissza, már nem volt idõm eltûntetni 😊

IMYke2.0.0.0
Szóltam hozzád kisöreg...?! Ne "sokeszû"-zz akkor!

quack
nekem is ati, és egyátalán nincs semmi gond a grafikkal
télleg nagyon szép lett, a napfény meg a kocsik különösen jók

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

VRSDM
2 üzivel elõdtem irtam hogy ez egy demo bug, ne izgulj már annyit inkább olvass...

u dont have to listen anybody else but me

IMYke2.0.0.0
Gondolkozz már, akkor a FEAR-ben miért nem voltak öklömnyi pixelek...! Jézusom, ne verd magad a GFX 6600-ra. Az ATI R9500 Pro az egyik legjobban sikerült kártyája az ATI-nak, a 9700 mellett, melybõl a 9800 is született.
S még egyszer: olyan játékokkal is játszom, melyek igencsak megizzasztják, de nem fektetik meg a gépem - tehát, no comment.

bazza
Nekem is atim van, de ennyire nem pixeles az árnyék...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

IMYke2.0.0.0
Remélem, valóban csak ez a gond... Amúgy meg, egy demo miatt nem piszkálom meg a mûködõ rendszeremet... <#whatever><#vigyor>

Szabó Péter
800*600
full
vsinc off
árnyék off
átlag 21 fps

A videokártyád miadt vannak öklödnyi pixelek. Nekem van egy 6600GT-m és nagyon szép minden, beleértve az árnyékot is.
Istencsászár
Catalyst 5.8, talán probáld meg 5.10-el de mondom havernak 9800-on semmi baja, masiknak x800 gt-n semmi baja, nekem alant látható atin semmi baja...

Szabó Péter
Szintén zenész!

Kandurex
ATI probléma, nvidia -val nincs ilyen gond, jön rá majd patch, vagy nem és akkor csak a full -t javítják.

Szabó Péter
Ird már le lassan, érthetõen, lépésenként, mert nem tudom hogy kell!<#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
Bocsánat, hogy nem a Játék fényezõihez csatlakozom, de bõvebben kifejtem miért...
A gépem nem mai darab, ennek ellenére számos mai Játékkal simán tudok játszani, és bár nem 1280-as felbontásban, de simán, az élvezhetõ tartományban nyomtam a FEAR-t is stb.
S akkor most jön a feketeleves.

Gép: AMD 1700+ (1466 MHz) / 2*256 DDR (266 MHz) / ATI Radeon 9500 Pro 128 MB (semmi tuning) / Catalyst 5.8 / Windows XP SP2 / DirectX 9.0c / LG 1915S LCD <1280*1027/75 Hz>

Beállítás, Windows-ban, ATI-fül alatt:

Beállítás, NFS:MW Demoban:

Eredmény, a NFS:MW Demoban:

ÖKLÖMNYI PIXELEK AZ ÁRNYÉKON... Mi ez kérem?!

Sajnálom, ha valakinek a lelkébe léptem, de ez elfogadhatatlan egy MAI játéktól, a fenti minõségi beállítások mellett!

Szabó Péter
Nem jó reklám ez a Demo az EA-nak. Inkább sakk prg-t <#email> irhatna,ha ennyire "kockás" kedvében van!

VRSDM
sztem frapsnél sokkal jobb az ACA picture pro, az nekem jobban bejött (okosabb - bár megvevõs) jah az árnyék az atin se szar hogyha igy futattod: 800*600 és semmi detailed nem nyulsz hanem még kint a 2 ra állitod a részetlességet, akkor jo az árnyék nekem, de amugyis leszarom, mert kivettem nem tetszik...

u dont have to listen anybody else but me

wander01
fraps link na most az egyszer 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Istencsászár
rettentõ bonyolult
Google abba a kis rublikába beirod a varázsszót FRAPS és leokézod, majd legnagyobb csodálkozásodra kidobja hogy Fraps.com

DJ Skyline
1.NINCS FENT A GÉPEMEN AZ .EXE!
2.NINCS FENT A GÉPEMEN AZ .EXE!
3.NINCS FENT A GÉPEMEN AZ .EXE!
4.Nem tudom hol van a CD amin rajta van!
<#vigyor3><#gonosz1>

Szabó Péter
1.FRAPS LINKET KÉRÜNK!
2.FRAPS LINKET KÉRÜNK!
3.FRAPS LINKET KÉRÜNK!
4.Wander is ezt szeretné!

wander01
az is ja 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Szabó Péter
Mármint a jobb videokari!

Kandurex
Értem Mr. Veszélyes úr. <#wilting>

Cserélj drivert!

Szabó Péter
Szerinted a 2200+ sempromhoz társulna?

ranGer2
Nine Thou - Superstars Remix ez miért is nincs rajta az albumon?!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Szabó Péter
Irok nektek sok faszságot, és az agyatokra megyek!

Szabi84
Téged meg ki fasz kérdezett? Inkább véleményt írjál ne osszá.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

wander01
valaki linkeljen be ide lécci egy fraps-et. már kiváncsi vagyok. szabo péter elvtárs vegyél egy jobb ati-t. <#nyes> cirka 320 ezerért már lehet jo ati X700-ast venni 128 mega memcsivel. ja igen laptopot is adnak hozzá 😄😄😄

Szabó Péter
Miért? Mert az alapból meg sem jelenit dolgokat?
Lásd: UG1

bertino
Underground, úristen, hogy kik járnak ide, és még be is írja <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
Hmm, bocs skacok, de el kell vinnem a 8k -t, TÉK! 😊

Szabó Péter
Az 5.10 van fennt! Mindegy: árnyék ki és gyönyörû igy is ! Nekem amúgy is igy tetszik!

Szabi84
Kipróbáltam. Olyan mint az underground csak barnásabb a grafika.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Speedbreaker
legújabb drjverrel fut. Na majd a teljes...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *