Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ATI 9550 128MB,768MB RAM,Gigabyte alaplap,2.4 Ghz proc...kéne 1GB RAM,meg egy jobb videókártya
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
A rendõrök néha elég kegyetlenül tudják ostromolni az embert ez marhára teccik!
Ja és a Lexus szerintem elég durván néz ki negyon jó verda!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
KULTURÁLTAN!!!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
options/gameplay/untis--->metric az imperial helyett...
aki esetleg nem tudná!<#vigyor3>#vigyor3>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ez a legújabb catalyst?
Catalyst 5.11 Windows XP
remélem evvel nem lesz kockás az árnyék...
Nincs kedvem visszaolvasni, hiszen rengeteg hozzászólás érkezik, de a kérdésem a következõ:
Sikerült már kitalálni, hogy telepítéskor miért írja a win32-es hibát?
A HcGamer oldaláról szedtem le demót, de valami gond van vele ( az imént írt dolog), már másnál is olvastam, hogy volt ilyen gond.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
respect to the man in the ice cream van
Szükségem van egy dvd olvasóra, vagy nem?
meret se az alcohol, se a daemon nem olvassa
mit csináljak vele?
Nekem baszottul bejön mikor menekülök és 4en jönnek szembe, belasítok és csak úgy hasítok közöttük <#idiota>#idiota>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
írd be a keresõbe hogy backlist, vagyvagy FAQ
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
jooo inkább gondolj amit akarsz
nekem bejön..........
😄😄😄😄😄😄😄😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
A SAJÁT VÉLEMÉNYEM
Mikor tegnap bejelentkeztem a Windows Xp-be, kávézgatás közben elolvasgattam a szokásos e-mail eimet, a spamekkel együtt,
majd miután elindultam az
érkezett... Na ekkor már sejtettem valamit.... Eddig is volt úgy hogy a topik az elsõ második helyen van, de olyan nem hogy egy
"éjszaka + egy délelõtt alatt" ennyi üzenet érkezik...
Naná, hogy legelõször ide mentem... És akkor megpillantottam a piros feliratot:
KINT VAN A DEMO
A felsorolt linkek-között nem akadt, olyan ami 1.5Mbittel rendelkezõ netemmel 40óra alatt lehozta volna, de utána fórumban
kaptam egy linket, ahonnan másfél óra altt lejöt... Volt egy kis probléma a Winzippel, de megoldottam, és a következõ fél órában.
már telepítettem is... Sajnos az installációt érdekesebbé is tehették volna kommentálással ilyesmikkel, dehát úgy ahogy semmi
sem tökéletes ez sem.... Mindenesetre az installáció a fájl szokatlanul nagy mérete ellenére gyorsan települt, és egy pillanat
elmúlásával már a HDD-men lapult...
Nagy izgalmakkal telt az elsõ indítás, az intro, a menü... Legelõször egy "rendõrök elõl menekülõs" módot nyomtam, meglepõen
kevés sikerrel (hmmm ez nem vall rám, fõleg autós játékok terén😄), na mindegy... hát persze hogy elkaptak, sõt egész éjszaka nyomtam
és minden alkalommal elkaptak... Nem értem...😄 még egyet sem nyertem... De utána elkaptam a fonalat... Kezdtem szépen lassan
rájönni, az apró trükkökre, na meg elsõre szokatlan volt az irányíthatóság... Sõt, itt az sg-n, meg is ijjesztettek, hoszen minden
harmadik emberkének szaggatott, nekem eddig nem volt gondom a játékkokal, és azon belül is a grafkával, nekem a legnagyobbon,
is tökéletesen vitt minden játékot... Naná, hogy ezzel is így volt... Persze még skat kell gyakorolnom, hiszen még mindig vannak hibáim,
és még mindig nem nyertem eygy versenyt se....😞 de valami kéztetett arra, hogy megírrjam ezt a hozzászólást az
For Speed Most Wanted nevû topikjába, és szintén kéztetett valami, hogy kutakodjak a neten egyéb tesztelések vélemények után...
Nos itt láthatjátok az eredményt:
a pcguru.hu így értékelt:
Hogy mi is az a Need for Speed? Lehetne komplikálni a definíciót, de a legegyszerûbb annyit mondani:
A Need for Speed életérzés.Alapjában véve én soha semmi mást nem várok eme legendás sorozat legújabb részeitõl,
mint azt, hogy képesek legyenek szinten maradni. Talán a hatodik fejezet volt az elsõ – és, mint vad Underground-fan
kijelenthetem, idáig az utolsó – amely nem felelt meg a kritériumnak, ezt azonban két pompás résszel sikerült feledtetni,
így hát zéró negatív kisugárzással indultam neki a napokban befutott Most Wanted demonstrációnak.
<<<tovább>>>
Letöltése után elsõ dolgom az volt, hogy azonnal indítsak egy quickrace-t, és lássam, mit is tud az új csoda.
A lámpa zöldre vált, felbõg a motor, beindul a zene... és már érzem is. Az elsõ tíz másodperc elég volt arra,
hogy megállapítsam, hogy ez bizony NFS, méghozzá a javából. A Most Wantedben elegánsan hódolnak a sorozat vegyes
rajongótáborának, méghozzá úgy, hogy egy huszárvágással összerántják az Underground óta hõbörgõket, és az azóta
csápolókat egy nagy, boldog családdá. A klasszikus részekért ez idáig tüntetõ például úgy választhat magának autót,
hogy azon egy csepp tuning sincsen... Bár erre lehetõség volt az elõzõ két fejezetben is, de az ott összehozott
alapverdákkal való döcögéshez képest itt végre sikerült a tuningmentes kocsiknak is megadni a sebességérzetet. Apropó,
autók! A mûanyag rágókocsik kora lejárt, az aszfaltot már a demonstrációban is Porsche-val, vagy a legendás
Ford Mustang GT-vel téphetjük darabokra, méghozzá – tádám! - nappali pályákon keresztül. Nade itt nem csak olyanok vannak,
akik az NFS3 óta imádják a játékot! Hogy mit kapunk mi, kik az Underground alatt szerettünk bele végleg a sorozatba? A már
említett kocsik tuning változatát – bár külsõleg kissé igénytelenek lettek, de nem baj, a teljesben majd megmutatjuk – töménytelen nitrót, és klasszikus hangulatú, az NFSU elsõ részére hajazó pörgõs racing-muzsikát.
A két tábor pedig – azt hiszem közös megelégedésre – menekülhet a rendõrök elöl. Hogy az EA bemutassa, ez milyen jó nekünk,
gyakorlatilag a quickrace-n kívül nincs is más esélyünk nélkülük futni, de tudjátok mit, két évnyi sötétben, kizárólag ellenfelek, illetve néha az idõ ellen menekülés után el is várom, hogy most végre mindenhol ott loholjanak a nyomomban. Elvégre itt lehetõségünk lesz tuningolt autónkkal orrok alá borsot törni, és azt hiszem ez az, amit a legtöbb „klasszikus NFS” rajongó hiányolt az Underground-vadhajtásból...
Játékmódok közül kipróbálhatunk a már többször említett gyors versenyen kívül (melyhez három pálya tartozik) három kihívást,
ezekre kitérnék, mert ilyet eddig, ebben a formában nem láttunk még a sorozatban. Lényegében arról van szó, hogy ki kell
választanunk egy „challenge”-t, amely mellé feketén-fehéren le van írva, mi az adott helyszínnek a feladata. A demóban
egyrészt van klasszikus time-trial – menekülés idõre – egy blokádszétverés – amelyben feladatunk a menekülésen kívül
autónkkal valósággal szétzúzni a terepet! - valamint a bújócska, ami gyakorlatilag arról szól, hogy adott idõ alatt el
kell bújnunk a zsernyákok elõl.
Amirõl még nem esett szó, az a grafika, de ezúttal nem vagyok képes kritikus szemmel tekinteni erre a játékra.
Az NFSU1-2-
höz képest ötszörösére szépült a program, az autók kidolgozottabbak, a pályák és az aszfalt korszerûtlenségeit pedig
megfelelõen adagolt bloom-használattal orvosolják...
Nem csûröm-csavarom tovább a szót, megjelent végre a Hot Pursuit és az Underground közös gyermeke, és az újszülöttön kívül senki más nem fog felsírni a korházban, a játék ugyanis döbbenetesen jónak ígérkezik. Az EA pedig – sok egyéb híreszteléssel ellentétben – bebizonyította, hogy igenis hallgat a kritikára.
EZ VOLT A PCGURU.HU ÉSTÉKELÉSE...
Na ez volt az én elsõ kimerítõ hozzászólásom!
teccik a game de kicsit szar az irányitás foleg kormannyal és foleg mert nem tom a gázt és a féket a pedálokra állitani szal ha vki tudja hogyan lehet ezt megoldani azt kérem segitsen!
amugy télleg jo a game csak az iranyitast kell megszokni!
Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban?