Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért is ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Milyen a konfigod?
de:
Operációsrendszer: Windows 98/2000/ME/XP
Processzor: Pentium PIII - 800 MHz Processzor vagy AMD Athlon
Videokártya: NVIDIA GeForce 2 vagy ATI Radeon 7000 vagy jobb
CD-meghajtó: 4X vagy gyorsabb
RAM: 256 MB RAM
-
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
(én mint mondtam 1,8al tolom, a fent emlitett videokaresszal, és csak max graffal izzad, azt a pár effektet amit lejjebb kell kapcsolni meg... kinemtojik rá 350km/h-nál)
Név helyére 😊
[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Itt emberek akkora kamu dumákat levágnak, hogy "9600-al nálam aztán minden maxon van és akadás nélkül fut" hogy az már fájdalmasan dühítõ!Az ilyenektõl tudok falra mászni!
Nekem P4 [email protected], 2*256, 6600GT
és 1024 high (2-es élsimítással, és feles texture filterrel) igenis akad és szerintem a memória miatt! Fõleg a pálya elején nagyon zavaró amikor még tölti be a dolgokat, késöbb egyhül de akkoris néha-néha megakad a kép!
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
zsir kis gamet raktak össze ezek, na. Megérte szivni a demora várva. 6 éve (NFS4ben) toltam utoljara ilyen jot rendõrök ellen. Végre az égbolt se fekete, meg a zene is csak részben az 😛
A gépigény nem piskóta, 6600GT-n izzad, jó, mondjuk egy 1.8as XP van csak alatta😊 (Ezúton is köszönjük azoknak a 7800GTX tulajoknak akik megosztják velünk a forumon, hogy ne aggodjunk, 1600*1200-ban azér eldöcög még 120 fpsel a game, huh what a surpirse..)
Speed trap-ban mi a top? 1774km/hval karaly vagyok?😊
Megnéztem, hivatalos fórumon is, 1024X felett, minden HIGH beállítás mellett simán lesesik az FPS 15 - 20 -ra még 6600GT -ken is!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Catalyst driverbõl melyiket érdemes használni ?😊
ha nincs akkor ijb
tegyél egyet a gémbõl! Tehát mikor verseny van...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Következõ problémám van. 😊
A gépem:
Athlon XP 2200+ (1,7Ghz)
768 DDR Ram (400mhz)
ATi Radeon 9600 SE 256MB videókari.
És 5.7-es Catalyst driver,nagyon low -on,tehát 800x600 és minden levéve..
Úgy aránylag megy.. Tehát minden grafikai cucc teljesen levéve..
Viszont észrelehet venni hogy akadozik 😞
Vegyek még memóriát???
Vagy mittudnátok ajánlani?
Mert sztem a vidikártyám azért annyira nem sz*r,hogy legalább mediumon ne futna el normálisan. :|
Vagy mégis? 😞
😄
nekem is?😄
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A másik problémám az irányítás, nekem is úgy tûnik, hogy késõn reagál az autó. "Késik a jel", ahogy DJ Skyline írta. Kár érte, mert amúgy nagyon pofás és hangulatos játék lenne.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nekem
Abit AL8
P4 3Ghz
MSI NX6600GT 128DDR3
2*512MB Kingmax DDR2 533Mhz
<#eplus2>#eplus2>1024*768 full max hiper szuper amit lehet kivéve az esõ mert azt rühellem egyébként úgy is kipróbáltam és a véleményem WWAAZZEE<#worship>#worship>Respect:Tisztelet meg minden EA
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
.jpg)
http://flickr.com/photos/zolika90/
Tudja valaki hogy lehet megnézni az fps-t a demoközbe?
Amugy nekem szagatt 1024*768 full-on!!😞 Reális ez?Ezzel a konfiggal?
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
ha persze huzom 1-2 menet erejéig a VGA memóját meg Vcore-ját akkor persze fullon meg se akad 40FPSen 😊
ha meg alapon megy, félszeres AAval 20 FPS folyamatosan
csak nincs rajta hûtés, szal sztem ott neked más lesz a gond
<#szomoru1>#szomoru1>de bizzunk benne hogy csak kacsa bár a pcdome írta ahol elörendelést felvesznek a játékra
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Geforce3 Ti200 64MB-os videókártya elég a game-hez?