Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
a németeknél is ua a helyzet megnéztem az amazon.de-n ott is csak sima van 53eu-ért ami 53x260=13870FT ua a szívás mint nálunk

lexatan
NEM!!!

"Get Free Shipping*"

"*Offer expires on November 30, 2005. Good only for new purchases of "Need for Speed Most Wanted Black Edition". Good only for STANDARD shipping service to US or CANADA. Valid only at the EA Store at www.eastore.ea.com. Offer may not be substituted, exchanged, sold or redeemed for cash or other goods or services. Valid only in U.S. and CANADA. May not be combined with any other offer, gift card, rebate or discount coupon. Product subject to availability. Retailers, distributors and employees of Electronic Arts Inc. and their agencies/affiliates are not eligible. Void where prohibited, taxed or restricted by law. Limit one offer per person."

Remélem értitek mi van megcsillagozva....

silkroadforum.atw.hu

Shadowkiller
szal majd filózok rajta aszt megrendelem a csába

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
de asszem ha légipostával jö még akkor is majdnem annyira jön ki a be mint a sima itthon mer asszem 3000 ft a légip

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Szabi84
Én max akkor veszem meg ha a blikkhez adják cd mellékletként.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bandi 18
mondom ez nagy lehúzás drágábban adják mint a BE-t nevetséges

Bandi 18
a piros szín de nagyon és épp ez benne a lényeg mert arra koncentrálsz egybõl

Shadowkiller
ja nekünk az alap is 13000 nél kezdõdik

Szabi84
Nektek nem bassza a szemeteket a FAQ szine?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bandi 18
ebben a tudatban Mo-n senki sõt EU-ban is kevesn fogják venni szerintem nagy bukta lesz ebbõl EA grat<#mf1><#nevetes2><#taps><#taps>

próbáld ki és megtudod...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Shadowkiller
gondolom Hát ha lesz Dél-Amerikában is

Bandi 18
maxon lazán fog futkorászni

fistin
milyen beállításokkal mehet a játék egy Athlon 64 3000+-os, 6600gt, 1024 ram mellet? szinte maxon, vagy már a csúcskategóriás gépek megirigyelnék a gépigényét? <#smile>

Bandi 18
menjenek a magyarok a csába a hülye adórendszerük miatt

Bandi 18
az mind ok de csak az USAban és Canadában lesz???

Shadowkiller
azt hogy amcsiknál így reklámozzák nálunk meg még a dodozról sincs ké ja és számold át forintba az árát 10500ft

examinee
Tessék!
Összelehet hasonlitani: szerintem elég nagy a külömbség, szoval nem nekem csinálták meg jol!
URL: http://iaro.srv.hu/kep/nfslordmw.JPG[url="http://iaro.srv.hu/kep/nfslordmw.JPG"]

Link

Szabi84
Magyarul is megfog megjelenni? Mert ha jól tudom az EA minden játékot itthon magyarul hoz ki.

Bandi 18
hát csesszék meg aki megveszi a BE-t annak egy csomó elõnye lesz hisz több tuning cuccot tud unlockolni legalább is ez olvasható ki

Shadowkiller
teli extrákkal 2 kocsi 8 Custom Rides Exclusive and Unlocked Vinyls

Bandi 18
vagyis mit akar ez jelenteni

Shadowkiller

Bandi 18
nah mondjad tûkön ülünk

Bandi 18
ezt akár be is írhatnánk a FAQ-ba nem Skyline? A játék "Black Edition" változata hazánkban nem kerül forgalomba.[\b]

Hol tom kikapcsolni a mointon blurt vagy mit vagyis hogy nem mosodjon el a kép?

Shadowkiller
nah asszem taltam vmit

Bandi 18
The difference between the two editions is simple. The Black Edition features exclusive cars, races, and specially tuned and modified cars,[\b] which will feel and drive different than the regular edition cars of the same make. Behind-the-scenes footage[\b] of model and actress Josie Maran and extra footage of the development team are available, in addition to concept art, extra video footage,

Kabják Be a mázsás pattogatott kukit

Shadowkiller
minimum feka doboz vagy ilyesmi de nézd meg a lap alját ott írja hogy a be hazánkban nem jelenik meg<#rinya>

Shadowkiller
gondolom

Shadowkiller
ahha ja semmi nagyon komoly

Bandi 18
nah ugye ez nem a be mert akkor más lenne a csomagolása meg az ára is nem???

wander01
ha már a rendöröknél tartunk ezt lessétek meg: wander01.uw.hu/meglepetesparty.wmv ! naggyon komoly valamiért nem tudom normálisan belinkelni

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Bandi 18
ez részben igaz mert hisz dél-amban így lesz szal nem hazudott

Shadowkiller
Pc Dome
a lap alja

lexatan
Ja és Õ egy EA-s belsõ ember!

silkroadforum.atw.hu

Bandi 18
nah ez naon kész hallod

Shadowkiller
abba bíztam elõször hogy csak mo-n nem leszmert akkor legalább osztrákoknál vagy valahol meg lehetett volna venni de most jól ki**sztak velünk

lexatan
Az az egy nagy "baj", hogy a hivatalos fórumon eddig 100%-osan biztos információkkal szolgáló Eacomsmoothie is ezzel a hozzászólással ért egyet:
"*pc only has black edition;NO normal.
*ps2 has NO online play!!!"

Hát nem tom ez pontosan mit is jelent... <#wink>

silkroadforum.atw.hu

Bandi 18
de csak quick race-ben

Shadowkiller
szal kéne

Shadowkiller
meg + tuning lehetõség +ilyesmik

Sland
mit szóltok ehhez a szarhoz?<#idiota><#idiota>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Bandi 18
okés ki állja a repülõ utat

Shadowkiller
Menjünk Tüntetni waz

Bandi 18
nemcsak azt az csak annyiban több hogy 3 új kocsi meg 1-2 új pálya van benne ha rosszul tom mondjátok meg plz

Sland
nekem is eredetiben kéna a blek edéjsön

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Shadowkiller
Pedig nekem eredetibe kéne a BE mert azt lehet csak neten nyomni de ha másképp nem megy wrz

Sanyix
Aha neked külön megcsinálták...
Amúgysem azt írtam hogy nekem nem szép, én csak a teljessel fogok játsszani, demo nem érdekel, fel se tettem. De úgy álltalában a screenshotokon nem szép. Valaki írta hogy talán a 9200-ese miatt nem szép, de nem amiatt, hanem úgy általában ilyen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)