Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shadowkiller
WINDOWS

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

nos a játék jó, viszont 2 nap alatt 2 kék halált sikerült "begyüjtenem"... elõször a
rendõrös üldözés közben halt meg.. ma pedig a menüpontok között lépkedve...
Mellesleg már UG2-nél is elõfordult... de más játéknál soha!!!

A legújabb 5.11-es Catalyst driverem van... nem tudom mi öli meg Win-t de már játszani se nagyon merek vele...

valaki tipp hogy mi okozhatja? <#help>

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Shadowkiller
én mondtam ba****átok meg ti nem hittétek el hogy nem lesz mo és az eu ban<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>USA

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

examinee
Hát akkor nem értem! Nálam semmi baja az utnak! Kurva szépen megvan csinálva!

Magnumrolcsi
Nekem is ilyen 😞 Bocsi, hogy nem közelítettem rá.

Bandi 18
Ez megint a hülyeség és a lehúzás netovábbja az USA-ban meg ahol megjelenik mind2-õ persze hogy a drágább BE-t veszik meg mert az több de szinte csak 2 nap munkát jelentett beletenni 3 új kocsit és már vagy 4e-rel többe kerül és hogy vigyék az alapot EUban csak az lesz ennyi

DJ Skyline
tök mind1,mert warezba biztos lesz!<#idiota>
legalábbis gondolom lesz

Sanyix
LOL nem, de ha ugyanazt adják ki mindre, nem fognak szebb utat csinálni a pc-re mégha bírná is.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bandi 18
ÍME:We received an answer from Electronic Arts Germany today: Need for Speed Most Wanted will be released in Europe for all platforms only as the regular edition. ez az a sor ahol írja

NuCLEARScoRp
Szerintem nem az EA adta be... mert amikor errõl szó volt annyit mondtak hogy állítólag az EA megerõsítette.. ezek szertin valaki megint kamuzott...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Bandi 18
de lesz csak a regular ed vaygis az alap nem a BE

DJ Skyline
eddig úgyvolt,hogy PC-re csak a Black Edition lesz kapható!? akkor ezekszerint EUban nem is lesz PC-s verzió?😄DDDD

DJ Skyline
hoppáá!<#idiota>
na nem baj elõfordul!<#zavart1>

Bandi 18
itt a teljes cikk:
We received an answer from Electronic Arts Germany today: Need for Speed Most Wanted will be released in Europe for all platforms only as the regular edition. There will be only one Black Edition, which is for the Playstation 2. The Black Editions for PC and Xbox could not be localized because of limited resources of the studio.

This is quite unfair, since in North America the PC version will be released only as the Black Edition. We can only hope that the NFSMW Black Edition will be released later, maybe at christmas, but as far as we know there are no plans like that at the moment.

Bandi 18
van egy új video itt ami black editiont mutatja be és egy cikk a fõoldalon melyszerint EU-ban nem lesz black edition. Ez tuti aki nem hiszi olvassa el. Magyarul a lényege hogy megkérdeztek egy EA-s mukit aki azt mondta hogy EU-ban csak PS2-re lesz BE és nem lesz BE csak USA-ban valamint Dél-Amerikában ahol csak az lesz ez elé unfair nem??? Így kutya sem veszi meg az EU-ban hanem warezról leszedi a BE-t. Tehát az EA bemutatott nekünk egy nagyot. Akkor mi is nekik <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3> !!!!!! És BE-t <#rinya><#rinya>-juk

examinee
Jah hogy te ps2-vel nyomod!

Sanyix
Igen, mert amiatt kell butítani a grafikát, mert nincs valami kemelkedõ teljesítménye, bár az xboxnak sem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

examinee
Lehet! csomagold ki elöször aztán ne exet indits hanem autorun.exe-t és installáld majd akkor a játék.exet!

Sheke
jaja a rendõrök naon hülyék fõleg ha bekerítenek jönnek nekd mint állat

Le Parkour

examinee
Play Station 2 miatt?

Sanyix
A PS2 miatt van hogy nemszép az út, nem a 9200-es miatt.

DJ Skyline
"Látom nektek se szép az út már azt hizzem a 9200esem miatt 😛

Az lenne a kérésem hogy akinek komolyabb kártyája van szúrjom már képet a kerékrõl. Mert akár balonos gumi akár peres mindegyiken én a 285/35 ZR 18at vélem felfedezni. Kösz."
Kép

sorry clio,de nagyon nagy kép volt! :/

Sland
WOW

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Shadowkiller
url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/051112/Nesztek_(kepfeltoltes.hu).jpg][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

fokusz
ez egy háztetön van😊)
300al nekimentem egy benzinkutnak és hopp...😊

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

DJ Skyline
nekem kicsit fura a rendõri erõ:
1. a rendõr terepjárók olyanok mint a kamikazeek...jönnek velemszembe mint az állat aztán nekem rongyolnak
2. mikor körbevesznek a rendõrök akkor úgy válltogatják az egyest a rükvercbõl,vagy fordítva mintha távirányítású autók lennének...tehát még gurul elõre vagy 20-30-al ,meg se áll,de már tolat nekem mint az ágyú
3. amikor egyhelyben állok,és mellettem a rendõr közvetlen,akkor meg néha úgy kezdi el tolni a nem is tudom hány kg-s Vipert,mintha olyan könnyû lenne mint egy bicikli
4. néha a semmbiõl kerülnek elõ...pl bemegyek a golf pályára,benyögi a zsaru,hogy bementem oda,majd hipp hopp a domb mögött elõttem 2 rendõr,mintha ott járõröztek volna...
szóval vannak ilyen kis furcsaságok..ami leginkább idegel az a 2. , 3.

fokusz
[url="www.kepfeltoltes.hu/thumb/051112/uhh_("]

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

név
ezt elb***tam<#zavart2>

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DayWalker
360 😊

scorpeeon
csak 359kmh a rekord? 😄 nekem az U2-ben 371 volt egy Skyline-al 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

név
én manuális váltoval játszok mert sztem úgy jobb, úgy volt 259

jazzy
Nekem csak annyi bajom van, hogy installalni akarom elinditom az exe-t es nem csinal semmit ;] lehet ezzel vmit kezdeni, vagy marad a varakozas a teljesre?
TothLaci
zolo15
de azért jó nem?vagy nem???

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

zolo15
Manuális váltóval nyomjátok a 359km/h-t???
Mert nekem automatával csak:

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

jah mar tudom, kosz😊

vki
FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (DEMO)

ACER Aspire 5738ZG

mondja mar meg valaki, hogy hogyan allitjatok at KM/H -ra????

DJ Skyline
800*600-ba is ugyanolyan jól látszik!😄 (sorry)

TothLaci
DJ Skyline
nem egyszerû!😄
megy be a banner alá!😊
FAQ-ba is természetesen!😊
thx

Sheva
menõ én csak 310-et nyomtam eddig a porschevel

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sanyix
Ez gáz :\ 359-nél egy ilyen kocsi vagy felszállna, vagy irányíthatatlan lenne <#idiota>

OrioN the S
Leejtõn hátszéllel? <#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Tojesz
Jó kis játék lett!!Akár jöhetne is a teljes😊
A gépigény sem egetverõ,9600XT-n,1 Giga rammal,AMD 2400+os procival simán megy 1024ben maxon,élsimítás nélkül😊

Shadowkiller
akkor ok
sorry<#vigyor3>

Sland
az is volt pár