Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
rendõrös üldözés közben halt meg.. ma pedig a menüpontok között lépkedve...
Mellesleg már UG2-nél is elõfordult... de más játéknál soha!!!
A legújabb 5.11-es Catalyst driverem van... nem tudom mi öli meg Win-t de már játszani se nagyon merek vele...
valaki tipp hogy mi okozhatja? <#help>#help>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
na nem baj elõfordul!<#zavart1>#zavart1>
We received an answer from Electronic Arts Germany today: Need for Speed Most Wanted will be released in Europe for all platforms only as the regular edition. There will be only one Black Edition, which is for the Playstation 2. The Black Editions for PC and Xbox could not be localized because of limited resources of the studio.
This is quite unfair, since in North America the PC version will be released only as the Black Edition. We can only hope that the NFSMW Black Edition will be released later, maybe at christmas, but as far as we know there are no plans like that at the moment.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az lenne a kérésem hogy akinek komolyabb kártyája van szúrjom már képet a kerékrõl. Mert akár balonos gumi akár peres mindegyiken én a 285/35 ZR 18at vélem felfedezni. Kösz."
Kép
sorry clio,de nagyon nagy kép volt! :/
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
300al nekimentem egy benzinkutnak és hopp...😊
Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora
1. a rendõr terepjárók olyanok mint a kamikazeek...jönnek velemszembe mint az állat aztán nekem rongyolnak
2. mikor körbevesznek a rendõrök akkor úgy válltogatják az egyest a rükvercbõl,vagy fordítva mintha távirányítású autók lennének...tehát még gurul elõre vagy 20-30-al ,meg se áll,de már tolat nekem mint az ágyú
3. amikor egyhelyben állok,és mellettem a rendõr közvetlen,akkor meg néha úgy kezdi el tolni a nem is tudom hány kg-s Vipert,mintha olyan könnyû lenne mint egy bicikli
4. néha a semmbiõl kerülnek elõ...pl bemegyek a golf pályára,benyögi a zsaru,hogy bementem oda,majd hipp hopp a domb mögött elõttem 2 rendõr,mintha ott járõröztek volna...
szóval vannak ilyen kis furcsaságok..ami leginkább idegel az a 2. , 3.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Mert nekem automatával csak:
.jpg)
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A gépigény sem egetverõ,9600XT-n,1 Giga rammal,AMD 2400+os procival simán megy 1024ben maxon,élsimítás nélkül😊
sorry<#vigyor3>#vigyor3>