Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shadowkiller
és már gagyin is néz ki<#vigyor3>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

ati2002
A menüben a Visual Treatment állítsd low-ra, és eltünik a "ragyogás".

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Shadowkiller
õ legalább kérdez nem úgy mint te és beírsz egy marhaságot

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
nem kötekedik csak kérdez

NuCLEARScoRp
a kötekedõk huzzanak már el a rákba... jó a game és kész akinek nem tetszik az csinál jobbat,,,

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Shadowkiller
<#vigyor3>

Shadowkiller
na figyuzz
A grafikai megjelenítés következõ generációja
A következõ generációs konzolra kifejlesztett Need for Speed Most Wanted új fogalmakat vezet be a videó-játékok képi megjelenítésében. A normál mapping és a valósidejû megvilágítás technikái a grafikai élményt a piacon szereplõ bármelyik verseny-játék fölé emelik

NuCLEARScoRp
a lófaxnak kell izgulni... warezba Black Edition lesz ugyis... aki meg annyira be akar vásárolni megrendeli amicsiktól...<#eplus2><#eplus2><#vigyor1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Sanyix
Milyen újfajta effekt? Ez nem új, pár játékban elõfordult már.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Igen, így néz ki mindenkinek az út. Elmosott alacsony felbontásu textúrák. A PS2 képességei miatt van lebutítva, és pc-n is így néz ki mert mindenre ugyanazt adják ki. Mi ezen az érthetetlen?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Shadowkiller
igen képzeld el hogy az eagames egy újfajta effektet dolgozott ki ezt amugy qrva jó és nem tom mér nem tetszik

Tapasztalatokat várom!!!
Felbontás, beállítások / teljesítmény...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Hi!Felraktam a demót,és olyan érzésem van,látva a játékot,mintha több fényt kapott volna.(túlexponált)Nagyon világos,vakító fehérek vannak.Gamma beállítást nem találtam.Másnál is ilyen?

Shadowkiller
menjé be a lap tetején a FAQ demo verzióba azt olvasd el szépen

fistin
most fogom 😊

hol tudom beállítani ,h km/h legyen és ne mph?

http://thenamelessphoto.com/

Shadowkiller

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

TothLaci
Szerintem is kell a változás...
Egy napig :SD:
Mondjuk Online még jó..

Bandi 18
igen és ma jött az újabb bentrõl aki mondta hogy EUban csak regular ennyi

TothLaci
Én azért jól eljátszottam ezzel is...
lexatan
Nagyszerû! Ott csak találgatnak. Õk nem EA alkalmazottak. Számomra többet jelent, ha valaki a cégtõl erõsíti meg a dolgot. Egy ember már megtette. Õ azt mondta csak BE lesz Pc-re.

silkroadforum.atw.hu

Nekem meg a Hondák kakik... <#hehe>
Aki hondázni akar az nyomja az U1-U2-vel...

(Viszont igazat adok neked is! Én spec qrvára örülök, hogy vannak bent Porschek, de az 5öt én is soknak tartom...)
Porsche Cayman S, GT2, Turbo S bõven elég lett volna
Carrera GT-t igazából nem értem miért rakták be, mert az alapból is egy bika autó és azt nem lenne szabad tuningolni (optikailag)...
911 Carrera S meg, hát sohasem rajongtam a Carrera sorozatért... <#idiota>

Bandi 18
de mind1 kinek mi tetszik de így egyhangú lesz aki porshe-zni akar nyonja a NFS porshe-val és kész ok legyen benne de ne 5

Unalmas ez a dem0 :/

Bandi 18
kicsit túlzás szarok a Porshe-ék

clio1616v
Az is lett 😛
Azért nincs benne...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Az nem FUCK hanem királyság!!! <#worship><#nyes>
(igaz elég lett volna nekem 2 is, GT2 + Cayen, de ha már lúd...)

Bandi 18
de van 5 Porshe FUCK

Ez valami vicc, hogy egy darab Hondát nem látok az MW autói közt?
Pedig azt hittem valami igényesebb játék készül...
Ehh, ne okoskodj (ne keved bele az én nézeteimet), nem errõl van szó:
1. Pheel01 NEM = Pheel-el (Pheel01 egy FÉK, egy nímand, mindenhova beírogatja a baromságait, próbálja lehúzni a szinvonalat és azzal, hogy ilyeneket beírogatsz (#8616), te is hozzájárulsz...)
2. Ez egy játék topik, még viccbõl sem lenne szabad politikának itt szerepelnie...

Ezt a hozzászólást is lehet törölni...

jazzy
Igazabol nincs mit kicsomagolni mivel letolteni osszvissz egy 544 megas "nfsmwdemo.exe" -t lehet tudomasom szerint. Legalabbis nekem olyan van, 2 helyrol is leszedtem de ugyanaz.
bocs ha megsértettem nézeteidet :}}}

clio1616v
Az út rondaságára megkaptam a választ, de arra hogy miért van minden gumin ugyan az a felirat nem, illetve kép attól akinek jobb a VGAja please... (full méretû kép)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Bandi 18
Tényleg lesz LAN a MW-ben?

ooo te kis PUTA... <#ejnye1>
(itt sg-n néha olyan okos és tájékozott emberek bukkannak fel, hogy az már fájdalmas)

PHEEL, PeeVee és ezt a hozzászólását kéretik törölni...
(PeeVee (14-18): mert egy idióta majom beír a fórumba nem kell egybõl utánna menni és jópofizni...)

Bandi 18
well in US only the black is coming out on pc well for australia i don't know
but for europe it seem that we won't have the black for now ! Tessék EA forumról

Shadowkiller
<#circling>

Shadowkiller
nyissunk kommunista ellenes ide nekünk a most wanted Black Edition Fórumot

Shadowkiller
ja az lehet de akkor mi a fasz kevernek érted hogy mon csak a sima jelenik meg az a vicc hogy már midenhol lehet rendelni de az eagames.hu még csak nem is tud a need for speed most wantedról csak leírják hogy milyen leszHAHAHAHA

CSOCSO
en i silyenrol tudok
igazad van 😄DD pusztujjanak a vörösök!!! 😄DD

Bandi 18
legkésõbb nov 25-én

lexatan
No mindegy, majd kiderül mi lesz. Remélem minél hamarabb. <#vigyor>

silkroadforum.atw.hu

Bandi 18
tom fáj is értük a szívem de ez van

Bandi 18
de ez is hivatalos sõt ha még a PCdome online-on is csak a sima van akkor sztem csak az lesz és kész. Az hülyeség hogy ua a kocsi lesz mind a 2 verzsönben mert épp azért black ed mert több minden van benne

Shadowkiller
8 spec tuning autó van benne

lexatan
Még hallotam olyan verziót is, hogy black edition lesz minden pc-s verzió, csak a black fekete dobozban és werkfilm DVD-vel kerül forgalomba. Tehát ilyen "gyûjtõknek" kiadás. A plusz autók a simában is lesznek.
Az elõbbi mondatok nem hivatalos forrásból vannak, találgatások!
Viszont az, hogy pc-re csak BE lesz, az hivatalos forrásból is meg volt erõsítve.

silkroadforum.atw.hu

Bandi 18
így one én is így értettem szal nem mindenkinek free shipping

Shadowkiller
kb csak amcsik és kanadaiak rendelhetik és egy személy csak egyet vehet v vmi ilyesmi