Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
És hogyan tudnám elhárítani szerinted azt a codechibát?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Kandurex
Hátõ..., ameddig van rá vevõ, node, ne offoljunk :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shadowkiller
ahha osztva van a net

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Sanyix
Ez így van, alig optimalizálnak. Ha komolyan optimalizálnának, akkor geforce2-n menne minden istencsászár grafikán, és ez halál komoly! Dehát ez az üzlet, ha optimalizálnák a gémeket, nem járna jól a videokártya gyártó.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

fistin
mondjuk meglehet, utóljára a Driv3r-ben láttam ilyet, mikor a robbanások fej nagyságnyi pixelezésúek voltak.. emlékszik valaki erre? NAGGGYON DURVA VOLT!!! és amikor lezúzok egy fát, az is közel van egy visszapillantó nagysághoz 😊

nem. nincs semmi extra tûzfal. csak alap wines. de elöbb rúteren kéne engedélyeznem ha servert akarok. valami portot csak kell neki megadni O_o

http://thenamelessphoto.com/

Shadowkiller
különben nem is kell piszkállni semmit mennie kéne magától mindennek

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Istencsászár
nem az én kártyámról beszélek meg nemazér mondom csak ezvan, azthogy ketté akadja magát a gém egy multkoriban vett brutál vgan üzlet, basznak optimalizálni hogy vegyél megjobbat.. na én befejeztem mer nemidevaló téma, de érted miatakrtam

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shadowkiller
zonealarmod van?

Shadowkiller
ja osztom a véleményed tényleg itt nem a videókártyák avulnak el hanem a gamék vannak szarul csinállva egy csomó játék ki se használlja a videókártyáink tudását azt néha mégis elõfordul hogy szaggatt vmi
mondjuk nekem nem NX6600GT 128MBDDR3

Kandurex
Nem mondtam, h rossz kártyád van, asszontam: nem felsõ kategória, hanem középszint

pl tûzfalon vagy rúteren...

Istencsászár
tudom láttam már, de még x800 sincs teljesen kihasználva a mai játékok 80%-ban és azt hogy a vga gyártók egymás után adogatják ki a vgakat az nemjelenti azt hogy az 1 évvel ezelõtti elavult... x1800 meg a többi csak álom még de semmi értelme olyat venni amig x800 szintûeket sem használják ki a gémek

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shadowkiller
hol?

Ha servert akarok csinálni akkor kell külön portot engedélyezni?

quack
"az EA már nem csak a pénzre hajt"
<#hehe><#hehe><#hehe>

aki új vidikarit akar az meg vegyen X800Xl-t, ""tök olcsó"" és nagyon jó! idáig minden elfutott rajta 1280*1024 és minden maxon (monnyuk a lostcoastot még nem próbáltam :Ð)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Kandurex
Nem a villogásról van szó, ezt a táblázatot vettem alapul.

Istencsászár
csak pattog mintha a felfügg helyett egy zsinor lenne odakötve ami nemengedi hogy a kaszni leessen 😄:😄

Shadowkiller
nem tudom milyen ramon próbáltad de tuti hogy valami samsung félén nem mintha rossz lenne

Köszi a megerõsítést, így legalább nem dobom ki a feleslegesen a pénzt az ablakon.
Utánna ugyis sík ideg lettem volna, mert akkor ezek szerint azzal sem lett volna sokkal jobb... THX! <#worship>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Istencsászár
azér énmég nemcserélem le egy jó hosszú ideig, amugymeg még simán felsõ kategóriás
az SLI GT 6600-6800 meg haggyuk 1 kártyával villogjon az nvidia ne 2õvel..

Zetorg
meg nem számol fizikát <#mf1>

nálam se töltöget semmit <#fejvakaras>

Kandurex
Akkor nálad hibásan fut <#idiota>, vagy naon gyors vinyód van

Istencsászár
ezeréves engine csak mindig belaraktak egy kis töb csillogást semmi egetrengetõ optimalizáció sincs benne....

Scott21
oké veszek 2-t is <#nevetes1>

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Kandurex
Inkább X850PE ,GTX 7800, SLI GT 6600-6800, X1800

X800 már elég régi kártyának számít.

Istencsászár
a megakadás? nálam nincs és nemtöltöget..

Tojesz
a 4db. mellé már dukál egy összeköttetõ vonal a Paksi atomerõmûhöz😄

Istencsászár
x800, x850, x1800

fistin
hát ha nagyon közel vagy az én gépemhez, akkor lehet hogy felesleges, mert mint írtam, eléggé fel van téve a graf...

VÉGRE, ezzel a játékával az EA már nem csak a pénzre hajt, és OPTIMALIZÁLT!!!!<#vigyor>

Sanyix
Úgy sajnállak, vegyél egybõl 2db 7800 gtx-t <#idiota>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kandurex
RAM kérdésben a játéknak semmi különleges igénye sincs, kipróbáltam fél gigával, 1 -el, ugyanolyan, azaz ugyanolyan pocsék, töltöget játék alatt, sz*ros konzolok miatt, mert ugye ott nincs memória szabadon ennyi...:/

htx. és ha servert akarok csinálni akkor milyen portokat kell engedélyezni?

Scott21
hm nekem is le kellene már cserélni a videókártyát egy 7800gtx-re 😊
meg még venni 1 gb ramot.. hm pedig nemrég vettem a gépem..

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Sanyix
Geforce 7800gtx, illetve már azis "szar" mert a 4db 7800gx sli-ben a menõ 😄

thx, pont egy ilyen részletes véleményt vártam!! <#worship>
(gondolkodtam, hogy ha nálad yó lessz akkor a memóriát bõvítem 512-rõl 1G-re, de akkor így felesleges mert nálam pontosan az a helyzet mint nálad, szóval nem sokat számíttana a +512)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Tojesz
Sztem meg NFS5höz hasonló a graf,Undergroundban minden éjjszaka történt,itt meg világos van

fistin
felbontás 1024*768, minden feltéve, kivéve v-sync (nem is értem minek ez 😊 akkor tenném be, ha lenne egy 7800gtxem, különben meg minek? 😊 ), és élsimítás egyel visszavéve..

nagyon megérintetta játék, túlságosan is, de nem fogott meg...

+kérdés: az elõbb leírt beállítások alapján igencsak autós játszma határán mozog az fps. éppen ezért az lenne a kérdésem, hogy mit érdemes kivenni, ami nem számít döntõ mértékben bele a kinézetbe, viszont megdobja az fps nagyságát!? a textura szûrést leljebb vettem, meg is dobta, de nem annyira, mint amennyire csúnyább lett a játék.az élsimítást 2vel levettem, és ugyancsak ez a helyzet.. megdobta valamennyire, de csúnya. talán vki tudja mit lenne érdemes levennem???

Shadowkiller

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Scott21
már nem kell sokat várni és jön a teljes
uhh de várom már csütörtököt 😄

Szabi84
Sztem a graf tök olyan mint az elõzõben. De legalább jó megy, sõt jobban!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Shadowkiller

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Shadowkiller
mi számít izomgépnek?? ill felsõkat vga nak?

Istencsászár
hogyan bontsam le a pályát egy viperral?😄😄😄😄 röhej azér egy csöppnyi sérülést rakhattak volna bele mer igy semmi értelme sincs átmész mindenkin és mindenen.. ennyi erõvel minek kellett luxus tunningolt kocsikat belerakni amikor realitása még 0-ával sem egyenlõ

Istencsászár
csomo játékban volt 😄😄😄 semmi uj nincs benne ha igazán szépet akarsz nézd meg a Hl2 Lost Coast fényeit (HDR) ( nemárt hozzá egy felsõkategóriás vga )

Scott21
engem meg midtown madness 2-re 😄
pl amikor a parkoló órát elütöm akkor kijön belõle az apró..
na meg ki lehet törni a fákat 😊

Tojesz
Kicsit Tolvajtempóra hajaz ez a játék

grebber
Kiprobáltam.Elmegy.Annyi különbséget véltem felfedezni a NFSU és e között hogy már nehezbb az irányitás kicsit.Már nem az a fostalicska sínautó szindróma.

Next PC upgrade: 2022

Scott21
de a demóban miért nincs replay??
a fullban sem lesz akkor replay?