Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
"+kérdés: az elõbb leírt beállítások alapján igencsak autós játszma határán mozog az fps. éppen ezért az lenne a kérdésem, hogy mit érdemes kivenni, ami nem számít döntõ mértékben bele a kinézetbe, viszont megdobja az fps nagyságát!? a textura szûrést leljebb vettem, meg is dobta, de nem annyira, mint amennyire csúnyább lett a játék.az élsimítást 2vel levettem, és ugyancsak ez a helyzet.. megdobta valamennyire, de csúnya. talán vki tudja mit lenne érdemes levennem???"

erre tudna valaki választ adni, mert már rég beírtam 😊

Guer
kabbe
mi a rákot kell csinálni hogy nekem is jo "ready" legyen a státuszom?
tod a kis piros pöttyböl zöld pöttyöt szeretnék csinálni.

na gyorsan válaszoljatok mert berakok minnyárt egy 1280x1024es képet ha nem érted miröl van szo... >😄

bertino
hát nem árt ready-nek lenni xDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
tök mind1 milyen vgat veszel ha megveszed most 100 ezerért a legjobbat 1 év mulva épphogy nemakadnak majd rajta a gémet 2 év mulva meg semmit nemér...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Guer
multinál mi a rákot kell csinálni hogyha csatlakozok vkihez akkor ready legyek?
nekem az istenért nem akar zöld lenni a pöttyöm csak kocsit tudok váltani

Scott21
jobb mint az S3 Savage 4 , mert azelõtt az volt 😄

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Scott21
az nfs 1024-ben full grafikán nem is szaggat 😊)
nem csalódtam ebben a kártyában.. jó nagyon..

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

vki
Nekem 800*600 -ban van, minden maxon, és így 35-39 FPS. Ha 1024-re veszem, akkor 25-30 FPS lesz.

ACER Aspire 5738ZG

hmm nem kétlem 😉

FOXX supreme
Az NFS MW Garage-ban van megoldás, ott van kép is róla...a banner alatt kattints rá.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FAQ-ban nincs errrõl szó!!!
DannyL
Szerintem azért törölték, mert a faq-ban van erre megoldás. Én nem tudom mi, de mintha lett volna már errõl szó. Szóval szerintem olvasd el a faq-ot!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Scott21
ja nem tagadom jó a 6800 egyenlõre 😊

Üdv Ismét mindenkinek!Tegnap feltettem egy kérdést amiben azt kérdeztem h. mi lehet az oka annak h. a directxre hivatkozva nem megy fel a demo.Fel van téve a legfrissebb Dx9.c de így sem...próbáltam feltenni amit a játék mellé csomagoltak de akkor sem.Reggel mikor néztem h. válaszolt e valaki azt láttam h. még a hozzászólást is törölték.Ha valaki válaszolna és nem törölnék a hsz.-t megköszönném thx!Riccio
aham... köszi....

bertino
meg vannak változtatva pl a versenymódkban az autók

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bocs lehet, hogy hülyeség a kérdés, de mit csinál az a demo mod???

FOXX supreme
A 6800-sal vígan megy minden, felesleges lecserélni.

nyugi senkinek sem ilyen😄

6800al várhatsz is😄 fölösleges ujat venni hogy nfs 11 ben 20al több fps legyen 😛PPPP

Scott21
127ezer?? uhh akkor nem veszek még várok pár évet 😄DD

de gigabyteban is van, az 130 000 huf 😄 heh gépem került ennyibe:|

Club3D GeForce 7800 GTX 256MB GDDR3 ViVO + Dual DVI PCI-Express /2 év garancia/ 127 450 Ft 😮OO

Scott21
sziasztok mennyi most egy 7800 gtx? hm? 😊

amúgy télleg ugyanaz! megnézed az nfsu2 és a mw mappájának a tartalmát ott is ugyanaz 😛P

Istencsászár
most összedöntöm a lelki világodat: NFSU1,2-õvel is volt szerencsém játszani, és hidd el ugyan az az engine elég csak a kocsikra, és az utrá ránézni

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

FOXX supreme
ja a kép...

FOXX supreme
Banner csere nem lesz? pedig ezis jó lenne csak, a szöveget, meg a csajt kéne kicserélni Mia-ra....<#nyes>

talan nem kene szelektiven olvasni<#lama>

ati2002
Az nem HDR, csak valami hasonló effekt, a Visual Treatment-et kell low-ra állítani, és akkor jobb lesz.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Guer
ja azt én is hiányolom
legalább egy civicet berakhattak volna...

FOXX supreme
Csak most vettem észre, hogy valakinek nagyon tükrözõdik a kocsi, valakinek meg nem...pl. nekem valamikor szinte vakít annyira csillog, de pl. havernak nem annyira, és szinte ugyanolyan beállításokkal vagyunk...ez mért?

"off: Ott a lista sok SLI-vel az ATI-k elõtt... azért teccik h CF nincs...majd azután villogjon a vidija...na csak ennyi OFF vége."
Hogy mivan? <#fejvakaras><#wilting>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

bodesz
látom nemjátszottál sose az UG2 vel.hasonlísd már össze.megnézed grafikai motor teljes egészében más...amit nem látsz nem számol a gép míg a UG2 ben mindent számol a kocsi mögött kb 10km re is 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Én meg a HDR-t nem tudom kikapcsolni teljesen, vagy ez nem is az? 😊
Szerintetek ezt a mointon blurt vagyis ezt az elmosodást mikor gyorsulsz mivel lehet kikapcsolni?

Hali!
Nekem 9600 SE 256MB-os videókarim van,és csak néha szaggat..
Tehát néha 1 picit akad 1-2tõt.
Ez memóriától lehet? 😊
Mert nem tul sok szabad memem van 😊
256mb és 768 van.
Hm? 😊

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Bandi 18
ezzel csak 1egyet tudok érteni szerintem is naon szép

én nem tudom miért nem tetszenek ezek az effektetk eyes emberkéknek, de nekem nagyon teccik, az egyik legszeb az utak, olyan szépen megvannak csinálva, meg a kocsik is, amikor képeken láttam elöször olyan csunyûnak tünt de demot játszva nagyon gyönyörû! csak nagyon szokatlan az egész nekem a underground 1-2 után

bzoley
Formula Force GP-m van. A beállításnál nekem is hülyélkedett, de mûködik.
Most asszem gáz: combined pedals(vajon honnan veszi), fék: brake, de volt hogy a kettõt fordítva is írta. Sztem kísérletezz vele, hátha jó lesz.

Fistin:
Egy autós játékban a billentyû nyújtaná a nagyobb játékélményt? Na ne viccelj már!

NzzN:
Én ugyan soha nem mondtam "mód"-nak, de nem biztos, hogy paraszt a magyar. A modifikáció nem teljesen magyar szó. A módosítás az, és azt lehet rövidíteni módnak. Azonkívül egy angol szót magyar toldalékkal, vagy raggal kiegészíteni (moddal, modot) nagyobb hiba. Legjobb esetben is mod-dal mod-ot. Szerintem. De javítsatok ki, ha tévedek😊

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

SoDI---
mégse codec gond volt.
csak divx, és ac3 filter volt fent.
leszedtem mindkettõt, mégse javult semmi.

pont rohadjon már meg az EA a hiányos dokumentációval.
két lehetséges okot ír a videóproblémára.

a detonatort, és a directX-et.
mindkettõ okés, mégis gáz van.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

mucsácsó
OFF
mert paraszt a magyar...ezen pont ma gondolkoztam énis, de halál komoly <#idiota><#idiota> cod2-ben szólalt meg multiban egyik gyerek, hogy minek ez az admiralMód? és ekkor jutott nekem is ez eszembe <#smile><#nyes>
ON
NzzN
OFF
Vki magyarázza el, hogy a mod-ot magyarul miért MÓD-nak nevezik? Ha jól sejtem az eredeti angol szó modification az pedig nem egyenlõ a mode-al.
ON

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

NzzN
Az EA olyan fantasztikusan megcsinálta a kormánykezelést, hogy csak combined-pedals módban megy a DFP-m vele... Azért elvártam volna, hogy legalább ennyit képesek legyenek beleprogramozni.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

fistin
szerintem felejtsétek el a kormánnyal való játszást, mert ez egy arcade game, sohasem ad akkor játékélményt mint billel... ráadásul még szenvedés is kormánnyal, és én már próbáltam az undergroundot is, egy fostalicska kormánnyal.. nem mintha billel nem lenne, de ez már mellékes 😄DDD

Kandurex
Mondjuk leszeded ami most van fent és felraksz egy sima: xvid, divx, ac3 filter, vobsub programokat, mindenbõl a legújabbat. (bárhonnan letölthetõk). Vagy felraksz egy codec pack -ot, pl: K-lite

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ugyanez a problémám.Microsoft sidewinder kormányom van.

gizzda
nekem sajna nem látja a fékpedált a game.....nem érzékeli...valaki járt már így? vagy csak nekem szarakodik? (Logitech WingMan formula GP)

Pedig tuti hogy a pedál jó mert a aját logitech kalibrációs tesztjén létja és müködik is......

Van valakinek ötlete?

Valaki írhatna aki kormányal nyomul hogy voltak-e vele hasonló problémái..... köszi

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

off: Ott a lista sok SLI-vel az ATI-k elõtt... azért teccik h CF nincs...majd azután villogjon a vidija...na csak ennyi OFF vége.
Amúgy meg jó let a graf sztem,meg az irányítás se olyan fos...teljesben kivi leszek. A mustangocska nagyon megy 😊 😊 😊

ATi - The Ultimate Visual Experience

loál. megtaláltuk egymást. costum beállításokkal

http://thenamelessphoto.com/