Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az AMD legyen veletek!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Jó-jó tudom,hogy vannak sokan olyanok akiknek bejön a "csaló gép módszer" de nekem valahogy ellenszenves a mazochista beállítottság amúgy is ... <#wink>#wink>
1ik haverom megkért h kûldjek be a GS-be 1 képet h õ milyen gyors.
az ideje:1:20.84
akinek jobb van pls írjon mert akkor nem kûldöm be neki>😊
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Nekem ilyen dll hibákon eddig mindig segített ha letöltöttem.
www.dll-files.com ingyen letölthetõek a dll fájlok
ezen a cámen van progi és leirás hozzá. sok sikert. nem mindenkinek szokott sikerülni. itt
Nem tudom mennyire itélitek itt el azt aki nem eredetivel jáccik (remélem, ez nem a wow topic 😛), de megakptam a játékot, és csak azt szeretném kérdezni, hogy megoldható-e, hogy a haverokkal jáccunk együtt neten keresztül.
Elõre is danke!
Bal oldalt van.
Valaki nem tud errõl 50 Extra Cars for NFS Most Wanted? Ha tud valaki adjon egy linket ahonan letölthetem!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
sztem a NFS elsõrésze a legjobb. majd megint nyomomvel ha eltudom indítani, vagy ha lesz valami jó régí gépem.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
nfs5-ig jók voltak, aztán heló😞 azóta trendy szart csinálnak fnf-en edzett gyerekeknek. nfs6 meg csak szimplán semmilyen.
EA Games - átgázolni mindenkin
Ki hitte volna, hogy akadnak még bugokkalt teli játékok pc-n? Gondoltad volna, hogy azoknál is akik mögött egy igen nagy kiadó áll? Vagy csak fõleg azoknál? Igen most is arról a kiadóról van szó, akik a NFS: Most Wanted nevû játékot hozták tetõ alá, csak sajnos rengetegen nem elégedettek azzal amit kaptak. Ugyanis a multi része rendesen lagol, emellett fagyogat, de megígérték hogy a következõ 1.4 patch mindent tisztába rak. De nem lesz patch, nem lesz már semmilyen javítás.
Az EA 2 hónap után beszûntette a telefonos supportot, és a fórumban jelzi, hogy nem áll szándékukban semmit javítani a játékon. De azért köszönik jól vannak, és a jelzett bugokat kijavítják a játék következõ részében. Lehet új mottó kellene már? EA Games - Piss On Everything?
hcgamer
ennyit az új peccsrõl, és sztem a játékról is.
Az uccsó résznél mikor a Bömösel menekülsz a rend õrei elöl, akkor kb 5-6 percig fognak üldözni s utána kirak a térképen 1 pontot ahova el kell jutnod. Ez a hely a játék alatt mindeddig zárva volt.Nem máshol mint az elsõ városrészben a sztráda mellett ( közelben 1 felüljáró )találod ahol 1 markoló áll s mellette földkupac van. az fog megnyilni.Bemész abba az utcába s kb 100 méter ugrató - átvezetõ animáció- s már le is ráztad a rend õreit.