Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nfs mostwanted indítókódját mondja már meg valaki
zsomborm
faq- val mivan?

Ezt: 50 Extra Cars for NFS Most Wanted.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

mit?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hogy kell ezt telepíteni?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Chester1
nem.csak career ben

KapuBen
én igen

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Web mester
Arcadébe jönek rendörök?Nekem soha nem jönnek!

Most Wanted betûtípusa, van valahol és ha van belinkelnétek ?<#conf>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Jelentem lehet orvosolni. épp most húzom a 6.3-as catalystot. A Gamestaron írták, hogy a bf2 illetve a mw hibái ki lettek javítva..

nekem is ilyen az árnyék, nekem is atim van

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

via_mala
Ezen csak egy videokártya csere segít sajna. Vagy az ATi írhatna már egy rendes driver-t. 9800 Pro-val nekem is ilyenek voltak az árnyékok, nincs mit tenni.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

AMDFan2
Hali lenne egy kis problémám! Nem tudom hogy a játék balya vagy a gépemé ebbe kérnék segítséget! Tudom ha kikapcsolom az árnyákot akkor nem ilyen de más játéknál is ezt csinálja pl:.Bf 2

Az AMD legyen veletek!

nekem még ilyen nem volt, de én csak most nyomtam le a 3. embert. nekem olyan volt már hogy szó nélkül kilépett windowsba minden féle hiba jelzés nélkül. szerencsére nem veszett el sok dolog.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Atkamon
Mér nem jó a FAQ?

Ujratelepites utan ugyanez, es az a szomoru benne, hogy itt ugye nincs lehetoseg menteni, ujra kell kezdeni a kihivast... :-(
Valakivel tortent mar olyan : ellenfel legyozesekor zseton kivalasztasakor kidob a desktopra, valami windowsos hibauzenettel? Hozza kell tennem, nem az elso palya, tehat eddig ment ez a funkcio, csak most a 4. ember utan bolondult meg...
én is mentem már 1:20:00 ás idõt. ez teljesen pálya, meg az autótól függõ dolog. asszem már széria autóval is mentem ilyen idõt, csak kicsi volt a pálya

sure
Csá, LOL, hol, milyen kocsival, melyik pálya, melyik játék, milyen kép? <#conf><#rolleyes><#integet2>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Képernyõkímélõnek és szép háttérképnek elmegy, már ha használltok ilyesmit !
Jó-jó tudom,hogy vannak sokan olyanok akiknek bejön a "csaló gép módszer" de nekem valahogy ellenszenves a mazochista beállítottság amúgy is ... <#wink>
Brolly28
Csá mindenki!
1ik haverom megkért h kûldjek be a GS-be 1 képet h õ milyen gyors.
az ideje:1:20.84
akinek jobb van pls írjon mert akkor nem kûldöm be neki>😊

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

az is segíthet

SZilaJMaGGoT
Nemtom de szerintem direct x-et kellene újratelepíteni... Lehet hülyeség de sztem segít..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

nekem van.Töltsd le, innen és másold be system, system32, windows, és a játék könyvtárába. valahol biztos megtalálja.

Nekem ilyen dll hibákon eddig mindig segített ha letöltöttem.
www.dll-files.com ingyen letölthetõek a dll fájlok

Ezt irja ki inditáskor: D3DX9_26.Dll nem található. Erre van vkinek ötlete?

nincs mit, (énsem tudom hogy kell irni)

Muchas gracias mi amigo (vagy hogy kell írni 😄)!

elvileg igen.
ezen a cámen van progi és leirás hozzá. sok sikert. nem mindenkinek szokott sikerülni. itt

Üdv!
Nem tudom mennyire itélitek itt el azt aki nem eredetivel jáccik (remélem, ez nem a wow topic 😛), de megakptam a játékot, és csak azt szeretném kérdezni, hogy megoldható-e, hogy a haverokkal jáccunk együtt neten keresztül.
Elõre is danke!

Web mester
Hát nem nagyon...

Dave9214
uj nfs rõl van már szó?

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

SD456
<#worship>Köszönöm!<#worship>

PS3 ID: SDani456

Magnumrolcsi
Tess
Bal oldalt van.

SD456
Sya all!

Valaki nem tud errõl 50 Extra Cars for NFS Most Wanted? Ha tud valaki adjon egy linket ahonan letölthetem!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Szerintem az NFS 5: Porsche Unleashed volt a sorozat legjobb része, mutatott egy pici szimulációs jelleget. Meg az a tesztvezetõs karriermód sem volt benne gyenge. Ami az 5. rész után jött az már igen erõs és egyenletes zuhanáshoz hasonlítható.

12346
én elvoltam vele, bár a 4 volt a beszteszt nekem. de az 5-öt lehet, hogy lassan meg kéne lesni megint, mer most már jönnek hozzá új modellek is, nem csak skinezések.

én igen minden cuccosom junkman volt és nitróval kipengettem a 415 km\h 1 chevrolet cobal ss el de még a többi kocsit nem próbáltam ki

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Milyen kocsival? Az én rekordom olyan 391 lehet, de az csak egy pillanatra volt, mert mikor elérem, mindig valami kanyar jön...

scorpeeon
na, az én jóöreg 407-es rekordom azóta nem döntötte meg senki? amúgy egyszer nemrég egy tized másodpercre a 408 is megvolt de csak egyszer akkor is csak annyira hogy épphogy látni lehetett egy pillanatra, szóval arról nem sikerült képet csinálnom, de tényleg megvolt. a 407-et viszont akármikor megcsinálom.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Nyugodj meg, kifogástalanul fut xp-n a legelsõ nfs, csak meg kell buherálni az install részét, és ha kitartó vagy, akkor hangja is lesz.:-)

RelakSfromhome
Jó a mottó a végén 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

nekem már az 5 sem jött be. A MW grafikára nagyon szép de iszonyat mértékben csal. én még bugokkal nem nagyon találkoztam. néha volt hogy kilépett.

sztem a NFS elsõrésze a legjobb. majd megint nyomomvel ha eltudom indítani, vagy ha lesz valami jó régí gépem.

az fasza

Hát most valami nagyon erdekes dolog tortent! Probaltam felrakni a magyarositast, ugye ebben a 3 konyvtarban vannak a magyarositando fajlok: CREDITS, LANGUAGES, MEMCARD, de sehogysem lett magyar. Sok probalkozas utan ezt a 3 konyvtarat athelyeztem mashova a winyon, mintha kitoroltem volna oket. Es mitortent? Megy a jatek full angolul ezek nelkul! Szoval egyszeruen bele se nez ezekbe a konyvtarakba! Na erre varjatok gombot!

SZilaJMaGGoT
Hûha... Moat jut eszembe mennyit NFS2-õztem... 😄 Az nagyon kira gém volt.. Ezek az újak már nem jók semmire..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

12346
sry, messze nem kedvenc játékom, de ez, amit az ea csinál... azt sem érdemli meg hogy letöltsék az emberek a szarját. ezek szerint úgy néz ki, jön a következõ adag foslé ebbõl is.
nfs5-ig jók voltak, aztán heló😞 azóta trendy szart csinálnak fnf-en edzett gyerekeknek. nfs6 meg csak szimplán semmilyen.

EA Games - átgázolni mindenkin

Ki hitte volna, hogy akadnak még bugokkalt teli játékok pc-n? Gondoltad volna, hogy azoknál is akik mögött egy igen nagy kiadó áll? Vagy csak fõleg azoknál? Igen most is arról a kiadóról van szó, akik a NFS: Most Wanted nevû játékot hozták tetõ alá, csak sajnos rengetegen nem elégedettek azzal amit kaptak. Ugyanis a multi része rendesen lagol, emellett fagyogat, de megígérték hogy a következõ 1.4 patch mindent tisztába rak. De nem lesz patch, nem lesz már semmilyen javítás.

Az EA 2 hónap után beszûntette a telefonos supportot, és a fórumban jelzi, hogy nem áll szándékukban semmit javítani a játékon. De azért köszönik jól vannak, és a jelzett bugokat kijavítják a játék következõ részében. Lehet új mottó kellene már? EA Games - Piss On Everything?

hcgamer

ennyit az új peccsrõl, és sztem a játékról is.

és a sima instalal sem lesz magyar?

Hi

Az uccsó résznél mikor a Bömösel menekülsz a rend õrei elöl, akkor kb 5-6 percig fognak üldözni s utána kirak a térképen 1 pontot ahova el kell jutnod. Ez a hely a játék alatt mindeddig zárva volt.Nem máshol mint az elsõ városrészben a sztráda mellett ( közelben 1 felüljáró )találod ahol 1 markoló áll s mellette földkupac van. az fog megnyilni.Bemész abba az utcába s kb 100 méter ugrató - átvezetõ animáció- s már le is ráztad a rend õreit.

Hat nalam ugyanugy angol maradt! Pedig manualissan masoltam be a fajlokat!

az mind1 az a lényeg hogy magyar lesz