23376
  • dav1d
    hol a faq kellene az a progi ami kiveszí az elmosodást?!!!
  • Szabi1991
    utánna KÉKHALÁL :PP
  • flame ghost
    OKÉ!Köci!:D
  • matyi08
    már nagyon-nagyon sok ember végigvitte, mikor kijött. és meg lehet csinálni. kell egy darabig menni, aztán a térképen megjelenik egy kör, oda menj. utána fog történni valami, nem lövöm le a poént. :D
  • Szabi1991
    itt
  • Szabi1991
    vannak festések !
  • blur55
    az ati tray-t azt honnan kell megszerezni?
    most nézem a honlapjukat de nem találom...
  • flame ghost
    Van aki már végigvitte?Én Razor-nél tartok és mindíg elkapnak,pedig már a versenyek készen vannak!
  • flame ghost
    a Boltban lehet ezt rá tenni!
  • trialboy14
    HELLO!!!!!

Elég sokat jáccotam már az nfs mw-vel.MÁR UNOM, de joo game:)
    Szo....nem tuttok olyan dolgokat hozzá mint pl.: új festések, body-k vagy iesmi??:)
    Ha igen irjátok le PLS hol találni ilyes mit.
    THX
  • lamase
    Emberek, nagy lehetőség! Nyerj PSP-t! Forrás: Konzoland bt.
  • Atkamon
    Szerintem mindegyik játék listája külön oldalon van! Az Underground 2-höz a topic faq-jában van lista, a többit nem tudom...
  • MooD
    Sziasztok! valaki nem tudja hogy az nfs undergrund 1-2 és a most wanted zenéinek listáját hol tudom megtalálni?
  • Laceee
    hát ez olyan mintha nem is lenne
  • Evogordon
    ehhe ezt láttátok már???
    nfs carbon
  • PeeVee
    hát remélem 7végén lehet már strandolni normálisan!!:P
  • DeathJr
    MIh az megállt az élet???
  • PeeVee
    Milyen igazad van! Olvashatatlan szar az egész!
  • peti94
    Tud valaki olyan progit amivel be lehet tenni az én zenéimet a Most Wantedba ??meg azt a Car Comparet vagy mit honnan lehet leszedni mert nem akarja
  • SZilaJMaGGoT
    Szörnyű a helyesírásod, tagolatlan, olvashatatlan szar az egész.. Tanulj meg írni és aztán fórumozz, mert ez pontosan az írásról szól..
  • Atkamon
    Az pech...
  • sure
    A 2.1-gyel biztosan nem fog menni, mert azt a #22265 -ben linkelt táblázat nem támogatja, Próbáld 2-re, vagy az alá venni. Bár SZVSZ nem érdemes CSAK EMIATT RivaTunerrel vagy Ati(Tray)Tools-sal hegeszteni, ha nem értesz hozzájuk; le kéne szedni TELJESEN a jelenlegi video drivert, és valami WHQL drivert kéne feltenni, nem Omegát meg moddolt fosokat, és akkor fog szépen menni. SZVSZ.
  • Bullitt
    Vagy a vertexet is állítani kell?
  • Bullitt
    Nekem vmiért nem műxik. ha 2.0ra állítom semmit nem ér el, ilyenkor Disable Overrite-on van a Vertex shader opció. Ha pedig 2.1-re(mert van nekem ilyen is) állítom, akkor indulás után fekete kép, majd kilép a win-be. a konfigom:
    Alaplap:MSI KT4 Ultra, Proci: AMD Athlon XP 2100+ (1.7 Ghz), Memória:512 Mb RAM
    VGA kártya: HIS EXcalibur Radeon 9600XT, 128 Mb.
    +Catalyst 6.5, legújabb DirectX és Win XP
  • radoslucian
    Nem tudom elinditani a MW
  • PeeVee
    Eredeti játékkal pl...
  • ffxi
    Nálam nincs ilyen beállítási lehetőség :(
  • lesliey
    Hello!
    Tudja valaki hogy kell a NFS MW-al neten gamelni???
    Segitsetek!
  • lck #22265
    Pontosítok : Csak a Pixel Shader-állítgatásás számít. Itt van egy táblázat hogy melyik kártya mit támogat.
  • lck #22264
    Na megoldódott !

A kártya Pixel Shader és Vertex Shader funkcióját kellett variálni !
    Ati Tray Toolsban: Tweaks > Standard Tweaks > Override Pixel Shader Version és Override Vertex Shader Version.
    Alapból ez Disable-n volt, és rátettem mindegyiket 2.0-ra. Jó lett, a kártya sebessége is javult :)
    Csak azt nem értem hogy ez a korábbi windowsomnál miért nem kellett ??
  • ffxi
    Érdekes! Havernak is 9200-je van és nála nem ilyen.
  • lck #22262
    Köszi
  • DeathJr
    Helló
    Driver probléma...szedjél le más driver-t hozzá nekem is ilyen de engem nem érdekel lehúztam az árnyékot így legalább folyamatosabb:)
  • lck #22260
    Sziasztok !

Segítsetek mert már kezdek igedes lenni.

Volt nekem egy windowsom - rajta rajta a MW - gond nélkül.

Most újra telepítettem a wint, és az újra felrakott MW-ben az autók földre vetett árnyéka nem olyen mint korábban volt. Eddig szép sima mosott volt, most neg olyan éles recés szélű.
    Végül is nem olyan nagy ügy, de engem qrván bosszant. Leginkább az hogy nem tudom miért. Már mindent állítgattam a driverben de nem jövök rá. Atitray-jal és ControlCenterrel is erölködtem össze vissza, de semmi.

A konfiguráció elvileg ugyan az mint a korábbi winnél:
    Win XP home, Ati Radeon 9600xt, DirectX 9 (2006 áprilisi) ATI hivatalos 6.4 -driver.

Valakinek volt ilyen gondja ? Mit kell beállítani ?
  • k8bal
    az érdekes...
  • [HUN]FaTaL
    nekem is ati200 de nekem nem ilyen szutyok a menüben sem:/
  • k8bal
    9200 miatt! jaja!

lekéne cserélni! már egy 9600ost megkapcs 18ért! ;)
  • pirosBoci
    azért olyan sárga mert az ati 9200 nem tudja a HDR-t az egyik haveromnak is ez volt a baj.
  • ffxi
    Én is arra gyanítottam, de be sincs kapcsolva.
  • Toroco
    jó kérdés. az elsimitást beállítottad, lehet hogy az össze gánylhatja. amúgy más tippem nincs.