Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
nem nem. Az NFS1-ben ferrari 512 TR volt és fekete diablo, az NFS2-ben F50, és az NFS3-ban volt maranello és egy F355 Spider és ebben is volt Diablo (valami virító VT volt az oldalán 😄)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

eddie2
a teljes játékban lehet majd mászkálni mint az u2-ben?

(by eddie2)

😄 Ez igaz, pl 2játékos módban (nfs2) iskolabusszal sokkal izgisebb volt versenyezni 😄 Az a sebesség... 😄 😄 😄

Viszont a MW nagyon bejön: gyönyörû grafika (1280*1024 FULL), jó hangulat... már alig várom a full verzsönt 😄
Hát ha túlhajtod a procit, ne csodálkozzz hogy hülyeséget csinálnak a programok 😄
VRSDM
jo már rájöttem hogy elbasztam, bocs...

u dont have to listen anybody else but me

A látvánnyal sincs különösebb probléma, bár itt is jobbra számítottam. Bár nekem semmi se elég jó!😊))) Tehát a látvány szép. A hang is jó. Bár én manuális váltóval nem hallom mikor kellene gangolni.Biztos csak meg kell szokni de most egyenlõre ami megmaradt az annyi mire észreveszem, hogy váltani kéne besül a dugattyú.😊
M@TriX
jah, de az EA bekaphatja, hogy BE-t nem hoz errefelé 😉
Camaro nekem kell

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

VRSDM
nekem nem mennek a MOD-ok vagy vmit én baszok el? beletörmöitettem totac-el abba a RAR.ba a letöltött file-okat, mégsem aza kocsi jön be a játékban...<#fejvakaras> mit is rontok el????

u dont have to listen anybody else but me

fireball
jé,már 14.e van..😊 minnyá itt a full,hogy elrepült az idõ...😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

M@TriX
hangal nincs is probléma, nagyon süti lett...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bandi 18
Az nagyon állat lett hogy a kocsi hátramenetben más hangot ad tök jó

M@TriX
az nekem is az érdekesség erejével haott, hogy hogy úgy indula kocsi mintha be lenne húzva a kézifék, komolyan olyan érzésem volt...

fakk

Szép lett a játék. Bár az indulás elötti auto remegést kihagyhatták volna.

Egyébként játszik valaki online-ban vele? Mert én regeltem. De belépéskor a jelszora enter nyomásra is karaktert ir. Ezáltal nem fogadja el a jelszot.

Nem tudom Ti hogy Vagytok vele, de nálam eszméletlen rondák pl. az árnyékok. Pár négyzet az egész. Vagy valamit nem állítottam be jól? Grafikát mindent maxra tettem, felbontás : 1280*1024.
SZilaJMaGGoT
Én a 2., 3., a Porche-val, a 4.-el, a HP2-vel, NFSU, NFSU2, meg most a most wanteddel is játszani fogok szerintem... Ha jól emléxem a porcheba is volt valami tuning féleség, lehetett változtatni az ólések szinét meg ilyen hülyeségek.. Amikor elõször mutatta unokatesóm, azon ámultam hogy volt az a garázsféleség ahol lehetett választani a kocsikat, és ott forgatta meg nyitogatta az ajtókat meg motorháztetõt meg ilyenek... Azzal itthon is elbasztam egy fél órát..<#nyes>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hááát.....ez az nfs sem sikerült. Na mindegy. Lesz másik!😊 Természetes ez a szánalmas gyorsulás? Úgy indul az autó, hogy felszedi az aszfaltot, aztán valaki kiteker 2 gyertyát, hogy ne menjenek a hengerek és egy szép trabant fizikával gyorsul. Kanyarokba a fizika zéro. ????? Vagy én nem csinálok valamit jól? Nem egy RBR.! Tudom, hogy nem az a kategória, meg ez arcade és nem sim. Ezzel nincs is semmi baj. De pl. miért hülyék benne a rendõrök? Egyszer nem tudnak megfogni. Nem azért mert gyorsan megyek, hanem mert hülyék!😊
wander01
az Nfs 2-nek a demoja kiirta hogy nincs elég memoriám. brrr

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
istenem, ha valakinek meglesz az 1 vagy 2 tolja már fel valahova, hogy le lehessen szedni 😊 rámtört a nosztalgia 😊) egyáltalán elindulna? lehet valami emulátor kéne hozzá... 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

ehh a link helyesen.
Ennyit sikerült kihoznom a Porschebol. Igazából 335km/h volt, csak rosszkor nyomtam printscreent.. <#vigyor3>
Porsche 331km/h
kovecses
Nem csak szar ha nem indul eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Kandurex
Most azzal fogtok versenyezni, hogy kinek dob még érthetetlenebb hibát a winxar? <#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bertino
nah meg nem is tuti, hogy lehet õket multiba nyomni... 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kovecses
Ez még ütösebb:

Zetorg
netrõl gyorsabban leszedem 😊

mondjuk még nem tudom, hogy honnan

bertino
én még elõbb találjam meg az elsõ részt itthon <#banplz>

Zetorg
nincsen a régi nfs-ekhez valami online mod? 😊

bertino
úúú te akkor én is még kicsike voltam, hol emlékszem már pontosan, legyen igazad :-)

geri15
retro rulz (H)(Y)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Kandurex
Szerintem a Diablo az erõsebb volt, viszont a Maranello jobban fordult és gyorsult!

bertino
<#idiota><#idiota>

examinee
Jaja😄DDDDDDDDDDDDD
Kira volt az a gép😄

examinee
Sokkal jobban lehetett élvezni azokat az nfs-eket amik régebben voltak! Ezek kb 2 honap vagy annyi sem és uncsi lesz!

bertino
kocka lámpákkal <#szomoru1> de az ment a leggyorsabbat az autópályán

Kandurex
Nem, nem, volt Maranello! No meg persze a Diablo is.

examinee
550-es maranello a 2. részben voolt!
1.-õbe egy feket Lamborgini Diablo volt!

geri15
Én az elsõ résszel nem is játszottam, akkor még nyúbi voltam 😛 Még a másodiknál is épp hogy felértem az asztalhoz talán 😄 bár igazából nem nagyon emléxek hány éves lehettem az elsõ igazi élmények a 3ashoz kapcsoldónak, akkor voltam 7.-es általánosban 😊 És bizony megvettem eredetiben a Media Marktban 😛

Kandurex
Az elsõ részbõl nekem az 550 Maranello, meg a léggömbös pálya ugrik be, és a legfontosabb: NEM KÖR PÁLYÁK VOLTAK!

Zetorg
úgy ahogy mondod 😊

geri15
Nekem a 3 volt a kedvencem! 😄 Mi is splitbe toltuk a témát, átjöttünk hozzám sokan aztán hajnalig ment a verseny reggel meg halottak voltunk 😄D de nagyon nagy volt

geri15
huh arra már én sem emléxek látod!! 😄 milyen régen volt istenem.. más játék volt az biztos, mert ez már nem NFS, hanem valami más. Nem rossz persze, de nem NFS.

bertino
meg a hollywood pálya, máig emlékszem repkedõ ufoira meg a Jurassic Parkra 😄
jah mellesleg remélem, hogy hollywood volt a neve, mert nekem ez rémlik :SD😄:S😄:S

Zetorg
mi a 3-mal toltunk régebben minden este, split screen-ben, haverokkal 😊
szereztünk hozzá fasza autókat és suhantunk 😊)

de mostmár a split screen is eltünt 😞

geri15
jaja régen volt 😊 emléxem megkaptam az NFS2-õt és egész estéket toltunk vele át faterommal, versenyeztünk kinek lesz jobb körideje 😊
Ha akkor mutat egy képet a Most Wantedrõl én elájulok vagy nemtudom 😄 Olyan grafika még a digitális rajzfilmekben sem volt akkor, amivel most játszadozunk...

bertino
jah NFS2höz pedig még:
ott még lehetett választani Simulator és arcade között 😊
bizony, micsoda idõk voltak... 😊

kovecses
Hát ez sem semmi:
[/img]

Nekem egész jól megy. 800x600-ba majdnem minden high-on.

bertino
de azok az idõk tényleg easyrideresek voltak ezekkel a gémekkel <#eplus2>

Imremagdi
mé nem vagy msn-en ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1