Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
Régen volt, nemde? 😊

Ez pedig mégrégebben..

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

fistin
óó bocsáss meg! 😊

és hogy a fenébe nem szaggat??????????????????????????????
nekem lemegy 15 fpsre is akár!

bzoley
Bekapcsolt vsync mellett a játék a monitor képfrissítéséhez igazodik. Szal hába menne 80-100fps-sel, ha a monitor csak 60hz-en megy, akkor a játék is annyit fog kirakni a képernyõre. Fölösleges. Bekapcsolni csak problémák esetén lehet szükséges.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

fistin
okay 😊, de az élsimítás, az hogy van? felbontás?

0Fritz0
Kandur már linkelt két képet(#9152), ezt tudnám én is mutatni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

fistin
na de akkor elmondod, hogy hogyan van neked beállítva a játék grafja??

0Fritz0
Megtaláltam az optimális felbontást:

<#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kandurex
Még itt vagyok, csinálhatsz :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kill3r22
de az élsimitás jobban leterheli a gamét...ha nem tévede3k....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
majd holnap csinálok egy 1024es képess full FFSA-val meg egy képet 1280ba anélkül...azt berakom.....legyéll itt holnap este 7után...reggel meló....nfs powa

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Sanyix
És a recésség játékból is függ, vagyis a grafikus motortól, van olyan gém ahol teljesen haszontalan az élsímítás 1024*768, és annál nagyobb felbontásnál, van aminél viszont nagyon kell. Az anizotropikus szûrés a textúrák minõségét javítja, na ez az utóbbi nfs-eknél nagyon hasznos, mert a kis felbontású úttextúrák alatt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

fistin
asszem mikor pl mondjuk egy fpsben fordulsz, akkor így nem egyszerre tölti a képet, tehát a fele már a következõ terepet mutatja, a fele meg még az elõzõt.. vertikális szinkron
de javítsatok ha tévedek

de abban nem tévedek, hogy felesleges

fistin
élsimítás

kill3r22
amugy megmondom öszintén foggalmam sincs hogy a vsync mire jó....😄

kill3r22
két fajta szürés van....mejikra gondolsz....van maga az élsimitás....meg van az anizotropikus szürés....én arra gondolok az élsimitásra....amikor egy adott él ugye recés.....minél nagyobb a felbontás annál kevésbé recés....de javitsatok ha tévedek...

kovecses
Én az N-sync-et sem birtam nem hogy a v-syncet 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

fistin
oszt mi a szarnak v-sync? 😄

fistin
na erre kíváncsi lennék mit mondanak a többiek!
hogy melyik a szebb...

kill3r22
na látod.....vsync off.....az kb +- 8-10 fps....a képet amit csináltam ott a vsync on!!! autok nélkül 27fps!!! ha leveszem akkor simán 40fps

kill3r22
ááááá...nem!!! probálgattam....én nem látok sok külömbséget....1280x1024 ben nemigen kell az élsimitás....viszont 1280ban kicsit "felszabadultabbul megy"..sztem

Kandurex

kovecses
Csak az a rohadt kockás árnyék (ati) ...

kovecses
Nálam egész jól megy minden pedig elég gyengus a gépem, de nem panaszkodok...

fistin
hallod, inkább játsz 1024-el max FSAA mellett, nem fogod megbánni.. élsimítás nélkül hihhetetlen über csúnya!

fistin
mit jelent az hogy high? mer nekem is 6600gt-m van, inno agps, de nekem 1280 high on már eléggé belassul! le tudod írni a beállításokat? vagy esetleg egy screenshottal kimásolni? köszke

kill3r22
lécci holnap este ha ráérsz 7óra után lépj fel msnre....felvettelke....egykis beállitási eszmecserére....ok?

Kandurex
Végül is, ja.

kill3r22
Tök jó válaszoltam a saját üzimre....😄

kill3r22
amugy meg átlagba ennyivel megy.....25-35kb.....
1280X1024 be meg AA nélkül 30körül fojamatosan....Nálad Vsync on vagy off?

Kandurex
Nézd meg a városba 3 - 4 rendõrrel, lesz vagy 15...

kill3r22
jóóó neked.....de nekd Barton procid van-......csodálkozol?

gnar killer
eddig úgy voltam vele hogy jön amikor jön, türelmes vagyok, de a demo után már nagyon várom a teljest 😄DD jóak nagyon (Y)

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

kill3r22
én átraktam 1280X1024 be élsimitás nélkül....és majdbnem szebb mint ezresbe simitással....fps ileg a 1280X1024 NoAA ra szavazok

Kandurex
Na bravo, üres úton 😊, itt nekem 35 - 40 szokott lenni 😊

kill3r22

bertino
ha PCIe megéri, AGPs lapba ha nagy gémer vagy nem éri meg költeni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vki
Nekem a beállítások úgy néznek ki, hogy 800*600, minden fullon (FSAA-tól megkezdve mindenig), és még a Viperes pályán sem megy 30 alá. Fraps-sel néztem én is.

ACER Aspire 5738ZG

rage
Szerintem, nem az a lényeg, hogy hány fps, hanem, hogy megy-e folyamatosan, szaggatás nélkül. Nálam is ment, mindent feltettem high-ra
(6600GT-vel)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kill3r22
25-30 fps ált....24nál lejjeb nem ment.....pedig a simitások is bekapcsoltak...

kill3r22
ok megsasom

bzoley
Na igen. Aki tud, az tud. Bár valszeg sokaknak nem mondott semmit😊

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

0Fritz0
Fraps nélkül sehol sem tapasztaltam alacsony fps-t 1240*1024-es felbontásnál (6600GT).
Egyébként szvsz a gémerek többsége nem bekapcsolt videófelvevõvel játszik egész nap... 😊

Kandurex
Indítsd el a Faprs -ot, vedd 1024X high all (advenced opciókban is) irány a dodge -s rendõrös misszió, figyeld jól a mért ratet 15 - 25 körül fog mozgolódni, de inkább 20 alatt lesz.

kill3r22
és ezt honnan veszed hogy 6600GT nem megy highon????1024*768 High minden....siméán megy

Kandurex
Eresszen alá egy farpsot meglátod, hogy 20 felett nem volt fps -e, úgy átlagosan 15 - 20, tiszta helyeken ment fentebb.

Huh engem nagyon erdekel, milyen kartyan, hogy megy. Most akarok valtani Fx 5900XT-rol 6600GT -re. De nem vagyok benne biztos, hogy megeri. Ti mit gondoltok?

Sanyix
És így szaggat? <#idiota> gagyi ez a gt <#vigyor1>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

kovecses
Wazzzzzzzzzz szegény gépem mindjárt meghal...
Az egész kollégium rólam tölti a demo-t...
Hát igen, aki már csütörtökön hazament...
<#wave>

bodesz
azért milyen pro vagyok hogy rájöttem erre is hogy registryben vannak ilyen cuccok 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

kovecses
Nagyon komoly a zene alatta 😄