Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Ez gigalol wazz<#lama><#lama><#mf1>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mindig ilyeneket írnak az nfo-ba
DJ Skyline
olvastam...de lejjebb írja,hogy nem tudja,hogy most a Black Editionnal játszik vagy nem!?😄DD

berlinboy6329
Hi all! A gáma biztos 17-én jelenik meg? Csak mert körülnéztem le lehetz-e már szedni valahonnan.Megnéztem pár helyet de nem találtam,aztán megnéztem eMulellal és talált 1 csomót, elég valós méretben(1-3 gigáig).Nem tom h igazi-e v fake.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Dave000
LOL a ps2 verzió .nfo-ja:

"need for speed:most wanted ps2dvd

this is like need for speed 9
haha
9!
so i was like 9 when i walked into my moms room and saw her blowing my dad.

i did 9 years to finish my primary school.

i already fucked 9 girls.

i kissed 9 boys.

i have 9 bikes.

The Answer to The Ultimate Question Of Life, the Universe and Everything
must be 9!!"

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Héééé ne aludj a képrenyõ elõtt 😄
Ilyeneket álmodni, hogy neked már van NFSMW BE 😄 😄 😄
pont most olvastam az nforcer-ól ps2-re már töltehetõ holnap box-ra lesz.Ez azt jelenti hogy holnapután már pc-re is tölthetõ lesz.zsír akit esetleg érdekel a ps2-es változat annak www.nforce.nl
leslieboy
Ez kérlek szépen,a hate meter,vagyis gyûlölet,utálat méter!Ez határozza meg,milyen módon akarnak leszedni!1 sima autók,2es civil rendõrök(FBI)itt már van blokád,3as itt blokád,meg a terepjárók,4es sport rendõrautók,blokád,gumilyukasztó,terepjárók,FBI,és az 5ös pedig már helikopter is!A demóban az üldözésnél a 2es sintet is kilehet próbálni..Állítólag a dodgeal is lehet 4esre,de nekem még nem sikerült az:S A szint akkor növekszik,mikor a keretnél egy sárgás rész jelenik meg,az elkezd körbemenni,és ha teljesen sárga,akkor vállt magasabb szintre!Egyébként már a fele után feltûnõn elkezd villogni,hogy emelkedni fog,ha folytatod a pusztítást!😄

De ezt már régebben mondtam😄

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Shadowkiller
ne haragudjatok de igaza van fducking2-nak mert télleg 2 dvd lesz a be dobozban pontosabban annyi van (nekem legalábbis)

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Kizárt dolognak tartom, hogy holnap ne azzal játszanánk 😄
hát emberek ez az nfs minden eddiginél frankóbb lett.Én még csak most nyomtam ki a demót de már most bele vagyok buzulva
szasztok azt szeretneém kérdezni hogy a térkép felet a TÛZ jel mit jelez???????meg vmikor iylen is van TÛZ jel 3X

DJ Skyline
honnan tudjuk!? nem mi törjük a játékot...

2 Exclusive Vehicles - Get behind the wheel of a '67 Camaro, the only American classic in Need for Speed Most Wanted, and a specially-tuned BMW M3 GTR street machine right out of the box in Quick Race and Online modes.

8 Custom Rides - Eight specially-tuned rides with hand-selected body kits, spoilers, rims, roof scoops, and more are unlocked and available for you to redline in Quick Race and Online modes. Featured cars: Supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL65 AMG, Corvette C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S, and Corvette C6.R.
Exclusive Pursuit Challenge - Hone your cop evasion skills in this intense Pursuit Challenge that features waves of supercharged SUV cops and the most aggressive police tactics.

3 Exclusive Races - Ignite the streets in three races created specifi cally for the Black Edition, unlocked and available to drive right from the start.

Exclusive and Unlocked Vinyls - Personalize your ride faster than everyone else with dozens of unlocked vinyls as well as specifically-created Black Edition-only designs.

Bonus DVD - Get under the hood of Need for Speed Most Wanted. Check out impressive vehicle showcases and an exclusive car art gallery, or view ten Need for Speed Most Wanted movies, including a behind-the-scenes look at the creation of the stunning in-game cinematics with Josie Maran. A must-have for all Need for Speed fans over the last tenyears.
Hello.17.-ére várható a full vagy lehet hogy hamarabb kijön?

DJ Skyline
ja lehetne nevezni Directors Editionnak is...gondolom a másik DVD tele lesz artworkokkal,videókkal,meg egy tonna infóval a játékkal kapcs...😄D

Need for Speed™ Most Wanted Black Edition (PC)

+
2 Exclusive Vehicles
8 Custom Rides
Exclusive Pursuit Challenge
3 Exclusive Races
Exclusive and Unlocked Vinyls
!!!! Bonus DVD !!!

Tehát 2DVD 😄
bodesz
az tuti nem...max dupla dvds.olyan lesz mint a dvd-s eredeti filmek...jajj csak vmi fasza védelmet felejtsenek le róla 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
jó csak mert senki se tud várni azért mondtam 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Ha jól tudom a Black Edition 2DVDs lesz 😄
DJ Skyline
ja addigra kijön a normális warez mire te a DC-n leszeded a felét annak a cuccnak!😄D

IGEN.

Amúgy ha a PS2 discet tudtak szerezni, akkor biztos PCs is van már nekik 😄
DJ Skyline
a PS2 nem olyan,hogy rögtön olvassa? mintha a feltett NFS MW-t kiírod egy CD-re...nem tudom azért kérdezem...tehát ha a PS2 3,3GB,akkor nem tudom én olyan 1,5-2GB közé saccolom a PC-s verziót,mivel ugye tömörítve van és az installer csomagolja ki az ilyen olyan cuccokat,és teszi fel...lehet most nagy hülyeséget mondtam,de nem nagyon vágom az ilyet!<#nemtudom><#gonosz1>

Sheva
egy szóval nem mondtam h nem tudok várni

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

NuCLEARScoRp
tuti hogy nem az... a telepítõ is legalább 3 giga lesz...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Ha PS2 verzsün csomadolva 3,3GB akkor kizárt hogy a PCs 1,5GB lenne!

Ja és a "csapatnak" presztiskérdés hogy tudják õk adták ki elõször, tehát biztos hogy az nforce-on egybõl megjelenne 😄
bodesz
3-4 napot tudjá má várni.van demo 😛 és most viper helyett golfal mejek meg ilyenek...egész nap nfs mw demo😛

Sheva
I need NEED FOR SPEED MOST WANTED ---> sztem ezzel mindenki így van <#smile>

Truck Driver001
benyomtam....de senkinek sincs slotja😄DD...majd 1x lejön,oszt akkor majd kiderül😛

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Danman
én inkább várok nforce-ra😛

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Sheva
be is baszna ha az lenne <#wow1>

Hát már pedig ennek az összehasonlitásnak max akkor lenne értelme ha mindkettõt maximum beállitásokon néznéd.

Én amugy nem vagyok egy nagy autóverseny fan,az NFSU-t elvittem kb a háromnegyedéig,elõször érdekes volt a tuning,stb,de aztán én beleuntam,nehéz is lett meg hosszú is.A 2. része már abszolut nem érdekelt valahogy.
De most ebben Most Wanted-ben látok megint érdekességet.Ezek a teljesitendõ feladatok jó ötletnek tûnnek.A belassitás effekt is jónak tünik.Szóval ezzel asszem én is teszek majd egy próbát.
(ismerõsöm meg teljessen be van már indulva mióta a demót látta nálam,ugyhogy van érdeklõdés...)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na.

Akkor én most elmegyek haverral kocsmázni meg csocsózni, és mire hazajövök, legyen fent torrenten a játék <#nevetes1>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sheva
jaja kira bizony nekem meg az tetszik h üldöznek a zsaruk nyomsz egy B betût és ugye akkor látod mi folyik mögötted és akkor jöhet a nitró és a zsernyákok már le is maradtak <#smile>

Truck Driver001
megtaláltam dc++-on a teljeset pc-re..bár kétlem hogy az lenne de kitudja.. 1,53GB-os és ez a neve:
PC.NEED.FOR.SPEED.MOST.WANTED.DVD.iso

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Tollbooth...

Amúgy állat, ahogy ezt így bemondják a rádión. Én legalábbis fülig vigyorral nyomtam onnantól 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

DJ Skyline
tökre tetszik,hogy megáll a játék,kékes lesz a képernyõ,és rázúmol a rendõrkocsira...csak ne váltana át arra a tré zenére ami az üldözések alatt megy

cbdkroa
Ha látnád fullon a demot, szerintem azt sem tudnák hogy hova sz*rj a 1hez képest....

DJ Skyline
"szászpekt drájving ö red lekszüsz"...egyre többször jön a yard a toolboth vagy milyen versenyen!😄<#eljen>

de ez nem szánalmas.. áá, ugyan. 😞

mondjuk tény hogy össze sem hasonlítható a két rész, természetesen-
az NFSMW egy feeling-játéknak készült, amivel egyszerûen kurvajó játszani, nagy élmény ahogy suhan el minden körülötted, amikor alig látsz valamit a sebességtõl, ahogy néha elmegy a nap, változik a napszak, idõjárás.. egyértelmû siker.

leslieboy
Szevasz,nekem is 256MB ram van 2ghz intel4,és radeon9600!Mégis highmediumon van,és semmi akadás,vagy kiesés!Miért?Tán a readmeben benne van,akinek akad,az emlje a virtuális ramját(lapozófájl gyk)meg!Én 1 GBra tettem,és semmi gondom már!😊Úgyhogy,ha nem teszik a game,mehetsz odébb ladádhoz!<#idiota><#violent>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

0Fritz0
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában."

Hiszem, hogy lámer vagy. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Schwarz
ha jól tévedek a bal oldali tnsf-bõl van. nemom mi a problémád, p1 200 mhzen s3 virge 1mb-tal a képen látottnál jóval szebb képpel simán megy :-)
mw-hez meg csak annyit, h talán élvezni kéne a játékot, nem csak azt lesni, h 13212312x324234 felbontásban mennyire szaggat :-O
hja, hogy 1 hét alatt végig játszod? akkor neked komoly életed lehet :-|

Mi az a windows?

te mekkora állat vagy!! ne várd hogy rossz gépen sokkal jobb lesz egy uj játék mint a régi... sõt esetenként rosszabb is, dehát ez a kép.. 😄 közel se hasonlit, sokkal kidolgozottabb az uj nfs... meg hát minimum beállitásokon... maximumon látszik mit fejlödöttt.. najóvan, nem fárasztom ujjaimat ilyen hülye hasonlat miatt😄

crash
jaja en is lattam az nforce on....remelem a pcs is jon par perc mulva 😊
DannyL
Én úgy emlékeztem, hogy az NFS1 szebb volt. Az emlékek megszépülnek. 😛

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Lol, te hülye vagy...
Az NFS1-ben miért nem vettél le mindent minumumra?
Kééész

PSN: berghold

DJ Skyline
<#nyes>

ps2-re kijött már a full???

\\__/) (O.o) ( } { )

Hát én mára tippeltem és sztem még éjfél elõtt ki is jön 😄