Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"need for speed:most wanted ps2dvd
this is like need for speed 9
haha
9!
so i was like 9 when i walked into my moms room and saw her blowing my dad.
i did 9 years to finish my primary school.
i already fucked 9 girls.
i kissed 9 boys.
i have 9 bikes.
The Answer to The Ultimate Question Of Life, the Universe and Everything
must be 9!!"
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Ilyeneket álmodni, hogy neked már van NFSMW BE 😄 😄 😄
De ezt már régebben mondtam😄
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
8 Custom Rides - Eight specially-tuned rides with hand-selected body kits, spoilers, rims, roof scoops, and more are unlocked and available for you to redline in Quick Race and Online modes. Featured cars: Supra, Lotus Elise, Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz SL65 AMG, Corvette C6, Mercedes-Benz SL 500, Porsche 911 Carrera S, and Corvette C6.R.
Exclusive Pursuit Challenge - Hone your cop evasion skills in this intense Pursuit Challenge that features waves of supercharged SUV cops and the most aggressive police tactics.
3 Exclusive Races - Ignite the streets in three races created specifi cally for the Black Edition, unlocked and available to drive right from the start.
Exclusive and Unlocked Vinyls - Personalize your ride faster than everyone else with dozens of unlocked vinyls as well as specifically-created Black Edition-only designs.
Bonus DVD - Get under the hood of Need for Speed Most Wanted. Check out impressive vehicle showcases and an exclusive car art gallery, or view ten Need for Speed Most Wanted movies, including a behind-the-scenes look at the creation of the stunning in-game cinematics with Josie Maran. A must-have for all Need for Speed fans over the last tenyears.
+
2 Exclusive Vehicles
8 Custom Rides
Exclusive Pursuit Challenge
3 Exclusive Races
Exclusive and Unlocked Vinyls
!!!! Bonus DVD !!!
Tehát 2DVD 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Amúgy ha a PS2 discet tudtak szerezni, akkor biztos PCs is van már nekik 😄
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Ja és a "csapatnak" presztiskérdés hogy tudják õk adták ki elõször, tehát biztos hogy az nforce-on egybõl megjelenne 😄
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Én amugy nem vagyok egy nagy autóverseny fan,az NFSU-t elvittem kb a háromnegyedéig,elõször érdekes volt a tuning,stb,de aztán én beleuntam,nehéz is lett meg hosszú is.A 2. része már abszolut nem érdekelt valahogy.
De most ebben Most Wanted-ben látok megint érdekességet.Ezek a teljesitendõ feladatok jó ötletnek tûnnek.A belassitás effekt is jónak tünik.Szóval ezzel asszem én is teszek majd egy próbát.
(ismerõsöm meg teljessen be van már indulva mióta a demót látta nálam,ugyhogy van érdeklõdés...)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Akkor én most elmegyek haverral kocsmázni meg csocsózni, és mire hazajövök, legyen fent torrenten a játék <#nevetes1>#nevetes1>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
PC.NEED.FOR.SPEED.MOST.WANTED.DVD.iso
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Amúgy állat, ahogy ezt így bemondják a rádión. Én legalábbis fülig vigyorral nyomtam onnantól 😄
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
mondjuk tény hogy össze sem hasonlítható a két rész, természetesen-
az NFSMW egy feeling-játéknak készült, amivel egyszerûen kurvajó játszani, nagy élmény ahogy suhan el minden körülötted, amikor alig látsz valamit a sebességtõl, ahogy néha elmegy a nap, változik a napszak, idõjárás.. egyértelmû siker.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Hiszem, hogy lámer vagy. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
mw-hez meg csak annyit, h talán élvezni kéne a játékot, nem csak azt lesni, h 13212312x324234 felbontásban mennyire szaggat :-O
hja, hogy 1 hét alatt végig játszod? akkor neked komoly életed lehet :-|
Mi az a windows?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Az NFS1-ben miért nem vettél le mindent minumumra?
Kééész
PSN: berghold
\\__/) (O.o) ( } { )