Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shadowkiller
azt viszont nem tudom elhinni hogy ha menet közben berántod a kéziféket akkor se világít a lámpa egyébként könnyen elõfordulhat hogy én vagyok a hülye amugyis csak erre a hétre engedtek ki a diliházból<#wilting>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Hi.
Kérdés...
Felreaktam a demót.Próbálok játszani vele, de mintha belenne húzva a kézifék vagy mi... pattog a hátulja, csikot huz a hátsó gumi, szinte irányithatatlan.
(Roadblock - Vierrl). Mindenkinél ilyet produkál ?
Thx ( gomb nincs beragadva és default a config is)

Az új fiókom: DevLupius

igen-igen... valamint ha lejtõn simán megállsz, akkor meg jóhogy égnek a féklámpák (a játékban), hiszen nem csúszol vissza. (ha nem égnének vissza kéne hogy csússzál, mivel nincs a fék benyomva, érti😄)

DJ Skyline
ehez is hülye vagyok,de úgytudom,ha behúzod a kéziféket,akkor nem világít a lámpa...gondold csak el amikor lejtõn behúzod a kéziféket,akkor sem marad égve a lámpa,ha kiszállsz!😊 tehát szvsz korrekt,ahogy megvan csinálva a játékban

FOXX supreme
A féklápmásra már énis felfigyeltem...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Evogordon
Értem

FOXX supreme
jó én értem mit akarsz, csak aki hülye nem fogja megérteni az erõfeszítések után sem!

Shadowkiller
jó de akkor a többi van szarul írva<#vigyor3>
egyébként van más hiba ami télleg az nyomd le a kéziféket és tök érdekes hogy a féklámpa nem világít de ha áll a kocsi akkor azér égnek a fék lámpák!! prób ki
amugy ez a janik nevû sz**rágó nagyon szeretne büntetõpontot #9519 #9511

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

FOXX supreme
Van az a sebességmérõ verseny a speed trap vagy mi a fax...és ott különbözõ helyeken lemérik a sebességedet, és a verseny végén összeadják, és õ elérte hogy az összeadott meghaladta a 2000-et.

DJ Skyline
én nem akarok semmit sem bizonygatni,csak aki nehezen ért(ne vegye senki se magára),az így talán könnyebben megértheti...😊

FOXX supreme
Jó ne firtassuk meg magyarázzuk mert kitör a botrány!!!!<#idiota>

Evogordon
Én még most se értem hogy hogyan csinálta azt a 2000km/h-át

DJ Skyline
itt is fordítva van...vízszintesen van "tükrözve",mert a tükör így a visszapillantó tükör is vízszintesen tükröz ha jól tudom...

aki nem hiszi az tegye be ezt a képet egy paintba,majd nyomja meg a Ctrl+R-t,majd vízszintes tükrözés,és lám a felirat jól látszik!😄
remélem nem mondtam hülyeséget

ON

zaki
akkor nem kell vele játszani, ha nem teccik ennyi. nézd meg egy zsír kártyán max grafon a mw-t, és akkor hasonlítsd össze a 2 játékot, ne úgy, hogy mindent leviszel minimumra egy gef2-s kártyával 😄

crazyclone
bocsi nem figyeltem 😄
bár az is lehet hogy éppen azért mert a tokrbe nincs fordiva és az EA nem tutta megoldani, szal az is lehet

FOXX supreme
Énnekem meg ha high-on van akkor meg csillog össze-vissza, meg olyan színtelen fakúlt a kép...ha leveszem, sokkal szebb, és még elfogadhatóan csillog is...és élénkebbek a színek, ráadásul low-on van ezért több az fps.

crazyclone
sztem azér van fordítva mert a visszapillantoba is forditva latod szal ott jol latod !

Ezt a valóságban is megnézheted.Tudtommal azért van igy hogy a visszapillantó tükörben olvasva olvasható legyen.De ez nem biztos...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DJ Skyline
a visszapillantótükörben meg pont jól látszik...álj a tükör elé egy könyvel,és láss csodát fordítva lesz a könyv címe!😄

crazyclone
hmmm ezt én is megnézem
mármint nálam a gémbe

Joey_The_Man
Sikerült 2000 fölé menni !!<#nevetes1><#nevetes1> 2013 km/h

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

DoNorBi
most mért izéltek srácok pc mostmár örökké ki lesz szolgáltatva a konzoloknak illene már felnõtt ember modjára kezelni és nem sértegetni õket...

Haverok, Buli, Fight Club!

Shadowkiller
te nézzétek meg jobban a képen a rendõrautó alján a police feliret fordítva van lol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hunter of Deer
Mostmar jo sikerült megoldanom!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

crazyclone
mármint a videokártyához

crazyclone
sztem toltsd le az uj drivert!!

Shadowkiller
Nah Jahh de a kis videó a játék indításakor figyelmeztet hogy a valóságban pliz ovatossan és a szabályokat betartva vezessetek!!!

Sztem szabályosan ki lett kerülve a yard<#vigyor3>

Sanyix
Több, ha egyáltalán elindul.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Muki100
Lehet hogy a MW volt a legelfogadhatóbb "újítás" ami rendelkezésére állt az EAnak, de végülis valamibõl élnie kell. Akkor is el lehetne várni tõlük valami újat. Fifa? 10 éve. NFS? 10 éve. Sims? sokadik kieg. egyéb sportos szirszar? sokadik éve.
Lehet hogy jó az NFS:MW de már soha nem lesz olyan mint elõször volt. Egyszerûen kiöregedett és ezt képtelen az EA (meg néhány emberke) elfogadni. Dehát amíg van aki megveszi addig biztos lesz új rész azt még hátha kijön valami jó<#vigyor>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

akkor az sp2 a szar.Pedig nekem is az van de nekem jó.Sztem töröld le az sp2-õt
Shadowkiller
lol az a vicc hogy az emulátorokhoz minimum 4 Ghz-es proci kell

Sanyix
Jéé kint van a PS2-es teljes MW. De a többirõl semmi hír.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Shadowkiller
amugy a windows is egy kaka

Hunter of Deer
Mindent maxra huztam! Menuben csillog villog ezerrel de játékban nem! és eddig jó volt!!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

a Visual Treatment high-on van???Mert ha az low-on van akkor van matt színe a kocsiknak.ott van legalul
Shadowkiller
egyszerû a válasz maga windows egy szar

Hunter of Deer
Azt nemtudja valki mitõl lehet hogy a menüben csillog az autó a játékban pedig nem??? eddig jó volt de ma wint telepítettem sp2-t és most nem jó a játékban már felhúztam mindent maxra és nem jó úgyse matt szine van az autónak!
Nvidia driver 71.89es van fenn multkor is ez volt szal nemhoszem hogy ez gond lenne!

DJ RX7
bákkker 5 évesen játszottam a nfs1en (nem tudtam váltani) de mikor is volt már........

:3

Danman
szerintem hagyjuk ezt h a Most Wantednel ez jobb volt emg ez mert ez totál szubjektív...és az h csili-vili lett meg semmi új nem lesz...na kérem..mi újat tudnátok még kitalálni?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

geri15
A Porsche Unleashed fényévekkel jobb játék volt mint a Most Wanted, de ezzel kell beérni. Annak olyan feelingje volt hogy csak na.. nem lehet leírni, egyszerûen kurvajó volt 😄D A legeslegjobban sikerült NFS most és mindörökké

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Muki100

búúú, itt egy kép a porschéból
Az NFS sorozat tehát autósüldözõs meg underground versenyzõs lett. Egy ideje már csak a csilivili változik rajta. Ez TÉNY. Persze hogy a MW is tartalmaz néhány újítást de lényegében a hot pursuit és az undergroundból létrehozott korcs. Még 50 x 1 millió dollár az amerikai gamerboy-tábortól. Ha megnézed a képet akkor gyakorlatilag szebb lett az árnyék meg a fénylés meg a környezet...de ott is tuningoltál meg haladtál a korral csak nem nagymenõ illegális versenyzõ voltál.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

crash
Ebbol ma nem lessz semmi sajna....bar ne legyen igazam...<#pardon1>
kekár hogy ez nincs a demóban.Ez nélkül nem is játszom annyira
TothLaci
Nahát... Legtöbben sztem úgysem veszik meg, neten meg ez is fent lesz.
Na jó... akkor MOST elindítom a demót 😄
mucsácsó
jaja, allig jó az "NFS9-es" nfo 😄DD
alph4
Jobban már nem sikerült lebutítani a MostWantedet??! <#banplz> (ja és a 10ével újabb játékhoz 10 évvel újabb gép is kell <#gonosz1>)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

mit gondolsz én mirõl beszélek
DJ Skyline
http://nforce.nl/
majd ha itt kint lesz (nem warez oldal,csak közli,hogy van warez verzió),akkor már kint van rendesen...