Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
És akkor persze a játék az ótvaros nem te....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez itt más topic!Csináljatok egy retro,vagy nfs de jó volt topicot erre!!!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Attól, hogy az utolsó 4 trágyából kihagyták, abban az 5ben jó helye volt....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
költõi kérdés: hogy lehet egy ember ennyire kompromisszumképtelen? nem kell válaszolni -.-
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
/ néha idenézve elcsodálkozok hogy mennyi gyökeret vonz ez 4edszerre eladott játék, érdekes hogy az igazán tartalmas autós játékokra ( igen autós amibe a kocsinak van köze egy kocsi viselkedéséhez ) ezek az emberek kise próbálják ... /
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sajnálom, hogy csak 1 ilyen recska géped van amin nem fut el rendesen az mw és csak a screenshotokból tudod mirõl maracc le! De sajna a nagy nfs-várakozás közepette mindenki leszarja a siránkozásodat.
belsõ nézet? az meg minek.... baromság
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
ne feledjétek kezek a paplan fölött! nfsmw majd a boltokban (meg a warezokon)
high respect<#worship>#worship>
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
az NFS MW is ígéretesnek tûnik a demo alapján...majd meglátjuk mit hoz a teljes!😊
elnézést a trágár szavakér felment a pulzusom az imént :||
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
bocs nem bírtam megállni, hogy ne írjam le
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
A PU nagyon szar eladási számokat produkált... és mindig is kilógott a NFS sorozat tagjai közül...mellesleg nemrég játszottam vele újból és valami katasztrófa volt
A MW-ben nincs játékélmény? igenis van... méghozzá nem is kicsi!! Eszeveszett üldözések, számtalan játékmód... az UG se volt rossz de ez 100x jobb!!
Az ilyen barmok mindig felbasszák az agyam...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
egyébként mégegyszer sorry a sok fék nem fék + feliratos ökörségér
respect<#worship>#worship>
Már azt hittem hogy van FULL
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ne felejtsd el amit a gamestarból idéztem,hogy nem lesz rá nagyon lehetõség...tényleg ígértem,hogy beszkennelem!😄DDD
na majd holnap
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)