Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz, kérem kerüljük a konfliktusokat! 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Kit--Kat
Szar dolog, ha nem tudsz bevenni 1 kanyart mert kicsúszik a fara a Porschenak ugye???!!
És akkor persze a játék az ótvaros nem te....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
elmélkedünk.. 😊 erre van ez a fórum

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

leslieboy
Emberek,hol van itt NFS:MW már beszélve???:S Minden második hozzászólás valami más nfsrõl karattyol!..Pedig a topic címe Need For Speed:Most Wanted,nem NFS!Tényleg jó lenne,ha nem szarnátok el a topicot mindenféle ez az nfs,az az nfs jobb volt!Akinek ez nem tetszik,ne nézze,ne írjon ide,széthülyülve a fórumot!
Ez itt más topic!Csináljatok egy retro,vagy nfs de jó volt topicot erre!!!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

DJ Skyline
ja pláne amikor nyomtad a dudát akkor meg is nyomta a csávó,nem csak valami szólt!😄 vagy amikor váltott a muksó akkor odanyúlt a váltóhoz...meg persze kormányzott is...nem tudom észrevette-e valaki,de a most wantedben a csóka nem kormányozza az autót...tehát ott ül,de nem csinál semmit...😊

Szabi84
<#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kit--Kat
5 szériában nem volt az....
Attól, hogy az utolsó 4 trágyából kihagyták, abban az 5ben jó helye volt....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

geri15
no comment
költõi kérdés: hogy lehet egy ember ennyire kompromisszumképtelen? nem kell válaszolni -.-

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Zetorg
talán azért adtak el belõle kevesebbet, mert volt benne egy kis fizika és a hülyegyerekek nem tudtak vele bevenni egy kanyart...

Istencsászár
hehe jókat röhögök rajtad

/ néha idenézve elcsodálkozok hogy mennyi gyökeret vonz ez 4edszerre eladott játék, érdekes hogy az igazán tartalmas autós játékokra ( igen autós amibe a kocsinak van köze egy kocsi viselkedéséhez ) ezek az emberek kise próbálják ... /

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Muki100:

Sajnálom, hogy csak 1 ilyen recska géped van amin nem fut el rendesen az mw és csak a screenshotokból tudod mirõl maracc le! De sajna a nagy nfs-várakozás közepette mindenki leszarja a siránkozásodat.

NuCLEARScoRp
elmentek a faszba az NFS attól jó hogy arcade... ami ettõl elüt az szar....

belsõ nézet? az meg minek.... baromság

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

geri15
(Y)Y(Y(Y))Y8y9(H)

Shadowkiller
nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek holnap este remélem ez a fórum (kihal) egy rövid idõre mert mindenki húz full NFSMW-zni aztán pár órával késõbb megütjük a százezredik hozzászólást<#vigyor3> az öcsém állat kirá ehhez a demo kecskefejõteve cimû értelemtõl dagadó de sokatmondó üzenetekkel<#wink>
ne feledjétek kezek a paplan fölött! nfsmw majd a boltokban (meg a warezokon)
high respect<#worship>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Istencsászár
kilógott mer jó uton haladt a kicsit simes arcade kategóriába!!! és valós pályák voltak! és belsõ nézet.. legjobb nfs a mai napig

geri15
A Murcielago, mivel az a nagy testvér

geri15
hozzáteszem, remélem minnél elõbb 😄D már tolni akarom a Camaroval 😛

Tibor
a gallardo a jobb vagy a murchélago?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DJ Skyline
szerintem is az egyik legjobb rész a porsés' rész!😊
az NFS MW is ígéretesnek tûnik a demo alapján...majd meglátjuk mit hoz a teljes!😊

geri15
Azért lennék barom, mert más véleményem van mint neked?! Pusztulj meg te csõlátású kocka

elnézést a trágár szavakér felment a pulzusom az imént :||

Shadowkiller
bocsi ha röhögni akartok nézzétek meg az: ex-sportolók a médiában témát bocsi<#vigyor2>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Tibor
megvan a játék megvan a játék megvan a játék megvan a játék<#hehe>
bocs nem bírtam megállni, hogy ne írjam le

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

NuCLEARScoRp
úreg te meg meg huzzál játszani a pentium2-eddel... elhiszem hogy azon csak a Porshe Unszutyok fut...<#vigyor1><#vigyor1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

bele kell törõdj, hogy vannak más vélemények a világon mint a tied-.-

NuCLEARScoRp
A Porshe Unleashed jobb mint a Most Wanted? Te beteg vagy öcsém.... Aki ilyen baromságokat ír minek van itt egyátálán...

A PU nagyon szar eladási számokat produkált... és mindig is kilógott a NFS sorozat tagjai közül...mellesleg nemrég játszottam vele újból és valami katasztrófa volt

A MW-ben nincs játékélmény? igenis van... méghozzá nem is kicsi!! Eszeveszett üldözések, számtalan játékmód... az UG se volt rossz de ez 100x jobb!!

Az ilyen barmok mindig felbasszák az agyam...

Shadowkiller
megvan a teljes megvan a teljes mint az ovibaaaa ja és persze már végig is vitte ja és õ irja majd hozzá a végigjátszást meg sõt benne ül az egyik kocsiban<#hehe> az csicseregjen legyenszíves aki egy eredeti BE vel tud szolgálni thx<#vigyor3>

Kandurex
Ameddig nem látom az NFORCE.NL honlapon a PC release NEED FOR SPEED: MOST WANTED játékot, addig minden olyan hozzászólás ami azt tartalmazza, hogy: "a haveromnak meg van, nekem meg van, nagyanyámnak meg van, estére nekem megvan, itt az nfo stb. stb." TÖRLÖM!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zenecd😄

Szabi84
Már megijedtem, hogy nem lesz benne a jó öreg Impreza!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Shadowkiller

én egy RX7-tel is beérem (20as kép) 😄

A 17-es szerintem zsír verda!

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

legjobb a nagyedik vót 😊

Shadowkiller
ahogy elnézem a blacklistben elég sokat kell menni a verdákér<#vigyor3>
egyébként mégegyszer sorry a sok fék nem fék + feliratos ökörségér
respect<#worship>

DJ Skyline
Szabi84
Ha behúzod a kéziféket nem ég a lámpa. A játékban pedig azért ég a lámpa megálláskor,mert általában (nemtom ültetek-e már autóban), de ha megállsz 99 százalékban vagy a fékre lépsz - ilyenkor világít a lámpa - vagy behúzod a kéziféket.

kovecses
Ennyi hozzászólás...nem semmi...
Már azt hittem hogy van FULL

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

FOXX supreme
inkább belenyugszok....<#idiota>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

bodesz
még 1...sry mert amcsiknak se íják fordítva mindenhol...de németek full mindenhol 😛...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

kivéve ha te kéziztél meg fékeltél egyszerre...<#hehe>

DJ Skyline
szerintem ez majd adja magát...felesleges még ezen filózni!😊
ne felejtsd el amit a gamestarból idéztem,hogy nem lesz rá nagyon lehetõség...tényleg ígértem,hogy beszkennelem!😄DDD
na majd holnap

bodesz
bár sry...magyarok ugye nemképesek felfogni hogy elõre fodítva kéne így asszem 1-2 autón még mindig nincs megfordítva a szöveg de asszam 1páran talán az újakon má megvan...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
huh.visszaolvastam...nagyon lol aki itt irogatja hogy fordítva írták le a Policet...hát lol...rendörautó oldalán mindig rendesen van és az elején van fordítva(visszapillantó miatt...).a féklámpa meg télleg nem ég amikor húzod a kézid szal ne fikázzátok má a gamet 100% os 😛

FOXX supreme
Ha valaki tud segítsen már nekem. Régen még itt a topikba egy Lexatan nevû fórumozó belinkelt egy oldalt, amin a kocsik voltak sorrendbe a játékból...de már nem találom, se keresõbe, se sehol, ha valaki valamit tud, segítsen, mert átnézegetném megint a kocsikat, hogy akkor mivel is toljam...thx.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Sanyix
Én még soha nemláttam másik gémben, hogy kézifékezéskor világított volna a féklámpa. Mondj már egyet ahol világít.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Shadowkiller
télleg az viszont a többi gaméba s**r mert ott meg világít a lámpa kézifékezéskor tehát az ea realitásra gyúr a többi meg kokszal<#vigyor3>

Shadowkiller
akkor szorry all nem kötekedni akartam csak az észrevételeimet dobtam be<#falbav> (jajj ne kopogtak az ajtón a dilismasszerok<#circling>)

DJ Skyline
nem világít!😊

Igaziból sem világít a féklámpa, ha a kéziféket húzod be... Viszont ha megállsz mw-ben, akkor kigyullad a féklámpa (ha jól figyeltem), ez viszont jó megoldás, ugyanis ilyenkor magától fékezi a kocsit, hogy ne guruljon el (mert ugyebár automata váltónál szinte mindig kell nyomni a féket igaziból is).

Shadowkiller
igen ez ilyen!!! csak vicc😞de ha leszállsz a space-ról akkor megjavul)<#vigyor2>