Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Tudod mindig van valaki, általában 14 alatti, aki egy új és nagy várt játék megjelenése elõtt bejelenti, hogy neki meg van, vagyis inkább a haverjának. 6 éve fórumozok itt, még soha egy se mondott igazat. Mind kibelezte a haverját :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

OrioN the S
Amúgy ,ha a Gamestar vagy v.mi iesmi lap tesztelte akkor õk a demót vagy a fullt? Mert ha a fullt tesztelték akkor mindent el tok képzelni 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Istencsászár
World Racing 2õbe akkor miért lehet rommá törni a csodaszép kocsikat pedig ottis igazi márkák vannak LÖL

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

OrioN the S
😊 Nemtom ,hogy igaz e ,de ha igen akkor holnap meg lesz(persze persze töröld ki a hsz-t😄 ) És akkor majd csinázok oan screenshotot amiet akartok júúúj remélem nem kamázott a span meg kibelezem 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

leslieboy
Az okoskodóknak,akk beszólnak,hogy szar a game,mondok valamit!Azért nem tudnak olyat összedobni,mert a mai autógyártók letiltják a dolgokat a játékban!Nekem van ismerõsöm,aki elmondta,csak a kocsik nevéért mennyi lóvé kell!Alig hittem!Hát még,ha a fizikát is kikérnék,meg az egész autót,törésrõl nem is beszélve!Épp eleget perkáltak a horpadásra,meg a kopásra!Szóval nem tuti,hogy bennük,jóvalinkább a gyártókban a hiba!!!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Kandurex
PSX2 van, XBOX lesz, PC-s verzió nincs! Ha tetszik, ha nem. Neked sincs, másnak sincs, senkinek sincs, ha ezt felfogod jöhet a bizonyítás.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

geri15
nforce.nl 😛

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

OrioN the S
Nektek mi lenne elegendõ bizonyíték ahoz ,hogy elhiggyétek ,hopgy megvan a full? 😊

Kit--Kat
Mondjuk ez az új csaj eléggé bejövõs, sokkal jobban mint a múltkori😊
Kár, hogy nem fogunk gyakran találkozni😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
most is mondja az MW elején!😊 gondolom az amcsi okostojások miatt!😄

fireball
már megiedtem,h a pc full van fönn bh-zn,de csak a ps2.😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Kit--Kat
Na ez-az, most 1 demóban elszórakozgatok vele mert poén, de nemtuok komolyabbna hozzá állni ehez😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Scott21
de ha az emberek, vagyis a pasik egy jó kis cicababát látnak a játék borítóján jobban veszik a játékot nem? 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Kit--Kat
pedig mindíg mondta a magájét az elején vezess óvatosan és használj övet😛

Istencsászár
hangulata jó, de a dömper megállithatatlan páncélozott túrbóutántöltõs cérnafelfüggesztésen guruló csodajárgány már nem... 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
meg az NFS név miatt szerintem...a cicababa szvsz nem játszik akkora szerepet..én pl már nem is emlékszem az Undergound2 lánykáira...

DannyL
izé "konfigod"

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Kit--Kat
1ként az rendõrös résznek egész komoly hangulata van, talán élvezhetõ is lehetne, ha kicsit komolyabban csinálják meg azt a részét meg úgy az egész játékot.

DannyL
Mellesleg (és ez ügyben nem is fosnám tovább szót) azt azért ne várd, hogy erõforrás növelés nélkül bármi csoda is fog érni. Mitõl lenne szebb ua-on a gépen ez, mint a NFS1? A gép nem tud többet attól, hogy 2005 van. És a leírt konfogod erõsen 2002-es átlag. ;o)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Kit--Kat
Nem-nem, ugyanaz a 2, csak marketingesek úgy látták jónak, ha euban másnéven jelenik meg.

kovecses
<#banplz>

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Scott21
épp azért van cicababa az elején, hogy megvegyék a játékot 😄D

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

geri15
Tényleg nem, igazad van! Road Challange van nekem, csak nekem a 2 az ugyanazt jelenti 😊

Istencsászár
jah de amig egy játékot azér adnak el mer egy cicababa virit az elején addig nesokat várjunk az eatól és nfstõl...

Kit--Kat
NA azzzzzzzzz😄DDD
Nem jutott eszembe a neve, több órákat töltöttünk el sténként, hogy Splitscreenen nyomtuk a Knockout Tournamentet😊 Emlékszem volt 1 szõke csaj feket bömössel, asszem Bulli volt a neve, na azt, hogy utáltuk😄DD

leslieboy
Az tuti nem!Amirõl én beszélek,egy leállított programozói verzió,amit csak ott adtak ki amiban,aztán ide már csak egy langyos válltozat jött!Ez még az akkori PC guruban is lelett írva,hogy megszivatták az európaiakat!!!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Zetorg
Wolrd Racing 2 az egyetlen normális sajnos, ami mostanában jött ki 😞(

mellesleg, ha lett volna rendes reklámja ennek a játéknak, szvsz lenyomná az NFS-t.

Istencsászár
és még mi vagyunk elfogultak😄:😄D pl: world racing 1,2 , Trd 1,2

Kit--Kat
Nem mind1, hogy 1 iylen alapvetõen árkádos lanyhulatra épülõ játék újabb része ez, vagy 1 luxus sportkocsikat nem full sim, de elég komoylan próbálgatható koncepcióbl lett játék folytatása...

Zetorg
ez a baj 😞

NuCLEARScoRp
MEllesleg az NFS-en kívül nincs jó arcade autós játék... szimulátor viszont annál több!!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

geri15
Split screen rulz 😄

Istencsászár
😊 naja azokkal tolom, de a régi nfsekkel sokat toltam nagyon sokat mer jókvoltak hot pirsuit 2õbe a mustangal vá milyen állat kocsi és nincs agyontunningolva és neonozva stb..

geri15
Hogyne lett volna kapható? Nekem megvan eredtiben, itt figyel a polcomon

Kit--Kat
<#worship>Azzal is mennyit játszottam, haverommal 1ütt nyomtuk multiba 1 géprõl, mert akkor még ilyen is volt😊

NuCLEARScoRp
Az aláírásodból kitûnik hogy szimulátorrajongó vagy... akkor játsz a kedvenc játékaiddal... és ne várj el olyan dolgokat az NFS-tõl amihez köze nincs!!!

Elmondom neked hogy nagyon kevés ember gondolja azt amit ti páran fanatikusok...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Kit--Kat
Kb. matchbox effekt azt is felülrõl látod amikor tologatod😊

Schwarz
miért ki õ, az atyaúristen? csak 1 warezoldal a sok közül. ha én kiadok egy programot, akkor az akkor van kiadva ha már valaki megvette és oda feltette? ekkora baromságot...

Mi az a windows?

leslieboy
Körülnézel külföldi fórumon,az ilyeneket páros lábbal..na mindegy..türelmesen várom a teljest,és közben próbálok valami építõ,MWs dolgot is találni 250 HSZ KÖZÜL!!!Csak nem tudom,ha retrózunk is,miért nem fogadják õk el,hogy az itteni fórumosok többsége szereti az nfs régebbi részeit is!Ha már retro,csak annyit,hogy az nfs5 tiszta utánzata volt az igazi! nfs4nek,amit high stakesnek hívtak,és MOban nem volt kapható!Én is unokatesómnál játszottam vele...

geri15
hát ez az..
milyen jó volt már a High Stakes-ben Ferrari F550-el hasítani a francia kisvárosok, és hegyek közt, ahol mindig elszállt egy léghajó 😊 sõt ha megálltunk, akkor még a hegyi szeleket és a madárcsicsergést is hallgatni lehetett 😄 ajánlom leszedni a demót 😛

Scott21
tényleg nissan skyline nem is lesz a Most Wanted-ban???

Kit--Kat
Nekem a kedvenc részem a 3., még most is leülnék vele játszani ha még meglenne😊)) 1998 nagyon nagy duranás volt az a gém, gyönyörû grafikával és annyi minden beállításokkal. Napszak, idõjárás, lámpa, minden... Talán max ablaktörlõ maradt ki belõle😊

Istencsászár
de a porséig azok a részek a jó arcadék voltak, de ezek a tunning cicás fényesrenyalt 3. rókabõr már nem igazi nfs, mer az igazi nfs szép utcai sportkocsikkal vidéki és 1-1 városi, hegyi, erdei utakon volt ez az igazi nfs..

geri15
rulzzz 😄DDDDddd

NuCLEARScoRp
Teljesen igazad van... huzzanak el egy másik topicba okoskodni!!!

Zetorg
szereztem új aláírást ^.^

DJ Skyline
nem tudsz ezen változtatni,és én sem...nem akarom elvenni senkinek sem a szólásszabadságát' ,csak akkor ha trágárkodik,vagy olyan dolgot kérdez,amit már 100 kibeszéltünk,és benne van a FAQban...vagy ha nagyon off,pl tegnap paprikáskrumplit' ebédeltem,és ti? az,hogy most összehasonlítjuk az elõzõ részekkel,az tök természetes szvsz...

1ébként nemtom mire veri a nyálát sok ember, hogy mostanában arcade az nfs széria. Az 1et meg a porsét leszámítva mindegyik arcade volt...

Normálisan lehet, de surmózásig ne mennyen a dolog plz-.-

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

geri15
hehe 😄D
jól van srácok látom vannak itt még normális emberek is ;DD