Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csak akkor nekünk van néhány kivételes darab ami tudja...
De ha te mondod akkor még a szoftver is hazudik... 😊
Hát komolyan mondom vicc ez a topic, sok nagy tudású ember osztja rendesen az észt. Én részemrõl ezt lezártam, mindenki hihet amit, vagy amiben akar nekem nem fáj. 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
<#taps>#taps>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Van a wanadoo-nak is..!!44
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
így szigorúan, de igazságtalanul neked nem jut hely az nfsért való küzdelemben, így csak másnap próbálhatod ki 😊)
egyébként ilyeneknek soha nem szabad hinni, nem is tom mire jó ezt mondogatni nekik.. ez valami fantasztikus, hogy egy nappal elõbb próbálják ki mint mi (egyébként tom hogy FAKE), nem? 😄D akkor most már nem lesz miért élnünk, vagy most már nem játszhatok a játékkal?????? jaa, értem már, biztos az a ciki, hogy csak 1 nappal a megjelenés (warezos) után próbálom ki 😄DD mind1.. 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
ha meg nem te regelted, akkor meg felejtsd el 😊
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
légyszi!Ha?
Nem, hogy az X800 tudja, henem már az r300 magos ATi is tudta néhûny játéktól eltekintve, de hidj amiben jólesik! 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
nohát, azért kedves, mert azt állítodtad, hogy az nforcon nincs rajta+ráadásul mindenki azt mondja neked, hogy az nforceon nézd meg, ha ott nincs, akkor sehol sincs...... okay, csakhogy van olyan, bizomány!
de remélem te is megleled 😊
2005-11-16 PC Game ISOs Need For Speed: Most Wanted (c) Electronic Arts *CD Version* *AlcoholClone* ST0N3D 183x15 MB 30540 CD CoversClean NFO
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu