Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wave>#wave><#integet2>#integet2><#ejnye1>#ejnye1>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
.jpg)
jól is jön 😊
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
.jpg)
épp 274k-val jön....
Ezer bocs az offért, de ezen tényleg marha jót derültem, egyszerûen nem tudtam nem leírni 😊
Flamet sincs szándékomban indítani, szal lehet fszlámázni ezerrel, nem hat meg, innentõl no comment részemrõl 😊
vagy csak nálam nem jelenítõdik meg? az faja,mert onnan szedném!:SAD
meg ha nem azzal szedik az emberek, akkor regelnek.. tehát minden hogy wanadoo jár jól LOL
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
wandoo @ 05/11/16. 21:36Mivel "kicsit" megnött a terhelés, ezért hamarosan (pár perc) Games, Games1, Games2 mappákba is megtaláljátok a játékokat a jobb sebbesség érdekében."
lol...nem árt mert megint behalt...mondjuk várható volt
Kérlekszépen azok a játékok, amik azz X-es atikon engedik a HDRt bekapcsolni nem szabvány (32bites vagy magasabb) HDR-t használnak, hanem 16-osat. Ehhez nem kell hardver támogatás, ezt a proci számolja. A 6-os szériát tesztek szerint simán bekajálja a HDR 😊 6600GT-t teljesen, még a 6800GT is rendesen megizzad. A 6600gtben csak reklámfogás a cucc!
PEACE!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az sd4hide.exe-vel viszont megy tökéletesen.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Még vmi ... fogadja legõszintébb gratulációmat a banner készítõje. Le kalappal elõtte! <#worship>#worship>
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
bazdmeg menj el rejszolni miközben jön, de follyon már a csevej A Need For Speed: Most Wanted nevezetû játékról!!!! Aki kipróbálta, játszik vele osszon meg véleményt, problémát, dumáljon a gamerõl..
Egyszerûen szerintem senkit nem érdekel ami már 3 oldalon át megy!! egyszóval: KUTYÁTSE!!!!!!!!!!!
nekem: 39,3% na most ettõl jobban érzi magát az ember?? <#idiota>#idiota>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
köszi!!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
izzíts be 1 letöltést ,és várj,aztán jácc😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
amcsiba jött ki csak magyarországon 25.
.:HaZaFi//Hks:.