Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
marhaság. mindegy mikor tölti az ember, de akkor már minél hamarabb nem? 😄
\"Üldöz a tudás, de én gyorsabb vagyok.\"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Állítsd be újra
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Ok, talán az idióta kicsit tulzás, de én elvbõl nem fizetek warezért, nem fizettem ez elõtt, és nem fogok ez után sem 😊 Ennyi 😊
pcs ben is van ilyen?aki kiprobálta....
hehhehehe.... 😊
\"Üldöz a tudás, de én gyorsabb vagyok.\"
Ps2-n a grafik tiszta Underground feeling szal gyengébb..
Maga a játékélmény kibba..tt jó😊
Aki izgult (köztük énis) megnyugtatom a városi furika közben is vannak jardok.
A tuningolgatást viszont visszavették,legalábbis nemlehet külön részenként kiválasztani légszûrõ turbo guma,rugók stb-t hanem pakkokban vannak, a körbespoilerezés is pakkokban vannak,vagyis nemlehet külön külön választani a lökõsöket és így tovább...Továbbá nemtaláltam a kocsi finomhangolását sem ami sztem az U2-ben nagyon fasza volt.😞
Ezektõl eltekintve (bár még lehet késöbb lesznek ezek de nemnagyon reménykedem) nagykirályos lett a cucc😊
A lambokat,porschekat és egyéb nyalánkásgokat pedig nagyonvalószínü nemfogjuk Gti golfokkal meg puntókkal megzabálni,mert igencsak magasan vannak az adataik.
Viszont az érdekes hogy a fõganénak Bmw-je van gyakorlatilag vicc ha azt egy 911-es turboval nem alázta még le senki, vagy akár egy fulltuning suprával😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
alapból van húzva
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
másikkal szedem ftp-rõl :p
Ott is csak gef6+ és x1800 kártyák tudják.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Végül is miért ne hinnék? Hiszen Resistance is futile. 😊
MOndjuk HDR-t emuláltak már 😊 A legtöbb gémben úgy megy...
Az R300/geffx kártyákkal szoftveres PS2.0+ trükkökkel lehet EMULÁLNI a HDR-t. Ezt kb 0, azaz 0 játékban valósították meg. Tehát -> nem tudják.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
PEACE! És persze jó NFSezést 😊