Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki beájul tõle és GTX-e van az VEGYE meg....ne tépje itt a warezzal a száját
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de mostmár csaka laptopról irogatok feve mert igy kényelmesebb! 😄
...és még kevesebb tudja kihasználni
de látjátok, még így is mennyire barmok vagyunk úgy mindannyian (tak)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem akarok itt felszabadító papolásokat mondani, de könyörgöm: Ha valakinek tetszik valami (és mondjuk erkölcsileg persze nem sért semmit), akkor most minek kell csak egy "fos"-ért hozzászólni?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
sõt én is😊
de sajna sem a konzol sem a pc verziót nem próbáltam...csak még hergelem ezt az atombender "elájulok az nfstõl" gyereket😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
2006?? egyhelyben topog ez az erõltetett mókuskerekes autós-pcs játékosdi 5 éve
Más: Daemon 4.00 -val is kell CDhide vagy SR7?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Pc is az....mert csak egy port...felbontás van csak növelve semmi más.
de természetesen játszok én is vele 😊))
"mondjuk jobb,mintha meg kellene venni az eredetit"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
bár nálam warez=ingyen /mert ez a lényege/ azért elég érdekes hozzáállások vannak itt!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
FIFA fos
NFS:MW fos
<#levele>#levele>
hát ilyen pocsék aszfalttextúra nem nagyon erõlteti meg a gtdet😞
fõleg ha elkapják az FTP üzemeltetõjét az összes kuncsaftját is beperelik, nemcsak az üzemeltetõt.
Szopacs apacs.
- LAN-ban csak a szokásos GAGYI versenymódok vannak (gyorsulás, körverseny, sprint)
- az irányitás szarabb mint az nfsu2-ben, a demoban fel se tünt motorházról, kormánnyal ... de mögüle nézve, bill.-el vicc 😞 tiszta colin... forog a kocsi a tengelye körül! 😞
Köszönöm EA 😞 A multirész immár az nfs4 óta egyre csak szarabb lett, nemértem egy szabad városban egy rendõrös/menekülõs multi miért okozna nehézséget leprogramozni ???? Jahogy akkor mit tesznek a most wanted2-be .... 😞
Azért irtam be, hogy legyen a sok ajnározás mellett egy objektivebb vélemény is 😉
EA sux
Forza.

tudod vannak zártkörû oldalak, ahova szinte a megjelenés pillanatában kiteszik... Ja és INGYEN. Olyan sávszéllel osztják, hogy nem is gondolnád.
a fizetõsdi meg marad neked...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem is jön torrentrõl full sávszéllel...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Minden Sms-web üzemeltetõt börtönbe basznék 50 évre!! <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
de akinek az teccik fizessen érte egyéni prob
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter