Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
U2-ben kifejezetten nem bírtam azt a majomfejü csajt,itt viszont fasza a videók is Blacklist-es ellenfelek elõkerülése is verseny elött stb.
Pakkok vannak vagyis külön nemlehet elsõ hátsó,küszöb spoilerezést rakni hanem egyben az egészet...Van egy csomó pakk mindegyik más csomag kiválasztod melyik optika teccik azt megveszed.
Teljesítménytuningnál meg fixen vannak a pakkokban a tuningcégek,ottis csomagokat veszel (pl motortuningnál nemtudod külön megvenni légszûrõ,vezérmûtengely,stb mert 3 csomagban vannak)
majd jön az Oblivion meg a Gears of War ahol már a vér is 3D-sen fog kifröccsenni, ez meg egy arcade autós játék ahol (szerintem pont fpsspórolás miatt) az út direkt nem tûéles, mivel a játék 90%ában gyorsan haladsz, így elmosódik + az szerintem már tényleg szonbság, hogy csak azért nézd az aszfaltot, hogy mondogathasd milyen csúnya. Fújmár.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ez nálam nem ezt jelenti😊
EA: huzzunk le mindenkirõl minél többet, gémboyra is adjuk ki meg a legdurvább pcre...a multiplatformosok meg a legkevesebb munkával portolják át/ki/be az alapkódot...aztán jöhet a kari
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
+ 8 speciális tuning autó
+ tuningok
+ exkluzív versenyek
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
És ha engem kérdezel (sorry én nem vitázni akarok😊 ) akko aszondom hogy U2-höz képest grafika jelentõsen fejlõdött,gépigény alacsony a grafhoz képest és maga a játék az arcade autós gamek között szépen odacsücsülhet a burnout 4 mellé😊 Nem alá,nem fölé..Mellé. Hangulatos,szép,jó mondatvége😊
de egy pl. is legyen gt3 autói (2001) ugyaonolyanok mint a gt4 (2005) autói... a ps2 ilyen tekintetben már évek óta nem tud kitörni már a 4MB videoram árnyékából😊))) de miért kanyarodunk az elavult konzolokhoz vissza amikor "durva" pck vannak már otthon...és azokon várom el az igazi "nemrókabõrös" nextgen cuccokat már....
Remélem a telepítés megy.
Kb annyi hogy minden még életszerübbnek hat pl a kocsik meg a táj.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"Üldöz a tudás, de én gyorsabb vagyok.\"
Az egyes CD-n az AutoRun.exe-t állítsd win2000 kompatibilisre,és igy inditsd a telepitést.Menni fog.
most van "áll-leejtõ" különbség NFS:MW tekintetben a gef4ti vs 7800GTX között vagy nincs?
Nah ennyi asszem 7végén is fogom tolni, nade ki nem?!<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
És akárhonnan nézem ehhez a grafikához képest a gépigény alacsony.
A köv. problémám lenne user license elfogadása után kilép setup mondván nincs dx9.0c-m. Valami megoldás rá?
Nem hiába jön ez xbox 360-ra is ahol kb a pc-s szinten van a game. Ps2-re az igény miatt jött ki de jelentõsen visszafogott grafival (ettõl még szép,de mint mondtam szinte full U2 grafika)
nem megy nekem ez a fórumozás...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
akkó hónap visszaviszem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és a polc.bolttorrent.hu-ról