Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hp2 is befog ugrani a kétsávos középpen fûvel elválasztott résznél,meeeeeg ha jólemléxem Hp1-ben volt a tengerpart a fastéges bárral...Meg vannak még mindenféle vonások,de kibbb.szott nagy a térkép.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

én
tölt még valaki?

amúgy a képeket látva a kertvárosi részekrõl nekem az NFS 3 hangulata ugrik be.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Tök8 a lényeg az hogy 1 év alatt szerintem faszát hoztak össze grafikában,hangulatban,hangokban,mindenben,és ha már itt tartunk Josie Maran-t nagyonhüde me.ba..nám😊)))))))))
U2-ben kifejezetten nem bírtam azt a majomfejü csajt,itt viszont fasza a videók is Blacklist-es ellenfelek elõkerülése is verseny elött stb.

Hogyértve?
Pakkok vannak vagyis külön nemlehet elsõ hátsó,küszöb spoilerezést rakni hanem egyben az egészet...Van egy csomó pakk mindegyik más csomag kiválasztod melyik optika teccik azt megveszed.
Teljesítménytuningnál meg fixen vannak a pakkokban a tuningcégek,ottis csomagokat veszel (pl motortuningnál nemtudod külön megvenni légszûrõ,vezérmûtengely,stb mert 3 csomagban vannak)

figy, bal lábbal keltél fel, miért látsz mindent ennyire negatívan?

majd jön az Oblivion meg a Gears of War ahol már a vér is 3D-sen fog kifröccsenni, ez meg egy arcade autós játék ahol (szerintem pont fpsspórolás miatt) az út direkt nem tûéles, mivel a játék 90%ában gyorsan haladsz, így elmosódik + az szerintem már tényleg szonbság, hogy csak azért nézd az aszfaltot, hogy mondogathasd milyen csúnya. Fújmár.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mohus
"de szerintem EA célja nem az hogy ilyenolyan hüdeüberbasz grafikáju játékot csináljon hanem szórakoztató alacsony gépeken is futó cuccokat."

ez nálam nem ezt jelenti😊
EA: huzzunk le mindenkirõl minél többet, gémboyra is adjuk ki meg a legdurvább pcre...a multiplatformosok meg a legkevesebb munkával portolják át/ki/be az alapkódot...aztán jöhet a kari

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

EmThor
lehet neten tolni? tökjó

alberto 15
itt külsõleg nem is lehet tuningolni, csak azt lehet használni amit a gép ad?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

dante3
Állítólag:+ 2 autó
+ 8 speciális tuning autó
+ tuningok
+ exkluzív versenyek

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mohus
thx

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Amúgy sok más játékban (Pl FEAR) télleg egetverõ a különbség,de szerintem EA célja nem az hogy ilyenolyan hüdeüberbasz grafikáju játékot csináljon hanem szórakoztató alacsony gépeken is futó cuccokat.
És ha engem kérdezel (sorry én nem vitázni akarok😊 ) akko aszondom hogy U2-höz képest grafika jelentõsen fejlõdött,gépigény alacsony a grafhoz képest és maga a játék az arcade autós gamek között szépen odacsücsülhet a burnout 4 mellé😊 Nem alá,nem fölé..Mellé. Hangulatos,szép,jó mondatvége😊

mohus
a probléma csak az hogy ott fix maradt a HW...itt meg a 120e + ÁFA kártyán ( nextegen konzol ára) szinte zéró az elõrehaladás

de egy pl. is legyen gt3 autói (2001) ugyaonolyanok mint a gt4 (2005) autói... a ps2 ilyen tekintetben már évek óta nem tud kitörni már a 4MB videoram árnyékából😊))) de miért kanyarodunk az elavult konzolokhoz vissza amikor "durva" pck vannak már otthon...és azokon várom el az igazi "nemrókabõrös" nextgen cuccokat már....

alberto 15
szia tufa szoktáál még bf2zni?😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Magnumrolcsi
A Bonus DVD-lemezen mivan ??

THX.

Tudod még mindig nehezen viselem,minor az elsõ reakció a "tanuljál meg olvasni",meg egyéb leüvöltõs faszságok,pláne ha ezeket 18-20 éves pöcsök (nem pont rád gondolok!)vagdalják,akik még írni sem tanultak meg.Bocs az off-ért.
Remélem a telepítés megy.
Majd ha leszedem a game-t a pöcõmre akko raok fel képet gef4ti-vel

Áll leejtõnek nem nevezném de ha összekell hasonlítanom akko monnyuk ps2 jelentõsen< Gef4ti-s pc eléggé< megafasza vidkártya

Kb annyi hogy minden még életszerübbnek hat pl a kocsik meg a táj.

whiskeyman
Van a LAN módban rendõrös üldözõs havert elkapós ill. el nem kapós mód?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

csabush
Jajj és még egy kérdés! A FAQ ban található autólista, az valódi??csak azért kérdem mert a gémbe elérhetõ autók között nincs SL65 AMG, Corvette C-6R. Vagy ezek majd szépen megjelennek ahogy haladok elõre?most nem career ról beszélek mert ott jó hogy nincs az elején corvette, hanem quick race illetve my car opcióba.Csak azér meglepõ mert SRT-10 meg Carrera GT van de nem érhetõek el, ezek viszont nincsenek is itt.

jaja, ezt a gamestarban is írták 😊

fistin
bocsmá hogy segíteni akart
omfg

jo bocs beteg,fáradt vagyok tanultam 3 orát végeztem addigra lejött és ez a faszság fogadott :\
fistin
dehogyis, ez csak csillog villog, über régi grafmotorja van!!!!!!!!!

tegyél be egy 6 évvel ezelõtti játékot ps2be. na milyen a grafikája? Ugyanolyan szar mint a 6 évvel ezelõtti pc-s játékoké, esetleg egy kicsivel jobb. rossz a viszonyítási alap

\"Üldöz a tudás, de én gyorsabb vagyok.\"

Mondjuk lehet,hogy nem ebben a hangnemben kellene írni,de ez itt ugylátszik elfogadott...
Az egyes CD-n az AutoRun.exe-t állítsd win2000 kompatibilisre,és igy inditsd a telepitést.Menni fog.
mohus
elõbb még azt olvastam mástól, hogy GTX-szel maga a csoda...és hogy az aszfalt brilliáns azon a kártyán

most van "áll-leejtõ" különbség NFS:MW tekintetben a gef4ti vs 7800GTX között vagy nincs?

csabush
Nah én is toltam a gémmel, bár nem sokat. Összeségében sztem istekira, 1-2 dolog nem tetszik:ilyen például a drag verseny, mondjuk csak egy dragot nyomtam de az elég volt egy idõre(tiszta sínautó derékszöget simán beveszi azzal a sebbel amivel épp akkor mész).nem baj az nfs eket nem a fizikájuk miatt szeressük.grafika odab*sz, és iszonyatos durva gépeket lehet majd csinálni. Tuningolás terén tényleg visszavettek ahogy már ezt az elõttem szólók is mondták, kicsir SRS es beütése van a pakkos körbe spoilerezésnek, de sebaj, ez nem túl illúzióromboló, a játékélmény és a grafika kárpótol
Nah ennyi asszem 7végén is fogom tolni, nade ki nem?!<#vigyor><#nyes><#nyes>

LOL ne fárassz ember.... ezer éve van fennt dx9.0c-m ráadásul feltettem azt is ami a cd-jén voltezekután várok értelmes épitõ hozzászolást. mások a demora panaszkodtak hogy ugyanez a probléma volt...
Én azt nem mondtam egy szóval sem de nekem nagy bajom nincs is a graffal,szerintem szép.
És akárhonnan nézem ehhez a grafikához képest a gépigény alacsony.

Bandi 18
huh emberek ez a game nagyon nehézre sikreedett már lenyomtam a 15. embert ua kocsival mek a 14. ellen és esélyem sincs még tuninggal sem

Tegyél fel directX-et
Help:
A köv. problémám lenne user license elfogadása után kilép setup mondván nincs dx9.0c-m. Valami megoldás rá?
mohus
de azért most ezzel ugye nem azt akarod megmagyázni hogy pc-n 6 év alatt csak ennyire sikerált feltornázni a különbséget...?

Én csak egy gef4ti-al tolom mellette van ps2 és frankón mondokm a pc és a ps2 verzió között nem csak felbontás különbség van, ps2 szinte 100%-ban Nfsu2 grafika míg a pc-n minden egyes fa,oszlop,stb amit el lehet tarolni élesen,szépen ki van dolgozva sokkal szebb élesebb minden,az út is sokkal kevésbé elmosottabb.
Nem hiába jön ez xbox 360-ra is ahol kb a pc-s szinten van a game. Ps2-re az igény miatt jött ki de jelentõsen visszafogott grafival (ettõl még szép,de mint mondtam szinte full U2 grafika)

mohus
<#wilting><#wilting><#wilting>

mohus
<#wilting>

nem úgy értettem, ahogy te értetted... poénnak szántam :/

nem megy nekem ez a fórumozás...

whiskeyman
majdnem 1500 hozzászólás csak a mai nap! NICE<#wow1>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Frank99
xar kártya
akkó hónap visszaviszem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

mohus
jó a smiley<#eljen>

zaki
687 ú jüzenet pár óra alatt :c

dante3
Akkor a kicsit szedem!köcce!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Nagyon szellemes vagy!

Istencsászár
persze x800on is suhan a lc hderrel szal aki aztirja hogy csak x1800 az nemért hozzá vagy full nvidia párti!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A kisebbikben nincs BonusDisc,az csak a game....
mohus
a boltit

és a polc.bolttorrent.hu-ról

dante3
Torrenten 2 félét találtam:1. 4063mb
2. 2564mb
Melyiket érdemes leszedni?