Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-A Catalyst-be felnyomtam mindent, a játékban is, a grafikát illetõen, de pl.: az áryékok nagyon csúnyák, az autó oldala is tiszta "recés", tehát nem élesek a textúrák!
Pedig fel van nyomva minden! Más játékoknál tök éles.
Erre tudtok vmi megoldást?
-A km/h-t nem lehet beállítani, h azt mutassa a kijelzõn?
-A motion blure effekt (környezet elmosódása) mikor jön? Csak ha nitrót használok? mert elég gyorsan mentem már de nem volt ez az effekt.
de akkor 12385???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
És ezzel az ûber szarral keresnek majd milliókat?
MI is a jó ebben a fénylõ nyáltengerben?
Azért kapunk ilyen igénytelen szar, lebutított játékokat, mert a sok igénytelen agyatlan 15 éves puhapöcs ettõl indul be?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
követem az utasitásokat,,,de mivel segg vagyok hozzá,,,igy segitséget akartam kérni,,, amire aztán láttam ,,késöbb,,jöttek is privátok,,,,amik most hirtelen el is tüntek,,, 😞 hol a pinában lehet megnézni a privát üzeneteket itt az oldalon?
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Bocs mégegyszer,,,,
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
mitõl lehet? lehet windows újrarakás lesz...
amúgy ASUS N6600GT, 1GB Ram, P4 3.0
Avanti Italia!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
könyvtárba akkor miéert nem tudok visszamenni a fökönyvtárba? enniyre nem lehet bonyolul,,,,,,ráadásul mocskos lassan tölt és kurva sok a 0,0Kb-os szünet,, illetve nem tudom hogy lehet serverek között váltani,,épp csak a másik ftp cimet kellene beirnom?
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
nem elég a safedisc kiütõ cucc?
AMD X4 9550, 4gb Ram, Ati Radeon HD4890 1Gb, Pioneer 108 Xbox360 Premium, PS3, 42LG3000 PSP Fat, Ipod Touch 4
Hat IS300-as az elso versenyeket siman meg tudtam nyerni..pedig en se vagyok mar egy tinedzser utcai jampigyerek <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor3>#vigyor3>
Ilyen van valakinek???
semmi más nem kell
Steam: [HUN]Feriggno
sziasztok volna itt valaki aki tudna nekem "MOST" privátban segiteni? Esetleg valamelyik chaten vagy ilyesmi,,,,,nem akarom a "hülye kérdéseimmel" a forumot "szétverni" ,,,föleg hogy inkább a wanadoo,érdekelne illetve az FTP,,,,
(mert bár olvasom a FAQ-t mégis vannak számomra megválaszolatlan kérdések.)
Bocs az off-ért.
Segitsetek légyszi......
Komolyan ne vedd! Seednek hivjak az olyan szamitogepeket a torrent halozatban, amiken mar megvan az eppen toltott fajlod, es engedelyezik is szamodra a toltest. Ertelemszeruen semmilyen lehetoseged nincs novelni a seedek szamat. Csak varhatsz turelemmel, ha ez a baj.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!