Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f2d
GeForce 6600GT 128Mb Inno 3D Ez a tuti<#eljen>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Ezt sajna nem,itt mindenki a cd-s Black Editionnal nyomul..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

[NST]Cifu
Az elsõ BMW-s versenyeket simán le kell nyomod, kivéve az utolsót (a Ford Mustangos csávó, hogy az-e a Ronnie, azt most nem tudom), mert ott...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
De nitrot hol veszel (7000 dolcsi azért még van)? Mert a Safe house melletti helyen nem lehet beszerelni semmi tuningot. Ha jól sejtem egy-két versenyt kéne nyerni, és utána adja meg, de ezek azok a versenyek, amiket alap GTI-vel nem tudok egyszerûen megnyerni. Hiába no, vén és béna vagyok már utcai versenyzõnek. <#idiota>

hello nem tudjátok hogy nem jelent-e meg a DVD-s változat???

Fékezzük meg aqz inflációt...lopjunk

Hehhh...de amatõr vagyok,ezzel a szar BNW-vel 3x nem tudtam ezt a Ronnie fiút legyõzni.De az jó,hogy minden újrakezdésnél másik pályát ad.😊

fifi
nem lehet, hogy nincs seed és azért áll?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

wander01
ha valakinek kell a wanadoo-ra egy reg szoljon, még este 6ig müködik

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Kössz a válaszokat, nagyon ott van a játék szerintem, és full full beálitással is gyönyörûen fut, aztkell mondjam igy a fear után ezzel is max megvagyok elégedve (tom az más kategoria)

danikarate
hello töltök le utorrent-tel egy játékot de 94,8%-nál megállt mit csináljak?

Seaweed
Hat en is ereztem a Turbo es a Nitro hianyat ott (IS300, garazsban megtekintheto), aztan vettem Nitrot, legyurtem a 14.-ket, es most mar van Turbom is...igy mar mingyart mas a tema 😉
(Ha apenzed elment, akkor nem tudom mit csinalj...en gyujtottem ezekre)
MOMO

Ehehhh...eddig még nem jutottam sry..Most barterkedem vissza a cimbitõl a MOM racing kormányom.De megyek azért vagy 2-3 kört billel.

Hát ha mázlid van,és raronként töltötted,winrarral kerestesd meg a sérült filet,ha egészben szedted a képet akkor kezdheted elölrõl,mert ez crc hiba.Egyébként egy hibás file miatt az alcoholclonet lenukeolták.Bár azóta biztos javították már.

fifi
NFSU2 bármilyen mentett állás asszem + 20K$-t ad...
nem oszt meg egyet valaki?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[NST]Cifu
Nekem is kéne viszont egy kis segítség. "Sunny" boyt lenyomtam, hurrá. Jön a következõ menet, de itt viszont szívok mint a torkos borz. Autó az alap Golf GTI, de ezzel csak vért izzadva tudok versenyezni itt, és szinte reménytelen elég pénzt összegyûjteni az Audi TT-re vagy A3-ra, a régi kocsit meg nem engedi eladni (pontosabban nem találtam sehol olyan lehetõséget, hogy eladás). Tuningolni egyelõre semmit sem enged, igaz pénz se nagyon lenne rá. Ilyenkor mi a fene van? Kicsit unom, hogy a 10x próbálkozásra sem tudok gyõzni, még ha véletlenül éppen elsõ is lennék, a cél felé félúton tutira sikerül beletrafálnom egy taxiba...

Már odáig húztam fel magam, hogy nekiálltam a save-t buherálni, meg is van hol tárolja a pénzt, de ha piszkálja az ember a savét, akkor simán közli, hogy corrupted, és nem tölti be. 😞

Valakinek van ötlete?

Nekem nem kellett állítani xpsp2 alatt sem,ment faszányosan.El lehet felejteni-legalábbis a DT+s4hide kombónál-a kompatibilitás állítgatást.

Panjabi Mc
én m ma délután fogom feltenni ha hazajutok innen a suliból azon kíül hogy Kompatibilitást átlõni Win2000 kell még valamit tudni? meg olvastam hogy valakinem nem tesz fel bizonyos fáljt

Rotary & Dypee production

nekem már megy!
Deamon 4es , hide , és play 😉

Hopp nem refresheltem..😊

2.-es bill.,advanced options és szájízed(és géptudomány)szerint állíthatod.

Sõt a 3.47-essel is.Sztem sz@rt sem ér még a 4.-es.

Jagi
Ok. Köszi. Megnyugodtam.

[NST]Cifu
Nyomj ott egy "2"-es billentyût, és voilá...

nekem is úgy megy ahogy a lejjebbi "kollega" nyomja😊

Igen..mûxik,4-es DT-vel és a hide-vel.

Sziasztok, egy kérdésem lenne, látom irjátok hogy külön lehet a grafikába részleteket álitani, azt hol tehetem meg, mert én azt a csikot a videonál felhúztam maxra, és a felbontás 1024x768, lehet még valahogy javitani a grafikán vagy ez a max config?Válaszokat elõre is köszike

XP 3200+,512 DDR,Radeno 9000...
Na,a Radeon 9000 a bibi,minden klow,kivéve car geomatry detail.

Lord Myn
Ugyanez van nekem is... 😞(( az SR7Stop tök jól mûködik, ez az SD4Hide ez meg qrvára nem akar...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Hali!

Volt vkinek olyan hibája hogy 1.cd 6%-nál leáll a telepítés mert nem tud másolni 1 filet ? Olvastam máshol h sokaknak ilyen gondjuk van, kérdés h tudtok e rá vmi megoldást, vagy baszhatjuk az egészet? 😊

http://kepfeltoltes.hu/051117/mw_music_(kepfeltoltes.hu).gif
sziasztok!
légyszíves segítsetek!
alcoholal bemountolom, hidelom elinditom és CD/DVD-t kér 😞 mi lehet a gond? 😞

Looserke
FAQ!!!

Jagi
Én mé gsajna nem 😞 de work in progress... 😊

Apus
Hehe milyen csend lett. mindenki gémel? 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Jagi
: DDD #12337-ben valami ilyesmit próbáltam én is 😄DD

Jagi
A HKZonda-s verziót el lehet indítani, itt valaki már nyomatja?

zolo15
Gyerekek koleszos vok honnan szedjem majd le péntek délután pls!!!????

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Apus
gyerekek valaki lökjön be egy ingame shootot a 67-es camaro csodáról máán 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Köszike!!!<#worship><#worship><#worship>
Apus

Hi!

Black editionom van, de nem megy. daemont használok és minden emuláció bennt van.
kérdés: use sd4hide.exe --->ez hol van? vagy mit jelent?

köszi a segítséget!
Demo ment.
Shadowkiller
Nah mennem kell majd délután leszek (talán)<#vigyor3><#circling><#buck>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
Hát nem tom nekem oktoberi 9c van de mûkszik!!
A DEMO ment??

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

9c_m van fenn, próbáltam a játék cd-n levõ dx mappában levõ dx felltenni, de azt se tudom.
Shadowkiller
Figyelj annyival több a BE (black edition)
+ 2 autó
+ 8 speciális tuning autó
+ tuningok
+DVD-n interjúk meg ilyesmik

Shadowkiller
Ezt nem pontosan vágom melyik ez???

Shadowkiller
Ja gondoltam és melyik dX van fenn??
Mer esetleg felrakod a legújabbat akkor nem hiszem hogy problémázni fog!!

gabesz752
a faq-ban olvastam, hogy ez állítólag a black edition. Ezért kérdezem.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Nem tudom kihagyni,mert ha no-t nyomok a dx-re akkor leáll a telepítés.