Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wilting>#wilting>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
én SPAM OFF!!!!
köszi
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez még akkor is mûködi, ha van Alcohol is a gépeden
tud adni vki egy mûködõt???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ehhe 😊
8%-nál tartok, hogy ONtopik is legyen 😛
Az a gáz hogy amikor bemountolom az 1es cd-t és elinditanám a játékot akkor kéri a helyes cd-t vagy ha "safedisc" van a deamon tools akkor meg azt írja ki hogy kapcsoljak ki minden emulátort!Ergo nem tudom elindítani a játékot😞
Ha valakinek van valami ötlete azt megköszönném!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
es hulye popup ablakot csinalni?
mindent el kell ***ni??
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Nekem ami tetszett,hogy végre nem az a csili-vili város van,sokkal realisztikusabb.Az autók baromi jól ki vannak dolgozva.
Negatívum,hogy nem lehet törni még mindig az autókat és a gépigény indokolatlanul magas.
Szerintem elsiették egy cseppett.
Az uccsó NFS,ami nekem tetszett és amit a mai napig elõ tudok venni, akármikor,az a
Porsche 2000.Szerintem ez is lesz olyan jó,szerintem késõbb újra elõ tudom majd venni,nem úgy mint az UG-ot...
A legutolsó Nvidia driverhez adott release notes-ban is azt írják, javítás a következõ driverben. Miközben ATI kártyáknál meg az árnyék bugos.
Bounty módba mi a picsát kell csinálni? Ráadásul többféle is van belõle, de amit eddig kitapasztaltam az az, hogy különbség nincs köztük csak többet lehet választani és nem enged tovább ha itt nem gyûjtessz elegendõ pontot, de hogyan lehet hatékonyan pontot gyûjteni?
qrva nagy a map
nem lett kevesebb tuningcucc csak eccerûsítettek (elsõ hátsó küszöb egy csomag karosszériaelem)
ati-s árnyék bug nálam itt is megvan
nektek is lefagy a gém?
nekem már kb 8xora kellet újrainditani a gépem..
és nagyon idegesit :\
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Nekem még sajna nem volt idõm kipróbálni mert bár lentvan a gépen,csak haza kell érnem melóból!
Ha meg nem sértek pár idegbeteg "óvássá má vissza 6523hozzászólást" emberkét...
1. Mekkora a map? Tényleg nagyobb mint U2-ben? Bármikor elõhívható? (pl TA😎 vagy csak kicsiben figyel a sarokban?
2. Tényleg kevesebb lett a tuningcucc??? <#nemtudom>#nemtudom>
Nem nyaggatok.... <#integet2>#integet2>
THX.
addiktív.
errõl szól az egész nfs az underground óta.. "pfú, van benne nitró" nyehhehhehee...
.jpg)