Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy ez is jó lenne a felsõ képbe!

Danman
Sziasztok!Nektek h sikerül a tuning?Mert enkem nem megy annyira....pl.:kaptam egy SMS-t h van uj cucc menejk a SHOPba elmegyek semmi újat nem jelez...HELP PLS

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Met
ezzel sem mûködik

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Zetorg
hát ez gáz :\

kill3r22
Honnan tudnék fasza wallpapert leszedni??? please help...:

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

zeneket ki lehet cserelni valahogy?
Szerintem bug féle lesz ps2-n is néha nehezen vált sõt osztott képernyõn havernak rendszeresen meghüjült és elkezdett toltani mintha beragadt volna a gomb.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Mármint a plussz 20ezret ami ajándék😊

NuCLEARScoRp
Nálam Challange módban amikor a zsernyákok üldöznek egy nagyobb ütközésnél beragad a váltó és nem hajlandó 1-esnél feljebb váltani... máskor meg 4-es fokoztban marad...

Ez valami bug, vagy amortizálódik a váltó?

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Hol kapom meg a 20ezret? A helyére raktam a nfsu2 mentéseimet,nyomtam Mw-be newgame monnyuk még ott nemtartok hogy elvesztettem mindent és vehetek alapkocsit mert a videószaggatással baszaxok..Szalhol?😊

Macska 10 pont a kép de neh:

Nyammmi😊

Golyo69
Nincsenek csak pakkok!

GGMU

Zetorg
tényleg nincsenek külön elsõ-hátsó spoilerek, vagy hülye vagyok?

csak body iteket találtam :\

Na ehhez mit szóltok:

http://www.net-cafe.hu/pic.php?md=c&id=15814

Ugye!<#eljen>

csak kicsit sokan használják ugyan azt a cd-keyt!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Tomsteel
lol kicsit bevág a ruci ott lent...

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

http://fototar.t-online.hu/common/include/image.jsp?ID=1123917&SIZE=2

http://fototar.t-online.hu/common/include/image.jsp?ID=1123904&SIZE=2

Mondjuk ez lehetne!

kill3r22
sebesség érzet?? na ne mond már.....tuning viperral nitroval....olyan állat a sebbesség mint állat.na eszt jol megmondtam..😄😄😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tomsteel
Üdv. ! Van Freeride játékban??

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Rakok be képet is róla ha kell!

Hy! Qva jó a game! Meg a fórum is, de nem lehetne ezt a régi képet Josie Maranról egy újabb képre lecserélni amibe már göndör és szõke a haja?<#wink>

macleod2005
Hi.Most próbáltam ki a játékot nagyon tetszik.Van benn lan mód is egyébként néztem.Valaki próbált online játszani esetleg?Mert végül is nem crackeljük fel a gamet hogy induljon hátha mûködik.

Nem mintha nem tudnék angolul, de ez pontosan mit jelent: "tag a minimum of 2 police vehicles"? 2 rendõrautót kell magamraharagítani?
Met
a 9.0c-nél van újjabb mert, hogy az van fent

Sanyix
Na kipróbáltam a játékot. Ati kártyám van, szögletesek az árnyékok highon. Amúgy minden maxon... aniso szûrés is fent. Ronda... pont olyan mint a képeken. És nagyon hülyén mozog a kocsi, 0 sebességérzet.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

quack
ez a blekedisn ez annyiban más h van benne +2 kocsi?<#confused>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

jointeer
nekem

köcsög

thx mindenkinek próbálkozok,eddig legújabb divx,xvid,ac3 és wmmp9 codeces cuccok voltak de akkó nemjó,sorba próbázom amiket írtatok,remélem jó lersz mer qqqvára zavar és niccskedvem a videók miatt az egészet ps2-n is végigtolni😊

[NST]Cifu
Próbáld meg az M$ oldaláról letölteni a legújabb Dx9c-t, és úgy feltelepíteni. (szvsz a Dx-el van a gond, és nem a játékkal)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RelakSfromhome
pedig te jenkiben élsz, TÉKER! 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
en bementem a boltba... nem volt ott ajatek. hat akkor kapjak be!!! toltom a picsaba!😄
Met
Volna egy kis problem. Nem bírom telepíteni.
Safe Disc elindít, DT4-el mount, autorun.exe win2000 kompatibilitás, kulcs generál, dx települ és újraindul a gép. Aztán kezdõdik minden elõrõl.
Nem dob hibaüzit. Ha a DX telepítésnél nem-et nyomok abba marad a folyamat.

FOXX supreme
húúú 1000 hsz, és 1 napig nem voltam!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

VampireLord
Bár ennyi gondom lenne nekem is 😊
lehet azért mert tegnap leállás volt és meghoszabbították az accountod...de nem biztos

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

SZilaJMaGGoT
énn a gamezwebre esküszök: ftp://gamez:[email protected]:21/
remélem nem ütközik a rulezba <#nyes>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

[NST]Cifu
Nem állítom, hogy a K-Lite nem lenne jó, csak nálam most a lent említettek vannak fent, és azzal nekem nem volt gondom. A K-Lite sem lehet rossz megoldás.

Skyline, ha esetleg nagyon nem menne, akkor szvsz takarísd le a korábbi codec packokat (programok telepítése és eltávolítása), majd rakd fel próbaképpen a K-Lite packet. Próba cseresznye. 😊

Magnumrolcsi
Nem warezolunk 😊

Need for Speed: Most Wanted (552 új üzenet)

bertino
szerintem nekem 4 codec és minden megy a gépen 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szevasztok!
honnét lehet letölteni a fullt?
Balumann
Nagyon cool a játék bazeg :|
Valakinek nincs kedve kipróbálni a játékot Hamachival?

Összekarmolom magam...tegnap itthagytam ezt a szutykot letöltésben, hogy ma reggel kb. 7órára végez vele, de szokás szerint megint szivat a vas...<#bdead>

plííz valaki aki ért ehhez a bittorenthez privizzen rám vagy keressen meg msn-en!!!
/[email protected]/

köszi!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

[NST]Cifu
BTW elvileg csak azt kéne kideríteni milyen formátumot használ a Most Wanted, és azt kell újratelepíteni. A két legfõbb esélyes a Windows Media Player codecjei és a DivX.

Promi
En pedig a K-Lite Codec Pack -ra eskuszom, ezt haszalom (persze mindeg az ujabbat) mar reg ota.
Szerintem is az mert a játék maga faszán fut meg más videók nemnagyon csináltak iyet thx kipróbázom az általad említetteket

[NST]Cifu
Ez márpedig Codec hibának tûnik. Nálam WMP10 és a CCCP van fent, és legalábbis itt volt semmi gond eddig a videókkal.

Viktorr
Hol vannak a roadblockok a roadblockos versenyeken?

Õõõõh...
Skacok nállam a videók eléggé szaggatnak vagyis inkább lassított felvételek,a hang elöbb jön a kép meg lassú és ugrál hogy utolérje a hangot... Milyen codecet használtok,vagy milehet a baj?