Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Éppen töltöm 😊 Jóak a gém? 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az utolso cd-nel lejart a wanadoos jelszavam, esetleg ha valaki tudna adni nekem. Koszi!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
.... najo szolok egy modinak, hogy töröljön, vagy skyline-nak!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A kérdõjeleket illetve a válasz igen, szerencse kérdése. Ha esetleg biztosra akarsz menni, akkor ments a verseny elött, majd a mentésedet másold ki (a '..\Documents and Settings\{felhasználói név}\Dokumentumok\Most Wanted' könyvtárban van (ha jól emlékszem - fejbõl írom)), verd meg az ürgét a versenyen, és ha nem találod el, akkor másold vissza. Viszont így újra meg kell verned, hogy újra próbálkozhass...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Flashback: tudsz te valamit?
bocs, de ezt nem hagyhattam ki...
ez kinek ment?
Még ma délelõtt lehúztam s ingyen volt(torrent).
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki. 😊
BE!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
ti, hogy álltok? tölti még valaki?
én quickraceban probálta a speedtrap ban...
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Amúgy #12923
Lenne 1 olyan problémám hátha tudnátok nekem segiteni. Akkár hányszor is probálom a Bounty nevezetü versenyeket nemtudom megcsinálni. Mit kéne csinálni azokon amugy? Kösz
.jpg)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://thenamelessphoto.com/
ALien
Azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehet tudni h black edition-öm van ? ?
Kiírja valahol ?
THX
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
[én is hülye vok)
na!
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!