Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clava
a bulettime az akm órán van felül a sárgás csík

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Promi
Nekem lejon KB. felora meg, aztan atadom a jelszavam valakinek ha kell.
Bakker elnyomtam 😮 sry<#zavart2><#idiota><#banplz>

bertino
bárcsak az ötöslottó nyerõszámainak kérése is ilyen egyszerûen menne 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RelakSfromhome
Hi!
Éppen töltöm 😊 Jóak a gém? 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Hali all!

Az utolso cd-nel lejart a wanadoos jelszavam, esetleg ha valaki tudna adni nekem. Koszi!
Sanyix
Mér mitvártál egy jól leterhelt ftp-tõl amirõl 600-an töltik lefelé az mw-t? sanandreasnál is ez volt, mi ezen a meglepõ?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

persze.... de nem írtam még olyan sokszor... vagy igen...
.... najo szolok egy modinak, hogy töröljön, vagy skyline-nak!

[NST]Cifu
Már bocsánat, de kötelezõ félóránként beírni, hogy neked még mindig megy a Wanadoo jelszavad? Elhiszem, hogy nagyon örülsz neki, de szerintem a topic nagy része nem kiváncsi rá...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hello Skyline! lehet, egy megjegyzésem a f.a.q. ra?

Hogy "kezdõk" vagyunk.
naja én is onnan... de.....😊 ahh mindegy😊 imádom😊oOo(

Remélem senki nem olvassa ezt onnan: igen, FlashFXP-vel nem bontja a kapcsolatot.
[NST]Cifu
Amennyit én játszottam, úgy vettem észre, hogy ami biztosan kell, az a megfelelõ bounty szám. A versenyekbõl nekem pl. a #14-esnél nem kellett az összes, az utolsó elöttit megnyerve kaptam egy SMS-t, hogy az emberünk vár rám.

A kérdõjeleket illetve a válasz igen, szerencse kérdése. Ha esetleg biztosra akarsz menni, akkor ments a verseny elött, majd a mentésedet másold ki (a '..\Documents and Settings\{felhasználói név}\Dokumentumok\Most Wanted' könyvtárban van (ha jól emlékszem - fejbõl írom)), verd meg az ürgét a versenyen, és ha nem találod el, akkor másold vissza. Viszont így újra meg kell verned, hogy újra próbálkozhass...

DJ Skyline
ATI 9550 128MB 5.11-es Catalysttel

ezt hogy érted! "hogy tudok e valamit"???

scorpeeon
én még mindig töltök hála az ultrasebességnek (wandoo) <#boxer><#bdead><#bdead>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Neked. s mégegyszer bocs, így utólag sértõnek tûnhet.
Flashback: tudsz te valamit?
lol... szörnyû, hogy mennyi "kezdõ" van itt,,,
bocs, de ezt nem hagyhattam ki...

jakewyler
én 4százalék<#mf1><#buck><#beka2>

lol
ez kinek ment?

HELLO EVERYBODY kiiiraly a jatek<#taps><#taps><#taps>ti hany szazaleknal jartok a CARRIER-be??????????

😊 Hehe.
Még ma délelõtt lehúztam s ingyen volt(torrent).

Bocs, de ezt nem hagyhattam ki. 😊
Hunter of Deer
Nekem 28 van benne!!
BE!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

már szinte két órája lejárt a wanadoom és még mûxik! <#eplus2>
ti, hogy álltok? tölti még valaki?

Printscreenre el is menti a képet, vagy csak kirakja a vágólapra?
szerintem igen!

köszike

matyi08
a safe house-ban ha belemegyek a blacklist 15-be, akkor ott ha megnyerem a race eventeket, akkor versenyezhetek a kihívómmal? vagy mindet meg kell csinálni? meg az autót úgy lehet elnyerni, hogy miután megvertem, a három kérdõjel közül jót választok ki? a 12# blacklistes csajnál melyik az? mert már 4 autót elbuktam így. légyszi írjatok!

kill3r22
Valaki akinek megvan a PC-s az lécci nézze meg a bonuszautokat hogy mennyi van...
én quickraceban probálta a speedtrap ban...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

[NST]Cifu
A Safe House-ban van az a menü, ahol a kihívódat láthatod. Ott láthatod, hogy mit kell csinálnod. Egyfelõl bizonyos versenyeket kell megnyerni, másod sorban bizonyos bounty-t (fejpénzt) kell összeszedni, amit a lent (#12950) leírt módszerrel gyüjthetsz, ill. gyorshajtási fotót kell csinálnod bizonyos sebességnél gyorsabban, stb. Ezeket közvetlenül is elérheted ebbõl a menüböl.

passzolom!

[NST]Cifu
Az a lényeg, hogy a rendõröket hecceld fel, hogy minél jobban kergessenek, majd ha elég pontszámot elértél, akkor eltünj elõlük. Pontot kapsz az idõért, amíg üldöznek, azért, ha leamortizálod a rendõrkocsikat, illetve ha a térképen ilyenkor piros háromszögekekkel jelölt pontokat (víztorony, benzinkút, mari néni, stb.) lerombolod.

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy minden feladatot megcsináltam egy puntoval kezdtem és utána meg nem tudom hova kell menni mentem mindenféle shopba de nem történik semmi tunningoltam is amennyit lehet csak semmi verseny nincs a térkép nem is jelzi😄 please help

[NST]Cifu
Kifojna a szemed egy kis visszaolvasástól, vagy a keresõ használatától?

Amúgy #12923

Sziasztok!
Lenne 1 olyan problémám hátha tudnátok nekem segiteni. Akkár hányszor is probálom a Bounty nevezetü versenyeket nemtudom megcsinálni. Mit kéne csinálni azokon amugy? Kösz
kill3r22
Elvileg ezek a Bonusz autok QuickRaceben nem???

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

SASboy
VW

nice legs. what time to open?

fifi
az melyik volt?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

remélem autóbalesetben korán kimúlik az a köcsög aki ezt a 16os feladatot kitalálta 😛

http://thenamelessphoto.com/

gizmoplayer
És ez miben különbözik vajon?

az nfeu2 savekat hova kell másolni

ALien

Tomsteel
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehet tudni h black edition-öm van ? ?
Kiírja valahol ?
THX

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Nahja ebbõl nagyrendszerességgel úgy kapjuk vissza a kocsit hogy falnakmenve áll egyhleyben....Nemtom hogy hamár a Midnight Club 3ból "kölcsönvették" a lassítást akkor a sajátkiadásu Burnoutból mi a francért nemlehetett átvenni azt amikor nem minket mutat a kamera akkor irányítja a kocsit a jó úton.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ez komoly?

olvass vissza😞

[én is hülye vok)
na!

Noninnyó
2005-11-17 PC Game ISOs Need For Speed Most-Wanted - Black Edition (c) Electronic Arts *PROPER* *CLONECD* CLONECD 178x15 MB

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Sland
elöbb lett leírva

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Apus
Gyerekek! hogy kell elõhalászni a +20000 dollcsit? tudom hogy underground2 save kell hozzá, de ha azt beteszem a most wantedbe akkor se adja oda. Valami tipp?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.