Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabó Péter
Neked mennyin megy a 2500+ barthon?Illetve a 6600 gt vel 3dmark 2005 hány pont?

Jézusom helyesírás powa 😮
Na mind1 ráfogom hogy már fáradt vagyok! 😄

Áhh na végre! köszi
Már mindent álitottam csak ez nem 😮
Folyamatosan osztani szorozni kellett, hogy tudgyam mennyivel megyek!😄

Barni
metric-re kell átállítani valamit a gameplaynál asszem.

Avanti Italia!

Szevasztok a gém number van lett,nagyon bejön sokkal jobb mit u2 volt!
Már végigolvastam a topikot hébe - "hoba" de nem találtam, hogy lehet mph-rol km/h-ea átálitani?

Barni
mentem úgy kb 250-260-nal és nekimentem a falnak, mire annyira megdobott hogy felugrott a kocsi a tetõre <#vigyor>

Avanti Italia!

Kandurex
<#eljen><#vigyor0>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Barni
basszus milyen képem van.
na mindjárt berakom

Avanti Italia!

examinee
Dolgozik rajta Skyline!

Kandurex
Kinek van kedve összedobni egy FAQ -t? Mert a mostani nagyon minimális információval szolgál a problémákkal kapcsolatban.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Akkor ez is olyan mint az elõzõ 2 rész, azokat is meguntam 30% körül, mondjuk ezt még nem próbáltam, de ami késik nem múlik

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

báttyó02
jaja😄
street legal királyság

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bertino
64 bitre áldozzatok már ha ujat akartok az istenért...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[NST]Cifu
Hát jelentõsen azért nem lesz gyorsabb...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Yepp. Az NFSU1-2-vel is ez volt a bajom, hogy a játék az elsõ harmadában elvesztette minden újdonságát, és így nem volt már mi ûzzön a cél felé...

Az a baj, hogy ezzel az egyszerûsített optikai tuningal még azt az élvezetett is elvették, hogy valóban lehessen szöszölni a kocsi kinézetével. :\

Szabó Péter
Jelentõsen jobban?

Szabó Péter
throughbred b magos a 2200+ sempronom, de lehet hogy lecserélem egy 2500+ barthon-ra.
Kb 6-7 ezer ft a külömbség.
Hülyeség szerintetek?
Jobban menne a Most Wanted?

[NST]Cifu
Szvsz a zenék berakása bukós. Van egy darab nagy tömörített file, és snitt. Még az sem mûködhet ezzel, mint az NFSU-nál volt, vagyis hogy átkonvertál/rámásol az alap zenékre. Elég tetves megoldás, bezzeg a Street Legalban csak a könyvtárba kellett bemásolni az .mp3-at, és már mehetett is a DJ. 😊

báttyó02
sztem zenét nemlehet betenni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Barni
zenét berakni hogy?

Avanti Italia!

Én a Suprát simán megnyertem a Lexus IS300-ammal. Aztán meg az RX8-at. Melyik a jobb a Supra, vagy az RX8(melyiket lehet jobban tuningolni)? Most 20%-nál tartok.
JohnnySmith
Szerintem (most hogy kicsit játszogattam vele 10%) unalmas lett csöppet. Lehet multiban jobb lehet. De a cariert nagyon unom.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Most tényleg abbahagyom. Itt mindenképp nagy a forgás... 😊

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

bertino
icigyá mit tudok, már az elsõ szintû motor megvételével 172 mphet csikartam ki a Golfomból <#hehe><#eplus2><#buck>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
a fõmenüben van a Carrier mellett a Challange Series...abba menj bele...legalul a 69-es verseny...Black Edition Challange vagy mi...abban tudsz menni Camaroval...
meg ha a Quick Racebe mész bele,majd a Custom Race-ba,kiválasztasz egy versenyt,és amikor az autót kell választani,akkor a lefele nyillal menj le a Bonus Cars-ig,és ott a 27-es autó a Camaro!😊 amúgy a Bonus Carst érdemes végignézni,láthatóak az összes Black Listes autók...meg egyéb finomságok!😄

kill3r22
hol a forum vazze:???😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Barni
hmmm, a 32 járgány között ott van?
amúgy a megvehetõ 32-n kívül még vannak?

ja és mégegy kérdés:
saját zenét hogy rakok be? valahogy nem jönnek be a számok <#szomoru1>

Avanti Italia!

DJ Skyline
az Black Edition...abban van a Camaro,és ma mentem Camaroval!😊

Barni
amúgy a HK_Zonda féle 4 cd az melyik verzió?
csak mert nekem az van de sehova nincs kiírva hogy Black Edition...

Avanti Italia!

rage
Hát, ha nem teszed be 20 hozzászólásonként...
Különben ki fognak tiltani spammelésért

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Valahol azt is kell... Nagy gond?

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

DJ Skyline
nincs mit!

Nandq
kössz, nekem is mükszik 😊

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

DJ Skyline
JMMV-XTXT-RSUQ-JD8Q-L9UW

nekem ezzel mûködött

holnap majd bõvítem a FAQ-t is mert van mivel!😄

Pyx
ne reklámozz...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Hello!

Oldalam - mely 3 vagy 4 napja készül - még fejlesztés alatt áll. A letöltés részleg jelszavas lett, azért, hogy regisztrálnod kelljen a fórumban, mert egyébként nem nagyon lennél rá hajlandó. Kérlek, ha már regisztráltad magad, mondj véleményt az oldalról! Az oldalt itt találod meg: NFS Most Wanted X Mindenkit megkérek, hogy használja a fórumot! ( ne csak regisztáljon! )

Üdvözlettel:
BunDevil

Nandq
itt csak én vagyok az egyetlen béna, aki nem talál sehol se serialt?
(igen burkolt kérés, h vki dobjon meg vele 😊 )

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

Omlás
thx

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

kill3r22
81.94_forceware_winxp2k_international.exe
ezzel a driverrel pár fpsel gyorsabban megy....😄 (3-4)
sztem...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

DJ Skyline
idõvel lesz...különben érdemes elõszõr a performance részt tuningolni,nem a visualt,mert itt nincs jelentõsége,ha most nincsen rajta ilyen body kitt,stb...csak akkor sürgõs a a heat-level már nagyon magas!😊
pl az én kocsimon van egy hátsó szárny,és kész!😄 de megy mint az atom

Omlás
1 kérdés ki mien drivert használ Inno 6600GT hez ?Már akinek ien karija van 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Lobsterman
Egy gyors és lehet hogy nagyon hülye kérdés. Performance tuningot mikor éehet a kocsira aggatni? Mi az elõkövetelménye? Egyenlõre alig kezdtem el a játékot(a 14es számú fickót kell legközelebb levernem), de egy kicsit bosszant hogy a játék nem meséli el h mi kell hozzá.
Elõre is kösz

Már jó a jelszó! Bocs, kevesebbet adtam meg a kelletében a fórumban 😊

Majd igyexem. De ha ennyit dolgoztam vele, 1 percet rá lehet szánni, hogy regelj, nem?

RelakSfromhome
akkor közelebb vagy a 14-hez, mint a 18-hoz, igaz? 😊

Válasz alább

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
nem én írtam a banner alá ezeket!😊

kill3r22
luvnya- picsa nyálasszáju r*banc...nyávogos plázacica....ijesmi....legmegfelelöbb a picsa....

kill3r22
jah full grafikán nyomom de azért néha mikor sok zsaru van azért bebe szaggat...de erre van megoldás kikapcsolom a élsimitást....de annyira nem vészes hogy ne lehessen elviselni!

fireball
"luvnya"
ez mit jelent?😊 vki definiálja már,én még nem találkoztam ien szóval😊+

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

DJ RX7
nem lesz jó baszni fogják az oldalt hüyleség ez a jelszó a lényeg hogy a leujabb cuccokat szerezd meg .

:3