Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
az volt a LOL,amikor a csajt kellett legyõzni...minden verseny elõtt van egy kis muvi,ahogy leparkolok a lámpánál az ellenfél meg ezerrel jön felém...akkor volt jó mikor a kocsiját közelrõl mutatták és nem csaj vezette,hanem egy férfi!:ASDSAD

Sanyix
Nem fejlõdik, csak jobban fog catch up-olni, ug-kben is így volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Na, az oldalon mostantól jelszóval van védve a Letöltések részleg. Ha le akarsz tölteni, akkor a fórumba regisztrálást követõen ( ami 1 perc, és ingyenes ) megtalálod a jelszót ( Letöltések / Jelszó ) és innentõl tudsz letölteni. Ha pedig már regisztrált tag vagy, írj véleményt! Azért lett ez így, mert senki nem akart regisztrálni. Sajnos nem tudok jobbat. De 1 perc alatt megvan, nincs e-mail-es erõsítgetés, stb... NFS Most Wanted X Egyébkétn 1 percet bõven megér szerintem, meg kettõt is...

Üdvözlettel:
BunDevil

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

DJ Skyline
na mára ennyit!😊
holnap következik a black listen a 10-es számú ember likvidálása!<#hehe>
majd holnap leírom a véleményemet a játékkal kapcs!😄

Clava
Sztem meg kurva jó bár az ai. télleg nem nagy szám de sztem idõvel fejlõdik,
a zsarus téma sztem nagyon zsír jó menekülni elõlük, meg ami még nehéz az idõvel való harc idõben elérni a kaput.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

NuCLEARScoRp
Hát a cracker csapatok nem törik össze magukat a sietségtõl... ciki hogy még nincs crack a játékhoz.. <#vigyor>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

csum666
az a szar hogy a zsaruk elõl kurva nehéz elmenekülni meg szerzezem a pontot ami kell de utána elmeneküln iaz sztem gecire nem ügyesség csak szerencse....

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Sanyix
Ezaz, semmi értelme a játéknak béna ai-val, bugokkal, és nemszép grafikával, és hülye irányítással. Holnap még játsszom vele egy kicsit, eldöntöm marad e, vagy törlés, eddig a törlés a valószínûbb. Hát többet vártam...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Milyen legyen?! 😞

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Ez a kecsap ez mi pontosan, direkt lemarad az ellenfél,vagy mi?
[NST]Cifu
Ez a Catch up dolog amúgy tényleg kegyetlen idegesítõ... Az egy dolog, hogy küzdelmes versenyt akarnak csinálni, de miért úgy, hogy eféle csalással álcázzák az AI hiányosságait?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

EHú vazz, enegem meg pont az idegesít, hogy túl könnyú, legalábbis az elején, nem tudom késõbb milyen lesz. Ha ez zavar, hogy beér, és van benne nehézség, akkor mi értelme van a játékodnak?
fistin
csáá! látom innod van, meg tod mondani hogy milyen grafon tolod a gamet? de az igazat, csakis az igazat 😄
elhiszem hogy fullon, mer itt mindenki fullon tolja, senkinek nem szaggat, áá dehogy.. fõleg ha nem "PASSZIMALIZÁLTÁK" volna 😄DDDD

illetve erre tud vki???: #13113

Clava
Most mivan akkor az új verzióval mivel jobb mint az elsõ? nekem a HKzonda van és ez a nforcon sincsen fent 😊

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

kill3r22
a szöveget...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

sanyix: szintén zenész. Tönkretesz a játék ezen "erõssége". Olyankor törném ketté a gépet, vagy inkább a CD - t, ha lenne...

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

1 perces a regisztráció a fórumban! Kérem, regisztráljatok és írjatok véleményt 😉 NFS Most Wanted X

Sanyix
Engem kvára szétb@sz az ideg amikor meglátom, hogy a rohadtul lemaradt ellenfél egyszercsak megindul, és pár másodperc alatt beér... Asszem maradok az nfs4-nél, eddig az volt a legjobb, nameg az nfs5, csak ott nincs zsaru 😞

kill3r22
jó az oldal csak alig lehet olvasni...de faxxa ...😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

chazz: gondolom te sem tudod a megoldást a problémára... A vakítás engem is zavar, lehet, hogy ezt a részét kicsit eltúlozták az EA - s kollégák. Max. 1 órát tudok játszani, aztán fejfájás. Ha kikapcsolom, akkor meg idegesít, hogy van még valami, amit bekapcsolhatnék. <#idiota>
Más. Sajnálom, hogy bentmaradtak az UG - s betegségek. Miért van az, hogy engem lassít az oszlop, az ellenfeleket nem? És miért van az, hogy néha átmennek a fákon. És miért van az, hogy Õk gyorsabbak alap sebességen, mint én Nitroval, és miért van... Szóval miért csal a játék? Mert CSELENDZS EVRITING?<#vigyor2> A Logo változott EA - nél, a szokások nem...

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

fistin
meg tudná valaki mondani mi az apja faxáé fagyott le? csak így kikapcsolt a gép! hogy rohadjon meg az egész nfs sorozat az eavel együtt!! ráadásul nem bírom belõni a grafot, bazz 6600gtvel szaggat 2 éve lejárt grafikus motorral, azé hol élünk???? lassan le kell venni 800*600ba vagy mi a szar van???????????????

Kösz! Mit? A menüt, vagy a fehér szöveget?!

kill3r22
jó az oldal csak alig lehet olvasni...de faxxa ...😄

GregSB
A Ketchup 😉 Engem is baromira idegesít már az UG1 óta (fõleg az hogy career módban nem lehet kikapcsolni), de én a pozitív oldalát nézem: így van kihívás a játékban 😊

magus
semmi lenyeges

Sheva
a keresõ a haverod használd

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

GregSB
Najó, bocs a flamelésért, visszaszívom. inkább próbálok tanácsokat adni:

A 13. BLes csávót már elég nehéz volt nekem is megverni a Golf GTI vel, hiába volt rajta az összes elérhetõ performance tuning.

Amire próbálj odafigyelni: mindíg maradj az úttesten, és próbálj minél kevesebb táblán, kis fán, vagy oszlopon átmenni. Az elején még sz@rtam rá, mert azt vettem észre nem lassítanak sokat rajtam és átmentem rajtuk, de az utolsó 3 versenyen már nagyon is számított. Ha átmentem egy oszlopon 2en tuti megelõztek.

Az mit jelent? Tetszik az oldal?

NuCLEARScoRp
gondolom ti is észrevettétek hogy Challenge módban a 69. verseny (Black Edition Challange) fel van oldva... nektek sikerült teljesíteni?? Rajtam kifogott egyelõre.. <#mf1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Sheva
hát elég királyra sikeredett ez a játék bár az irányítás hagy még maga után némi kívánni valót... de nekem nagyon tetszik <#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

crazyclone
plíííííííííííz mi van a bonuszon????????

rolend: ja nalam is csinal ilyet. egyszeruen eltunik a kurzor nyilacska aztan lehet vakon bogaraszni... mas: 3200+ amd64, X800XT PE. 2gb kingston, aztan nincs is minden effect bekapcsolva, sot meg az elsimitast is visszabb vettem, de neha igy is lesz olyan darabos arnyek, mint a haz, plusz itt-ott beszaggat egy pillanatra. Idegesitoen vakit minden. Eddig fos az egesz 😞 nagy csalodas a grafika... szal bugos rendesen...
Sanyix
Béna ebben a játékban????? Ahol catch upolnak az ellenfelek? Meg ahol ilyen irányítás van?? 😄 Max akkor lehetne bénának nevezni, amikor egy olyan játékban nemtud továbbjutni, ahol nem csalnak az ellenfelek, és értelmes irányítás van...

Csuhai G
Tudom, de egyáltalán nem tudok angolul...😞

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ALIENwoods
jó játék csak kár hogy rövid<#nemtudom>

rage
Ott a 13082-es hozzászólásban az NFO file linkje

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DJ RX7
faxa.

:3

GregSB
Bocs, de akkor én biztos valami kiválasztott lehetek, vagy istenség vagy nem tudom mi, de én gond nélkül haladok elõre a Career módban...

Aki ráér, és érdekli az új oldalam, nézzen be, és mondjon véleményt. Természetesen még csinálom tovább is. Esetleg adhattok ötleteket is, mi legyen még... NFS Most Wanted X

Üdvözlettel:
BunDevil

Bocsi, csak sokan írnak, nem fog látszani a link... 😊

ap... fa...s.a. a béna tökéletes iveken hiba nélkül megyek de ez is kevés.....

GregSB
Károkat kell okozni. Mindíg kiírják, hogy mennyi $ értékût.

Csuhai G
Miért? Mit írnak?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

kill3r22
a malacperselyes evenben mit kell csinálni? fontoss lenne!!! mert állandoan failed...

rage
Az NFO-ban nem látok semmi olyat, ami miatt szitkozódni kéne
Fõleg, hogy mûködik a játék :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

GregSB
Töröld is le ezt a lókakit, ha béna vagy ne játsz vele.

Hát nemtom kinek hogy sikerüla blacklist de pld nekem kiba....tul zavaró hogy a versenyben labdába sem tudok rugni, uj autora nincsen zsé.... hát én asszem törlöm is le ezta lókakit... 😞

crazyclone
izé
belinkelne egy linket?<#idiota>

GregSB
Háhhááá megszereztem a 13. BLes srác Supráját. Eltalátam a Pink Slip-et 😄

Nem tudom hogy ez random vagy sem, nálam a 3 kérdõjeles ikon közül a jobb oldali volt a pink slip.

crazyclone
vki irna egy linket mi van a bonus dvd-n please!!!

helosztok válaszoljatok légyszi hol vagy hogy lehet nehézségi fokozatot váltani mertd elég könyü ahohgy most megyek és nem találom sehol

ALien