Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

???????????,<#confused><#confused>HONNNAN SZEDHETEMLE

😞 lol
nagyon rövid a game :'(???

2 dolog
1: a linkek legyenek _parentre állítva
2: nehezen olvasható... (😞 nagyon nehezen)

nemá, most befostam. tényleg ilyen hamar végigvihetõ? rövidebb mint az undergroundok???

király az oldal...
na de jo... ha nagyon akarod regelek...
mivel csináltad?

Valaki tudna mondani egy oldalat ahonnam jól le lehet tölteni, a játékot és semmi baja sincs meg jó

Az mit jelent? Hogy most inkább játszol? Nem értem... Most akkor jó, vagy nem?! 😄

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

nem lett rosz, de én késõbbre hagyom😊

SzavasZ!

Nézd meg oldalam, mely NFS Most Wanted X névre hallgat!
Ingyenes letöltés, 1,5 giga! Ingyen SunRise SFClone, exklúzív NFS MW DEMO(Gyorsabb kicsomagolású, mint az eredeti EA verzió), egy csomó kiegészítõ a DEMO-hoz (+4 autó (a 4. 3 verzióban...), magyarítás a DEMO-hoz, stb. Cserébe egy 2 perces regisztrációért a fórumban, ami ingyenes és magyar környezetben van! Csak kitöltöd, még érvényesíteni sem kell, egybõl beléphetsz a jelszóval. Nincs reklám, nincs popup, nincs semmi, ami zavarhatna!!!
Tehát a lényeg: NFS Most Wanted X, és regisztrálj! Kérek mindenkit, a fórumba írjatok is!

Üdvözlettel:
BunDevil

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

okos😊
gratula😊

már végig is toltad? na ne. én ma fogom elkezdeni. de nemá hogy ilyen rövid legyen. mennyit menté vele?

RelakS
steering az mióta tapadás? Az inkább a kormányzás szokott lenni. A Hangling meg az, hogy mennyire kezesbárány a kocsi.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

kill3r22
ott van az aláirásomban!! de leirom [email protected] 😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

bodesz
Steering - Tapadás (minnél nagyobb annál jobb)
Handling - Kormányzás (túl vagy alulkormányzáskor érdemes csak állítani)
Brakes - Fékek hol hassanak jobban(hátul/elöl)
Ride Height - Kocsi magasság(minné alacsonyabban van annál jobban tapad a kocsi)
Aerodynamcs - gondolom szárnyak állása.tapadás elõsegítés(ezt nemtom pontosan)
Nitrous - Nitro hatékonysága/Fogyása
Turbo - (huh itt több is lehet)1.mikor kezdjen hatni a turbó 2.mennyire hasson a turbó...sztem az 1. 😊
sry ha vmi nemjó csak úgy KB ra írtam 😄

(kép by Hunter)

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

ok...
szerintem jó ötlet... én is dolgozok még ma az enyimen lol😊

mi az msn címed? (lol😞)

DJ Skyline
lol<#idiota>

0Fritz0
Látod, itt a hiba.
A résen keresztül beáramló levegõ rontja a légellenállást. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DJ Skyline
az a baj,hogy már nem tudok mit tenni az autóba teljesítményileg...minden benne van ami elérhetõ,de mégis aláznak az ellenfelek...legalább ne lenne ilyen,hogy behozza a fél kilóméteres lemaradást miközben kiszakad a padló alattam annyira nyomom a gázt...

KáZé
köszi a helpet!

Lethys
öö
megvan az nekem csak nem tudtam mire jó😄

DJ Skyline
majd ma kibõvítem a FAQ-t

kill3r22
teis keress meg msnen átküldöm...😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

benne van a f.a.q. ban
ha rendszeresen olvasnád a fórumot tudnád, hogy ezt mindenki megkérdezi aki ezt letölti, épp ezért és erre van a házigazdánk, és ezennel szeretném mindenkinek bemutatni DJ Skyline-t, és a FAQ-t ami a bannerban is szerepel sõt, még pirossalé is ki van írva így"MIELÕTT BÁRMIT KÉRDEZNÉL! Kattints a bannerban elhelyezett FAQ -ra! (a luvnya mellett balra, kis fehér bigyó, faq -nak látszik)"
köszy

DJ Skyline
na de annyira csak nem lusta az emberünk,hogy 4 utcát ne tudjon gyalogolni az autó szalonig!😄

Lethys
ahh.. szóval az kell hozzá.... THX

0Fritz0
Amennyiben csak egy kocsid van, akkor azt nem adhatod el.
(A BKV rosszul gyorsul és nincs is olyan szép felnije...) 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kill3r22
töltsd le a sd4hidert....😄

DJ Skyline
kell lennie még egy autódnak,hogy eladhasd...

0Fritz0
Tapasztald ki, a változás azonnali.
Menj vele egy kört és meglátod, hogy milyen lett.

0Fritz0
Folyamatosan behúzva tartod a kéziféket. 😊

DJ Skyline
szvsz a karrier nehézségét nem lehet...sajnos

Lethys
Megnéztem onnnan tudtam h, megkell keresni a Safedisk Hildert de nem találtam ..

Hogyan tudom a kocsimat eladni? Csak a safe house-ban van olyan, hogy sell, de ha rákattintok azt írja, hogy itt nem adhatom el.
Hunter of Deer
És hogy kell jól beállítani??
Nekem most supram van!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

palesz191
Én tegnap töltöttem le! ÉS NAGYON JÓÓÓÓ!!!!

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

Ha visszaolvasol, vagy megnézed a FAQ-t, biztos, hogy meg tudod oldani a problémát.A hozzászólások fele errõl szól.
néhány file kimaradt a letöltéss során... tud valaki segíteni?
elõre is kösszy!

matyi08
tényleg, neházságet hogy lehet állítani?

0Fritz0
Amennyiben jól állítod be, igen.

Lethys
Hey! Nekem megvan a HKZonda verzió én sem indul el az eredeti Cdt kéri semmi crack mappát nem találtam és még SafeDisk Hildert sem! Mit tegyek? mit tehetek?

0Fritz0
Nekem 1,5 gga van, de a biztonság kevéért azért rátettem még 2-300 megát a virtuálisra.

(De akkor valszeg nálad nem ez a gond).

fifi
jajaj nekem ue. volt. beszorult egy kamion alá, le is hagytam, nem is volt a térképen/a kis ferdeszemû faszi/ aztán kb 5 mp. alatt ott is volt a nyakamon. Én közben satu gázon nyomtam az autópályán, tehát õ produkált hangsebességközeli tempót, hogy így beért....
érdekes.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Get a life!

FOXX supreme
Ehe...ez javít a kocsin???

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

robotnyk
1 giga mellett mekkora lapozófájl kellene neki?

töredezettség biztos nem gond, 2 hetente csinálok, akkor is ha a winfos szerint nem szükséges, vírus sincs, azt is ellenõrzöm, meg nod32+zone alarm befigyel
0Fritz0
A hiba oka lehet még:
-Kicsi a lapozófájlod
-Lemeztöredezettség
-Vírus

(Szép az élet) 😊

Szívesen 😊
Hunter of Deer
Ti ezt hogy szoktátok állítani?? Jobb lesz ettõl a kocsi??

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

kill3r22
addj mail vagy gyere msnre...átküldöm