Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon rövid a game :'(???
1: a linkek legyenek _parentre állítva
2: nehezen olvasható... (😞 nagyon nehezen)
na de jo... ha nagyon akarod regelek...
mivel csináltad?
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
Nézd meg oldalam, mely NFS Most Wanted X névre hallgat!
Ingyenes letöltés, 1,5 giga! Ingyen SunRise SFClone, exklúzív NFS MW DEMO(Gyorsabb kicsomagolású, mint az eredeti EA verzió), egy csomó kiegészítõ a DEMO-hoz (+4 autó (a 4. 3 verzióban...), magyarítás a DEMO-hoz, stb. Cserébe egy 2 perces regisztrációért a fórumban, ami ingyenes és magyar környezetben van! Csak kitöltöd, még érvényesíteni sem kell, egybõl beléphetsz a jelszóval. Nincs reklám, nincs popup, nincs semmi, ami zavarhatna!!!
Tehát a lényeg: NFS Most Wanted X, és regisztrálj! Kérek mindenkit, a fórumba írjatok is!
Üdvözlettel:
BunDevil
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
gratula😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Handling - Kormányzás (túl vagy alulkormányzáskor érdemes csak állítani)
Brakes - Fékek hol hassanak jobban(hátul/elöl)
Ride Height - Kocsi magasság(minné alacsonyabban van annál jobban tapad a kocsi)
Aerodynamcs - gondolom szárnyak állása.tapadás elõsegítés(ezt nemtom pontosan)
Nitrous - Nitro hatékonysága/Fogyása
Turbo - (huh itt több is lehet)1.mikor kezdjen hatni a turbó 2.mennyire hasson a turbó...sztem az 1. 😊
sry ha vmi nemjó csak úgy KB ra írtam 😄
(kép by Hunter)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
szerintem jó ötlet... én is dolgozok még ma az enyimen lol😊
A résen keresztül beáramló levegõ rontja a légellenállást. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
ha rendszeresen olvasnád a fórumot tudnád, hogy ezt mindenki megkérdezi aki ezt letölti, épp ezért és erre van a házigazdánk, és ezennel szeretném mindenkinek bemutatni DJ Skyline-t, és a FAQ-t ami a bannerban is szerepel sõt, még pirossalé is ki van írva így"MIELÕTT BÁRMIT KÉRDEZNÉL! Kattints a bannerban elhelyezett FAQ -ra! (a luvnya mellett balra, kis fehér bigyó, faq -nak látszik)"
köszy
(A BKV rosszul gyorsul és nincs is olyan szép felnije...) 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Menj vele egy kört és meglátod, hogy milyen lett.
Nekem most supram van!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
elõre is kösszy!
(De akkor valszeg nálad nem ez a gond).
érdekes.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Get a life!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
töredezettség biztos nem gond, 2 hetente csinálok, akkor is ha a winfos szerint nem szükséges, vírus sincs, azt is ellenõrzöm, meg nod32+zone alarm befigyel
-Kicsi a lapozófájlod
-Lemeztöredezettség
-Vírus
(Szép az élet) 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k