Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
elég sok szaggatásos beírást olvastam. nekem ment majdnem maxon anti-aliasing nélkül 1024*768ban, és 800*600ban azzal is jól ment, csak néha akadt be (pl esõfüggönyben)

viszont tökmindegy milyen beállítások mellett random mód elkezd iszonyatosan beszaggatni, mint a diavetítés, alig bírok kimenekülni a desktopra. van hogy 2 perc után, van hogy 1 óra után, van hogy 3 óra múlva sem. 9800 radeon, legfrisebb catalyst, 1 giga ram.
DJ Skyline
"Valamint cdhide progi: #12600; ha nem akar menni #12751 olvass vissza!"
ott van a banner alatt

valaki küldje már át nekem a SafeDisc Hider-t lécccives vagy linket !!!!!!!!!!

Get a life!

kill3r22
az mp3 az aztán nagyon terheli a gépet....nálam proci kihasználtság mp3 alatt 0-2 között ugrik inkább 0!😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

DJ Skyline
engem most felhúzott a játék...abba is hagytam most...engem is a cél elõtt borított fel a kis ""'+!==/§% csak néztem,hogy mi a sz@rt csinál ez...fél kilóméterrel lehagyom aztán egyszer csak beindul mint eggy rakéta és azt veszem észre,hogy mögöttem van...

Hogy lehet carrier módba kocsit venni?
Az én procim ezt nem bírná, biztos szakadozna tõle a játék.
de nem találom !!!!!!!!!segitsetek linket vagy valamit

Get a life!

alph4
xDDDDDDD Ez a tuti megoldás 😄 És minden játéknál lehet alakalmazni.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Hunter of Deer
Hy valahol lehet nehézséget állítani karrier módban??
Mert már kezd kicsit idegesíteni hogy végig vezetek és aztán uccsó kanyarban megelõz!!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

kill3r22
sokan kérdezik hogyan lehet betenni zenét a gaméba....sztem sehogy....de van egy paraszt modszer...amit én is alkamazok!!!!
winampba zenét összeválogat...majd elindit....
majd játék indit EA Traxxokat kikapcsol....azt kész..az a zene szól amit szeretnél!!

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

alph4
KERESÕ!!<#banplz>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

DJ Skyline
ilyet nem b*sztam...az ellenfelek nagyon g*cik...nem tudom hogy csinálta de nekem jött oldalról és felborított...amikor meg én megyek neki,akkor meg mint egy dömber úgy viselkedik az ellenfél...még kilökni sem lehet...mintha rájuk nem vonatkozna semmilyen fizika...ahol én fékezek a kanyar elõtt,õ még ott nyomja rá a nitrót és veszi be a kanyart mintha sínen menne...néha rosszabb mint az U2-ben volt...

sziasztok nincs ehez a játékhoz crack ? vagy honnan lehet letölteni a SafeDisc Hidert-t ??

Get a life!

alph4
Ez engem is érdekelne hogy hol lehet eladni a kocsit, mert már nem ártana lecserélni 😊)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

JGTC
aha akkor ezzel el is dõlt szerintem (közben láttam a #13178-as képet is)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

kill3r22
lényeg hogy semmi más ne legyen a gépeden csak azt alcohol....semmi más iroprogram satöbbi...esetleg a nero...mert az nem szól bele...😄 mennie kell!!

JohnnySmith
Ez tény 😊))
Mondjuk én pc-n nem nagyon autózok szimulátorokkal hosszabb ideig bár LFS-t azért nyomom 😊 De nálam a favorit bár nem törik benne az autó a GT4 😊))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Van benne szép napsütés meg minden. Azzal nincs gond.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hogyan tudom a kocsimat eladni? Csak a safe house-ban van olyan, hogy sell, de ha rákattintok azt írja, hogy itt nem adhatom el.
Istencsászár
Juiced, SLR hol nem arcade? az a baj nemvagytok tisztába mi hova tartozik..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JGTC
Nekem az Underg.-ok bejöttek! De ezt most nem tom eldönteni, hogy tetszik e. Az autók jók, szépek, maga a játék jónak tûnik! De ez a mindenhol szürkület, és esõre álló idõ nem tetszik benne!!!! ( Ezt a képek alapján mondom)
Persze ha nem így van rögtön szóljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt hittem Honda azért lesz benne...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Caby
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!! A CLONE CD basszus!!!!! ..... 😄 kösziiiii ezer hála!

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Istencsászár
nem.. World Racing 2 = arcade kat. királya és nem sinautó, törik, a kocsi meghibásodik nem futurisztikus tunningok vannak benne hanem ésszel felfoghatóak stb stb..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Milyen egyéb emuláló, DVD régiókód-törõ, stb program van a gépeden?
Mert a Daemon 4 elrejti magát, tehát másba akad bele

CloneCD vagy ilyesmi nincs fent?
examinee
Nem a Kzondaval van a gond hanem az árnyékhibával, vagyis a kártyáddal! Kapcsold ki az árnyékot és jo lesz!

JohnnySmith
Szerintem 1ik legrosszabb, bár arcadnak nem a legrosszabb de azért még játszok vele egy 20 percet hát ha megváltozik a véleményem. Aztán uninstall.
Carier története egy baromság jó mondjuk 10 éveseknek biztos nagyon jó lehet, "szereplõk" iszonyat buták. Felesleges hogy van "storya".Csak röhögni lehet rajta vagy sírni.
Graf szép idõjárás változása tetszik,kocsik listája nem rossz (kis felüdülés),fizikát irányíthatóságot nem írom mert ez arcad de azért volt már jobb us NFS szériákban,"pályák"...na mind1 ezt inkább hadjuk mondjuk autópálya tetszik,forgalom+ai pont olyan jó ami egy arcad gamebe illik.Zene átlagos lehetett volna jobb is.
Összeségében pozitívum a rendörök jelenléte meg a grafika,a többi számomra nem kimondottan csalódás, mert az NFSU sorozat után nem nagyon lehet csalódni jobban. Megkockáztatom lan partykon levezetésnek még jó lehet! Feltéve ha lehetsz benne rendõr,de ennek se adok nagy esélyt ahogy nézegettem a beálításokat.
Ezt mind-mind meglehetett volna csinálni 2003 novemberében amikor kijött az NFSU. És utánna tovább folytatni a Need for Speed szériát underground,meg most wanted nélkül...
Biztos hogy megtalálja a célközönségét a játék. Szóval biztos lesz folytatása,aminek már nem annyira örülök.
Elnézést ha valkinek a lelkébe tiportam, de ez is egy vélemény.
De ellehet vele szórakozni,akinek nagyon bejön.

Jagi
Kapcsold ki!

Caby
Sziasztok átnyálaztam minden lehetséges megoldást ami itt a topicban van, de egyszerûen nem tudom elindítani<#lama> 'nyócszázhatvanezer féle másik virtual drive hider-t is kipróbáltam egyszerûen semmi mindíg azt írja ki, hogy tiltsam le a futó CD/DVD emulálóprogikat SEGÍTSÉÉÉG<#rinya>
Elõre is köszönöm a segítséget már ha kapok egyáltalán a sok leszólás mellett hogy itt meg itt néztem volna utána... Tényleg mindenhol megnéztem már.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Jagi
arcade nem simulátor! No törés, 0 fizika, szép csili-vili usadizájn.
Mi bajod vele teljesen élvezhetõ, ökörködésre tökéletes, eladható.
Ha mást szeretnél R-factor, esetleg Juiced, SLR, stb.

Szasztok! a hkzonda féle van meg és a fák tra vetett árnyéka és az auto utra vetett árnyéka nagyon kockás hiába állitom nem változik semmi, és az a legnagyobb röhej hogy nem mindig olyan,van amikor meg teljesen jó. legujabb Catalyst van fent. ha valaki tud megoldást írjon légyszi. köszi

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Istencsászár
haggyad ezenkívül ugysem ismernek mást, ez a játék minden csak nem autós max az autó formák mer ezek páncélozott tankok, sugárhajtású izék csak nem kocsik...

Tudom, hogy pofátlan leszek, meg vegyem meg, meg stb., de kuldjon mar valaki egy linket ahonnan le tudom szedni a gamet, mert kulfoldrol egyetlen sms-webhez sem tudok hozzáférést venni... wolfsk kukac t-zones.sk

KÖSZIIIIIIII!

"Everything that happens, happens for a reason"

Gabesz amd64
be lehet rakni saját zenét a játék alá?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ÁjjLe BoBBi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
<#vigyor><#idiota>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jagi
HALIHÓ!
EZT ISTEGYÉTEK BE A FAQ-BA!

"akinek ugy indul hogy directx-et kér és nem megy fel, mert a dx9.0c már fent van, az irja át az autorun.cfg-ben a DirectX=9.0c -t =0 - ra"

Nem az enyém az ötlet, nem tudom a szerzõt (számomra ismeretlen), de ha müxik leborulok a nagysága elõtt. 😊

[NST]Cifu
Asszem a lényeg, hogy elegendõ bounty-d legyen (asszem 50.000).

A bounty lényege, hogy a rendõröket hecceld fel, hogy minél jobban kergessenek, majd ha elég pontszámot elértél, akkor eltünj elõlük. Pontot kapsz az idõért, amíg üldöznek, azért, ha leamortizálod a rendõrkocsikat, illetve ha a térképen ilyenkor piros háromszögekekkel jelölt pontokat (víztorony, benzinkút, mari néni, stb.) lerombolod.
A másik, hogy gyorshajtási fotót kell csinálnod bizonyos sebességnél gyorsabban, ezeket free ride esetén barna jelek mutatják ("m" billetnyû alapból a térkép, ott is megnézheted pontosan merre vannak). De a SafeHouse béli menübõl is elérheted (blacklist 15 menü, és itt a milestones, asszem).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Akkor sok minden kimaradt az eletedbol ha neked ez a legjobb autos game.

Ami ki van pipálva, azt már teljesítetted..
Doomista
Legjobb autós játék

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
NFS MOST WANTED RULZZ!<#eplus2><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

KáZé
pls vki válaszolja me a #13285 kérdésemet mert hobo vagyok 😄

FOXX supreme
Nagyon jó a játék, megérte várni, jót alkottak! <#eljen>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

KáZé
figy ott van a fórum tetején NAGYBETÛVEL hogy gonnan lehet eltöltened a cuccot!!! ezt a hozzászólást nézd meg : #12600

crazyclone
vki nyomulé genius speed wheel 3 vibrationnal?
és a pedálok mükszeneké

jó már megoldódott a kérdés 😊
válasz DC

KáZé
a Blacklist 15 ben a Milestone Events részben a 2. és a 4. ki van pipálva és a másik 2õ nem! próbáltam megfejteni mi a rákot akar oda írni angolul a cucc de németes vagyok 😄! nos mit kell csinálna az 1. meg a 3. részben??

köszi a tanácsot és azt az Anyagot melyik dillertõl lehet beszerezni <#banplz>