Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clava
Egyébként érdemse az öszes versenyt végignyomni meg a bountyt? mámint hogy késõbb legyen lóvé?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Apus
Srácok mondja el valaki nekem mi ez a catch up, én segghülye vagyok hozzá.
Köszi

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

DJ Skyline
én még nem találtam meg,hogy karrier mód alatt lehet-e ezeket állítani

Jagi
Itt ki lehet kapcsoli, a demoban láttam. A körverseny dolog egy kicsit hot pursuit hanhulatú, ott volt a két kanyar után elsõvagyok, bukok egyet oszt utolsó. (NFS4 carrier mod-ra is jellemzõ.)

Hol lehet kikpacsolni? Mert options-ben nem.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ezek szerint akkor sem a nehézségi szintet nem lehet állítani, sem a catch up-ot nem lehet kikapcsolni? Baromi jó, fõleg, hogy a demoban még benne volt. Minek kellett akkork ivenni a teljesbõl?

Inkább játszanék nehezebb fokozaton, semhogy a 400 méteres elõnyöm rendszeresen semmivé olvadjon pár másodperc alatt, csak mert csal a gép...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

khm a cachup rendszer minden részbe benne volt,a 2.ba ki lehetett kapcsolni és ebbe is ki lehet ha valakinek nem tûnt volna még fel..
Clava
a dokomentumokon belül a képek mappába és tga kiterjesztésbe vannak az f12õs képek

hi ez most akkor megint milyen verzió?

"Need.For.Speed.Most.Wanted.Black.Edition.PROPER-CLONECD"

Feltettem az "állítólagos" HKZonda verziót,de ha ez az akkor most szedjem le ezt? Csakmert nekem az kell..
examinee
Pedig undergroundba is jelelnvolt már ez a dolog!

Clava
Nos ki hol jár már, én még csak most értem haz a fenébe de tolom neki 1000-rel

Valamit félrenyomsz, onnan tovább kell mennie a játéknak.
jakewyler
Ha megnyomom a f12 akkor csinál 1 képet,de azt hova menti le?elõre is thx

MikX
Hali!
Vki leírná a CD-k pontos méretét ??
Mert szedem FTP-rõl, de kicsit érdekesnek tartom amit kiír...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
nem tudom melyik elmés találta ki ezt a kecsápot'...a régi részekben ha lemaradt az ellenfél,akkor kész...nem hozta be mint egy barom...az Undergroundokban legalább kitudtam választani a nehézségi fokozatot,hogy Easy stb fokozaton akarom-e játszani a karriert...

Shortstop
Na várj. Elvileg itt az a lényeg hogy beérek másodiknak és elvesztem a vast igaz?
Ez rendben is van. Beérek 2.-nak de miután kihozza a stat-ot azután kivisz a carrier menübe. Ha ott rányomok hogy resume akkor megint az a verseny kezdõdik elõlrõl. Megnyerni szerintem esélytelen.... Ezért nemtudom hogy most mi van..... 😞

examinee
Nem gyengébb!! Ez már asszem a 3. széria amibe benne van a cach és a bevárás!

DJ Skyline
amikor a nyomott Razort kéne megverned akkor direkt olyan...megvan buherálva a kocsid,hogy elveszítsd a versenyt...

examinee
Figyi a BMW amivel ész az le is fog szabályozni! annak ott tönkre kell mennie és elszállitják!
Egy Carriert nem kezdhetsz legjobb autoval! az lesz a 15. Black list kocsi mait lekell györnöd!
Szoval nem szabályoz le, vagy ha már tul vagy a BMW-s cuccon és van egy alap autod az se szabályoz le,- probálj meg váltani!

DJ Skyline
hát igen...a verseny része nekem sem tetszik...pláne a sprint és kör versenyek...nem túl jó érzés amikor összebénázom a pénzt,majd beleteszem a kocsiba az új teljesítmény növelõ kütyüket,majd aztán fél perc alatt behozzák a lemaradást...néha olyan érzésem van verseny alatt mintha egy gyári autóval versenyzek...máskor meg a rendõrök elõl meglógok semmi perc alatt...mintha versenyek alatt direkt gyengébb lenne az autóm a sok cucc ellenére...

Shortstop
és ha leszabályoz a kocsi 70mph-nél akkor mivan? úgy azért elég nehéz nem?
érdemi hsz-t tudsz produkálni?

examinee
Nyerd meg a versenyeket!

Shortstop
nem gondoltam de ez így nagyon fosnak indul...

examinee
Hát nemtom mit raktál fel mert ebbe a játékbe nnincsenek neonok!
Másik hogy ha lenne egy videokártyád ami normális láthatnád hogy játék közben majdnem ugyanolyan a grafika mint bejátszásokba!
Erröl ennyit!

Shortstop
Megcsináltam az elsõ versenyen a beértem másodiknak... De utána kivágott a carrier menübe ahol ha arra mentem hogy resume akkor kezdtem a versenyt elõlrõl...Szóval akkor hogyan tovább?

examinee
Bounty: nem csak a rombolást jelenti! Rendörök lerázása, autok összetörése, beleértve rendörautokat, Pursit time is beletartozik és egyéb mások! Ezt összeadva az a Bounty!

Hello.

Jegyzettömbbel, némi FrontPage-el.
Kreativitás, stb. 😊 Végre valami érdeklõdés 😄

BunDevil

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Lacc
Felraktam, kipróbáltam, uninstall. Nekem teljesen az volt a benyomásom, hogy ez nem játék, hanem valami kulimász, amibe MINDENT belegyúrtak ami trendi meg menõ. Ilyen szempontból tényleg nagyon odatették magukat, az egy perce esõ ribancok, basszusos motorzúgások ás villogó neonfények száma valóban minden rekordot megdönt. De az egész csak máz és amikor a versenyre kerül a sor... Arról jobb ha nem is mondok semmit.

Nah mindegy nem flamet akartam itt látom sokaknak bejön a stuff csak gondoltam már elmondom szerintem mi van.
kill3r22
felvettelek.....lépj fel msnre...😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

SASboy
kösz mindenkinek aki válaszolt a kérdésemre.

nice legs. what time to open?

egyértelmû!

az egy kis lángnyelv😊!!!

HÉHÉÉÉÉ😊

telepítek:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DJ Skyline
hogy mennyire pikkelnek rád a rendõrök...pl a hetes szint már eléggé durva

AMD Norbee
Valaki mondja el hogy a térkép fölötti kis lángnyelv az mi?

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Looserke
A kezdésnél mindenképpen veszteni fogsz és elveszik tõled a BMWt. Csak nem gondoltad, hogy azzal fogod kezdeni a carriert???

kill3r22
bounty az azt jelenti hogy mennyit rombolsz......pl benzinkut....viztározo....piros 3szög jelzi a térképen...😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

DJ Skyline
én nem vettem...lexussal gyûrtem le õt is...aztán eladtam és a 11-dik tagot már suprával gyûrtem le...

Looserke
minél késõbb...törj zúzz a városban, tegyél tönkre minél több rendõrkocsit...döntsd le a víztornyokat, robbantsd fel a benzinkutakat, törd át a rendõrkordonokat. Nekem volt hogy már 120.000 bountyt szedtem össze egy üldözés során és a végén meglógtam elõlük... <#hehe>

SASboy
igen

SASboy
Valaki mondja már meg mitõl függ a bounty? Mit kell csinálnom, hogy több legyen? Minnél hamarabb kell lerázni a zsarukat vagy minnél késõbb vagy hogy van? elõre is thx

Shortstop
rendben. köszi

Tibor
érdemes venni a taz lexusa mellé 1 Audi A4et?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

mer ez a lényege, hogy megbuherláják a kocsid, és elveszd a bmw-t! Így van megírva a játék! Jáccc tovább

Shortstop
Nem láttam ilyen kérdést úgyhogy akkor intézem is:
Miért van az hogy ha mikor kezdem a karriert akkor a BMW-vel megyek és 70mph-nál leszabályoz a játék. Én már váltottam úgy ahogy az életben is kell hátha szétégetem pikk-pakk a váltót de nem... 😞 Nem lehet ezt vhogy kikapcsolni mert így kissé nehéz a Supra-t legyûrni... 😊

én szívesen, de ha megírom mit csináljak vele?

én nem tom, én is most fogok az installhoz😊
de remélem nem😊
ha meg igen akkor😞

kill3r22
nem tudja nekem valaki megirni???? nekem lassu a netem...

én nemtom én ma fogom feltenni, de itt írta vki, hogy "jó a game, csak kár hogy ilyen rövid" és én kérdeztem hogy ez így van-e... szal???????

nem tud valaki cracket a Most Wantedhez?
az internetrõl😊

egyébként torrent, wanadoo