Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Köszi
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Inkább játszanék nehezebb fokozaton, semhogy a 400 méteres elõnyöm rendszeresen semmivé olvadjon pár másodperc alatt, csak mert csal a gép...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"Need.For.Speed.Most.Wanted.Black.Edition.PROPER-CLONECD"
Feltettem az "állítólagos" HKZonda verziót,de ha ez az akkor most szedjem le ezt? Csakmert nekem az kell..
Vki leírná a CD-k pontos méretét ??
Mert szedem FTP-rõl, de kicsit érdekesnek tartom amit kiír...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ez rendben is van. Beérek 2.-nak de miután kihozza a stat-ot azután kivisz a carrier menübe. Ha ott rányomok hogy resume akkor megint az a verseny kezdõdik elõlrõl. Megnyerni szerintem esélytelen.... Ezért nemtudom hogy most mi van..... 😞
Egy Carriert nem kezdhetsz legjobb autoval! az lesz a 15. Black list kocsi mait lekell györnöd!
Szoval nem szabályoz le, vagy ha már tul vagy a BMW-s cuccon és van egy alap autod az se szabályoz le,- probálj meg váltani!
érdemi hsz-t tudsz produkálni?
Másik hogy ha lenne egy videokártyád ami normális láthatnád hogy játék közben majdnem ugyanolyan a grafika mint bejátszásokba!
Erröl ennyit!
Jegyzettömbbel, némi FrontPage-el.
Kreativitás, stb. 😊 Végre valami érdeklõdés 😄
BunDevil
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
Nah mindegy nem flamet akartam itt látom sokaknak bejön a stuff csak gondoltam már elmondom szerintem mi van.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
az egy kis lángnyelv😊!!!
telepítek:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
nice legs. what time to open?
Miért van az hogy ha mikor kezdem a karriert akkor a BMW-vel megyek és 70mph-nál leszabályoz a játék. Én már váltottam úgy ahogy az életben is kell hátha szétégetem pikk-pakk a váltót de nem... 😞 Nem lehet ezt vhogy kikapcsolni mert így kissé nehéz a Supra-t legyûrni... 😊
de remélem nem😊
ha meg igen akkor😞
egyébként torrent, wanadoo