Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Nem tudom mi lehetett a gond nálad, nekem most nevetségesen könnyû volt megverni Baront. A sprint versenyt elsõre megnyertem. Jobban gyorsítottam ki startnál mint õ és utánna végig én vezettem. Sokkal nehezebbre számítottam. (Azokon a Sprint meg Circuit versenyeken sokkal többet szívtam, amiket azért kellett megnyerren hogy kihívhassam, ott 1-2 elrontott kanyar és mindenki megelõzött...)

Egyébként nagyon sokat számít hogy az elején te startolj a legjobban, mert utánna nehéz az ellenfeleket megelõzni így a 10 BL környékén. Mindíg betolják a seggüket eléd, nekikmész, lelassulsz, õk meg elhúznak.

Én így szoktam startolni -automata váltóval, billenyzûzettel- (eddig mindíg bejött): Gáz maxon, majd amikor már csak 1mp van hátra elenged rövid idõre, majd újra gáz (nem ugrik egybõl vissza max fordulatra), így amikor elindul a verseny kb 2/3on áll a fordulat + egybõl Nitro. Így úgy kilõ a kocsi, hogy a többiek szinte állva maradnak. Mondom, ez eddig az összes versenyen bejött, Baront is állva hagytam ezzel a módszerrel.

Örülök! Regeltél? Igen, BB... Mint Balatonboglár... 😊)

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Jagi
Ugyanez...

DJ Skyline
WND

húúúú
most töltöm a negyedik cd-t, de lehet, hogy klikk lesz a pause-ra/lol.... vagy inkább a stoppra)

Skyline te honnan szedted el?

OrioN the S
😄DDd Dettóó! Nfs miatt úgy mozog az asztalom mint 1 puding 😊 És ráadásul mindegyiket többször is kipörgettem! Képzeld mit érzett az asztal 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

3P
Van egy olyan problémája az egyik ismerõsömnek, hogy az intall elején rákérdez a progi a Directx 9c-re, ha telepíti, akkor a directx még felmegy, de a játék nem. Ha nem telepíti fel a directx-et, akkor kiugrik a telepítõbõl a progi, ergo sehogy sem akar feltelepülni a játék nála. A széria számot megadta persze, de semmi. Ugyan arról a lemezrõl más helyen simán felment. Mi lehet a gáz?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

DJ Skyline
hát én ma 2x belevertem az íróasztalba,mikor már 4x kezdtem újra a versenyt...nem szokott játék felhúzni,de az NFS szériának az Undergound óta mindíg sikerül!<#idiota>

lol...😊 remélem engem nen fog felhúzni, mert akkor DEL!

kill3r22
winamp elindit.....jatákban music off....és tesséjk az szol amit szeretnél...😄😄😄😄:d

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

[NST]Cifu
Mint már korábban említettem, elég valószínütlen annak az esélye (vagy legalábbis nem egyszerûen megoldható), hogy a zenéket le lehet cserélni, vagy újakat lehet berakni. A zenék egyetlen nagy file-ban vannak berakva...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

kellene egy kis segítség!😊

teccik😊
a forum pedig phpbb nem?

hogy raktad be?

Milyen online megoldás van a játékban? Van esetleg EA központi server amin lehet nyomulni illetve pontokat szerezni?

Barni
na van már megoldás a zene berakására?

Avanti Italia!

[NST]Cifu
A kocsiválasztó képen (Safe House -> Change Car), kiirja hogy (asszem) "2" sell. Nyomsz egy 2-es billentyût, és voilá...

Amúgy meg ne spammelj a topicban. Ha kapsz rá választ kapsz, ha nem kapsz, akkor a folyamatos kérdésismételgetéssel csak büntipontokat gyûjthetsz...

Syron

hol lehet eladni azokat a kocsikat amiket elnyertem és nem kell?

fent vok😊

DJ Skyline
engem az a sz@ros Baron nevû tag ma jól felhúzott...a sprint versenyen mikor a végén a világítótoronynál kettéágazik az út ott felborított...balról jött és nekemjött mint egy tank...és ezt a cél elõtt nem sokkal...

robotnyk
akkor is b@ssza a csõrömet, hogy amikor nem kéne akkor leszakadnak, amikor meg megvan a milestone, még az úristen rendõrautója is mögöttem van
examinee
Hát én mentem ma egy 12 perceset! ugyhogy megcsinálhato!

GregSB
BL 10 kivégezve, kocsit elnyertem 😄 Részletek a Garage topikban.

Nincs mit. Örülök, hogy megvan. Majd ha lesz MOMO-m, én is tudom, hogy hogyan kell. És most tényleg jó?!
Ja, csak annyit, hogy nem alap a holtpont, meg ezek, csak elvárás szokott lenni. Azért nem mondom, hogy alap!!!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Bocs igazad volt azért köszi!
robotnyk
nem 4en hanem 4 perc
examinee
Hát mondjuk ha ott tolom akkor a rallayt tolom! de egy évbe egyszer nyaralás közbe! És az ugyebár simulátor!

examinee
Mivel neked kéne öket kergetni az elején és akkor lesznek 4-en!

Apus
játékterembe is kormánnyal tolod pedig az is árkád 😊)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

examinee
HkZonda verzio az Black Editoinos!

Más: kormánnyal Arcadot játszani... eleve hülyeség! inkább billel de a legjobb a gamepad hozzá!

Apus
14-el elötted irták le

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Vki tudna mondani CD-Keyt az NFS Most Wanted Black Editio-hoz ???? Elõre is kösz !!!
robotnyk
idegtépõ szar még mindig. próbálom a bountyt milestoneban összehozni, 4 perces üldözést. persze 6szor kell nekifutni, mert ezek a balfaszok leszakadnak másfél perc után, aztán ha kihúzom a 4et, akkor meg a fél város a nyakamban van, és nem lehet õket lerázni még ha a föld összes benzinkútját robbantom is fel.

arról nem is beszélve hogy a rendõrök milyen ócska script alapján üldöznek.
Apus
köszi a helpet

Lehet, hogy nézted, de hogy nem láttad, az tuti. VirtualCDHide vagy sd4stop

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ott is kerestem, de ott se találtam...

De most megtaláltam! 😊
A fõlapon van, ahol a pedál/kormány képei... Eddig azt hittem, hogy ott csak mappingolni lehet <#wilting>

Thx a helpet!

Srácok én leszedtem valami alchol klónt és nekem smmi emulálás miatt vagy direktx miatt hiba nincs de mégis kér valami helyes cd/dvd-t(egyszóval crackelni)de hallom nincs crack akkor valami megoldást(néztem a faq-t.
DJ Skyline
nincs,se a gameplayban

Syron
hol lehet eladni azokat a kocsikat amiket elnyertem és nem kell?

Shortstop
igen. ezért furcsálom én is....

[email protected] -ra jöhet. Elõre is köszönöm!

[NST]Cifu
A lényeg az, hogy kitalálták mivel lehetne "élvezetesebbé" temni a versenyeket. Ennek lényege, ha a gép nagyon le van maradva, vagy nagyon sokkal vezet, akkor ennek megfelelõen hirtelen felzárkózik (egy vadászgépet megszégyenítõ gyorsasággal), vagy éppen fékez egy hatalmasat ok nélkül, hogy a játékossal maradjanak.

Jaja, ez az én sirámom is...

Mindegy, este átbogarászom a játék .ini fájljait, hátha ott van elrejtve valahol.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Hát hello!
Logitech Profiler... Erre van 😄

BunDevil

Priviben küldtem.

Lest4t
thx ;]

PL33-NKML-S49X-DR7W-6MY9

AMD Norbee
Nagyon szar oltás volt...

Mire szolgál? ugy értettem

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Jagi
Player options?

Sziasztok!

Nekem is Logitech Formula Force GP kormányom van, és sajnos azt kell hogy mondjam, hogy más játékkal ellentétben NFS: MW-dal ÉLVEZHETETLEN a game. Egy centit elforgatom a kormányt, és máris igencsak kanyarodik a verda, 4-es kanyarhoz is csak kb. harmadig kell elforgatnom... 😞

És az a poén, hogy nem találtam sehol a kormányérzékenység, meg holtpont átállítását, pedig szvsz ez ALAP lenne egy autós game esetében...

NFSU1, NFSU2 mind remekül játszható volt vele, de sajna MW kivétel 😞
Ha netán tudja valaki, hogy mégis lehet valahol állitani az érzékenységet (én 5x átnéztem az összes opciót), pls. írjon!

Kösz

Ha jól emlékszem, olyasmit írtak ebben a fórumban erre a kérdésre válaszként, hogy a játék úgy csinál, mintha bénázni, aztán hírtelen ott hagy a picsába. Azt hiszem, ezt jelenti!

Lest4t
valaki tudna mondani a black editionhoz serial numbert?