23376
  • Elmör
    Sok minden lehet a gond az a baj sajna. Nézd meg szerintem azért a RAM-ot is, hátha van ott valami gáz, de ez a fajta hiba inkább vírus szokott lenni vagy lemeztöredezettség esetleg a VGA hibája. Ennyit tudok segíteni.
  • berci206
    Hellóm!

Régebben már játszottam a játékkal, végig is vittem, nem volt semmi baj, jól ment a játék! Mitől lehet az hogy mivel nem régiben újra telepítették a gépemet ezért újra fel kellett telepítenem a játékot, viszont most nem jó valami! A játék megy, nem is szaggat eggyáltalán , de a kép elcsúszik néha, pl: az úton 50 centis betonfal látszik keresztben de nincs ott, meg a házak fák belógnak a képbe! Állítottam a beállításokban, de semmi,jah és a gépem konfigurációja szinte ugyanaz mint előtte, csak annyi a különbség hogy be lett téve 512MB ram a már bentlévő 512 mellé! Azt mondta a srác aki csinálta hogy berakta ugyan de nem engedélyezi a gép hogy dual-ban mennyen! Ez lehet probléma? Ha nem akkor mi csinálhatja! Feleségem szokott WOW-ozni ezen a gépen az meg tutin megy! Várom a válaszokat, tippeket, ötleteket!
    Előre is köszi!
  • akyyy
    nemtom már, de lefoglalták, volt egy elég jó feltuningolt chevim régebbről, azzal sikerült elég kárt, meg 28 kocsit törnöm ( az előbb rosszul irtam le).

úgyhogy most JEEE:D:D:D
  • PJack
    mien verdával?
  • akyyy
    hajj öcsém, hülye rendőrök..23 kopcsit kéne össetörnöm (rájötem, nem kell felrobbantani, elégcsak épp nekimenni), vagy 250-es kárt, de vagy mindig meglógok, vagy ha már jóideje megy, elkapnak:C
  • geri777
    Tisztába vok hogy büntetöpontot kapok ezért a kérdésért de azért meg kérdezem honan tölthetnem le a mostwantedet warez linket kérek :DDD NAGYON FONTOS VALKI IRJON EGYET
  • akyyy
    visszavonom most már jo
  • akyyy
    segícség, feltettem a magyarítást, erre nincsennek videók a játék elején(ea, into, meg ilyenek)

mit csináljak, hogy legyenek?S:
  • PJack
    ígyvan, csak azért látod sztem feketefehérnek.. mert a menüben van ez a.. szal ez a barnás-sárgás feeling... és sztem azért látod barnának
  • Elmör
    Hi!

Én úgy tudom -meg ahogy láttam is- hogy Cross már 5 csillagnál is megérkezik. Ha sikerül valahogy "kinyírni" akkor írja is, hogy Cross és hogy hány pontot kapsz érte. Remélem tényleg így van, már fél éve nem játszottam vele. Emlékeim szerint neki is fekete-fehér Corvetteje van, csak más a mintázata, ezért már korábban is furcsának találtam, hogy az intróban mutatott Corvette az miért olyan barnás és nem fekete-fehér.
  • PJack
    igen de az csak a végén van amikor legyőztél mindenkit és menekülnöd kell a bmw-vel...
    amugy az alap üldözésekben csak az 5. a max
  • Soneji
    van hatodik is
    akkor jön Cross is egy!
  • ffxi
    Mennyi a legtöbb körözöttségi szint? Én az 5.-nél vok.
  • ffxi
    Én hamachi-t használom.
  • Soneji
    szeretném megkérdezni, hogy a GIT nevű programot használta e már valaki közületek?
    egy működő faq link is érdelne, bár a legjobb szerintem az lenne ha leírná ide aki tudja. ha már volt róla szó az is jó, csak mondjátok, blindre nem szeretnék végiglapozgatni 22000 hozzászólást.
    köszönöm
  • PJack
    kb 20 másodpercig tartott megtalálni, bazz:P
  • ViktorMSC
    Csátok.Tudtok nekem egy 100%-os mentést adni???
  • ffxi
    Örök nitró??? Jó az :)
  • MORO67
    Sziasztok lenne egy kérdésem ha valaki használta a 1.3-a trainert eltudná mondani hogy kell játék közben alkalmazásokat válltani mert ha megnyomom az F1-et örök nitrom van de ha váltani akarok valahogy nem müködik ha mondjuk megnyomom a numpad 5-öt nem vállt át továbbra is full nitron marad ha meg nyomok egy Esc-et szünetelteti a játékot és ha ujra inditom marad minden a régiben ha valaki tud megoldást irja le kégyszi.!!
  • Betzaa
    Cső.Todok segíteni nekem a Need for Speed Most Wanted-ben.Lehet-e multizni valahogyan ?Jó lenne ha tudnátok segíteni.pls pls pls
  • Elmör
    Amikor színt akarsz választani vagy másik kategóriát a tuningcuccok között (pl tuner szárny vagy tuner carbon szárny vagy sport szárny) akkor ha jól emlékszem a 9-es gombbal tudsz váltani ha a beállítások defaulton vannak!
  • zolo96
    csináld azt hogy elindítod a játékot. Csak ott használj egeret ahol szükséges(vidd fel addig pl a jobb sarokba). az a lényege az egésznek hogy ne hagyd játék közben a gombokon Pl akkor amikor belépsz a garázsba. Bocsi ha nem érted mit akarok ezzl mondani. Nekem is elöször ez volt a problémám de rájöttem hogy kell csinálni.
  • Basic
    Köszi! A nitro már működik. De a kurzor problémát nem tudtam megoldani. Eddig egyik NFS-ben sem használtam egeret, de ebben nem tudok ezt-azt megcsinálni nélküle. Pl. amikor festem a kocsit, akkor metallic-ra váltani a készletet csak kurzorral tudom, vagy ha festem a vinnyleket, akkor is a 2. színre kurzorral tudok csak rámenni. Meg a térképen nem tudok billentyűzettel ugrálni a kijelölt pontok közt.
  • zolo96
    Tuningnál amikor bemész a műhelybe ne egérrel kattints belehanem enter és jó lessz. Ja és ne is hagyd a gombon a kurzort.
  • zolo96
    Erre egyszerü a megoldás. Ne az alt-ot nyomd hanem az x-et vagy állítsd be arra a gombra ami neked kényelmes(betüre)
  • Basic
    Sziasztok!
    2 problémám van a játékkal. Az egyik, hogy ha nitrózok, akkor nem tudok balra térni, csak jobbra. Ez drag-ban nagyon zavaró. A márik, hogy amikor tuningolom a kocsit, akkor nincsen kurzor a játékban. Így nehéz pl. a színkészletek között váltani. Mert a kurzor ott van, csak nem látszik.
    Remélem tud vki segíteni a problémák orvoslásában.
  • DARYL
    Vannak olyan részek, ahol kézikapcsolás van. OK, de ilyenkor néha alig lehet kormányozni az autót. MOMO-val nyomom, a cuccnak semmi baja, de az én idegeimnek annál inkább.

Lehet ezen segiteni?
  • The Fugitive
    Hali!
    feltettem újra a gamét, és olyan gondom lenne, hogy a kép nagyon világít! ennek ilyennek kell lennie, vagy lehet ezen valahol állítani? mert így elég furán néz ki. nehogy azt mondjátok, hogy képernyő fényerejét állítsam, mert amire gondolok, nem ilyen gond. ha kell dobok pár képet
  • otrosinka
    Hö? cusztomájz menüt próbáltad? mondjuk a visual részt ?
  • redbull0304
    Valaki segítsen...

Hogy lehet berakni (Viny) vagy mi amitől a kocsin új matricák lesznek... Hova kell beraki és hol tudom majd megtalálni???????
  • C7
    sztem a legjobb kocsi benne az slr mclaren, de a murciélagot nem próbáltam, mer ronda:D amúgy én lexussal kezdtem, meg még a dodge viper a király
  • C7
    verseny tom, hogy nincs, csak a carbon fórum elején olvastam, hogy eleve betontömbösre van állítva. meg nekem volt magyarításom, de legyőzve helyett abserveitet írt ki, meg az ellenfelek videóit nem éáttam, amúgy fasza game
  • otrosinka
    Vegyél audi TT -t ( juj de jól néz ki...)
    Asszem drift nemvan a Most W.-ben
  • C7
    betontömböst meg drifteset hun lehet berakni?
  • deore
    Szia!

Megvan a megoldás:
    A kormányhoz kapott gyári cd-n lévő win98-as meghajtót kell telepítened, úgy hogy a setup.exe fájlt win98 kombatibilitási módban futtatod.
    Nekem így simán felment a driver és még a NFS Carbon is felismeri a fékpedált.
    A kormány combinált fék/gáz pedál beállításon legyen, de a driver felrakásánál ugyis ez a default...
    Amenyiben kell a 4.0-ás Sidewinder Precision Racing wheel driver, írj.

Üdv:
    Hunter
  • C7
    azt kérdeném, audikból melyik a jobb, mer az A3 abszolút rossz, az A4 meg Baronos versenyknél már nem annyira bírja, TT-t meg nem akarok hülyeségből próbálni
  • RelakS
    alt-f4 eszetekbe sem jut? ^^
  • stern
    Szerintem meg inkább reset helyett kapcsold ki az automata mentést... Én pl az idegesítő videót is kikapcsolom, mert 15 perc üldözés után belekormányzott egy szöges izébe... mialatt megnéztem hogy döl le a viztorony 100-adszor és hogy nyom agyon egy rendőrkocsit, amihez hozzá sem ér... :)
  • samhun
    De inkább jobb lenne, amit a gamekapocson olvastam, cheat, a konzolba kell beirni, ugy inditottam ahogy irta, de nem jön be a conzol sehol. Pedig jo, mert megtudom nyerni a versenyt, amit akarok. tudtok segiteni?
  • samhun
    Van valakinek olyan mentése, amikor már csak a razort kell legyüzni?
    Tudna adni valaki ha van?