Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De leglább lehet vele küzködni nem mint az elözö részekben hogy csukott szemmel megnyerhetjük õket!
Benne vok a top10-ben😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
megpróbálom😞
de nagyon ideges vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
HA EZ A MOST WANTED ILYEN KURVA GECI SZAR, SZEDEM LEFELE, ÉN NEM ÉREK RÁ HETEKIG SZARAKODNI, EGY SPRINTTEL😞
<#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#sir>#sir>
most mentem a #13 ellen 83adszor, de nem tudom legyõzni elsõ kör után kiesek... pedog BASZOTT jól megyek... kicentizek mindent nem megyek neki semminek és semminek õk meg az összes táblát viszik! minden fel van tuningolva ami lehet, meg a pause menüben a perfonanceban is, minden maxon van....
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Your suffers will be legendary even in hell!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
!!!!!
leszarom a konfigod...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
ez nem NFS <#levele>#levele>
NFS 3 FOREVER!!4!
Mi a fenétõl csinálja azt a gém, ha már 1 ideje játszom és a kocsimat külsõ nézetben csapatom, akkor elkezd fehéren villogni a táj, átlátok a falakon pár század másodpercre... vga nem túl meleg és legújabb fw van fent...
A másik meg, hogy néha kilép a gém a winbe és bezárja magát... új win, új dx és minden faxa... lehet, hogy kéne már egy peccs a gémhez?😊
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!