Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HELP!!PLSSSSSSSSSSSSSSHELP!!
:3
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Szal ha ha nem indul csak a kép a játék indításakor!!!
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Amugy van soffor benne, szerintem attol fugg menynire van felhuzva a grafika.
Ha mar itt tartunk a texture filtering pontossan mire jo, mert en kulombseget nem latok ha be van kapcsolva, ha ki. Aztan lehet en vagyok a vaksi :|
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
valami fizetõs ftp-t tud valaki? keressen meg privibe légyszi!
köszi
ennyi lett volna 😊
Avanti Italia!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
azt tudom h van hozzá bonus disk de azon csak videok+"igy készült"dolgok vannak!
Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Szerintetek melyika jobb kocsi a lancer 8 vagy a merceddes sl500
Mindkettõvel mentem, a lancer gyorsabb könynen irányitható, a mercedes lassu, és nehezen irányitható, de mégis 78000 dolcsi, akkor szerintetek elyiket vegyem meg?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora
melyik az a pálya amin egy camaroval nyomultak az egyik videóban és ugrattak egy nagyon nagy hídon ami szét volt nyílva? De asszem volt egy olyan vid is amin szintén ezen a pályán mentek csal asszem a lamboval.
melyik az?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
lehet elõször csak a demot töltöm le ha megragadja a szívem akkor az egészet is....de kevés a hely nem akarok idõt meg helyet pocsékolni ha nem teccik
Kuss!-magyarázta.
Gondolom azt a versenyt nem lehet megnyerni, ami után elveszik a verdát (nem húztam le a redõnyt, mire kisütött ez a rohadt nap, és semmit nem láttam :S)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
===========================
Windows 2000 Professional, Windows XP Professional,
or Windows XP Home operating system
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 1.4GHz or higher
32MB DirectX 9.0c compatible video card (Geforce2 MX or higher) using a
supported chipset (see below)
256 MB RAM
DirectX compatible sound card
3 GB of HD space
8X CD-ROM
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
egy csomó tuning-lehetõség kimaradt...se kipuf, se tükör (lehet ez UG-ban se volt 😊 ), csak body kit, nincsenek külön spoilerek...
(de csak úgy mellékesen megjegyezném, hogy nem jó a design) szebb is lehetne😛
persze itt nem ez a lényeg de akkor is!
ha meg annyira idegesítõ törölj!