Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
Vlaaki tudna segíteni hogy hogy a legegyszerübb autót cserélni most egy chevrolettem van a legelsõ de le kéne cserélni valami másra hogy lehet?ugy hogy el kell adni és odadob az autosboltba vagy össze kell gyüjteni a pénzt rá.lehet elnyerni elenfelektõl auto hogyyan?a circuit,drag,sprint sbt versenyeken kivül hogy szerezhetek még pénzt????
HELP!!PLSSSSSSSSSSSSSSHELP!!

:3

Hunter of Deer
Valaki tud valamit errõl?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Shadowkiller
Megvan a megoldás!!!!!!
Szal ha ha nem indul csak a kép a játék indításakor!!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

OrioN the S
csak a szemüveget keresi 😛

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nem csak azt de mindegy:-)
Knight Rider filing😊 Amikor tolt valamit, akkor is megy az afenycsik, egybol a KR ugrott be rola😊
Amugy van soffor benne, szerintem attol fugg menynire van felhuzva a grafika.
Ha mar itt tartunk a texture filtering pontossan mire jo, mert en kulombseget nem latok ha be van kapcsolva, ha ki. Aztan lehet en vagyok a vaksi :|

Vannak benne, de egy bug miatt néha eltûnnek az autó belsõ részével együtt.
Mert rosszül csinálsz vmit:-) Nézz visszább hogy a kérdéedre választ találj!
direkt nincsen soför a kocsikba?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Hunter of Deer
Valaki írta hogy a legyõzött blacklistes csákók ellen többször is lehet versenyezni! ezt hol lehet?? Kéne egy kis pénz!! 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Barni
bocsi az offért de fel kell tennem a kérdést, mer nem tok nagyon letölteni faszányos cuccokat.
valami fizetõs ftp-t tud valaki? keressen meg privibe légyszi!
köszi

ennyi lett volna 😊

Avanti Italia!

OrioN the S
Tegnap paréé volt 😊 Nem tok jáccani me elszédülök 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dicsak de most, lancer vagy merci?

DJ Skyline
mét?

fokusz
az nfo ban is azt irják h van benne plusz nyolc kocsi+mittomén hány pálya!!
azt tudom h van hozzá bonus disk de azon csak videok+"igy készült"dolgok vannak!

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

RelakSfromhome
Ez a beragad a fordulatszám dolog engem is idegesít néha, de szinte már reflex-é vált, hogy olyankor visszakettõnagygáz 😊 És még csak most fogok menni a dzsír új golfommal, csak még fingom nincs, hogy hova 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

OrioN the S
Nekem meg a hatodik hányingerem 😞

DJ Skyline
45% most jön a hatodik helyezett csóka nem soká!<#idiota>

OrioN the S
Mármint a tuningokra 😊

OrioN the S
Amúgy lehet azé van me a Merga érzékiebben reagál majd ,mint a Lacer.

OrioN the S
A subarut!

A Black Edition-höz van egy Bonus DVD,de azon nincs se pálya,se autó...Ha arra gondoltál.
Tidnátok segiteni?
Szerintetek melyika jobb kocsi a lancer 8 vagy a merceddes sl500
Mindkettõvel mentem, a lancer gyorsabb könynen irányitható, a mercedes lassu, és nehezen irányitható, de mégis 78000 dolcsi, akkor szerintetek elyiket vegyem meg?

OrioN the S
"már 12% nál vagyok" Mááár? 😄 akkor még sehunn semmi!

OrioN the S
Picsába maásnapos vok<#pias><#vomit> és így nem tok jáccani 😞

és a Fekalistán a 7. csávó... khm.. csaj 😊 jön most muhaha 😄

Sland
Senki?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

40% nál vok jó kis Porséval 😛

Sland
optikaira igen, de más autóra még nem. már 12% nál vagyok

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

fokusz
gondolom mindenkinek a be van meg és ezzel kapcsolatbam lenne egy olyan kérdésem h hol vannak azok a plussz dolgok amik ugymond a mezei verziobol kimaradtak?fekete szénné tuningolt bmw m3+a plusz kocsik,pályák??

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

Bandi 18
Ti már vettetek saját pénzbõl kocsit? (az elsõn kívül) És tellik-e nektek optikai tuningra

Sland
HI!

melyik az a pálya amin egy camaroval nyomultak az egyik videóban és ugrattak egy nagyon nagy hídon ami szét volt nyílva? De asszem volt egy olyan vid is amin szintén ezen a pályán mentek csal asszem a lamboval.

melyik az?

Tomo15
Ja nekem is ez volt:S Azota automatába megyek😞
Sanyix
ÓÓÓ nemhiszem el ez a bugos szar... Megin végig kellett jáccanom az elõzményeket, mivel a játék még csak rá se kérdez hogy mentsen-e, de nem mentett... Aztán van az a verseny, hogy a fekete mercit kell lenyomni, meg utána négy kocsit, aztán razort kellene, ha nem bütykölnék meg a kocsim. Namost már a mercisnél olyanok voltak, hogy 3-asban, meg 4-esben gyakran megakadt a fordulatszám, 7000-nél (ha magasabb fokozatba váltok akkoris úgymarad). Mintha korlátozva lenne. De ha visszaváltottam egyet, vagy volt amikor kettõt is kellett, egy ideig megint jól ment, aztán megint beakad. És most megvettem a lexus-t és azon is ezt csinálja. Mivanmár nemtudják normálisan megcsinálni normálisan a manuális váltást sem? LOL

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Shadowkiller
Hát azt nem!!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

McGrady
oh nagyon kösz akkor mennie kell a gépemen jól 😊
lehet elõször csak a demot töltöm le ha megragadja a szívem akkor az egészet is....de kevés a hely nem akarok idõt meg helyet pocsékolni ha nem teccik

Kuss!-magyarázta.

RelakSfromhome
Akkor megnyugodtam 😊

Gondolom azt a versenyt nem lehet megnyerni, ami után elveszik a verdát (nem húztam le a redõnyt, mire kisütött ez a rohadt nap, és semmit nem láttam :S)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Zetorg
csak quick race-ben :\

Arthas
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows 2000 Professional, Windows XP Professional,
or Windows XP Home operating system
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 1.4GHz or higher
32MB DirectX 9.0c compatible video card (Geforce2 MX or higher) using a
supported chipset (see below)
256 MB RAM
DirectX compatible sound card
3 GB of HD space
8X CD-ROM

Shadowkiller
Nem komplett body kitek vannak

bazza
még az elején vok, de lámpákat, kipufogókat nem lehet cserélni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

RelakSfromhome
Nehézségi fokozatot csak én nem láttam, hogy hol lehet beállítani?

McGrady
helo, tud vki mondani egy gépigényt, a faq-ban nincs benne köszi 😊

Kuss!-magyarázta.

Zetorg
40%-nál járok, de még itt sem lehet 😞
egy csomó tuning-lehetõség kimaradt...se kipuf, se tükör (lehet ez UG-ban se volt 😊 ), csak body kit, nincsenek külön spoilerek...

Adam II
Hogy lehet több rétek vinylt (vagy mit) felrakni? Az undergroundban 4 réteg volt itt pedig felrakok egyet és az elõzõt azonnal törli és benyeli a pénzem. Még a játék elején járok nemtom késõbb lehet-e.

még mindig nem mukõdik
DJ Skyline
majd kitalûlok valami dizájnt'!😊

a rendõrõs autós üldözések kva jók, iet még nem láttam játékba

ja oksa

szerintem is...
(de csak úgy mellékesen megjegyezném, hogy nem jó a design) szebb is lehetne😛
persze itt nem ez a lényeg de akkor is!

ha meg annyira idegesítõ törölj!