Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár már teljesen meguntam!
Kis segítség kellene nekem! Nem tudja valaki, hogy mi lehet az oka:
1. Mért nem kapok motor váltó stb. tuning cuccokat közel 10%-nál? Egyik ismerõsöm már pár %-nál kapott. Lehet ez valami bug?
2. Mit lehet tenni, hogy látszódjon az egér az autó festésénél meg ezeknél az autó módosító menükben? Nekem nem látszik.
Elõre is köszönöm!
Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)
mert rajtam már csak az segít😊
, elõre is kösz. sziasztok
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
különben a performance tuning résznél érdemes megnyomni az 1-es gombot...kijön a help ablak,és mindegyiknél leírja,hogyha balra viszed a csúszkát az miért jó,ha jobbra az miért jó...persze valamit valamiért alapon mûködik a dolog
<#gun>#gun><#violent>#violent> --->> NFS:Most Wanted.
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
hát a blacklist #13 ellen! neked tudnod kéne!😊
de már meguntam most jöttem vissa a 96-dik próbálkozásból... mégh ma mást nem csináltam😊
ezaz
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
nem tudok nyerni... nyíl egyenes a szakas, tövig nyomom a nitrot, és hét mp-t vernek rám.... lool
A performance tuning, ami elérhetö játék közben az Esc -billel, és lehet a mércéket állítgatni mire jó? Thx.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ebben a topikban van, ennek az oldalnak a felénél
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
most megyek és uninstalálláom ezt a fost,,, ILYEN GECI SZAR játékot ritkánb látni, hogy az annyát baszná meg keresztbe!!!!! SZAR... a perfomance-ban is minden alapon, még is mire az elsõ kanyarhoz, érek fullig nymomva a nitrot, nyíl egyenes páján kilenc másodperct vernek rám.... van ilyen?
lol ez a játék... EGY NAGY FASZ! <#mf3>#mf3>
légy hû a nevedhez és találd fel magad
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezzel mindig nem fgtok jácani mert 2-3 kijétszás után megunjátok!
Ugyhogy rábasztatok nagyon, jövöre is ezlesz megjelenik aznap letöltitek , és rá egy hétre megunjátok mert már 2 szer kivittétek a gamet!
ha maxra rakod akkor a leggyorsabb sebességekben fog jól menni az autód ami max az autópályán jó, máshol lassú lesz
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ha kormánnyal szeretnék játszani akkor eszméletlenül szaggat a játék, FAQ-ban találtam rá megoldást, valaki esetleg tud segíteni?