Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössz megpróbálom😞
bár már teljesen meguntam!

matyi08
meg a legelsõ, most így fejbõl nem tudom a nevét.

matyi08
az aerodinamika mit állít?

DJ Skyline
nem tudom...

DJ Skyline
annak suprája van nem? a perfromance tuningban a nitrót,aerodinamikát húzd teljesen jobbra...igaz,hogy a nitró így hamarabb elmegy,de sokkal erõsebb lesz...

alexstefi
Sziasztok!

Kis segítség kellene nekem! Nem tudja valaki, hogy mi lehet az oka:

1. Mért nem kapok motor váltó stb. tuning cuccokat közel 10%-nál? Egyik ismerõsöm már pár %-nál kapott. Lehet ez valami bug?

2. Mit lehet tenni, hogy látszódjon az egér az autó festésénél meg ezeknél az autó módosító menükben? Nekem nem látszik.

Elõre is köszönöm!

Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)

an hozzá valami kód?
mert rajtam már csak az segít😊

sziasztok.tudna valaki segíteni?van a játékhoz magyarosítás?ha van hol
, elõre is kösz. sziasztok
3P
Van valami jó pénz kereseti módszer a játékban a zászlós versenyeken kívül?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

DJ Skyline
megint lekapcsoltak az isten nyilába már...

különben a performance tuning résznél érdemes megnyomni az 1-es gombot...kijön a help ablak,és mindegyiknél leírja,hogyha balra viszed a csúszkát az miért jó,ha jobbra az miért jó...persze valamit valamiért alapon mûködik a dolog

melorin
Hogy ez a játék mekkora nagy rakás szar lett!!! Ti hogy bírtok játszani ezzel a undorítmánnyal??? Vagy ennyire nem látjátok rajta, hogy óvodásoknak készült? Vagy óvodásokkal van teli ez a topic???
<#gun><#violent> --->> NFS:Most Wanted.

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

de minden perfomance megvan amit meg lehet venni!

hát a blacklist #13 ellen! neked tudnod kéne!😊
de már meguntam most jöttem vissa a 96-dik próbálkozásból... mégh ma mást nem csináltam😊

geri15
és milyenek ellen?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DJ Skyline
a pénzt inkább performance tuningra költsd a játék elején...majd aztán ha már lesz elég pénzed,akkor lehet csicsázni...én is így csináltam...

megmutatom ilyen😊
ezaz

Shadowkiller
Te hanyadik vagy a blacklistbe??

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

alberto 15
mié nem kapok új küldit a race aventbe?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

van olyan akinek mûködik a játék kormánnyal? 😛
Shadowkiller
Ha rámész a kocsira és megnyomod a sell-t kiírja hogy mennyit adna érte!! de masszenem annyit amennyit beleöltél

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

DJ Skyline
lezúzta már valaki az 5-s ellenfelet? a kopasz korvettes csókát?

DJ Skyline
lekapcsolt a yard...yeee...még jó hogy van "ticketem" így ingyen kitudok jönni a sittrõl!<#idiota>

geri15
milyen kocsival milyen kocsik ellen mész?

megcsináltam mégse jó😞
nem tudok nyerni... nyíl egyenes a szakas, tövig nyomom a nitrot, és hét mp-t vernek rám.... lool

Smuge
2 kérdésem lenne: Ha eladom elözõ tuning autom akkor a teljes ráköltött pénzt visszakapom? , másik: csak body kitekkel lehet optikai tuningolni, vagy külön is? ( mint U2-ben front,back, side spoilerek stb..)

Falconer
Láma kérdés, sry:

A performance tuning, ami elérhetö játék közben az Esc -billel, és lehet a mércéket állítgatni mire jó? Thx.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

geri15
bocsi tévedtem
ebben a topikban van, ennek az oldalnak a felénél

nem találom!

geri15
garage-ban írtam megoldást a problémádra

OrioN the S
Elment neki az i-vel eggyütt 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

sorry de felhúz!

kössz.. akor átküldöm a mentésem, oszt csinált meg nekem baze.)

Kandurex
Kultúrált fórumozás hiányzik a szótárból?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bertino
hozzádszólva: én a GTAIII-at is két hét alatt max ha kijátszottam, és annyira megtetszett, hogy utána még vagy 20x végigvittem ha nem többször a kieg. miatt, mondjuk ezt annyiszor tuti nem fogom, de nem nézem, hogy van a játék... tolom vele ezerrel és ahányszor nem unom meg (mert engem az hajt, hogy kiv vok mi lesz ha elsõ leszek, mik derülnek ki, stb) addig nyomni fogom

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lol ilyen idoótákat😊

OrioN the S
HC Gamerek vagyunk pázze 😄DDDD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Egy jo taktika, ami alltalaban bejon a gep ellen: Eloszor mindig meg kell probalni elsonek lenni, ekkor a gep rakapcsol mert latja jobbak vagyunk, az esetek tobsegeben utoner es beeloz, ez a jo, mert azutan meg latja hogy lemaradunk es akor visszavesz magabol. Na ekkor kell odaporkolni a nitrot es ugy el lehet suviteni mellete mint a huzat.

nem megy,,,
most megyek és uninstalálláom ezt a fost,,, ILYEN GECI SZAR játékot ritkánb látni, hogy az annyát baszná meg keresztbe!!!!! SZAR... a perfomance-ban is minden alapon, még is mire az elsõ kanyarhoz, érek fullig nymomva a nitrot, nyíl egyenes páján kilenc másodperct vernek rám.... van ilyen?
lol ez a játék... EGY NAGY FASZ! <#mf3>

de de nem azt hogy 15 órát nyomni

DJ Skyline
akkor most abbahagyom kiírom és polcrateszem,majd a köv NFS megjelenése elõtt 1 héttel elõveszem és végigviszem!<#idiota>

bertino
ehh ezekszerint akkor mégse te vagy a pckirály 😊
légy hû a nevedhez és találd fel magad

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

OrioN the S
Akkor ne jáccunk? 😄 Vagy mi? Tuti kiadnak v.mi fost amivel elleszünk addig! Meg szted mit csináljak a kib játékkal? Nem kipörgetni kõ? :\

OrioN the S
ÕÕÕ az introban van egy rész amikor a Vipernek hirtelen szirénái lesznek és csapatás van! Sztetek mi az? Van tégla a bersenyzõk között? 😮 JÚÚÚÚJ

amugy olyan hülyék vagyunk, egy hetesem jelent emg a game hivatalosan még megsem jelent oszt már holnapra sokan kiakasszák, oszt már csak jövöre jelenik a következõ nfs, de addig mit csináltok?
Ezzel mindig nem fgtok jácani mert 2-3 kijétszás után megunjátok!
Ugyhogy rábasztatok nagyon, jövöre is ezlesz megjelenik aznap letöltitek , és rá egy hétre megunjátok mert már 2 szer kivittétek a gamet!

DJ Skyline
sajnos nem találtam meg melyik ? jel alatt van a kocsija,pedig jól néz ki...nem baj...

izé, nem talátam rá megoldást 😄DD
DJ Skyline
engem még nem,de szördzsent' cross már b*szogat telefonon,hogy így úgy elkap,meg sittrevág!<#idiota> neki is corvette van...gyanítom nemsokára a nyomomba ered

geri15
a performance menüben vegyél vissza mindent alapra, úgy a legjobb
ha maxra rakod akkor a leggyorsabb sebességekben fog jól menni az autód ami max az autópályán jó, máshol lassú lesz

alph4
"FAQ-ban találtam rá megoldást" akkor most miért kellene segíteni?! <#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

OrioN the S
Nekem kajakra a célegyenesben nyomott egy satut és elmentem mellette 😄 a láma!

Hi!

Ha kormánnyal szeretnék játszani akkor eszméletlenül szaggat a játék, FAQ-ban találtam rá megoldást, valaki esetleg tud segíteni?