Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom de akkor pmbe se árulod el igaz:-(
Azt ne mondd hogy anniyt versenyzet uazon a pályán:-)DDDDDDDDDDDDDDD
UnknownAsshole
Malacperselyben gyüjtöttem ^^
UnknownAsshole
Amikor elinditom a játékot és kiválasztom hogy ONLINE vagy OPTIONS meg egyebek akkor ott még van !
OrioN the S
Jó munkásember!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

neke dhogy van 999999999999 cashod?????????????
OrioN the S
Dehogy csítel 😛 Összeracingolta! <#nyes><#taps>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Carlos
Ok. Persze, hogy random, jól néznénk ki, ha nem az lenne... 😊

Kérdés: a ball alsó sarokban a tüzes ikon mellett mi az a szám, mire jó?

Þór vígi þessi rúnar

UnknownAsshole
Azt azért csináltam hogy a GALLARDOT szarrá tudjam tuningolni ^^
De amugy rendesen tolom!
Shadowkiller
Ne haragudj de nekem a középsõbe volt a harmadik versenyen a pink slip tehát ez random cucc

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

OrioN the S
Én össze-vissza mozgattam és 1x csak pont rajta volt a gombon 😊 Másnap meg már láccott az egér! 😮

UnknownAsshole
Amugy ott van valahogy csak nem látszik !
Mert ha mozgatom akkor néha felvillan az a hely ahova épp rámutat de nem látszik.
vát iz dö problem ??
Carlos
Csítelünk, csítelünk...

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
<#wave><#ravasz1>

UnknownAsshole
Hali !
Na nekem az a gáz hogy amikor bemegyek tuningolni és PL. leakarom festeni akkor nemtudok SZÍN FAJTÁT változtatni mert nincs egér.

Vkinek sikerált már vhogy multizni törttel? Ha igen, akkor pls írja le! THX!

nekem az elsõnél is ott volt az autója:-)
lenne egy pár kérdésem:
mi az a pursuit breaker?
hány kocsim lehet maximálisan?
lehet-e valahogyan csökkenteni a körözési szintet?
valaki szokta-e manuálisan is állítani a kocsinak a tulajdonságait (kanyarodás, nitro..) és ha igen akkor hogyan ajánlott beállítani
a válaszokat elõre is köszönöm<#wave>

OrioN the S
Arra még nem gondoltál ,hogy véletlenszerûen kapod ott a cuccokat? Valószínû ,hogy az EA kicsi esélyt adott rá ,hogy mákos legyen 😊

Carlos
Én megtaláltam a 3-ik versenyen:

Kérdés: a ball alsó sarokban a tüzes ikon mellett mi az a szám, mire jó?

Þór vígi þessi rúnar

Nem hiszem hogy azt ki lehet vhogy szúrni szerncsén múlik:-)
Hogy lehet eladni?
Ceko
El lehet adni!!Csak megkéne tudni hogy melyik kérdõjeles kártyát kell választani hogy a tiéd legyen a tütüje!!

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

Jah vannak idegesítõ szituk, fõleg amikor pár másodperc választ el a pálya végétõl ott van a seggedbe az ember aztkanyarba jön szembe eg yutó és egy kicsit neki mész azt pont a cél elõtt beelõznek:-(DDD
OrioN the S
Szigor van!!!

Looserke
Hallod bakker, ha ennyire nem tetszik, akkor el lehet menni innen. Senki sem kíváncsi a rinyálásodra.

Inkább az ára de nem hiszem hogy el lehet adni:-)
OrioN the S
Kipörgették 😊

melorin
Én is vártam rá sokat, én is letöltöttem.
De nagyot csalódtam. Mit csináltak ezek az EA-sok ilyen sokáig rajta <#confused>

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Timbo
Gyönyörû ez a játék! és jól is fut! ááá zsír.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

OrioN the S
Hát jah! Szenvedni kell 😊 Én tegnap elõtt úgy felbasztam az agyam ,hogy letéptem magamról egy pulcsit me zavart a gallérja vagy mi a lol!

Ceko
Azt nem lehetne valhonnan megtudni hogy amikor válsztani kell a kártyák között,(amikor megversz egy fekete listást)akkor melyik kérdõjelest kell választani hogy az õ kocsiját kapjam meg????Mert néha jól jönne egy uj verda vagy az ára!!! <#finom>

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

Jah játszanék ha nem kéne arra várnom hogy mikor tom már kicsit javítgatni az autóm mert fapados járgánnyal nem akarok versenyezni!!!
ezt mondjuk már az elõzõ részben is eléggé elrontották nem? alig van pénzed hogy autókat vegyél és tuningold! ahhoz hogy pénzed legyen ugyan azon a pályán 20szor kell végigmenni abba mi a jó?
OrioN the S
Jáccatok pázze 😊

daemon tools win2000-el nem müködik az lehetséges?
azt irja h nem talált virtuális meghajtot... az lehet a baj,h win2000?
pls, help me
nah erre lenne nekem is szükségem😊

Valak i küldjön manit a gameba:-) cheat v trainer vagy egyéb javaslatot várok
DJ Skyline
de kimentek free rideba,majd megnyomjátok az Esc-t,majd be a performance tuningba és az egyiken nyomtok egy 1-es gombot,akkor leírja,hogy mi miért jobb,és a hátrányát is

Shadowkiller
#14243 AZ A BAJ HOGY LE KELL HIDEOLNI A MOUNTOLT CD-T MERT UGY NEM FOGJA ELÍNDÍTANI A JÁTÉKOT AMUGY OLVASS FAQ-t

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

OrioN the S
Ha már ennyit vártuink és szoptunk vele és ráadásul le is töltötték itt sokan ,akkor mé ne? Elsõre télleg rakás szar aztán meg lehet szokni 😊

f.a.q

nem hiszem hogy azért mert ha jobban megnézed full vagy min grafikán is ugyan úgy beszaggat!
DJ Skyline
az elsõ az a streering...ha jobbra viszed a csúszkát jobban kanyarodik,ha balra viszed szarabbul kanyarodik
az aerodinamikánál meg a leszorítóerõt tudod szabályozni...ha jobbra viszed akkor erõs lesz,és jobb lesz az úttartás,ha balra viszed akkor gyengébb lesz és jobban tudsz vele csúszkálni

deestroy
Néha azt csinálja a Geme nálam, hogy beszaggat mint az állat...miért teszi ezt vajon?? De fut rendesen, igaz nem full grafon nyomom, de elbírná azt is. Nem rossz a gépem; intel p4 3200, 1GB Ram...lehet a videûkarim kicsit gyenge és azér?? Ati Radeon 9600 PRO.................

OrioN the S
asszem a légellenállást! Nem tuti csak úgy tudom!

Shadowkiller
De mér akarod kicsomagolni???

Üdv!

Remélem ti tudtok segíteni!Feltettem a gamet,el is indult játszottam vele.Este kikapcsoltam a gépet,másnap délután kapcsoltam csak be,és nem a játék,kéri a megfelelõ cd-t.Ez miért lehet?Elõre is köszi
nah ez elég egyértelmû😊

matyi08
szedd le újra ezt a fájlt: NFS Disk1_HKZonda.r08

Hello! Mit csináljak ha ezt írja ki a winrar amikor ki akarom csomagolni?: E: NFS Disk1_HKZonda.r08: Unexpected end of archive! HELP PLEASE