Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de végül is hanyadik lettél😊

KáZé
totál teli kaptam fenntrõl 😄! vesztettem is vele egy csomó idõt 😄

ezt a kibaszott ppályát nem tudom megcsinálni, mert kurva szar az a gam e segitesetek már az nem lehetigaz hoyg a végén max nitrocval sem lehet megelözniilyen nicns valami turbo nitro mpod nicnseen?
És te moral ne szoogassál be mert ne,m tudom kinek nem indult el a matrix path of neo, egyik hvaerom segitett nekeed, s még neked áll följebb!

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

átmentél fölötte😄

nem!állítgattam a perfomance cuccokat (Skyline és mondott egy tippet) és hasítottam mint a széééél😄

fistin
azt mondanám, hogy igen, de mivel rákérdeztél, szerintem átugrott fölötte 😊)

OrioN the S
Képzeld teccik a játék nekem bej9ön! Én csupán egy negatív kritikát merészeltem leírni! Ez bûn?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Fred10
Csumika végre én is írok ide. Hát elõször én az NFS 2SE óta játszik ezzel a gyönyörû gammával. A 2után a 4 tetszett nagyon aztán a Hot Pursuit 2, na azzal vagy 2évig játszottam nemtudtam megunni. Aztán jött ki a Underground 1 na az annyira nemjött be, de viszont a 2 huuuu na arrol inkább nembeszélek<#worship>!!
A 2után nagyon vártam, hogy mostmár miujjat tudnak csinálni.Hát úgynézki tudtak mert egyenlõre ez tetszik a legjobban. A rendõr üldezöséket alatti zenétõl olyanérzésem van mintha tényleg üldöznének és amikor az alagútban nyomok egy kövéret az a gyönyörû viszhang ahogy duruzsol a motor nagyon jó a hanghatás.
Ezekután mert nemtudom hogy miujjat fognak kitalálni de nemféltem õket ezekután. 😄

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Multizni lehet vele valahogy? Kell hozzá vmilyen progi, mert hamachival látom a haverom serverét de nem tudok beconnectálni mert nem lép be persze nem ír ki asemmit

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

dezs
<#mf1><#mf3><#gunyos1><#levele>

OrioN the S
Csak leírtam a véleményemet és egyben azt is ,hogy mi az oka a véleményemnek!

BÜNTETÕPONTOT ADJATOK RÖGTÖN kimondtam a véleményem :s Te még soha nem fikáztál oan játékot ami másnak meg éppen bejött? Ugye mien jó volt amikor ugyanígy leoltottak ,mint te most engem!

NuCLEARScoRp
Arra hogy szerezz lóvét...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

KáZé
a blacklist 15ben mire jó a bounty rész??

NuCLEARScoRp
Ne figyelj az ilyen looserekre ezek akkor is fikáznak ha tetszik nekik a játék.. mert ez a divat hogy a legjobbat fikázzuk...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

KáZé
j aés még vmi 😄 szerintetek ráestem?

OrioN the S
Nagyon fájt ,hogy elmondtam a véleményemet? Kell mentõ? Miért ne írhatnám le? Sehova nincs kiírva ,hogy NO FIKA!

bodesz
tõlem a csítertõl kezdve a láma irogathat ide vagy aki akar csak ne fikázza senki a gamet ha már úgyse érdekel senkit...
idézet tõle :"Csak ezt kell megjegyezni 😊 Ez a game épp arra jó ,hogy csak menj mint a barom ,szard le a fizikát és ba***ál szíjee mindent!"
és ha belegondoltok kicsit sincs igaza.borulnak a tárgyak,törik a kocsi meg ilyesmik szal nemtom mibaja az hogy az irányítás nem 100as az meg egy ilyen fullos gamenál nemszít sokat...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz tényleg nyugodj már meg, OrioN - mint már leírta korábban - nem rád értette a "padavan"-t - mondjuk ilyenen megsértõdni is csak a hülye tud - és amúgysem rossz szándékból, erre meg pont te osztod az észt a tudásról.
Legyen már egy kevéske önuralmad...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bodesz
nemazért de akinek nemtetszik a game az minek irogat a game fórumjába???érdekes.akkor ne fikázza ha lehet.mindenkinek megvan a véleménye a gamerõl és másé meg úgyse érdekel már senkit mert ezt egy 1-2napja amikor meglett a többségnek kitárgyaltuk az 1órákban.nemde?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

nem, csak itt elakadtam!

éretlmetlen kérdésre alap válasz:

ha húzós helyzetben vagy, akkor lelassítva az idõt ki tudsz kerülni egy szembekocsit, ilyesmi... én többnyire nehezebb útlevágásokra hajtásra használom.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bodesz
ez inkább az ovis...ez ilyen kezdõ oltogató gyakorlás lehet vagy nemtom.na mind1 valahol elkel kezdeni 😄

Fenrir
köszi

A halál csupán a kezdet...

bodesz
nah körözöttségi szint...

bodesz
köröttségi szint.

MrMafioso neked minden játékhoz csit kell?

OrioN the S
Jah má én is észrevettem pár napja 😊 Gyors és praktikus 😊

bodesz
úristen.hallode te aztán tudod oltani a népet...minnyá összeesek geci.padavan meg fostubus áhh behalok gecc...pöcskenõcs.áhh áhh LOL
"válaszoltam tudásomhoz illõen"

hát ahogy elnézem az biztos nemsok lehet.
csak 1-2 példa így elképzelem mikre válaszolhattál
hogy kell felrakni a gémet???fogod és újrarakod a windowst és fent is lesz már
😄 😄 😄
hogy indítom el a gamet???este bekapcsolvahagyod a géped reggelre bekapcsolja neked az NFS manó...LOL 😄 😄 😄

Fenrir
a hud-on bal oldalon van egy kis fákyla ikon, az micsoda?

A halál csupán a kezdet...

asfa
😄D nem szoktam idegeskedni csak néha 😄DD

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Hello 😊
A gammában mire kell felhasználni a "speedbreak" vagy mittom én micsodát? (lelassul az idõ)?? Eddig sok hasznát nem vettem. Valaki moondja meg, elõre is köszi 😄😊

OrioN the S
És ,hogy? 😊 Csak nem nyertél egy verdát? 😊

elakadtam😞
Ahol a lancer ellen kel versenyzni, már 2 szer leelözött pedig gyorsabb voltam de a végére le elözött, van valami trükk, erre?
Kód vagy trainer vann már?
Kérlek segitssetek

Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe az "Alt+F4" billentyûkombinációt a "Busted" csík betelése elõtt... eddig 2szer jött jól 😄

...bodesz tényleg te kezdted.

/kicsit ovis sztem az angol és a magyar keverése <#idiota>/

OrioN the S
Amúgy meg én is NFS 1. óta nyomom! Sztem nem gizda! :/

lol😊

"pöcskenõcs" ez tecciK?

áhh nem....
megoldottam a problematikat😄

OrioN the S
Majd belejössz! csak legyél türelmes és ne törjé zuzzá! Ha mégi felmegy a pumpa akkor szte lépj ki egy 15 percre ! Nálam bevált! Még jó a bill! 😄

OrioN the S
Oké pöcskenõcs akkor azt is nézd meg ,hogy kinek írtam ,mert nem neked!
FOSTUBUS!!!

asfa
o bazz nem birom a versenyeket.kicsit nehéz még ilyen alap kocsikkal a gáma

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

ezt hívják "hangulati megjelenítés"-nek.

bodesz
padavan?érdekes hogy 1.nfs óta játszok nfs el de azért padavan vagyok.GRAT...I love az ilyen lámaszardarabokat...

OrioN the S
Nem ugatok senkinek csomó emberkének válaszoltam tudásomhoz illõen. (a garageba is) Tulajdonképpen most te jöttél ugatni nekem szal......inkább hagyjuk!

ezt a lekezelõ stílust majdnem mindennél jobban utálom :].

OrioN the S
Tégy belátásod szerint ífjú Pádáván!

bodesz
takarodj már reggel óta itt ugatsz a népnek...bye...

OrioN the S
De most télleg! Csak a frankót írtam le nem tudtam ,hogy ez ennyire nagy lelki sérülést fog okozni neked! Boccsáss meg óó magasságos Bodesz!! <#worship>

Clava
hát az nemtom nekem ez aq gamma olyan színszegénynek tünik, de kurva amúgy, felrakok 1 új kártyadruivert.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

OrioN the S
Kérdeztelek? 😄