Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ahol a lancer ellen kel versenyzni, már 2 szer leelözött pedig gyorsabb voltam de a végére le elözött, van valami trükk, erre?
Vgay kod?
Kérlek segitssetek
Szóval mikor indítanám a játékot akkor a ugye a daemon tools-ba bemountolom az elsõ cd-t aztán a cd-hide-dal elrejtem a virtuális meghajtót de eígy nem sikerült... A Daemon Tools-ban beállítomn az emuláció pontnál hogy Securom és ezzel elinult. Ja de azóta már nem mindig hajlandó indulni elsõre... Folyamatosan pöcsölni kell vele hogy cd-hide, meg unlock, aztán egyszer csak elindul.
Szóval a dolog úgy néz ki hogy:
1. device-hide
2. Daemon->Emulation->Securom
3. Mount the image file
4. D-Click on the icon..
de ez sajnos nem mindig jön össze... 😞
Ha valaki tud rá nekem mondani valami megoldást azt szívesen venném és ha lehet priviben, de ha lusta akkor jó itt. Elõre is köszi!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Csak annyit szeretnék kérdezni hogy honnan lehet letölteni INGYEN ezt a jó jáatékot!!!!
Remélem tudtok segíteni!!!!!!!!!
ELÕRE IS KÖSZI!<#smile>#smile>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Próbált már vki LAN-on jáccani?
Mert próbáltam, de nem sikerült. Az egyik gépen csináltam szervert a másikon láttam is de csak connectingelt vagy 10 percig utána inkább kiléptem.
Tud vki vmit errõl?
Köszi elõre is.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
suliba jah, két éves technikumon 😞
ON
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PSN ID.: Beegabor
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Csak ezt kell megjegyezni 😊 Ez a game épp arra jó ,hogy csak menj mint a barom ,szard le a fizikát és ba***ál szíjee mindent!
OFF:
World Racing 2 és ez.......ég és föld!
Persze WR2=SIMULATOR
ON:
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
addig PC
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
pc-n vagy konzolon szebb a játék?
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Bár ha mást nem lerippelem a Bonus DVDt és leszedem róla hangot ha jobb mgoldás nincs...
Aztán majd ne nekem parázzatok hogy hogy kell használni ! Ott a súgó és találjátok ki hogy kell ahogy én is tettem !