Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
összes védelem bevan pipálva???pipáld be mind 😛

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
bye sztem te vagy az aki most takarodhat inenne...na de nemazééé...nemtetszik nemkell vele játszani se leszedni.NFS talán sose volt akkora nagy szimultáor de ez a mostani realisztikusabb lett mint az eddigiek.lásd törést...stb...

bodesz
esetleg ha ZA(zone alarm)van fent vagy vmi más éredemes nyomni egy ALT tabot amikor nemcsinál vmit és igenre nyomni(én már sokszor szoptam miatta 😄)vagy értelmesebb elötte negedélyezni neki a hozzáférést mindenhez.de ha nemazvan fent akkor nemtom.

Shortstop
próbáltam de sajnos nem... 😞

OrioN the S
<#vigyor5><#lookaround>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

bodesz
Deamon tools 4van fent?ha nem rakd fel hátha azzal jobb

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Truck Driver001
LOL<#banplz><#banplz><#taps>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

elakadtam😞
Ahol a lancer ellen kel versenyzni, már 2 szer leelözött pedig gyorsabb voltam de a végére le elözött, van valami trükk, erre?
Vgay kod?
Kérlek segitssetek

Shortstop
Segítség kellene nekem hátha találkozott már valaki ezzel a problémával:
Szóval mikor indítanám a játékot akkor a ugye a daemon tools-ba bemountolom az elsõ cd-t aztán a cd-hide-dal elrejtem a virtuális meghajtót de eígy nem sikerült... A Daemon Tools-ban beállítomn az emuláció pontnál hogy Securom és ezzel elinult. Ja de azóta már nem mindig hajlandó indulni elsõre... Folyamatosan pöcsölni kell vele hogy cd-hide, meg unlock, aztán egyszer csak elindul.
Szóval a dolog úgy néz ki hogy:
1. device-hide
2. Daemon->Emulation->Securom
3. Mount the image file
4. D-Click on the icon..

de ez sajnos nem mindig jön össze... 😞
Ha valaki tud rá nekem mondani valami megoldást azt szívesen venném és ha lehet priviben, de ha lusta akkor jó itt. Elõre is köszi!

KáZé
a blacklist 15ben mire jó a bounty rész??

OrioN the S
Fehér????<#fejvakaras>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Még az alap verdák közül a Chevy-vel! Mostmár hasít 😊 De ma kihagyom a gamelést me másnapos vok szédülök game közben és tegnap reggel 7 óta fent vok és....ennyi! De én 1 pályát max 3x próbáltam 😊 3.-ra mind1ik sikerült!

Clava
Egyébként másoknál is olyanonok az út tükrözés meg a járda az szinte tiszta fehér??gyárilag ilyen vagy nemtom valaki hasonlót nem tapasztalt?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

bertino
torrent<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

milyen kocsival mész?
laci 700
Hali!
Csak annyit szeretnék kérdezni hogy honnan lehet letölteni INGYEN ezt a jó jáatékot!!!!
Remélem tudtok segíteni!!!!!!!!!
ELÕRE IS KÖSZI!<#smile>

OrioN the S
Arról már minek? 😄 Itt a csít feladják szépen sorban ,aztán csít majd megunja és naponta 2 hsz fog jönni :/ Meg már csak fikázni lehet mert nincs benne túl sok jó 😊

Carlos
ki kell húzni a pink slip kártyát.

Þór vígi þessi rúnar

gabi89
Hogy lehet vkinek a kocsiját elnyerni???

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

De szakács és üzlelvezetõ szentmiklóson a reptéren.De szerintem ezeket a témákat nem itt kéne meg dumcsizni mert sok embernek biztosan nem fog tetszeni.Különben is a játékrol kéne beszélni.
games4ever
Hi all!
Próbált már vki LAN-on jáccani?
Mert próbáltam, de nem sikerült. Az egyik gépen csináltam szervert a másikon láttam is de csak connectingelt vagy 10 percig utána inkább kiléptem.
Tud vki vmit errõl?
Köszi elõre is.

Shadowkiller
<#vigyor3>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

OrioN the S
Van! Amikor üldöznek a yardok be kell írni ,hogy csíter vagyok! És ALL MADAFAKAAA UNLOCKED!!!

bertino
OFF
suliba jah, két éves technikumon 😞
ON

OrioN the S
Jah az suxxx! Csak nem szakács vagy? 😊 Azok güriznek annyit mint az állat.

Truck Driver001
cheat-ek wannak a gémhez?:S...pénz kéne😄DDD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

suliba jársz még?Különben meg van mindennek a szépsége.Én csak éjszake tudok játszani a Nfsmw-vel mert a vendég látás ilyen.
bertino
külön DVD

Seth
az interjúk, meg így készültek külön nyithatóak majd meg, vagy az egy külön dvd-n kapott helyett a black edition-ban????

PSN ID.: Beegabor

Sanyix
Szoktam.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

OrioN the S
Dettóó.....

bertino
hát néha én is dolgoznék már...

OrioN the S
Nem akar csítelni player! Ugye? 😄

DJ Skyline
megint felhúzott ez a "+!%/...gyorsan abba is hagytam mielõtt még megint asztalcsapkodásig fajulna a dolog...amúgy az 5dik tag legyûrve...szördzsent cross megint telefonálgat és osztja az észt,Razor is mondja a magájét...<#idiota>

OrioN the S
NFS=ARCADE

Csak ezt kell megjegyezni 😊 Ez a game épp arra jó ,hogy csak menj mint a barom ,szard le a fizikát és ba***ál szíjee mindent!

OFF:
World Racing 2 és ez.......ég és föld!
Persze WR2=SIMULATOR
ON:

Nagyon király a játék csak az a baj keveset tudok vele játszani,mert dolgozni is kell néha.
balcooo
Szorrri elcsesztem, ott virit a FAQ-ban nagy betükkel...

bertino
ne foglalkozz vele miért van... a játék a lényeg 😊

yay, ha te rájöttél akkor nem lehet vlami bonyolult😊 lool!😄

😄
Shadowkiller
Akkor vedd elõ és játszál azzal!!<#vigyor>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

hogyérted hogy jó munkásplayer?😊

Köszi majd többet gyakorlom de azért tényleg meg lehet szokni.A játék nemszaggatbe nektek?Mert nekem 640*480-ba beszaggatott,de 1024*768-ba full grafikán tökéletesen megy.Ki érti ezt?
bertino
majd a Xbox360on meg PS3on maximum
addig PC

Konzolon,hogy lehet szebb? 😊
Sanyix
Aki ezzel a gémmel játszik, az nem igazi játékkal játszik, úgyhogy minden rendben 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tobacco
mi a gépigénye a játéknak?
pc-n vagy konzolon szebb a játék?

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

bertino
Valaki mellesleg nem tudja, hogy az OST számoknak vhol nincs fent "instrumental-szövegnélküli" változatuk ?
Bár ha mást nem lerippelem a Bonus DVDt és leszedem róla hangot ha jobb mgoldás nincs...

UnknownAsshole
Na ez a cucc amivel csináltam : ArtMoney
Aztán majd ne nekem parázzatok hogy hogy kell használni ! Ott a súgó és találjátok ki hogy kell ahogy én is tettem !
Sanyix
Hát most megcsináltam pár versenyt. Hát szánalmas játék, egy rakás sz@r az ellenfelek olyan szinten bénák, hogy ihaj. Csak ahhoz értenek, hogy a bizonyos pályarészeken kapott instant gyorsulásukat kihasználják, meg hogy beálljanak elém és a betontömb tulajdonságaikat használják, amúgy nagyon bénák. A gém televan hibákkal, bugos mint az állat, és a fizika is igazi játéktermi gyöngszem. Kár hogy lecserélték a fejlesztõcsapatot az nfs5 után, ez meg is látszik, mert egy jó játéksorozatból egy rakás sz@rt csináltak... Mondjuk az nemértem hogy miért mindíg egyre gagyibbat csinálnak, amikor gyakorlat teszi a mestert... Na mind1, uninstall.