Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
én lexussal,aztán amint lehetett vettem egy suprát,lexust eladtam,és a suprával mentem...most nyertem mellé egy korvettet is!<#idiota>

RelakSfromhome
ehh... dél óta 409 új üzenet...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sheva
ez hihetetlen ti milyen kocsival mentetek az elején?
én a Chevrolettel megyek de nagyon nehezen tudok nyerni... Sunnyt is vért izzadva vertem meg <#falbav><#falbav><#falbav>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

kinek milyen codece van?
DJ Skyline
ja csak több mint 70.000$ a 3-as szintû turbo a kocsiba!<#idiota>

csum666
Nah találtam is😊)))

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
Lehet csiter vagyok de sajnos nincs sok idõm rá játszani és ezért szeretnék kérni save gamet vagy money csítet segítsetek pliz vagy vmi weblapot kösz!!!!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

DJ Skyline
inkább jöjjön 10 rendõr,mint nem is tudom mennyi korvett!😊))
20 FBI autó vagy mi jön 4es szinten...5s szinten elsem merem képzelni,hány korvett fog rámtapadni ha jön az erõsítés!😊

fifi
én megnyertem a fekától az EVoVIII-t és elõtte a kis köcsögtõl a Caymant/lángmintás/
aZt hiszem kocsira nem fog nagyon kelleni többet költenem... 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

teljesen mindegy, a mezei rendorauto is ugy megy neha mintha sugarhajtasu lenne😄

DJ Skyline
ha suprával megyek akkor 4-es körözöttségi szinten megáll...ha korvettel akkor megy tovább!<#zavart1>
jött egy SMS,hogy 5-s szinten már jönnek a korvett rendõrök!inkább nem kérek belõle!<#idiota>

Sland
én még csak 13, de már van egy suprám meg egy golfom. amit eddig lehetet bele rakni az mind megvan 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

UnknownAsshole
Nincs semmiféle titkom. Berakom démonba az 1-es CD-t és PLAY !
nem indul el a game, pedig mindent úgy csinálok ahogy a Fucku írja!
Az hogy lehet? Mi a titkod? 😊Egyszerûen "hide" és kész?
DJ Skyline
4 helyezett vagyok a black listen^.^

StarForce Nightmare ,Disable Node ezeket a szarokat honnan tudom letölteni?
Mert a virtual cd hide nem mûködik, vagy én vagy egy fasz.
Segítsetek, mert lebüntetem a gépemet!😊
UnknownAsshole
honnan tudod hogy nincs virus ? nagyon sok esetrõl irtak már másik topikba hogy valamiért nagyon szaggat ! CTRL+ALT+DELETE és kiderült hogy valami más használja a procit !! csinált egy ellenõrzést és VOÁLÁ ! szval tippeltem nem kell egybõl nekiugrani mindenkinek ! <#mf3>
A videoknál szaggat, mi lehet a baj?
NuCLEARScoRp
Lehet hogy töredezett a vinyód... vagy vituális memória van rosszul belõve,,

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

fifi
nemtom, én minden játékot isoból játszom, tehát nekem max. a safedischider ami plussz hajcihõ...
annyit meg kibírok 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

unkov seggjuk nincs senkynek vírus nekem se megy az nélkülo kivéve ha van crack
ne csítelj pénzt wazze, az összes már megnyert futamot végig zudod nyomi akérhányszor, ment közben nyomsz egy B-t, vagy a safe housban a fel le nyilat!
Most nyertem el a porsche-s csávó kocsiját, hát ez kész ez a verda, el isadtam minden mást, az atherautó alatt átmenés nem gyenge, ja a rendõrõkkel egyszer úgy jártam , h eg yugratóra mentem fel aki utánam jött az leugrott, összertörte magát én meg megálltam a szélén, nem tudtak velem mit kezdeni, mondjuk heli még nem volt szerencsére.
bazz most nézem, hogy nem kell minden ellenfélnél, minden küldetést megcsinálni, lehet közülük választani, kiírja , hogy abból a fajtából mennyi kell a továbbjutáshoz, én meg eddig mindet toltem, nem baj legalább van cash.
ja a fikázók kapják be!<#duhos2>

UnknownAsshole
Biztos hogy valami más ! pl VÍRUS
NuCLEARScoRp
azért nem lenne baj ha nem kéne Daemon tools meg miegymás... nincs igazam?

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

UnknownAsshole
Nekem 3.47-es Deamonom és a HKZonda NFS:MW van és mindenféle program nélkül elindul.
szerintem nincs feluppozva a graf driver nálam is ez a prob csak nekem nem engedi a gép updatelni
Tobacco
megint megkérdem, mi a játék gépigénye??

Nekem: AMD3000+, 1gb400mhz ddr, 6600gt, és nálam szaggat a játék😞
a gép kevés vagy valami más gond lehet?

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Walcon 4.0 áss kell
StarForce Nightmare ,Disable Node ezeket a szarokat honnan tudom letölteni?
Mert a virtual cd hide nem mûködik, vagy én vagy egy fasz.
Segítsetek, mert lebüntetem a gépemet!😊
HELP !

Mountoltam a CD1-et, elindítottam a SafeDisc Hidert, majd lenyomtam a Hide gombot...elsõ próbálkozásra minden mûködött. A játék fasza, de abból kilépve és aztán újra indítva azonban keresi a CD-t, blokkol. Ha újratelepítem a game-t akkor újra megy, de ismét csak közvetlenül az install után egyetlen alkalommal. Mi lehet a probléma??? Talán az a baj, hogy v. 3,47 -es Daemon Tools-om van???

THX

megy csak szar minden benn e
nem engedi a videó kártyám friissíteni megát plíz help mert így nem megy a gém
UnknownAsshole
<#kuss>
SEgítsetek már vazze hogy lehet pénz csitelni vagy full saveg ki tu d plzzz SEGÍTSETEK!!4
fokusz
megtaláltam a bonusz dolgogat a plusz pályákat mig ilyeneket😊
amikor nem carrierben mész és kiválasztod a kocsit akkor a felfelé nyillal tudsz kocsikat váltani és ott vannak amiket a blacklistben megnyertél kocsik is!...ha esetleg érdekel vkit😊

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

fifi
mûködik nélküle, akkor meg minek???

Patesz
Hello
Vissza olvastam majdnem az elejéig és nem találtam meg honnan lehet letölteni! Bocsi és lécci valalki írja le még1*.
kösz

NuCLEARScoRp
Azért mekkora LOL már hogy egy ilyen kaliberü játékhoz még nincs crack...

fifi
te meg tanulj meg normálisan írni!!!

OrioN the S
<#nevetes1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fistin
csak mert oda akartam, csak 2 firefox van megnyitva, és benéztem 😄

😄

mondjátok meg, hogy miért nem a garage-be nyomatjátok a járgányokat?

OrioN the S
😄<#eljen><#email>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fistin
szerintem olyan kis aranyos 😊)))

Sikerült😄
Bocs mindenkitõl csak ideges voltam, modnogattam magamnak hogy egtudom csinálniés csak 95 százalánál használtam a notrot%

crash
max speed kinek mennyi ???
naná😊

OrioN the S
De megérte 😊