Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
én a Chevrolettel megyek de nagyon nehezen tudok nyerni... Sunnyt is vért izzadva vertem meg <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
20 FBI autó vagy mi jön 4es szinten...5s szinten elsem merem képzelni,hány korvett fog rámtapadni ha jön az erõsítés!😊
aZt hiszem kocsira nem fog nagyon kelleni többet költenem... 😄DDD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
jött egy SMS,hogy 5-s szinten már jönnek a korvett rendõrök!inkább nem kérek belõle!<#idiota>#idiota>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mert a virtual cd hide nem mûködik, vagy én vagy egy fasz.
Segítsetek, mert lebüntetem a gépemet!😊
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
annyit meg kibírok 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Most nyertem el a porsche-s csávó kocsiját, hát ez kész ez a verda, el isadtam minden mást, az atherautó alatt átmenés nem gyenge, ja a rendõrõkkel egyszer úgy jártam , h eg yugratóra mentem fel aki utánam jött az leugrott, összertörte magát én meg megálltam a szélén, nem tudtak velem mit kezdeni, mondjuk heli még nem volt szerencsére.
bazz most nézem, hogy nem kell minden ellenfélnél, minden küldetést megcsinálni, lehet közülük választani, kiírja , hogy abból a fajtából mennyi kell a továbbjutáshoz, én meg eddig mindet toltem, nem baj legalább van cash.
ja a fikázók kapják be!<#duhos2>#duhos2>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Nekem: AMD3000+, 1gb400mhz ddr, 6600gt, és nálam szaggat a játék😞
a gép kevés vagy valami más gond lehet?
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Mert a virtual cd hide nem mûködik, vagy én vagy egy fasz.
Segítsetek, mert lebüntetem a gépemet!😊
Mountoltam a CD1-et, elindítottam a SafeDisc Hidert, majd lenyomtam a Hide gombot...elsõ próbálkozásra minden mûködött. A játék fasza, de abból kilépve és aztán újra indítva azonban keresi a CD-t, blokkol. Ha újratelepítem a game-t akkor újra megy, de ismét csak közvetlenül az install után egyetlen alkalommal. Mi lehet a probléma??? Talán az a baj, hogy v. 3,47 -es Daemon Tools-om van???
THX
amikor nem carrierben mész és kiválasztod a kocsit akkor a felfelé nyillal tudsz kocsikat váltani és ott vannak amiket a blacklistben megnyertél kocsik is!...ha esetleg érdekel vkit😊
Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora
Vissza olvastam majdnem az elejéig és nem találtam meg honnan lehet letölteni! Bocsi és lécci valalki írja le még1*.
kösz
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Bocs mindenkitõl csak ideges voltam, modnogattam magamnak hogy egtudom csinálniés csak 95 százalánál használtam a notrot%