Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
én is így használom 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

bodesz
van aki már végigtolta?ne mondja meg a végét ha van csak hogy vannak e utána is küldik vagy vmi ha 1.bl es vagy...esetleg megint újrakell kezdeni az egészet??? 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

nah... nem kell DAEMON 4 (az, hogy új, nem biztos, hogy jobb is😊 3.47 nagyon megfelel, és a HIDE (csak így simán) klikk a (safe4dischider) és go... ha valami gond, van keress😊

RelakSfromhome
meg a nevedet is ezexerint 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

bodesz
hmm.nekem ez volt az 1. amit megcsináltam ja és 1.re sikerült...kb 15perc volt ha ez a challengesben az uccsó 😊 bounty 500 000 kellett 😛

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Looserke
BAKKER lenyúltad a képemet????

lol

kicsit több mint #12 szinten😊

Nah fiuk én is végre letöltötem! 😊
Leszedtem a Daemon Tools 4.0 + ezt a CD hide nevû progit de mikor rákattintok hogy "Hide all virtual drives" semmi nem történik
FAQt elolvastam..
HELP MEE! Kösszi elöre is!!!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Shadowkiller
67' SHELBY GT 500

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

RelakSfromhome
Jelentem, még mindig -=RelakS=- vagyok 😊

DJ Skyline
különben nem árt a vége felé bekészíteni magatok mellé egy pohár vizet,és egy doboz xanaxot...a korvett az szinte toppon van minden téren...erre a játék betesz ellenem ilyen millenium falkon' gyorsaságú kocsit...csak néztem,hogy a carrera GT ott van a kipufogómban hiába nyomom a nitrot...aztán amikor meg kigogyott a nitróm,akkor meg lehagy...mondom menny' már,ha ez ilyen gyors akkor mit fog csinálni Razor? fénysebességgel fog menni a pályán?<#zavart1><#idiota><#falbav>

Semmiféleképpen nemlehet neten játszani egy haverommal?

Looserke
Térkép van-már, amin lehet jegyzetelni pl, hogy hol jártam? Az u2-ben csináltam, és talátam egy rahedli extra meccset 😊 Hátha itt is van valami okosság.

hogy lehet pénzt keresni a köldetéseken kivül?

\\__/) (O.o) ( } { )

Shadowkiller
Hát ja!! Szerintem a Gaméboól hiányzik egy verda!!!!!!!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

DJ Skyline
elõszõr vettem egy lexust...aztán amint megvolt a pénz vettem egy suprát,majd a lexust eladtam...aztán a suprával toltam a játékot,mindaddig amíg elnem nyertem tök véletlenül a korvettet...de nem adtam el a suprát,mert nem kevés melóm van benne!😊

Shadowkiller
Azér választható mer ez old fel extra kocsit pontosan az SS-t

Sland
jó lenne ha lehetne tuningolni a chevyt meg a bömöst a black editionban!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Shadowkiller
Ja!! Szedj össze 500.000 bounty-t 7 es szintû üldözöttség csak SUVok ellen roadblokkok szöges ágyak... Aztán valahogy vakard le magadról õket!!!!!

Seth
ez a 69. ugye? a ponthatárt pite benne elérni, lerázni a zsernyákokat az már más tészta;D
Mondjuk fura hogy már kezdetektõl fogva választható

PSN ID.: Beegabor

Shadowkiller
Ja!!

hi
ha a rendörökel versenyzek az csak a bounty-t növeli?

\\__/) (O.o) ( } { )

Shadowkiller
Aki ezt a küldetést megcsinállja az fasza gyerek!!!!

Hali!
Blacklist 15 bounty küldetéseknél mit kell csinálni?lerázni a zsarukat vagy mit?órákat szenvedtem már de nem tudok rájönni. Biztos mert hülye vagyok.

Skyline, hány autót vettél adtál el amig eljutottál odáig?😮 megéri venni még eleinte uj kocsit, vagy elsö 5ig eljutok akkor érdemes valami porschet vagy ilyesmit ?!😮

csum666
Szégyen hogy csak pénzért lehet letölteni full save-et...aki talál vmi jó honlapot dobja már be....

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

martin3
Hy!Ha valaki tud nekem küldeni egy most wanted trainert ami JÓ !!! akkor azért adnék egy még két napig jó wanadoo kódot
ha van trainered írj msn-en.az msn-em [email protected]

Level 47 human warrior!

rosszul írtam az elõbb, szóval a hibaüzenet: ERROR - PRODUCT NOT COMPLETED
sd4hide.exe ezt honna tudom leszedni?????????? Köszi!
csum666
csak ha reggelem se tom letötleni.....

szasztok,
úgy néz ki valóban az volt nálam a probléma, hogy a Daemon tools 4.0 hiányzott neki!!!
De ! HELP! A Daemon tools 4.0 installálása és a REBOOT után azonnal felugrik egy ablak: "ERROR - Install not completed" felirattal, amit csak ok-ézni lehet...A progi és a game azonban mûködik... Hogy lehetne ezt az üzenetet kiütni?
csum666
kösz😊

Tobacco
Bereet, Nuclear THX!

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Falconer
Nem is. A 9est kell elkapnom.
Caymanbol solerült kinyomnom nitro nlkül 310et! És 280nal ugy kanyarodik, hogy öröm a rendörök elöl menekülni 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

asfa
off:tudna vki segíteni hogy nekem mér nem jön be a faq?rákattolok és egy hang kijön azt kész azt irja alul hogy ready.böngészõm myie2!esetleg mozillával megnézzem vagy mi?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Sland
Itt van a csítbuziknak mentés trainer meg faq

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Duddits
Hogy kell kiírni úgy, hogy mûködjön is??

Sakuu
Hova lett a faq ból a kocsi lista kérek szépen egy linket...

.:HaZaFi//Hks:.

Falconer
Az nem semmi. Én még csak a 8asnál vok.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DJ Skyline
nincs megállás!😄DD

bakker, 20 percig birtam hogy nekapjanak el a zsaruk s már adott volna vagy 500 000 bountyt és végén belementrem egy szöges zsákba😞

Milyen codeccel megy rendesen?
Már 1x leirtam....ilyenkor minden inditás elõtt be kell mountolni az 1Cd-t még akkor is ha az van jeleleg is. Utána hide-roginál restore majd ujra hide...ebben a sorrenbe, minden inditás elõtt meg kell ismételni!!!
Sheva
az ellenfelek eléréséhez bountyra van szükség... mindid kiírja h a kövi ellenfélhez mennyi bounty kell

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

geri15
te aztán rendesen rácuppantál hallode 😄DDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

"Big Lou" nal melyik kerdejoel a pink slip?

PxE
Egy kérdés a bounty az mi az isten?

ATI POWER!!!!!!!!!

Sheva
hehe látom nem kispályázol grat <#smile>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

bertino
hu akkor gyûjtögetem én is 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
nem keveset igényel ez a kis málé bounty-k terén...4,815,400 van nekem...lesz mit melóznom a zsarukkal!<#idiota>