Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
kicsit több mint #12 szinten😊
Leszedtem a Daemon Tools 4.0 + ezt a CD hide nevû progit de mikor rákattintok hogy "Hide all virtual drives" semmi nem történik
FAQt elolvastam..
HELP MEE! Kösszi elöre is!!!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\\__/) (O.o) ( } { )
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mondjuk fura hogy már kezdetektõl fogva választható
PSN ID.: Beegabor
ha a rendörökel versenyzek az csak a bounty-t növeli?
\\__/) (O.o) ( } { )
Blacklist 15 bounty küldetéseknél mit kell csinálni?lerázni a zsarukat vagy mit?órákat szenvedtem már de nem tudok rájönni. Biztos mert hülye vagyok.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
ha van trainered írj msn-en.az msn-em [email protected]
Level 47 human warrior!
úgy néz ki valóban az volt nálam a probléma, hogy a Daemon tools 4.0 hiányzott neki!!!
De ! HELP! A Daemon tools 4.0 installálása és a REBOOT után azonnal felugrik egy ablak: "ERROR - Install not completed" felirattal, amit csak ok-ézni lehet...A progi és a game azonban mûködik... Hogy lehetne ezt az üzenetet kiütni?
Caymanbol solerült kinyomnom nitro nlkül 310et! És 280nal ugy kanyarodik, hogy öröm a rendörök elöl menekülni 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!