Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
^^ sztem eclipse

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jakewyler
Szerintetek melyik a jobb az audi tt vagy a mazda rx8?

500 uj spam....

Épp most csináltam meg, elég pite 1:25-ig üldöztek....mondjuk ez az idõ elég volt 780.000 bounty-hoz...😊
Annyi a trükje, hogy indulásnál rötön lükverc, aztán csak kitartás a stadionig, ott lerázni öket a bejáratnál, aztén kivárni a stadion belsejében, hogy elmuljon a körözés.
NuCLEARScoRp
A 69-es küldetés nagyon állat...nekem sikerült 7.5 percig nem kaptak el... <#eplus2><#eplus2><#eljen>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

jakewyler
Szerintetek melyik a jobb az audi tt vagy a mazda rx8?

hogy lehet pénzt keresni a köldetéseken kivül?

\\__/) (O.o) ( } { )

A cooldown-t gyosítja fel, de ha safehouse-ba mész, akkor azonnal felmegy a cooldown
bertino
nem spike strip ? mintha azt mondogatná gém közben

bertino
igen, belemész és letelik az idõ, ha észrevesznek szopás, gg<#eljen>

Shadowkiller
MI az angol neve???

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

bertino
bármilyen meglepõ, annyi a titka, hogy játszol a gameval... ha elérted õket, akkor szólj -.-

GeneralsHungary
A Kék körnek mi a szerepe? Itt lehet elbújni... nade! Belemész és vársz, ennyi? Engem ha üldöznek a zsaruk akkor lerázom õket, cooldown aztán megtalál egy barom megint és ez megy kb + 5ször. Rohadt idegesítõ ez. Valakinek valami tippje?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Melyik codeccel mennek faszán a videok?
Erre a kérdésre miért nem válaszol már valaki?
bertino
bazzeg rámész és defektes lesz a kerék... miért szted micsoda ?
varázsszõnyeg ? <#idiota><#idiota>

Hi! Valaki tudja pl, a Bmw, + a 8 specko kocsi hogyan es hol lesz elerheto?

????😊

lool, ha érteném mi az a "szöges szõnyeg"😄😊

Cache ürítés megoldotta. Firefoxot használok, és sokszor fordult már elõ, hogy valami baj volt az sg mûködésével nálam, aztán a cache ürítés mindig megoldotta.
bertino
hát az a szöges szõnyeg tudja a rák mi az igazi neve 😄S😄:S😄😄S:S😄:

😊 szöges szõnyeg?

bertino
jaaaaaaa, akkor nemtom

bodesz
abba hogy nemmegy???

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bertino
én ott mindig beleszaladok a szöges szõnyegbe 😞

lool😊
idegesekk lehettekk!?

Nem, mert 250 hsz-re van beállítva 1 oldal, és az elõbb 30 új hsz volt, bementem a garage-be ami egy teljesen másik topic, és erre eltûnt az új hsz-eket jelzése erre a topicra vonatkozóan.
sike
Need For Speed: Most-Wanted - Black Edition (c) Electronic Arts *CLONECD* *PROPER*
ez miben különbözik?

-

Zetorg
ehh...csináltam egy kis botrányt EVO-val 😊)

4x heat level volt és kb 8 percig tartott az üldözés

beállítáSOKK😊

bertino
mert a legutolsó látott üzeneted 1 vagy több oldallal odébb van a megjeleníthetõeknél...

Miért van az, hogy amikor jövök kint van a kedvencekben, hogy van ennyi új üzenet ebben a topicban, és ennyi meg a garage-ben, aztán bemegyek a garage-be, és utána az ehhez a topichoz tartozó új üzenetek száma eltûnik(a piros vonallal együtt, tehát nem látom, hogy honnan kezdõdnek az olvasatlan hsz-ek)?
Sland
tényleg looserke vagy

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

és kifogástalanul megy!!!

minek neki akkor a játék
cheattel minden könnyû

bertino
csak egy ingyenélõ ^^

én is

yah😊

Shadowkiller
Hányni tudnék!!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
JA<#worship>

Looserke
pont ezaz, hogy nem én írtam azt, de az én képem és az én nevem látszik...

valaki tudna adni egy linket ahonnan le lehetne tölteni a most wantednak az összes zenéit?

DJ Skyline
??? saját magadtól kérdezed?😄

minek a átékhoz cheat?????
úgy semmi izgalma és értelme nem lesz a játéknak
nem lesz célja...

RelakSfromhome
Ja, ahogy Seth is írta, fórumbug. A postot meg én követtem el 😊

A kérdés még fennáll: térkép van-e nyomtatható?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

geri15
megcsináltam 😄
fasza gyerek vagyok? 😄DDDDDDDDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

sike
Need For Speed: Most-Wanted - Black Edition (c) Electronic Arts *CLONECD* *PROPER*

ezt szeretném tudni hogy ha nekem a zondás verió van meg akkor elvileg ennek a clonecdsnem van crackje vagy mi a különbság a kettõ között?

-

valaki plzz valami csitet adjon hozzá vagy savegamét [email protected] keresssetek plzzz
Seth
nem nyúlt le senki semmit, kicsi fórumhiba 😄

PSN ID.: Beegabor

Shadowkiller
AZ JÓ!!<#taps><#taps>
Majd áruld el hogy csinálltad??

:lool

tolvajtemó😊))

Looserke
Mi a picsa? Ki van ugyanolyan néven és ugyanolyan avatar képpel, mint én???