Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
használd a lassítást!látod a térképen, hogy jön a torlasz, mielött odaérsz lassítsd be és akkor tudsz manõverezni 😉
mag a rendõrautók seggét verd telibe és akkor elrepülnek 😊
Szval akkor mégsem 33% az esély, vagy csak nekem nem volt szerencsém?
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
(mielott meg nekemugrana a sok bosz legit jatekos, nem azert kell mert bena vagyok, a jatek nagyon konnyu (ez kb az 5. nfs amit nyomok) csak szeretnem valtogatni, kiprobalgatni a kocsikat mig kinyomom a carriert)
én is így vótam vele!😊
hogy a francba nyerted te el?
minenkitõl elnyered?
nekem itt azt mondták, hogy nem lehet elnyerni...
most akko mivan?
SZar
Játék<#levele>#levele><#mf3>#mf3>
<#vigyor1>#vigyor1>
az én üldözéses rekordom: 110000 bounty és 7:58 idõ
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Milestoneok adnak többtízeret, de ha készen vannak, és még kell bounty, akkor az egyetlen gyors megoldás amit ismerek a heat emelése, de akkor meg nehéz lerázni a rendõrõket.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
"MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows 2000 Professional, Windows XP Professional,
or Windows XP Home operating system
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 1.4GHz or higher
32MB DirectX 9.0c compatible video card (Geforce2 MX or higher) using a
supported chipset (see below)
256 MB RAM
DirectX compatible sound card
3 GB of HD space
8X CD-ROM"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mi a játék gépigénye.
A hivatalos oldalon nem, találtam.
Thx
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
"CHOPPY PLAYBACK DURING VIDEO SEQUENCES
==================================================
If you experience choppy playback during video sequences, try increasing
the page file size on your hard drive. Please consult the Microsoft Windows help pages to determine how to tweak your virtual memory settings."
Nyilván, õk is tapasztalták a video-problémát, és adtak rá egy darab tanácsot
Szerintem, lesz ehhez még patch. Inkább türelmesen várjátok meg, ne szedjétek szét az amúgy mûködõ rendszeretek.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mint látod a konfigom nekem nem akad pedig majdnem ugyanaz!!
Majd szerintem, jön ki patch hozzá.
De addig is érdemes a legutolsó hivatalos videokártyát használni.
Ha kellene, feltenné maga a játék is
Inkább az a gond, ha felpakolnak Ace és hasonló codec packokat, amik
aztán összeakadnak mindennel.
A játék readme-jében olvasható, hogy a movie-k akadozására megoldást jelenthet, ha van bõven virtuális memória. És ha lehet, bízzuk rá a Windowsra a kezelését, ne állítgassuk össze-vissza.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak azt nem értem, hogy miért vannak azok az akadozások?
Az fps szép folyamatos, csak néha meg-megakad. (Konfig alant)
Pedig azt hiszem, eléggé levettem már a beállításokat.
(Ja, és ma telepítettem újra a Windows-t, ez az egyetlen játék, ami fönt van, a Windows-hoz meg fent van a Service Pack 2.)
Legújabb videókártyadriver, legújabb hangkártyadriver.