Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
én csak egyszer szaladtam bele eddig 😊

használd a lassítást!látod a térképen, hogy jön a torlasz, mielött odaérsz lassítsd be és akkor tudsz manõverezni 😉
mag a rendõrautók seggét verd telibe és akkor elrepülnek 😊

GeneralsHungary
Amúgy mennyi az esély a verdák elnyerésére. Eddig 4 blacklistert gyûrtem le, ezek után bónusz választásnál randomba nyomtam 2 kártyára. Eddig egyszer se sikerült a pink slip. A program véletlenül szórja el, vagy eleve megvan a helye neki?

Szval akkor mégsem 33% az esély, vagy csak nekem nem volt szerencsém?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

bodesz
áhh behalok má legalább 10.szerre kezdek ez küldit újra mert volt már amikot 200m el mentem el a pálya 80%énál de 1szercsak feljön az ember és elhúz melettem mint állat de akármint csinálok...pff...pedig 250el mejek de akkor õ 350 mehet.na mind1...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Tibor
rb?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

fistin
jaj de mulya vok

fistin
szokott vki rbrezni?? vagy az túl nehéz egy arcade os szemében? 😊

+egy érdekesség: nfs_mw.JPG

Tibor
el kellene nyerni különben a bmwddel soha nem fogsz menni

Tibor
hja érdekes sonnynál és taznál is csak ráböktem és elnyertem de vicnél nem sikerült

Tud valaki penz cheatet a jatekhoz?

(mielott meg nekemugrana a sok bosz legit jatekos, nem azert kell mert bena vagyok, a jatek nagyon konnyu (ez kb az 5. nfs amit nyomok) csak szeretnem valtogatni, kiprobalgatni a kocsikat mig kinyomom a carriert)
tán nemtucc nyerni?

én is így vótam vele!😊

taztól?
hogy a francba nyerted te el?
minenkitõl elnyered?
nekem itt azt mondták, hogy nem lehet elnyerni...
most akko mivan?

Tibor
el kell nyerni pink slippel

PxE
Pedig teljesitem a köridöket

ATI POWER!!!!!!!!!

HÜJe

SZar

Játék<#levele><#mf3>

<#vigyor1>
PxE
Baz nekem nem agya meg az autokat!

ATI POWER!!!!!!!!!

Tibor
Lexus IS300-al mentem amit elnyertem Taztól

ügyes vagy te is mondhatom😊

lool😄

acsati
Jujj a kamionok alá ugy be lehet ragadni <#nyes> De néha már sikerül szépen átmenni alatta
Tibor
Izzynél melyik a pink slip?
az én üldözéses rekordom: 110000 bounty és 7:58 idõ

Sland
nem

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hogy lehet gyorsan, sok bounty-t szerezni?
Milestoneok adnak többtízeret, de ha készen vannak, és még kell bounty, akkor az egyetlen gyors megoldás amit ismerek a heat emelése, de akkor meg nehéz lerázni a rendõrõket.
valaki tudna adni egy linket ahonnan le lehetne tölteni a most wantednak az összes zenéit?

Shadowkiller
Meg se érezted annyinál mi???<#vigyor3>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

DJ Skyline
a fene...ilyen sunyikat...bukkanó mögött volt a tüske,nem látszott én meg átmentem rajta 360-al!<#idiota>

Shadowkiller
Ja ez igaz!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

rage
Részlet a readme-bõl :

"MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows 2000 Professional, Windows XP Professional,
or Windows XP Home operating system
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 1.4GHz or higher
32MB DirectX 9.0c compatible video card (Geforce2 MX or higher) using a
supported chipset (see below)
256 MB RAM
DirectX compatible sound card
3 GB of HD space
8X CD-ROM"

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Megjelenités beállitások...beállitások...speciális...hibaelháritás... legalábbis nállam
Mop
Hi!
Mi a játék gépigénye.
A hivatalos oldalon nem, találtam.
Thx

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

rage
részlet a readme-bõl :

"CHOPPY PLAYBACK DURING VIDEO SEQUENCES
==================================================
If you experience choppy playback during video sequences, try increasing
the page file size on your hard drive. Please consult the Microsoft Windows help pages to determine how to tweak your virtual memory settings."

Nyilván, õk is tapasztalták a video-problémát, és adtak rá egy darab tanácsot
Szerintem, lesz ehhez még patch. Inkább türelmesen várjátok meg, ne szedjétek szét az amúgy mûködõ rendszeretek.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

jakewyler
Azt hol lehet levveni?

A windows kezeli a virtuális memóriát. A játék faszán megy akadozás nélkül csak azok a rohadt videok akadoznak.
A vidkártya beállitásnál vedd le a hadvergyorsitást a teljesrõl...állitólag az segithet ilyen esetekben
Shadowkiller
Vagy az amit Rage mond de ha nem nagyon zavaró akkor hagyd az sp2-õt
Mint látod a konfigom nekem nem akad pedig majdnem ugyanaz!!

rage
Ne, nem a Windows nem jó. Ráadásul a legújabb videokártya driverek SP2-höz készülnek, szóval, emiatt sem érdemes megkavarni a rendszert.

jakewyler
Nekem is néha így elkezd tölteni rohadtul de nem hiszem hogy a sp2 miatt,mert sztem nagyon sokan sp2õn tolják!!!

ÓÓ ezis mekkora láma balfasz játék.
rage
A játék memóriakezelése nem tökéletes, elõfordulhat némi leak.
Majd szerintem, jön ki patch hozzá.
De addig is érdemes a legutolsó hivatalos videokártyát használni.

reménytelen
Akkor szedjem le?
Shadowkiller
Valószínû sp2-miatt

Shadowkiller
Szerbusz+Viszlát

reménytelen
Nem kéne elviccelni, mert tényleg idegesítõ, és nem tudom, miért van!
jakewyler
a 11es karaktert nehéz elverni(eclipsevel megy)?má elõre félek hogy nehéz lessz

nah savge trainer valami?!
Shadowkiller
Az óvszer miatt akadozhat!!!!!! <#vigyor3><#wink>

rage
Lehet, azért nem válaszolnak ,mert semmilyen extra codec nem kell.
Ha kellene, feltenné maga a játék is

Inkább az a gond, ha felpakolnak Ace és hasonló codec packokat, amik
aztán összeakadnak mindennel.
A játék readme-jében olvasható, hogy a movie-k akadozására megoldást jelenthet, ha van bõven virtuális memória. És ha lehet, bízzuk rá a Windowsra a kezelését, ne állítgassuk össze-vissza.

bertino
go back játszani £

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
hátttttõlem, mit érdekel engem mi a magyar neve

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shadowkiller
Legyen a neve SZÖGES ÚTTORLASZ

reménytelen
Nos, nekem tetszik a játék, tényleg.
Csak azt nem értem, hogy miért vannak azok az akadozások?
Az fps szép folyamatos, csak néha meg-megakad. (Konfig alant)
Pedig azt hiszem, eléggé levettem már a beállításokat.
(Ja, és ma telepítettem újra a Windows-t, ez az egyetlen játék, ami fönt van, a Windows-hoz meg fent van a Service Pack 2.)
Legújabb videókártyadriver, legújabb hangkártyadriver.