Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
ne is várjunk többet 😄DD Hehehheeheeh

báttyó02
valaki egy save-t könyörgöm<#smile><#smile><#idiota>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Istencsászár
arcade nem azt jelenti hogy nekell semmi bele😄 csak nézzen ki mint egy kocsi azt hajrá vannak min. elvárások😄 halovány fizika, törés , valami kis belsõnézet, kocsi vezetésére kiható dolgok pl nekimész 360al a másik kocsinak, vagy felszántod a fél pályát és ugyan ugy csillog a kocsid😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
azt megfigyeltétek már,hogy amikor csajt kell lenyomni akkor is férfi vezeti a kocsit? meg az emberkék nem kormányozzák az autót,hanem csak ülnek az autóban mint egy darab fa

geri15
Hát sajnos így van, de ezt az egyszeri játékos hajlamos elfejeteni, amiben segít a 300-as átlagsebesség, és a csodászép autók 😊 Mondom csak a Civic-et sajnálom, mert azzal vittem végig az elõzõ két NFS-t..

A scriptekkel kapcsoltaban is igazad van.. volt 1 drag verseny, és harmadik nekifutás után kívülrõl tudtam honnan, mikor és mi jön, mire kell figyelni.. kicsit illúzióromboló volt :| De a többi versenyben nem igazán veszem észre, maximum azt hogy beér az ellenfél fél pálya hátrányból is :CCC

Mondjuk erre van egy trükk 😛 A pálya 3/4-énél várd be, hagyd hogy megelõzzön, és mivel megelõzött ezért a script szerint lassul is. És így pont a cél elõtti szakaszon be tudod elõzni, mert ott lassabb lesz, mintha mögötted ment volt addig.
És ez minden pályára igaz az a vicces 😄D

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Zetorg
vonatszimulátor <#banplz>

Istencsászár
mer ez csak látszatra autós játék, kívül autó belül semmi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NuCLEARScoRp
ja... és ha lenne belsõ nézet akkor ugy tolnád végig a játékot ugye? kötve hiszem... ti mindig olyat kértek számon a játékon ami egy szimulátorba kell.. de ide fölösleges pl törés, belsõ nézet, élethû fizika...stb

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Zetorg
ma úgy fölbaszott, hogy nem akarom folytatni.amúgy se jön be annyira, szal mindegy 😊

a mercis csaj ellen nyomtam, talán a 7. volt a listán.3szor vert el úgy, hogy mindig az utolsó kanyarba elõzött meg.
utána meg elkaptam kétszer a kutyák...

Stann
Nekem is ez a problémám, és képzeld, nem mûködik. Eddig 2x sikerült elindítani, de legalább 20x próbáltam. Ahogy a fórumot is olvastam, bizonyos embereknél mûxik, máshol nem! Jó lenne már hozzá legalább egy normális crack!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

bertino
nekem spec az a nézetem, hogy hogy nézhet ki egy autós játék belsõ nézet nélkül ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Na csõ all!
Elég pöpec ez a game, de annyira szar, hogy halványsárga a kanyarokban a kanyariránytjelzõ nyílsor, hogy egy csomószo megszoptam már miatta.<#falbav>
Az Underground-okban piros volt!
És mér csak egy nap szak van mán megint, és mér nincs replay meg belsõnézet!
Na ezek a kritikáim😄
De egyébként két napja ezt nyomom, és kurva jó! Nagyon élvezem! És naon meg...dug...nám ezt a Dzsörzi nevû luvnyát😄😄
Istencsászár
reflex max ezkell ebbe 😄 vezetõi tudás tudod mibe kell olvasd az aláirásomat oda kell😄

Felrakod majd valahova a mentésedet ha szépen megkérünk?😊

Cukros
ahogy elnézem te sem vagy egy piskota

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

NuCLEARScoRp
jó az aláírásod.. de még mindig nem tudom minek a MW-be belsõ nézet...<#ejnye1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

DJ Skyline
én kíváncsi vagyok a végére...még 2 tag,aztán jön Razor!<#zavart1>

bertino
<#banplz>
te se bírod ? 😊
én nem akarom feladni, de már kezdem 😄

Amit írsz az fõleg amikor a fõelleneket nyomod le.
Egyik kanyarban lemarad, utána megelõz, egyenesben lassít, hogy beérd aztán meg megint lehagy a faszba.
Én is most vettem észre, kibaszott idegesítõ.

Zetorg
van már teljes mentés?
nem viszem tovább a karriert, de az autókra kiváncsi lennék 😊

bertino
te feszt csak ellenkezel, viszont a scriptes dologban igaza van Borg-nak, határozottan meglátszik menet közben a dolog

DJ Skyline
suprával!😊

NuCLEARScoRp
Akkor mondjál róla véleményt ha már órákat játszottál vele...mert ez a sablonszöveges fikázás nem álja meg a helyét....

Méghogy nem kell vezetõi tudás... elég egy rossz kanyar ütközöl és máris utolsó vagy...

Cukros
melyik kocsival lehet le nyomni "barom" blacklist 10 nevezetü csávo aki Porsche kocsival van és ott hagy engem gyorsuláskor

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

bertino
én is ezt csinálom, hát nem érted ?? <#idiota><#smile><#sniffles>

fistin
jaja, bár ezt már leírtam, nemtom olvastad-e, de a lényeg ugyanaz amit ide leírtál!!!!

bodesz
huh nekem mivót most.gondoltam átadom a gépet báttyónak hogy gyûjtsön bountyt erre jövök vissza már 1millánál van és még csak 12.bl es vok mert tegnap újrakedtem 😛 ja és aztán nyomom én tovább az 1millás bountyzást erre olyan kordon volt hogy 2sávos úton a fal mellé jól beszorítvan sorokban 2-2 autó.hát ilyet nemláttam belementem de felSlegsen...baze nemigaz máh köcsög kordonok...na mind1😞

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

DJ Skyline
én ilyenkor mindíg abbahagyom a gémt,majd egy fél óra,óra múlva megyek vissza játszani...nem lehet úgy játszani szvsz,hogy szétb*sz az ideg...

Itt nem is a civic a fõ kérdés.

Hanem az, hogy teljességgel nulla a játékélmény, amint tisztába jössz azzal, hogy nem a tudásodon múlik az, hogy nyersz e vagy sem.

Elõre meg van irva, hogy az ellenfél itt lassabb, ott gyorsabb, amott rendõr jön, egy kicsivel odább meg autó keresztbe. Hol jössz itt te a képbe, mint autóvezetõi tudás? Sehol.
Ha jól nyomod, ha nem, akkor is a scriptelt kiemenetel fog végbemenni.

Szal ezt távolról sem lehet autóversenyzõs játéknak nevezni már. Ez inkább RPG.
bertino
nincs nyugi, monitortbounty van <#idiota><#idiota>

DJ Skyline
ez a script leginkább a drag versenyeken látszik meg...pl mikor az egyik blacklist taggal drag versenyt kellett menni,az 5dik próba után már fejbõl vágja az ember,hogy most jobbról kamion,majd vissza a sávba,mert kanyar után szembõl jön egy autó,stb...

geri15
nyugi 😄

geri15
Van benne igazság
Hol van egy normális Civic? O_o

bertino
basszátokmeg, 1 kurva kordonáttörés maradt és megint elkaptak, hogy basszam beléjük a villámot, kezdek kikészülni <#banplz><#banplz><#banplz>

multizni akarok mé nem lehet?
😄

Pontosan ugyanazért nem fog ez a játék 1-2 próbánál többet megérni a jobb játékosoknál, amiért az elõdje.
Mert scriptelve van minden hülyeség, és nem a tudás számít abban, hogy nyersz e vagy sem.
A keresztbejövõ autó is scriptelve van, meg az is, hogy az ellenfél hol megy irreálisan lassan, vagy gyorsan. Csakúgy mint az, hogy hol jön rendõr, meg hol nem.
A tudás, és a spontán eseményeknek még a látszata is kimaradt belõle.

Lényegében egykét csillivilli autóval egy sztorit nyomhatsz végig, amiben a tudásod max a végigjátszás idejét befolyásolja, de a kimenetelét aligha.

Ráadásul ilyen nulla autók mint a lexus, punto, meg egyéb nonamek belekerültek, akik jót tejeltek az EA-nak, ami kellett volna, mint a Hondák azok meg sehol.
Az is eleve a vicc kategóriája, hogy egy 10 éves M3 BMW játssza a fõszerepet a játékban.
quack
engem is rohattul idegesít hogy eccerûen tökmindegy h elhúzol-e az elején vagy sem, simán beér az ellenfél ha elmész...igaz ha te vagy mögötte akkor meg tolod le a pályáról...monnyuk én is ugyanúgy feljövök félperc alatt 10mps hátrányból mint õ szal nem csal a gép, csak eccerûen szarul van megcsinálva sajna

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

fistin
hát most egy kis játék után: a forgalom papírautó, a riválisok meg betonautók.. még jobban bebizonyosodott, hogy csal a gép: lehagytam közel fél kmre, és menni kellet még vagy 1 kmet, aztán feltornázta magát rögtön mögém <#wilting> közben full elment a nitróm!

valamiért szaggatott, lement kb 17 fpsre is néhol! ott ahol meg szokott menni 30at, ment kb 20at! igaz egész nap toltam <#vigyor3> meg amikor kiléptem 75 fokos volt a kis 6600gt 😄D meglehet ezért? vagy csak újra kellene indítanom<#vigyor2>

Talán be kellen írni a faq-ba, hogy
google: "safedisc 4 hider"
letölt
sd4hider indít
hide megnyom
játszik
kilép
restore megnyom

Ennyi a nagy "titka". Csak ehhez némi józan paraszti logika is kellene ugye, az meg a fórumregisztrációnak sajnos nem feltétele.
Egyébként ez valóban változó, hogy kinél mi a titok nyitja. 😊 Nálam daemon4, azt csá (lehet h a sok meghajtótol hülyül be a sefedisc? nekem 2 fizikai+3 virtuális). 😊

Shadowkiller
Látom még mindíg van egy két láma<#vigyor3><#zavart2>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

jazzy
Ehhez meg annyit, hogy nekem dvd-re van kiirva, felmasoltam a gepre mind a 4 cd-t,es ha geprol mountolom a CD1-et akkor nem indul.. ha dvdrol mountolom akkormeg igen..
jazzy
En a tuskeknel mindig a legszelen megyek ott altalaban nincs semmi, de ha van ott valami, akkor szopo mer biztos hogy megallit.. 5-os korozesnel sose sikerult meg leraznom oket.. 4esnel 2x.. Eleg durva mar a vegefele, Volt olyan is hogy nem lattam hogy uttorlaszt csinaltak, valami megdobta a kocsit, es epp atrepultem a tuskeket 😊
Shadowkiller
Na re van valami egetrengetõ új hír vagy vmi??<#vigyor3>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

DJ Skyline
töltsd le ezt majd:
- Mountold be Daemonnal a CD1-et
- Indítsd el a SafeDisc Hidert, majd nyomd meg a Hide gombot
- Lehet menni játszani!😊

ha nem megy elsõre,akkor nyomd meg a restore gombot,majd megint hide...ha már 3x sem megy akkor mountold be újra,majd megint hide...egyszer elkell indulnia!😊

jakewyler
szerintem biztos h nem használja a safeDisc hidert,mert ha vissza olvasott már volna már rég menne neki a játék!

mit???nem az mi ,,,mit kell vele csinállni??
DJ Skyline
hmm...csak mountolod és aztán már indítod is a gémt? használsz SafeDisc Hidert?

jakewyler
Olvass már vissza

Tibor
az ilyenekkel már nem lehet semmit csinálni

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)