Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A scriptekkel kapcsoltaban is igazad van.. volt 1 drag verseny, és harmadik nekifutás után kívülrõl tudtam honnan, mikor és mi jön, mire kell figyelni.. kicsit illúzióromboló volt :| De a többi versenyben nem igazán veszem észre, maximum azt hogy beér az ellenfél fél pálya hátrányból is :CCC
Mondjuk erre van egy trükk 😛 A pálya 3/4-énél várd be, hagyd hogy megelõzzön, és mivel megelõzött ezért a script szerint lassul is. És így pont a cél elõtti szakaszon be tudod elõzni, mert ott lassabb lesz, mintha mögötted ment volt addig.
És ez minden pályára igaz az a vicces 😄D
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
a mercis csaj ellen nyomtam, talán a 7. volt a listán.3szor vert el úgy, hogy mindig az utolsó kanyarba elõzött meg.
utána meg elkaptam kétszer a kutyák...
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elég pöpec ez a game, de annyira szar, hogy halványsárga a kanyarokban a kanyariránytjelzõ nyílsor, hogy egy csomószo megszoptam már miatta.<#falbav>#falbav>
Az Underground-okban piros volt!
És mér csak egy nap szak van mán megint, és mér nincs replay meg belsõnézet!
Na ezek a kritikáim😄
De egyébként két napja ezt nyomom, és kurva jó! Nagyon élvezem! És naon meg...dug...nám ezt a Dzsörzi nevû luvnyát😄😄
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
te se bírod ? 😊
én nem akarom feladni, de már kezdem 😄
Egyik kanyarban lemarad, utána megelõz, egyenesben lassít, hogy beérd aztán meg megint lehagy a faszba.
Én is most vettem észre, kibaszott idegesítõ.
Méghogy nem kell vezetõi tudás... elég egy rossz kanyar ütközöl és máris utolsó vagy...
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Hanem az, hogy teljességgel nulla a játékélmény, amint tisztába jössz azzal, hogy nem a tudásodon múlik az, hogy nyersz e vagy sem.
Elõre meg van irva, hogy az ellenfél itt lassabb, ott gyorsabb, amott rendõr jön, egy kicsivel odább meg autó keresztbe. Hol jössz itt te a képbe, mint autóvezetõi tudás? Sehol.
Ha jól nyomod, ha nem, akkor is a scriptelt kiemenetel fog végbemenni.
Szal ezt távolról sem lehet autóversenyzõs játéknak nevezni már. Ez inkább RPG.
😄
Mert scriptelve van minden hülyeség, és nem a tudás számít abban, hogy nyersz e vagy sem.
A keresztbejövõ autó is scriptelve van, meg az is, hogy az ellenfél hol megy irreálisan lassan, vagy gyorsan. Csakúgy mint az, hogy hol jön rendõr, meg hol nem.
A tudás, és a spontán eseményeknek még a látszata is kimaradt belõle.
Lényegében egykét csillivilli autóval egy sztorit nyomhatsz végig, amiben a tudásod max a végigjátszás idejét befolyásolja, de a kimenetelét aligha.
Ráadásul ilyen nulla autók mint a lexus, punto, meg egyéb nonamek belekerültek, akik jót tejeltek az EA-nak, ami kellett volna, mint a Hondák azok meg sehol.
Az is eleve a vicc kategóriája, hogy egy 10 éves M3 BMW játssza a fõszerepet a játékban.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
valamiért szaggatott, lement kb 17 fpsre is néhol! ott ahol meg szokott menni 30at, ment kb 20at! igaz egész nap toltam <#vigyor3>#vigyor3> meg amikor kiléptem 75 fokos volt a kis 6600gt 😄D meglehet ezért? vagy csak újra kellene indítanom<#vigyor2>#vigyor2>
google: "safedisc 4 hider"
letölt
sd4hider indít
hide megnyom
játszik
kilép
restore megnyom
Ennyi a nagy "titka". Csak ehhez némi józan paraszti logika is kellene ugye, az meg a fórumregisztrációnak sajnos nem feltétele.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
- Mountold be Daemonnal a CD1-et
- Indítsd el a SafeDisc Hidert, majd nyomd meg a Hide gombot
- Lehet menni játszani!😊
ha nem megy elsõre,akkor nyomd meg a restore gombot,majd megint hide...ha már 3x sem megy akkor mountold be újra,majd megint hide...egyszer elkell indulnia!😊