Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTi Gaga
Hehe konkrét a Gamma! tetszik hogy a buta rendöröket lehet sz***atni 😊 viszont hiányolom hogy nem lehet a az ai ellen csak ugy 1vs1 et nyomni... vagy mégis?

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

fernando torres
megkönnyíted a dolgom .😛PPPP

bertino
^^

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fernando torres
5.11es catalyst mi?
htx.

bertino
multifunkcinozális zsámítyógép -.-

fernando torres
az mi?

bertino
veh 😊
most tettem fel 5.11es catalystet és segített, mostmár nem esik 20 alá az FPS(nagyon nagyrészt)

ranGer2
chromed!? :o

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DannyL
Én A4-el vertem el.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

zaki
én még a demóval toltam csak (holnap már a fullal is tolom), és elég jól ment a gépemen. fps-t nem tok mondani, mert nem tudom hogy lehet lemérni, de 2.1-es cerkával, 640rammal, gef3ti200-assal tök jól futott a gém 1024-ben, 1-2 dolgot persze lejjebb húztam, de tök szépen futott, és qrva szép a grafja a játéknak <#eljen>

Na végre normális autó!! Mostmár csak egy kis rendörgyilok és jöhet a 3-dik, de már kezdek idegileg kikészülni <#vigyor2><#wow3> Amugy itt az én kis drágám nem egy nagy szám tudom de nekem tetszik <#miaz>

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kandurex
Nekem is nagyon tetszik a játék, fõleg a rendõr kergetõzés ami bejön 😊

Csak annyi nem, hogy sztem iszonyat gépigénye van 😞 néha ok nélkül pillanatokra beröcög, vagy 20 alá esik az FPS 😞 remélem lesz némi optimalizáció az nvidia, vagy a fejlesztõk részérõl.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fistin
ennyi 😄DD

Jaj a LAN módszeres multi má megint nem mûködik ugyanúgy mint a kettõben😞😛
fistin
nem..
nem fogjuk dícsérni, mer neked nagyon tetszik.. ha van mibe belekötni, megtesszük.. nézd meg a házigazda nem szól bele, mer tudja, hogy igazat beszélünk, és nem azért hozta gondolom létre a topicot, hogy csak dícsérjék...
de ha nem így van DJ Skyline, akko javíts ki! 😄

barmelyikkel, ha megfeleloen tuningolt
en a puntoval nyomtam le😄

bertino
émmeg eclipse-el :-bb

DJ Skyline
én suprával vertem meg!😊

fistin
milyen mclaren?

Cukros
bocs nem figyeltem kösz a tippet meg probálom

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

mit neked mclaren
fistin
ne már, a clio nem jó neki? 😄
most toltam fel, azt má dobhatom is? nem lesz pénz feltuningolni <<

DJ Skyline

Cukros
melyik kocsival lehet le nyomni "barom" blacklist 10 nevezetü csávo aki Porsche kocsival van és ott hagy engem gyorsuláskor

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

hogyan lehet mások verdáját elnyerni?
fistin
hát kb! bár lassan bele kell törõdnöm, hogy muszáj leszek leljebb venni a játékok grafjait, hát annál pont nem sikerült.. mer mindenhogy szaggatott, eléggé levettem...

tehen_m: igen, rájöttünk 😄

Duddits
Hogy tudom úgy kiírni a zonda féle verziót, hogy utánna rendsen mûködjön???

Istencsászár
bekell állitani a grafot😄 amugymeg tényleg arcade, de hajlik a sim fele és rettentõ jólett és lám egy arcade játék: törik a kocsi van fizika, belsõ nézet ( nem is akár milyen )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hihetetlen hogy fel tud idegesíteni ez a játék....
Agyonscriptelt hulladék.<#mf3>

bertino
kösziiiiiiii

bertino
az pont nem arcade 😊 az egy nagyon jó "simulator" ami online megunhatatlan 😊

DJ Skyline
Légyszi valaki 1 savet rakjon fel mert elveszett a mentesem (gep TK es win telepites) kb a 60%nal voltam es nincs kedvem ujjra nyomni!!

F.E.A.R. FOR EVER!!!

bertino
nekem nemmegy :CCC

báttyó02
köszi<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fistin
crc magyar játék?? hmm..
én miután elinítottam, és szaggatott (ami szaggat, azt megutálom 😄D), le is töröltem, meg nem jött be annyira, szerintem az is inkább arcade, nna jó, azé mégiscsak szimulátor, de jobban hajlik az arcade felé! de jó, csak nekem nem jött be annyira..

DJ Skyline
tessék...remélem menni fog!😄

báttyó02
ha feltöltenéd vhova naggyon megköszönném 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bertino
nem, hanem CRC 😊
HUN game rulez <#eljen>

bertino
én pl undergoudokat ugy toltam, hogy a fényszóróknál volt a nézet... az nem volt annyira arcade és ha száguld az autó így még gyorsabbnak látszott (szerintem)
mind1, az a játék fõleg abban a nézetben jött be

fistin
pl én meg a motorháztetõrõl megyek, mer sokkal jobbakat lehet menni..

fistin
RICAHRD BURNS RALLY POOWAAA!!!!!! <#bohoc>
ugye? 😊

Tibor
ilyen pl a burnout is abban sincs belsõ nézet minek engem már az si zavar, ha úgy nézem, hogy semmi nincs elõttem csak az út

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

fistin
énis mindig ezt csinálom 😄

DJ Skyline
olyanom van,hogy 2 emberrel Razor elõtt!😄

DJ Skyline
ehh tényleg a kormányosat írtam már...😄D meg lehet a csajt is...na mind1 elfér a sok komment között<#idiota>

bertino
képzeld igen, van olyan játék, amit belsõ nézetbe tolok, mert csak ugy tudom vezetni<#nemtudom> ^^

fistin
EEEEEZZZAAAAAAZZ!!!!!!!!!!
YEEEHAAAW!!!!

elõször szól arról a fórum, hogy véleményeket osztogatunk, nem pedig istenezzük a gamet, no meg hogy ki hol tart.......
gratz!

egyébként tényleg, amik az utolsó 200 hszben vannak, full igazak, fõleg amik most mennek!!!!

DJ Skyline
várjál itt már lekopik a festék!😄DDDDDDDD
de ha beállsz a garázsba akkor hipp-hopp máris karcmentes!:ASD legalább lenne egy repair gomb,hogy xy pénzért újrafényezik

Istencsászár
pár napja valaki irta már😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES