Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
crack nincs és addig kell szórakozni amíg elnem indul...nekem is van,hogy 5x-re indul el

hi!!
feltettem a játékot de ha bármejik cd-t benyomatom daemon toolsba(4.0) akkor is mindig kiirja hogy rakjam be a helyes cd-t...van vhol vmi normális crack ehhez??vagy mit csináljak??kössz
DJ Skyline
én minden küldetés után mentek...sõt ha szereztem bountyt akkor is...így ha elkapnak,akkor visszatöltöm az állást és kezdem elõrõl a bounty gyûjtést!😄

Zetorg
eddig összesen négyszer kaptak el, ebbõl ma kétszer 😞

DJ Skyline
volt egy olyan ahol 300km/h a limit!<#idiota>...295-el mentem át,kiírja too slow...ejjpazdmek mondom!😄 beteszem újra azt a küldetést,visszatolatok vagy fél kilómétert aztán 320-al elmentem elõtte,hogy szakadna le!😄

DJ Skyline
engem az egyik jeep nekiszorított a falnak...se tolatni,se elõre menni nem tudtam!😄 de álltalában én is a tüskéken bukok el...

Zetorg
vannak szopatós trafipaxok...
most nyomtam egy olyat, hogy mind két irányból hajtûkanyar volt elötte :o
mondjuk 185km/órára megadta...

DJ Skyline
hát nem tudom...supra a szívem csücske a játékban,de a korvett jobban tetszik...mármint menetteljesítményre...a suprán most nincsen körözési szint,bent állt a garászba,így lement 0-ra...most lehet csere lesz és inkább a suprával gyûjtöm a bountykat

DJ Skyline
jah...habár nem kötelezõ,de egy milestone-t még megkell csinálnom...
balról jobbra:
32 rendõrautónak neki menni | 600.000 bountyt begyûjteni | 2 perc alatt lerázni a yardot | 8 percig fentartani a rendõrök érdeklõdését...5 milestones kell a csókának...ebbõl 3 a trafipax' volt,mikor megvab adva,hogy mennyivel menj el a trafipax' elõtt...1 volt a 2 perces lerázás...egyre nehezebb a vége felé

Zetorg
én asszem most untam meg a karriert

úgy fölbaszott, inkább ki is léptem.nyomom a küldetést, hogy tudjak menni a következõ black listes ellen, persze verseny közbe befigyelnek a yardok.ok, semmi gond.menekülök 12 perce, bounty 390ezer, a köcsög helikopter veri elöttem a port és faszt se láttam.aztán látom, hogy egy terepjáró geci áll az úton keresztbe, mellette a szöges mittudoménmi és a mögöttem lévõ rendõr úgy keresztbe fordított, hogy belecsúsztam 😞
najó, lehet, hogy az én hibám, nem számít, volt ticketem, kiváltottam magam.

kezdem a következõ küldetést...megyek, mint egy állat, fél perc és megint jön szembe a rendõr...menekülök, nekimegyek egy torlaszban álló autónak, az fölborul és ráesek a tetejére......nem tudtam lejönni, elkaptak <#rinya>

vazze, elég hosszúra sikerült ez a hsz 😊

jakewyler
milyen kocsival mész?

DJ Skyline
nekem még 210.000 bounty kell,hogy kihívhassam a 4dik helyezettet...bele se merek gondolni,hogy Razorhoz mennyi kell majd...már most 5,3 millió van

robotnyk
600k??? na bazzeg...
DJ Skyline
én akkor néztem amikor a faszállító kamion trailere keresztbe volt állva az úton,és maga a kamion ott állt mellette...volt egy rés átmentem,és mondták,hogy keresztül mentem a lezáráson...egyre több a civil rendõr...

jakewyler
Ez engem is idegesít

bertino
én is most gecc a bountyval szenvedek a 6odik blacklistesnél... bazz 4x próbáltam ujra mert mindig elkaptak kibaszott rendõrök és ugy felbsasztam az agyam,hogy majd szétvégtam a monitort, szal sztem majd késõbb folyt...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
nálam röpködnek az autók!😄D

majd holnap felveszek egy üldözést...így 4-5-s szinten már izgi...vagy ne lõjem le a poént?😄

DJ Skyline
jaja...de ha õ jön nekem hátulról akkor meg elrepülök rosszabb esetben...igaz amikor már nagyon pipa voltam,akkor sikerült felborítani az egyiket

Tibor
lehet, hogy még gyorsul is

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

bertino
hát AZ milyen idegesítõ mikor NITRAUval belemegyek torlaszba 170mph-nél és az mégcsak meg se moccan <#mf3>

DJ Skyline
de ebben a részben meg nagyon leszûkítették...pl meghagyhatták volna,hogy külön külön lehessen válogatni a lökhárítók,küszöbök közül,nem pedig van hat body kitt aztán válassz...neon,hidraulika,hangfalak,spinner felni tényleg nem kellettek volna ebbe a részbe!😄 és jól tették,hogy kihagyták...

Tibor
nem tudod a 12.nél, hogy melyik a pink slipje?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

gabi89
Hát ez engem is zavar de mit lehet tenni
Mondjuk az még idegesítõbb,hogy nekimegyek az ellenfélnek én lelassulok õ emg mintha mise történt volna megy tovább

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

DJ Skyline
engem csak az zavar,hogy az ellenfeleket nem üldözi a yard...tehát versenyzek és 4ünk közül csak engem szúrnak ki...mint a Need for Speed legelsõ részében...az elsõ részben mikor 300 körül elment az ellenfél a zsaru mellet, a kopó le se sz@rta!😄 de hogyha én 5-el túlléptem a sebességhatárt' akkor már rögtön speeding meg szirénázott mögöttem...ezek ellenére a legelsõ rész az egyik legjobb szerintem!😊

gabi89
Ez igaz de msot egy Lamborhinin eleve mit lehet tuningolni? (na jó lehet) de az tuning nélkül is repeszt

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
ez a játék nem autótuningra épül

jakewyler
ug2-be jobbak voltak a tuningolási lehetõségek

gabi89
Szerintem se

DJ Skyline
nem hinném

jakewyler
Egyébként a végén nem lessz vmi :neon,hangfalak,hydraulica?

hmm...
fistin
alcohol 120% nevezetû program, szinte ugyanaz mint a daemon, csak az már írásra is szolgál, nem pedig csak emulálásra! azt tom ajánlani még!

gabi89
Ha megy a game akkor mit azav a hiba üzenet!!?<#vigyor><#idiota>

aha, az volt...csak úgy nem ment a game...következõ ötlet?
DAEMON 3.47

LoL ilyet még nem láttam😊

HELP !

A Daemon tools 4.0 installálása és REBOOT után azonnal felugrik egy ablak: "PRODUCT NOT INSTALLED" felirattal, amit csak ok-ézni lehet...A progi és a game azonban mûködik... Hogy lehetne ezt az üzenetet „kiütni”?
fistin
de legalább ott lett volna nem? vagy ha van egy tuningolt kocsid, akkor már nem is szereltetsz rá neont, mer úgyis nappal közlekedsz vele? <#idiota>

LoL

jakewyler
Ez durva nagyon!
corvett rendõrök<#wow1><#buck><#taps>

PxE
jo az igaz de engem legjoban az idegesit hogy külön külön nem lehet álitani a küszöböket!!!

ATI POWER!!!!!!!!!

gabi89
Na végre sikerült elnyerni egy kocsit.Bár valószínû,hogy hamarabb nyertem de eddig nem néztem szét a garázsba<#buck>
Egy Toyota Suprát nyertem el.
Amugy most a blacklist 11 helyezetét probálom lenyomni!

fistin
igen, az nem jutott eszembe 😊
de itt már irtam: #14944

#14943 PxE: szerintem meg nem... vagy még ha több is, nem kárpótol azért, hogy csak ennyi legyen a tuning cucc!

te is mondj egy nevet a garage-ban légysz!

Seth
a neon az izzó napsütésben biztos nagyon látványos lett volna<#sniffles>

PSN ID.: Beegabor

DJ Skyline
kész megjöttek a korvettek'...<#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt>
és le is kapcsoltak...sikeresen átmentem megint a tüskéken
de a bounty szépen összegyûlt

PxE
Vajon mikor fagy ki az OLDAL????

ATI POWER!!!!!!!!!

fistin
😊 szintúgy, pontosan 😊

skubizzatok má, hol maradt a neon????? meg má nem azé, de mintha az Uban is több lettt volna a tuning. nem így van? ezt nagyon sajnálom, hogy kimaradt.. bár azt biztos a következõ nagy projektre tervezik 😊))) mindig kihagynak valamit, kiadják a következõben, és mindig mindig csak több pénzre tesznek szert 😄 hahh! 😊

PxE
de töb a spéci cucc!

ATI POWER!!!!!!!!!

mucsácsó
Need for Speed: Most Wanted (600 új üzenet) geccc.... 😄DD