Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feltettem a játékot de ha bármejik cd-t benyomatom daemon toolsba(4.0) akkor is mindig kiirja hogy rakjam be a helyes cd-t...van vhol vmi normális crack ehhez??vagy mit csináljak??kössz
most nyomtam egy olyat, hogy mind két irányból hajtûkanyar volt elötte :o
mondjuk 185km/órára megadta...
balról jobbra:
32 rendõrautónak neki menni | 600.000 bountyt begyûjteni | 2 perc alatt lerázni a yardot | 8 percig fentartani a rendõrök érdeklõdését...5 milestones kell a csókának...ebbõl 3 a trafipax' volt,mikor megvab adva,hogy mennyivel menj el a trafipax' elõtt...1 volt a 2 perces lerázás...egyre nehezebb a vége felé
úgy fölbaszott, inkább ki is léptem.nyomom a küldetést, hogy tudjak menni a következõ black listes ellen, persze verseny közbe befigyelnek a yardok.ok, semmi gond.menekülök 12 perce, bounty 390ezer, a köcsög helikopter veri elöttem a port és faszt se láttam.aztán látom, hogy egy terepjáró geci áll az úton keresztbe, mellette a szöges mittudoménmi és a mögöttem lévõ rendõr úgy keresztbe fordított, hogy belecsúsztam 😞
najó, lehet, hogy az én hibám, nem számít, volt ticketem, kiváltottam magam.
kezdem a következõ küldetést...megyek, mint egy állat, fél perc és megint jön szembe a rendõr...menekülök, nekimegyek egy torlaszban álló autónak, az fölborul és ráesek a tetejére......nem tudtam lejönni, elkaptak <#rinya>#rinya>
vazze, elég hosszúra sikerült ez a hsz 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
majd holnap felveszek egy üldözést...így 4-5-s szinten már izgi...vagy ne lõjem le a poént?😄
Mondjuk az még idegesítõbb,hogy nekimegyek az ellenfélnek én lelassulok õ emg mintha mise történt volna megy tovább
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A Daemon tools 4.0 installálása és REBOOT után azonnal felugrik egy ablak: "PRODUCT NOT INSTALLED" felirattal, amit csak ok-ézni lehet...A progi és a game azonban mûködik... Hogy lehetne ezt az üzenetet „kiütni”?
ATI POWER!!!!!!!!!
Egy Toyota Suprát nyertem el.
Amugy most a blacklist 11 helyezetét probálom lenyomni!
de itt már irtam: #14944
#14943 PxE: szerintem meg nem... vagy még ha több is, nem kárpótol azért, hogy csak ennyi legyen a tuning cucc!
PSN ID.: Beegabor
és le is kapcsoltak...sikeresen átmentem megint a tüskéken
de a bounty szépen összegyûlt
skubizzatok má, hol maradt a neon????? meg má nem azé, de mintha az Uban is több lettt volna a tuning. nem így van? ezt nagyon sajnálom, hogy kimaradt.. bár azt biztos a következõ nagy projektre tervezik 😊))) mindig kihagynak valamit, kiadják a következõben, és mindig mindig csak több pénzre tesznek szert 😄 hahh! 😊