Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
most akkor honnan lehet chetat kodokat rá letölteni,mert nem találtam rá,má nyavalyog a kistesom hogy cheatal akar nyomulni szegény...<#ticking><#wilting>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hello mki. 1 kis segítség kéne.A nfsmw-nél, mitõl lehet hogy mikor telepitésnél elinditom az auto runt nincs install,csak play????
fitutufi
okés

de mondom kihúztam az usbbõl tehát nem is érzékeli, direkt h hátha az, de nem

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

A kormanyteszt okes? (kozepen van a celkereszt ha nem nyomod a pedalt?)
Doomista
ez nagy szivás,mert nálam is ez volt😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

fitutufi
KÉRLEK HELP ME !

az lenne a gond nálam, mivel kormánnyal tolom meg melett ott a bill, azt vettem észre ma reggel, hogy nem nyomok semmit és hátra fele megy alapbol a verdám, de letiltottam bill gombokat meg kihúztam usb-bõl a kormányt is (logitech wingman formula force gp) és akkor is hátra fele megy, de tegnap minden jo volt

ezt nem értem 😞
helpme

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

yah, szerintem is😊

leslieboy
Nem harmadszor kaptak el ugyanazzal a járgánnyal?Mertha 3szor ugyanazzal,és van lóvéd a büntetésre,akkor kifizeted azt,viszont ha nincs,akkor viszik az autót,ha pedig csak egy autód van,akkor tényleg game over!!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

ez, hogy lehet?

Gec, képzeljétek el, elkaptak a yardok, és mit irt ki!?
Game over, kezd elöröl az egészet!!!! 😞
De szerencsére a mentésemet kidobtam az asztalra
és áramtalanitottam és megmaradt a mentésem😄

bertino
aztaaaaaaaa dejó neked, nekem még nincs 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nekem máár megvan a most wanted😊 kurva jo játék!!! de szerintem olyasmi mint a underground2 csaó!!<#szomoru1>
Promi
Letezik 1 ijen: NEED FOR SPEED: MOST WANTED MONEY TRAINER -Thanks- (V)eGa-

LE NE TOLTSETEK, MERT NALAM A NOD32 TROJAI VIRUST LATOTT BENNE!
Promi
Valszeg mar valaki (te vagy mas) mar telepitette (vagy csak akarta) a jatekot, ezert mar beirta magat a rendszer leiro adatbazisba.
Futtatas/regedit/es itt keresgelj takarits.
bertino
nyilván az egyikben <#idiota>

Helló skacok ! Az lenne a kérdésem hogy ha 15embert "megverem" az a játék végét jelenti vagy pedig folytatodik? Elöre is köszönöm !

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

VRSDM
hogy tudok PINK-SLPI-et menni? leverem a blacklistest, kirakja a 6 korongot abbol 3ijen zsákbamacska, 3 meg unique cucc, de hol a pink-slip? még csak a 2, nál vagyok,

u dont have to listen anybody else but me

Hello mki. 1 kis segítség kéne. Az mitõl lehet hogy mikor telepitésnél elinditom az auto runt nincs install,csak play????
Promi
Minel gyorsabban atmenni alatta.
bertino
hidd el, fogalmam sincs

Akkor légyszi mondmeg mit kell csinélni a fényképezõnél?
bertino
jah, emlékszem

Vendéglátás!!!
jazzy
Ha megnezted a jatekot, akkor a versenyek kozul csak a drag van scriptelve, a tobbi versenyt akarhanyszor jatszod ujra mindig maskepp jonnek az autok, es a rendorok, ha jonnek 1altalan.
Hello mki. 1 kis segítség kéne. Az mitõl lehet hogy mikor telepitésnél elinditom az auto runt nincs install,csak play???? ez igy xar!!!!

A daemon 4-et rakjad fell az origo.hu/szofterbazis oldalrol le tudod szedni.
Promi
Erdekes dolog van nalam, ugyan is 2 napja meg nyomtam a gemet, most meg azt irja ki allandoan, hogy tegyem be a CD-t.
Akar hanyszor rejtem el a virtualis meghajtot akkor is.
A masik gepen meg megy.
Ijenkor mivan 5 let?
bertino
ehh vasárnap is, munkahely is <#szomoru1>

Az a kérdésem lenne,hogy a játékban amikor a fényképezõ géphez érek mit kell csinálni?
Alcohollal sem megy mindent kipróbáltam és még mindig kiírja , hogy please insert the correct CD-ROM stb...

Mit tegyek??

bertino
nincs kód ^^

A SafeDisc 4.60 nevü progi kell hozzá de nem tudom leszedni és elküldeni mert nem otthon vagyok hanem a munkahelyemen.bocsi.
Doomista
nálam a játék lefagy,de ezt majd én megoldom.
A játék szuper,maga a királyság!!
Van valami olyan kód,hogy 50 milcsi pénzt kapsz,és azon bármit tudsz venni,figyeljetek vele ha letöltitek,mert keylogger van benne,és valaki igy akar megetetni!
Tudjátok, a nfs mw valamelyik mapájában benevan az összes olyan kocsi amit ti csináltatok,tuningoltatok,lécives dobjátok át,és kiteszem az oldalra,mellé teszem hogy ki csinálta,meg amit akartok.

Harly18
A Bónus DVD-n mi található?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

j0nNyKa
2 gyors kerdes:

1. A part/performance upgradek athelyezhetok valahogyan egyik autorol a masikra?
2. Jobb az, ha egy autora vegig megveszem a race-pro-super pro-ultimate performance upgradeket, mintha egybol csak az ultimatet vennem, vagy nincs kulonbseg?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

hát nem
NEm megy azt írja "Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application"
Ezt akkor írja ha crackelni kell , de ez Clone cd!!!

Én a Wandoo warezról szedtemle az 1-es szekciobol és ott van egy sh4 feltörõ azzal megy.DE pontosan utána nézek ha vársz egy kicsit mert nekem se ment a hide progival mert elötte nekemis fent volt a mtoogg 3-hoz de lekellet szednem a Msmw miatt de nem bántam meg.
komolyan nem tudod?
Hello mki. 1 kis segítség kéne. Az mitõl lehet hogy mikor telepitésnél elinditom az auto runt nincs install,csak play???? ez igy xar!!!!<#nemtudom><#help>
Rakd fel az alcohol 1.9.5. (3105) -öt..
Nekem is volt 1x,h nem ment Hide-al akkor ahol a Hide exe van oda csinált egy reg file-t. At elindítottam és utána Hide...
Nem találom valaki segítsen!!!

#HELP!

Elolvastam az FAQ-t , de még mindig nem megy a game.Daemon tools 4 es verzióm van és amikor elindítom a játékot az 1-es cd vel kiíeja hogy rakjam de a helyes cd-t.Már mind a 4 cdvel kipróbáltam és ugyanezt írta ki.Már hide oltam is de semmi . Crack meg nincs , lehet hogy crackolni kell??
HELP!!

3P
Köszi a gyors választ...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

1. nem lehetsz rendõrõkkel , csak rendõr autóval
3.attól hogy amikor legyõzted az ellenfeledet akkor épp mit választasz , ha szerencséd van akkor épp elnyered az elenfél autóját van ugy hogy 20.000et kapsz stb stb

3P
Érdekes a játék, talán tényleg jobb, mint az UG-k hangulat ügyileg. Nekem azonban még mindig hiányzik, hogy pl. zsaru lehessek benne. Pl. a NFS:HP2-ben is nagyon jó üldözéseket lehetett csinálni, persze az idióta helikopterek túlzás volt, de mégis nagyon szorakoztató volt rendõrnek lenni. Vagy lehetünk ebben is? 😊
1. Tehát lehetünk ebben a részben rndõrök?
2. A zászlóval jelzett versenyeken kivül nincs más alternatív pénz kereseti módszer? Néha 1-1 rendõr elkezd üldözni, abból jön be egy kevés lóvé, de túl ritkán van...
3. Ha feljebb kerülek a Black Listen van úgy, hogy elnyerem az ellenfél autóját, de van úgy hogy nem. Ez mitõl füg?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hello mki. 1 kis segítség kéne. Az mitõl lehet hogy mikor telepitésnél elinditom az auto runt nincs install,csak play???? ez igy xar!!!!
Torz a játék hangja , mitõl lehet ???????

tegnap még JÓ volt

PLZ HELP!!!!!!!!!

Na, ez engem is érdekelne! Az a telefonos megoldás jó volt az NFS U2-ben...

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/