Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de mondom kihúztam az usbbõl tehát nem is érzékeli, direkt h hátha az, de nem
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
az lenne a gond nálam, mivel kormánnyal tolom meg melett ott a bill, azt vettem észre ma reggel, hogy nem nyomok semmit és hátra fele megy alapbol a verdám, de letiltottam bill gombokat meg kihúztam usb-bõl a kormányt is (logitech wingman formula force gp) és akkor is hátra fele megy, de tegnap minden jo volt
ezt nem értem 😞
helpme
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Game over, kezd elöröl az egészet!!!! 😞
De szerencsére a mentésemet kidobtam az asztalra
és áramtalanitottam és megmaradt a mentésem😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
LE NE TOLTSETEK, MERT NALAM A NOD32 TROJAI VIRUST LATOTT BENNE!
Futtatas/regedit/es itt keresgelj takarits.
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
u dont have to listen anybody else but me
Akar hanyszor rejtem el a virtualis meghajtot akkor is.
A masik gepen meg megy.
Ijenkor mivan 5 let?
Mit tegyek??
A játék szuper,maga a királyság!!
Van valami olyan kód,hogy 50 milcsi pénzt kapsz,és azon bármit tudsz venni,figyeljetek vele ha letöltitek,mert keylogger van benne,és valaki igy akar megetetni!
Tudjátok, a nfs mw valamelyik mapájában benevan az összes olyan kocsi amit ti csináltatok,tuningoltatok,lécives dobjátok át,és kiteszem az oldalra,mellé teszem hogy ki csinálta,meg amit akartok.
1. A part/performance upgradek athelyezhetok valahogyan egyik autorol a masikra?
2. Jobb az, ha egy autora vegig megveszem a race-pro-super pro-ultimate performance upgradeket, mintha egybol csak az ultimatet vennem, vagy nincs kulonbseg?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ezt akkor írja ha crackelni kell , de ez Clone cd!!!
Nekem is volt 1x,h nem ment Hide-al akkor ahol a Hide exe van oda csinált egy reg file-t. At elindítottam és utána Hide...
HELP!!
3.attól hogy amikor legyõzted az ellenfeledet akkor épp mit választasz , ha szerencséd van akkor épp elnyered az elenfél autóját van ugy hogy 20.000et kapsz stb stb
1. Tehát lehetünk ebben a részben rndõrök?
2. A zászlóval jelzett versenyeken kivül nincs más alternatív pénz kereseti módszer? Néha 1-1 rendõr elkezd üldözni, abból jön be egy kevés lóvé, de túl ritkán van...
3. Ha feljebb kerülek a Black Listen van úgy, hogy elnyerem az ellenfél autóját, de van úgy hogy nem. Ez mitõl füg?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
tegnap még JÓ volt
PLZ HELP!!!!!!!!!
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/