Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W
Az lenne a kérdésem hogy a kilométerórát hogy lehet átállítani?
MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Azt vágjátok,h visszafele is meg lehet csinálni a versenyeket?
A Backlist menübe fel/le nyillal az elõzõ muksók között tudsz választani. Meg amit már megcsináltál azt végignyomhatod megint.
Én pl ToolBoth-ot csipázom az a legkönnyebb. Egyiket 5x megcsináltam és versenyenként 10 rudit kaptam érte... most vagyok a 6. helyen..
ON 😄
daemon toolsv3.47. van fenn a gépen, olvastam hogy 4-es kell hozzá na már most leszedtem, uninstallotam a régit utána felraktam és újraindította a gépet de ahogy belép a windowsba 1-2 másodperc múlva újraindítja magát és akárhányszor bekapcsolom a gépet egybõl újraindítja magát. Csökkentettmódba már visszaállítottam így most tudom használni a gépet de játékot nem bírom így elindítani. Ha van valakinek valami ötlete azt szívesen venném! elõre is kössz
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
drag hol van? én még nem találkoztam vele
A halál csupán a kezdet...
Pedig reméltem, hogy lesz rendõrös üldözés, mint az NFS4-ben volt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
d toolsal,vagy alchololal bemountolod az mds-t ,install,aztán van vmi virtual dc hide progi,azt elindítod ennyi..aztán play.😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Letöltöttem a rar fájlokat és kicsomagoltam winrar-ral és lett belöle MDF és MDS fájl. Eszt hogyan lell kiirni neroval ?
nekem most kicsit háttérbe szorult az mw,mer megvan az új mocim,inkább azzal foglalkozok..😊
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
ON..😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Olyan okos vagy, elõre is ülhetsz...
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Most viszont fel raktam a daemont is az alcohol melle, daemonba be mountoltam a kep file -t virtualis meghajto hide, es most megy.
2 napja meg ment az alcohollal is.
Ki erti ezt.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A 12-esnél járok, még az elsõ Lexussal.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
majd letoltottem azt a német pathet és ment
a fullt csak holnap kapom meg szal nemtom de remélem menni fog
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
\\__/) (O.o) ( } { )
akkor ugy van: ha nyomom a féket akkor egyhelybe áll, ha elengedem hátra megy, ha nyomom a féket és a gázt akkor meg rendessen megy elõre ahogy szokott
de ez nem megoldás
sztem a game alatt van valami hiba
de az a geciség h tegnap igy hagytam a gépet és nem állítottam el semmit ...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^