Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Options/Gameplay menüpontban a Unitsot állítsd Metricre! -FAQ-

MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W

jakewyler
Hány körösek a pályák?amin menni kell vele

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy a kilométerórát hogy lehet átállítani?
Shortstop
tökéletes a 3.47-es is...

Ha benne van a PC-ben az U2-es SAVE és úgy telepíted fel a MW-et, akkor kicsit több lóvéd lessz a kezdéshez!

MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W

kill3r22
Valaki please magyarázza el hogy hogyisvan ez a Underground 2es mentéses dolog?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

TÖBB LÓVÉ!!!

Azt vágjátok,h visszafele is meg lehet csinálni a versenyeket?
A Backlist menübe fel/le nyillal az elõzõ muksók között tudsz választani. Meg amit már megcsináltál azt végignyomhatod megint.
Én pl ToolBoth-ot csipázom az a legkönnyebb. Egyiket 5x megcsináltam és versenyenként 10 rudit kaptam érte... most vagyok a 6. helyen..
nice motor...36 lovas Cagiva Mito gondolom megy nem? 😊) De látom van neki rendsszáma, ami elönyös a jövõ évre tekintve
ON 😄

PL: Töröld ki a daemon-t.RESTART.Csökkentett módban betelepítsd be.RESTART. Normál módba már kellene mennie.

hali!
daemon toolsv3.47. van fenn a gépen, olvastam hogy 4-es kell hozzá na már most leszedtem, uninstallotam a régit utána felraktam és újraindította a gépet de ahogy belép a windowsba 1-2 másodperc múlva újraindítja magát és akárhányszor bekapcsolom a gépet egybõl újraindítja magát. Csökkentettmódba már visszaállítottam így most tudom használni a gépet de játékot nem bírom így elindítani. Ha van valakinek valami ötlete azt szívesen venném! elõre is kössz
Állítólag ha benne van az U2-es SAVE több lét kapsz,és ha az U1-is akkor lehet hogy egy csöppet többet.

j0nNyKa
nekem is 30 volt, nincs azzal semmi gond

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

fifi
sztem nem az, nekem ráadásul sikerült is elnyernem azon A sorsoláson a kocsiját...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

egyik haverom leszedte nfs:mw t és amikor az elején megvenné az elsõ autóját csak 30000 pénze van, nekem 40000 volt és siman megvettem a golfot, EZ mitöl van ???? tapasztalatok ilyet ti is???

Fenrir
van knockout is meg egy olyan versenyfajta amikor a cél hogy adott idõn belül áthaladj bizonyos ellenörzõpontokon ami a játékban a sorompós õrbódénak felel meg

drag hol van? én még nem találkoztam vele

A halál csupán a kezdet...

jakewyler
Nehéz legyõzni a 10karakter aki porcheval megy?mert nekem az a porche nagyon kéne!!!

Ha ki akarod égetni az MDS-t azt csak az új nero7-el lehet, vagy az álltalam nagyon sokat használt DVD Decrypterrel lehet.De lehet még más programmal si.

[NST]Cifu
Sajnos csak Spint, körverseny meg Drag van. :\
Pedig reméltem, hogy lesz rendõrös üldözés, mint az NFS4-ben volt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

fireball
ne írd ki,úgy nem is indulna el...
d toolsal,vagy alchololal bemountolod az mds-t ,install,aztán van vmi virtual dc hide progi,azt elindítod ennyi..aztán play.😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Segitsetek letszi!!
Letöltöttem a rar fájlokat és kicsomagoltam winrar-ral és lett belöle MDF és MDS fájl. Eszt hogyan lell kiirni neroval ?

Na és milyen kategóriák vannak? Mert sajna nekem még csak a DEMO van meg.

fireball
OFF
nekem most kicsit háttérbe szorult az mw,mer megvan az új mocim,inkább azzal foglalkozok..😊

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

ON..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

én 😊

Próbálta már valaki LAN-on?

Looserke
nekem total commanderrel is mûködik...

1 dolog még van hozzá: Pl ha fut a háttérben filekezelõ program, pl total commander, akkor az sd4hider nem tudja rejteni a dolgot. Ezt tapasztaltam én is. Szal mindenbõl ki kell lépni, mielõtt használod.
Mucika, honnan tudod te, hogy ki hány órát játszott vele?<#rolleyes>
Olyan okos vagy, elõre is ülhetsz...
[NST]Cifu
Egérrel tudsz váltani a fenti részen, ugyanúgy, mint pl. a festékfajták (metalic, custom) vagy a szárnyaknál. A gond csak az, hogy a kurzor olykor szó szerint eltünik...

[NST]Cifu
Te nem kapsz pénzt. Rád vetnek ki nagyobb fejpénzt (ez a bounty). A következõ blacklistes csákó/csaj kihívásához bizonyos mennyiségû bounty-val kell rendelkezzél.

KáZé
a blacklist15ben hogy kapok én pénzt a bounti részben? mert menekülök meg minden, meg is lógok 10 rendõr elõl, aztán betölt a cooldown, és én kapok pénzt?

Shadowkiller
VALAKI TALÁLKOZOTT MÁR RENDÕRHELIKOPTERREL?? VAGY VOLT MÁR RENDÕRAUTÓVAL??

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

hello még mindig nem tudom felrakni(install helyett csak play van)pedig már regbe sincs semmi<#help>
Shadowkiller
Igen ez van sajna én ezér nem adom el a vásárolt verdát csak azt veszem nmeg ami kell!!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Doomista
mintha valaki visszatartana...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Promi
Ezt megcsinaltam, de nem lett jo.
Most viszont fel raktam a daemont is az alcohol melle, daemonba be mountoltam a kep file -t virtualis meghajto hide, es most megy.
2 napja meg ment az alcohollal is.
Ki erti ezt.
Amikor szinezem a kocsit,vagy a vinyl-t,akkor a 2es szinre hogy kell fenn átváltani? me az 1. szint kiválasztottam,de nem tom melyik gombal vált át ott fenn a 2esre.
Casseus
tetszik!

ha te azt tudnád...^^

Doomista
ako az nem jo üzlet volt

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Most tolom a 7. emberkét 😄 GTI -vel
én vettem egy verdát 40.000ért ( amit agyontuningoltam ) és kb 15.000et adtak érte....

Ezt mondtam. Nálam is volt,h szórakozott a Hide! Ilyenkor kitesz az exéje mellé egy REG file-t.. azt indítsd el és eltûnik.. Utána Hide újból és megy
Doomista
atol füg menyi pénzed van,szoval stratégiázz

ati2002
Ha eladom a verdámat, és veszek másikat, fel tudom tuningolni legalább olyan szintre, mint ami az elsõ volt? Vagy elötte gyüjteni kell sok cash-t? Mennyiért lehet eladni? (arányosan? amennyiért vettem +tuning érték?)

A 12-esnél járok, még az elsõ Lexussal.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Doomista
hát azé a 180km/h sebesség ugy tünik mintha má 240km/h menné,nekem tetszik😊

crazyclone
nekem genius speed wheel 3-asom van és a demon nem lehetett a pedálokra állitani a gázt és féket
majd letoltottem azt a német pathet és ment
a fullt csak holnap kapom meg szal nemtom de remélem menni fog

csöppet eltúlozták a játékot , 180km/h sebesség körül ugy elmosódik a táj hogy semmit nem látni , a pálya olyan szûk mint egy folyosó , az autó irányíthatatlan és ha egy hibázás is van akkor lehet restartolni a futamot... ja és ez még csak a 11es backlistes ...<#ijedt>

leslieboy
Az a rendõri adatbázis!Ott minden adatot megtalálsz,hogy mit tudnak rólad a zsaruk!😄 Mellesleg ha jól csinálod,pl az ismert jármûveknél lehet nem találsz egy autódat,az azt jelenti,hogy nem tudnak arról a kocsidról egyálltalán!<#hawaii>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

a játékban van egy olyan pont hogy "Rap Sheet" ez mi?

\\__/) (O.o) ( } { )

fitutufi
ja és ha ráteszem tehát beüzemelem a kormányt meg a pedált
akkor ugy van: ha nyomom a féket akkor egyhelybe áll, ha elengedem hátra megy, ha nyomom a féket és a gázt akkor meg rendessen megy elõre ahogy szokott
de ez nem megoldás
sztem a game alatt van valami hiba
de az a geciség h tegnap igy hagytam a gépet és nem állítottam el semmit ...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Promi