Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAN T.G.A.
de általában eladom õket.
most vertem el a Baront és elnyertem tõle a porshe-t 😄
így összesen most van 2 db autóm (a másik eclipse)
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Elég hülyeség de nekem vmié így mûxik:
Sd4hide-ban elõször is restore-t nyomsz. Aztán mountold be a cd1-et és az auturun-ban nyomj play-t. Ekkor kiírja h please insert... Aztán most indítod el az sd4hide-ot és nyomsz hide-ot, aztán speed.exe és lehet örülni.
Ha nem megy elsõre akkor próbáld meg másoccorra mert nekem is csinált olyat.
Ha így se megy akkor nem tom.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
nfsekhez nem használok kormányt, csak rallykhoz 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
valaki felsorolná ezeket?:S
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Elõre is köszönöm!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Meg még eggyet leszedtem az MFS Mostr Wanted.sft fájl az 23kb és ezzel??? Lécci valaki segítsen!
mert edig csak annyit csináltam+ amennyi kötelezõ volt a továbbjutáshoz...
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Don\'t worry, be happy!
YY4U-P4SD-TQHA-W3SY-XQWC
J3N6-67ZK-WSU3-JUKS-JCCN
22E6-WR9D-WK8Y-3YT8-PRHX
4ZS2-JPSD-LZUL-X4U9-QSQU
Y68Y-CENV-35KQ-8AZ5-KAKV
WNSA-RC8E-NUDV-GHTY-PCKT
U5QY-C62G-2NGQ-RDMQ-DZSX
JMMV-XTXT-RSUQ-JD8Q-L9UW
Don\'t worry, be happy!
48 imobilezd verda vagy mi.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Kérdésem: Ha legyözöm mind a 15embert utána mivan vége a gamenek?
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő